HOTLINE +40 31 2295096
Livrare şi returnare gratuita
Drept de reziliere 30 zile
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Livrare şi returnare gratuita
Drept de reziliere 30 zile
 

 
 
 

Video Tutorial

 
service: video tutorials
Tutorial 4:
Alegerea marimii potrivite de ochelari - ce marime de ochelari mi se potrivesc ?

 
Aşa bine cum explică profesionistul nostru „Master of Glasses“ nu mai poate nimeni! Din acest motiv am realizat special pentru voi şi un tutorial video cu această temă aparte. Noi suntem de părere că acesta nu este doar informativ, ci şi super distractiv.

#masteroftheglasses
 
Alegerea mărimii potrivite de ochelari

Cum să comand noii mei ochelari cu mărimea potrivită? Care este de fapt mărimea de ochelari potrivită pentru mine? Iată, în sfârşit, ai răspunsurile care se dovedesc a fi foarte utile la orice comandă făcută online. Pentru început, cu ochelarii pe nas, aşează-te în faţa unei oglinzi şi controlează care este poziţia braţelor ochelarilor în raport cu faţa ta. Dacă braţele ochelarilor au poziţie dreaptă sau uşor îndepărtată, atunci ochelarii au mărimea potrivită pentru faţa ta, iar următorul model poate fi liniştic comandat după acesta. În cazul în care braţele stau foarte îndepărtate, cu siguranţă ochelari pentru copii, mult prea mici pentru tine. De asemenea, în cazul în care braţele ochelarilor converg în mod evident către faţa ta, ochelari sunt definitiv prea mari pentru faţa ta. Dacă eşti deja în posesia unor ochelari potriviţi pentru tine, atunci mărimea poate fi uşor determinată, în timp ce ţi ochelarii orizontal, în poziţie dreaptă, şi măsori lentila pornind din mijlocul ramei din dreapta până la mijlocul ramei din partea stângă. Foarte important este faptul ca măsurătoarea să fie făcută în poziţie dreaptă, nu oblică sau pe diagonală! Această măsurătoare poate fi folosită ca valoare orientativă pentru toate mărcile de ochelari din shop-ul nostru online, fie că este vorba de Ray-Ban sau Oakley. Dacă se întâmplă să nu ai încă o pereche de ochelari şi nici prietenii sau rudele apropiate nu sunt purtătoare de ochelari pentru a te putea ajuta, atunci nu ezita să te adresezi nouă, celor de la Edel-Optics! Sau o altă idee: comandă pur şi simplu, prin internet la noi, patru sau cinci modele diverse de ochelari sau acelaşi model în diverse mărimi şi profită de serviciul nostru de returnare gratuită în decurs de 30 de zile. Alternativ, poţi să probezi virtual ochelari, direct pe pagina noastră. Cu ajutorul instrumentului nostru „Virtual Mirror“ ţi se deschid o multitudine de posibilităţi. Fie poţi să descarci o fotografie cu tine şi apoi ochelarii în format bidimensional vor fi aşezaţi pe nasul tău sau te poţi privi în camera web în timp ce proba se va face cu modele tridimesionale de ochelari. Astfel, ai posibilitatea să descoperi noua ta pereche de ochelari perfecţi, în marele nostru sortiment de ochelari de marcă, cu sau fără proba virtuală. Garantat!
Aşa bine cum explică profesionistul nostru „Master of Glasses“ nu mai poate nimeni! Din acest motiv am realizat special pentru voi şi un tutorial video cu această temă aparte. Noi suntem de părere că acesta nu este doar informativ, ci şi super distractiv.
 
Aveţi nevoie de ajutor?
Nu ezitaţi să ne contactaţi, noi vă vom ajuta:
+40 31 2295096
Luni-Vineri orele 11-19
 
 
modalitate de plată
cic
Card de credit
paypal
Paypal
wire
Transfer bancar
cod
Ramburs
 
Magazinul nostru
 
VIDEO TUTORIALS