HOTLINE +40 31 2295096
Livrare şi returnare gratuita
Drept de reziliere 30 zile
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Livrare şi returnare gratuita
Drept de reziliere 30 zile
 

 
 
 

Video Tutorial

 
service: video tutorials
Tutorial 2:
Îngrijirea ochelarilor - curăţarea profundă a ochelarilor

 
Prin tutorialele video ale marelui nostru Phil - „Master of Glasses“, puteţi să prindeţi meserie direct de la profesionişti!

#masteroftheglasses
 
Curăţarea ochelarilor – metoda detaliată

Precum şi în cazul celor mai importante chestii în viaţă, chiar şi în cazul ochelarilor trebuie să ţineţi cont de faptul că întreţinerea şi păstrarea acestora trebuie învăţată! Astfel chiar şi atunci când sunteţi ocupaţi, nu uitaţi să vă faceţi timp pentru a vă curăţa profund ochelarii, măcar o dată pe săptămână. Astfel vă veţi putea bucura mult mai mult timp de ramele şi lentilele acestora. Primul pas în cadrul metodei detaliate de curăţare, este ţinerea ochelarilor sub jetul de apă pentru a îndepărta absolut toate particulele grobe de mizerie. Apoi, ungerea atentă a lentilelor cu un detergent lichid delicat, urmând clătirea reînnoită a acestora. Astfel chiar şi cele mai persistente urme de grăsime vor fi efectiv înlăturate. Urmează apoi uscarea lentilelor cu ajutorul unei lavete din bumbac moale, prin mişcări circulare. În pasul final, se face o Iustruire amănunţită a acestora, de asemenea prin mişcări circulare detaliate şi atente, cu ajutorul unei lavete din microfibre, care nu lasă scamă. Şi aici trebuie să ţineţi cont de două indicaţii importante: - Nu folosiţi nicicând serveţelele din hârtie, indiferent că e vorba de Kleenex sau Zewa, pentru că riscaţi să zgâriaţi lentilele! - În nici un caz nu folosiţi detergenţii puternici, precum Sagrotan sau alte „substanţe-minune“, pentru că aceştia atacă inevitabil stratul superior al ochelarilor şi veţi ajunge mult mai repede, decât v-aţi aştepta, la opticial!
Prin tutorialele video ale marelui nostru Phil - „Master of Glasses“, puteţi să prindeţi meserie direct de la profesionişti!
 
Aveţi nevoie de ajutor?
Nu ezitaţi să ne contactaţi, noi vă vom ajuta:
+40 31 2295096
Luni-Vineri orele 11-20
Sâmbătă 11-16
 
 
modalitate de plată
cic
Card de credit
paypal
Paypal
wire
Transfer bancar
cod
Ramburs
 
Magazinul nostru
 
VIDEO TUTORIALS