HOTLINE +40 31 2295096
Livrare şi returnare gratuita
Drept la retur 30 de zile
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Livrare şi returnare gratuita
Drept la retur 30 de zile
 
 
 
 
 • Anulare filtre

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
  (380)
 • Normal
  Normal
  (1.155)
 • Larg
  Larg
  (3)

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
 

Caracteristici

Preţ

 • jos 250 (2.430)
 •  
 
filtru
 
Sortierung
 
2.430
 
 
Produse/Pagină
 
Sortare
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
Ochelari de design Levis LS125 01
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS304 01
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Strellson ST1285 500
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS129 01
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS114 05
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS300 02
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS122 01
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS114 03
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS114 04
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS121 01
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Ben Sherman Angel (BENOP020 BLK)
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS125 02
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS138 02
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Strellson Gordon (ST1028 533)
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Detroit UN574 06
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Detroit UN627 01
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Fraymz AC22
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS112 01
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Strellson ST1284 500
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Strellson ST3277 200
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS300 03
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Reebok R3008 BLR
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Fraymz 926 C
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Fraymz M378 E
223,09 RON
 
 
Ochelari de design EcoLine TH1005 01
98,46 RON
 
 
Ochelari de design Fraymz 996
223,09 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS132 01
223,09 RON
 
 
 
1/51
1/51
2 3 4
49 50 51

Ochelari de vedere

Ochelari de vedere la modă la Edel-Optics -

Mottoul nostru: SEE AND BE SEEN

Marele comedian german Heinz Erhardt a spus cândva: „Unii oameni doresc să strălucească, deșii nu au sclipici!"

În acest caz, de la noi ai putea primi, fără probleme, o mână de ajutor. Deoarece lumea văzută prin ochii celor de la Edel-Optics nu ar avea niciun farmec fără cele mai faine şi moderne modele ochelari de vedere. Rame ochelari bărbaţi, rame ochelari damă, rame ochelari copii, ochelari pentru muncă, rame ochelari nerd pentru şoriceii de bilbiotecă, ochelari cu dioprii, ochelari fără dioptrii sau altfel zis ochelari cu lentile transparente – înafară de ochelari pentru sudori, avem, pornind de la cele mai renumite mărci şi designeri precum Ray-Ban, Tom Ford, Oakley, Detroit, Porsche Design, Prada sau Boss, cam tot ce se poate pune pe nas. Iar, conform motto-ului nostru „SEE AND BE SEEN“ ştim mai bine ca oricine altcineva, că orice lucru depinde de optica sa.

Chiar şi în cazul celebrităților, ochelarii şi ramele trendy nu mai sunt de mult timp doar o necesitate, ci au devenit un mijloc de stil şi chiar un simbol de recunoaştere. Nu trebuie, decât să ne gândim la Steve Jobs, Johnny Depp, Regina Elizabeta II, Steven Spielberg, Meryl Streep, Woody Allen, Elton John sau Anne Hathaway. Chiar şi alte personalităţi din lumea sportului, filmului sau a televiziunii, precum LeBron James, Russel Westbrook, Tom Brady, Russel Crowe, Jeff Goldblum, Richard Gere, Cate Blanchett, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker, Jean Reno, Martin Scorsese, Samuel L. Jackson, Julia Roberts, Chris Pine, Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Bono de la U2, Moby, Kanye West, Pharrell Williams sau Vitali Klitschko, Kendall Jenner, Susan Sarandon, Bella Hadid şi Gigi Hadid au descoperit aceste mici minuni ale tehnicii pentru nasurile lor. Iar lista nu se termină aici, ea este atât de lungă, încât nici nu am avea loc să o continuăm în acest text.

Pentru a te bucura de o picătură din sclipiciul şi glamourul starurilor, trebuie să lași deoparte lentile de contact şi să-ţi pui pe nas o pereche de rame ochelari de vedere bărbați sau rame ochelari de vedere dama de la noi, care să te caracterizeze cel mai bine şi să-ţi optimeze forma feţei şi evident defectul de vedere (dacă e cazul).

fotos2/Korrektionsbrillen_1271x793.jpg


Istoria ochelarilor

Ceea ce este văzut azi ca un lucru atât de banal şi natural totodată, are o istorie de mai bine de 700 de ani: atunci când vederea începea să-şi pierdă puterea şi ochiul să slăbească, se ştia că este doar vina procesului de îmbătrânire, fapt cu care oamenii trebuiau să se împace şi să se obişnuiască, lucru care evident nu a fost atât de bine primit în orice casă. De exemplu, renumitul orator antic Cicero, care se plângea mereu cât este de greu, să asculte sclavii citindu-i textele. Şi notoriul rege Nero folosea smaralde pentru a putea urmări mai bine luptele cu gradiatori din Coloseum şi cursele cu cai de la Circul Maximus.

Niciuna dintre marile culturi antice precum poporul Maya, egiptienii sau chinezii nu au reuşit în tumultul cunoaşterii lor să găsească o rezolvare la această problemă. Un impuls de reflecţie a fost oferit de matematicianul şi fizicianul grec Arhimede (287-212 î.Hr.), prin descoperirea unui sistem cu oglinzii, cu ajutorul căruia, conform legendei, a reuşit să ardă o mare parte din flota romană, staţionată timp de trei ani în jurul Siracuzei.

Pe de altă parte, Gaius Plinius (23-79 d.Hr.) a lăsat printre numeroasele sale scrieri şi o informaţie despre efectul de mărire a unui glob de sticlă umplut cu apă, idee care a fost lăsată nestudiată şi nefolosită. Un nou pas într-o direcţie corectă a fost făcut de filosoful grec Ptolemeu (pe la 150 d.Hr.) prin stabilirea legilor de refracţie a luminii. Cu toate acestea, de atunci au mai durat încă 1000 de ani, până când aceste legi au fost prelulate de matermaticianul şi astrologul arab Alhazen, cunoscut şi sub numele de Ibn al-Haitam, în lucrarea sa „Tezaurul opticii”, iar refracţia cu legile sale au putut fi folosite ca piatră de temelie pentru o putere mai bună de vedere.

Prin lucrarea sa următoare, în care comunică şi alte idei despre teoria vederii şi refracţie, el reuşeşte să sugereze ideea generală, că ochiul poate fi ajutat şi susţinut cu ajutorul unor lentile optice şlefuite, asta înainte ca Snellius (1581-1626), cu aproximativ 500 de ani mai târziu, să reuşească să prezinte şi să publice legea refracţiei în lucrarea sa despre optică, care cuprindea nu mai puţin de cinci volume.

Primul succes semnificativ din domeniu a fost atins de călugării italieni în sec. al XIII-lea, chiar pentru ei însăşi. Ei au reuşit să producă prima lentilă semirotundă şleufuită, care avea în primul rând funcţia practică de lupă. În acest scop, ei au folosit cristalul montan de beril, îainte ca călugărul franciscan Roger Bacon din Oxford, să ofere în anul 1267 dovada academică, că sticla prelucrată printr-o şlefuite specială poate mări literele mici sau greu lezibile.

Prin urmare, locul unde s-au născut primele rame de ochelari, a fost tot în Italia. Mai precis, în arhicunoscutele ateliere de sticlărie veneţiene din Murano. Iar acest lucru s-a petrecut mai mult dintr-un motiv mai mult logic decât ştiinţific, deoarece în sec. al XIII-lea doar, în aceste ateliere, se cunoştea modul în care se putea produce sticla albă necesară. Rezultatul acestui succes a fost că, la scurt timp după aceea, au fost stabilite şi primele reguli pentru asigurarea calitaţii în procesul de fabricaţie.

Primele ajutoare de vedere sau rama de ochelari vedere, a căror origine derivă din cristalul de beril, erau de fapt o lentilă convexă din sticlă şlefuită, pe care italienii au înrămat-o frumos cu fier, os de corn sau lemn. Suportul conferă pentru început un stil simplu, având doar rol de susţinere, şi având scopul, în primul rând, de ajuta oamenii cu vederea slabă să se bucure din nou de cuvântul scris.

Odată cu răspândirea învățăturilor lui Snellius, fabricarea de rame ochelari bărbați a început să aibă o asemănare îndepărtată cu modelele noastre actuale. Ramele de ochelarii cu nituri au arătat din ce în ce mai mult ca modelele de rame ochelari cu braţe laterale. Mai ales în rândul cetățenilor bogați și al nobililor, versiunile unice au fost bine primite, deoarece acestea erau făcute din bronz sau fier şi îi diferențiau clar de straturile inferioare ale populației.

În Spania, modele de ochelari mari au început să se impună în viața publică încă de devreme și au început să fie văzute chiar ca un fel de simbol al statutului. Pentru prima dată au început să fie luate în seamă anumite ideei privind confortul la purtare, astfel încât o punte nazală din piele nu era la vremea respectivă nicio raritate. Cu toate acestea, fixarea ramelor a rămas una dintre cele mai mari probleme ale timpului, care a găsit oarecum o rezolvare odată cu apariţia așa-numiţilor rame ochelari bărbați Nürnberger din sârmă în secolul al XVIII-lea. Până în acest moment, rama ochelarilor fie aluneca de pe nas, fie era mult prea strâns fixată, aşa purtătorii nu-i simțeau deosebit de confortabil.

Către sfârșitul secolului al XVIII-lea, ochelarii de vedere cu o lentilă singulară, mai bine cunoscut sub numele de monoclu, au devenit din ce în ce mai populari. Mai presus de toate, mai ales înalta societatea din Germania și Anglia, care a apelat întotdeauna la acestia, în timp ce francezii preferau „ochelarii tip foarfecă". Acest tip de rama ochelari de vedere nu era purtat pe nas în sine, ci era susținut de mușchii din jurul ochiului. El avea avantajul că putea fi ușor ascuns pentru a nu lăsa vreo urmă de slăbiciune în cercurile aristocratice din și în jurul Parisului.

Ochelarii noștri îşi datorează aspectul actual evoluțiilor petrecute din anii 20 ai secolului trecut, astfel încât varietatea de forme, culori și materiale de astăzi nu mai are limite. Mai ales în noul mileniu, ochelarii au evoluat de la statutul de răul necesar la unul dintre cele mai importante accesorii de modă din întreaga lume.

Ochelari cu dioptrii

Bineînțeles, opticienii noștri îşi cunosc meseria nu doar din punct de vedere tehnic, ci sunt, de asemenea, conștienți și de aspectul de modă, pe care trebuie să dea dovadă produsele lor, precum și de importanța de aţi conferi şansa, de a putea vedea cu o acurateţe maximă şi cel până la cel mai mic detaliu, chiar și din ultimul rând. La urma urmei, în ziua de azi, o mare parte a populației are nevoie de ochelari de vedere.

Atunci când vine vorba de ochelarii de vedere, la noi poţi găsi repede şi simplu un răspuns profesional la orice întrebare care-ţi crează riduri adânci pe frunte, deoarece nu ne dorim ca acestea să devină semnul tău distinctiv. Şi totuşi, nu orice ametropie e doar ametropie. Aici trebuie să fie trasată o graniţă între sortimentul de lentile monofocale, între cele pentru miopie şi cele pentru hipermetropie. În rest, nu prea mai există alte piedici în alegerea ochelarilor de vedere. Doar în cazul valorilor înalte de dioptri în intervalul minus, alegerea scade la ramele cu lentile groase.

În momentul de faţă, mai există şi o altă subdiviziune ce ar trebui să-și găsească locul, mai ales că majoritatea purtătorilor de ochelari sunt satisfăcuți doar cu o pereche de ochelari de lectură. Deoarece de la vârsta de 40 de ani, începe presbiopia, adică acel fenomen natural, prin care ochiul începe să-şi piardă din funcţia de vedere, lăsând să apară primele semne. Această afecţiune nu se încadrează în categoria miopiei sau a hipermetropiei, motiv pentru care are nevoie de un instrument de corecție suplimentară. Acesta este specializat pe intervalul de apropiere de circa 30 până la 45 centimetri.

Cu toate acestea, această soluție nu are de pe departe doar avantaje. La urma urmei, ochelarii de vedere trebuie să fie adesea scoşi şi puşi din nou pe ochi, iar şi iar, deoarece ei nu sunt proiectaţi pentru vederea la distanţă. Prin urmare, ramele acestora au adesea un design foarte îngust, pentru a facilita privirea peste marginea superioară. În acest sens, lentilele progresive s-au dovedit a fi o alternativă excelentă, deoarece cu ajutorul lor se evită obosirea ochilor prin această frecventă scoatere şi punere la loc a ochelarilor.

Cum se pot cumpăra ochelari progresivi

Tipul de ochelari progresivi nu are rolul doar de a corecta miopia sau hipermetropia, ci totodată el poate ajuta şi în cazul presbiopiei. Responsabile de aceste calitaţi sunt cele trei zone diferite, care sunt integrate la nivelul fiecărei lentile. Pentru a putea privi bine la distanţă are grijă partea de sus a lentilei, în timp ce pentru o vizualizare bună a lucrurilor de la o distanţă mică este responsabilă zona din partea de jos. Partea de mijloc preia privitul pe distanţe medii, care are rolul de a crea o imagine fluidă între privitul de la apropiere câtre îndepărtare. Însă atenţie! Lentilele progresive pot fi cu mare greutate fixate într-un tip de rame înguste, deoarece toate cele trei zone specifice au nevoie de spaţiu suficient pentru a-şi face efectul, asfel încât pentru aceste lentile sunt recomandate doar ramele mari.

Dacă te afli în căutarea unei perechi de ochelari progresivi, ar trebui să porneşti către [Mekka ochelarilor din Germania>, în magazinele nostru din Hamburg. Aici poţi descoperi un sortiment mare de ochelari de marcă, iar opticieni noştri profesionişti, precum şi experienţa noastră vastă şi posibilităţiile tehice oferite, te vor ajuta să ai parte de noua ta pereche de ochelari progresivi la cel mai ieftin preţ. Dacă nu poţi să vi în Hamburg, atunci poţi măcar să economişti deja ceva prin cumpărarea unei rame online. În momentul de faţă, încă nu te putem servi online cu lentile progresive, tocmai din cauza standardelor înalte de calitate de care ţinem cont.

fotos2/Sehbrillen-Männer-und-Frauen_1271x793.jpg

Filtrul nostru de căutare face din căutarea ochelarilor o joacă de copii

Pentru a simplifica procesul de căutare pentru noua ta ramă ochelari, trebuie să-ţi acorzi un moment şi să faci cunoştinţă cu filtrul nostru de căutare, plasat în partea stângă a barei de navigare. Aici, căutarea de modele de ochelari de vedere poate fi limitată astfel, încât drumul până la modelul viselor tale devine atât de scurt, precum un salt de pisică.

Forma feţei: aici pot fi văzute tipurile de ochelari, potrivite chipului tău, care pot să-ţi ofere accente nebănuite. Feţele rotunde, pătrate, în formă de inimă sau ovale poți găsi aici absolut tot, ce-ți doreşte inima şi asta doar printr-un singur clic. Ce fel de rame reuşesc să accentueze cel mai bine şi mai frumos tipul tău de faţă poţi afla din acest <tutorial.

Mărimea: aici trebuie să ţii cont de regula principală, că ochelarii nu au voie să fie pe faţa ta nici prea laţi, dar nici prea înguşti. În afară de modelele cu formele extravagante, care au doar un rol pur fashion, această regulă este valabilă pentru orice alt tip de ramă ochelari. Deţi deja o pereche de ochelari? Atunci poţi măsura dimensiunea lentilelor şi să o dai direct în milimetrii. Dacă, încă mai ai dubii, ce mărime ţi se potriveşte, specialistul nostru „Maestrul de Ochelari“, îţi poate veni în ajutor cu câteva sfaturi practice, de-a dreptul sclipitoare.

Forma ochelarilor: ştii deja ce formă de ochelari te prinde cel mai bine sau ai chef de ceva nou pentru aspectul tău? Poate un model rectangular, pătrat, panto, cat-eye sau mai bine un design rotund, dreptunghiular sau cu ramă ovală? Atunci hotărăşte-te pentru unul dintre aceste modele, în caz contrar, nu putem decât să-ți recomandăm să limitezi căutarea ta cu filtrul pentru forma feţei.

Tipul de ramă: prin acest filtru, vor fi prezentate modele din următoarele categorii: ochelari fără rame, ochelari cu ramă completă sau ochelari cu jumătate de ramă. Ochelari fără rame reprezintă de regulă foarte bine un stil decent şi minimalist. Ochelarii cu ramă completă sunt consideraţi a fi variante clasice, care însă datorită diferitelor variante de culori şi forme, pot deveni uşor şi rapid un accesoriu trendy, ieşit din tipar. Tipurile de ochelari cu jumătate de ramă pot fi împărţiţi în alte două subcategorii. În timp ce modelele de ochelari cu ramă în partea de jos sunt potrivite mai ales pentru lectură, cele de ochelari cu ramă în partea de sus au găsit o cale nouă de a fi în tact cu timpul şi să confere purtătorilor o punere în scenă mai puţin evidentă, precum o fac multe modele de ochelari de vedere cu rama întreagă.

Culoarea: Culoarea ochelarilor aleasă trebuie întotdeauna să fie potrivită cu nuanţa părului şi a ochilor tăi. Pentru persoanele mai blonde este bine de ştiut că tonurile de: aur, maro sau culorile pastelate merg întotdeauna, în tip ce tipurile mai întunecate pot să-şi aleagă din variata paletă cromatică, tonurile cele mai puternice şi intensive.

Material: Atunci când eşti în căutarea unor rame realizate dintr-un material anume, poţi să ai parte de un mare ajutor cu acest filtru. Modelele de ochelari cu ramă plastic oferă un sentiment foarte plăcut la purtare şi au o varietate uimitoare de culori şi forme. Materiale precum ochelari de vedere metal, rame ochelari titan sau ochelari fibră de carbon sunt potrivite mai ales stilului clasic, ele fiind robuste şi pot fi prelucrate în modele de rame cu un design super delicat.

Mărci: La noi poţi găsi absolut tot ceea de ce au nevoie ochii tăi. Cunoscute mărci de designer precum Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Gucci, Emporio Armani, Burberry, Persol și Esprit se află mereu disponile în catalogul nostru de ochelari, precum și mărcile ca JB by Jerome Boateng sau Strellson.

fotos2/Brille-Männer_1271x793.jpg

Ce ochelari m-i se potrivesc? - Vezi videoclipul și încearcă online

Ai strâns deja o serie de outfit-uri cool pentru întregul an, dar eşti totuşi încă în căutarea acelui „ceva” aparte care să întregească într-un mod armonios look-ul tău, ca un fel de soare în universul tău fashion? Atunci la noi eşti chiar la locul potrivit, deoarece personalul nostru experimentat ştie cu siguranţă ce tip de ochelari sunt foarte la modă şi care modele se potrivesc perfect chipului tău. Evident, la alegere, te poţi lăsa ajutat şi de profesionistul nostru, Maestrul de ochelari, ori de câte ori vine vorba de ochelari, el va avea mereu cele mai bune sfaturi pentru tine.

Deoarece pe lângă design-urile diferite de ochelari, modelele de ochelari de damă şi cele de ochelari de bărbaţi, sunt disponibile în diverse forme; diferenţierea nu este făcută doar la nivelul aspectului, ci şi în procedeul de prelucrare, design şi modul de împodobire.

Modele de ochelari de vedere clasici nu ies niciodată din modă şi pot fi achiziţionate în diverse variante cromatice, mai ales stilurile de rame ochelari maro sau rame ochelari aurii sunt mai mereu o opţiune preferată, atunci când vinde vorba de sortimentul cromatic.

Un criteriu important îl reprezintă în orice caz mărimea corectă, precum şi lăţimea lentilelor de ochelari, iar ca regulă genereală este valabilă următoare afirmaţie: „perechea ta potrivită de ochelari, este acea pereche care nu este nici prea mare, dar nici prea mică.” Phil „Maestrul de ochelari“, are de asemenea pentru tine, spre orientare, şi un mic ghid ajutător. Mai multe informaţii folositoare în legătură cu cele peste 50.000 de produse din sortimentul nostru, găseşti pe fiecare pagină cu descrierea fiecărui produs, în cazul fiecărui model în parte. Aici ai ocazia să afli de exemplu şi ce culori sunt trendy în anii 2017/2018 la rame ochelari de vedere bărbaţi şi rame ochelari vedere femei, sau dacă o pereche de ochelari cu lentile rotunde poate fi considerată mai potrivită tipului tău de faţă decât o pereche de ochelari cu lentile pătrate. Mai ai şi alte întrebări? Nicio problemă! Avem și un blog, care nu se lasă rugat de două ori, atunci, când vine vorba de nelămuriri.

Însă ultimul şi cel mai important test este acela când ochelarii vor fi aşezaţi pe propriul nas şi felul cum vor sta acolo. În cazul multor modele de la noi, poţi folosi oglinda virtuală prin Proba online, care îţi oferă ocazia să probezi virtual ochelarii, având astfel posibilitatea să-ţi faci o primă impresie, cum ar arăta pe modelul preferat pe chipul tău. Pentru aceasta trebuie să foloseşti webcam-ul sau să încarci pe site o fotografie personală. Icon-ul oglinzii virtuale îl poţi găsi pe fiecare pagină cu descrierea produsului la ochelarii la care este pusă la dispoziţie proba online, sau alternativ poţi să beneficiezi de serviciul nostru de retur gratuit, care îţi va oferi posibilitatea să te bucuri de acel „look and feel” direct la tine acasă.

Însă ce tip de rama ar fi cea mai potrivită? În acest sens, e foarte bine să ne orientăm după forma proprie a chipului, pentru a avea o idee, ce fel de ramă se potriveşte cel mai bine chipului nostru:

Faţa cu formă de inimă: rame ochelari de vedere cat eye, cunoscuţi şi sub denumirea de ochelari ochi de pisică, precum și rame ochelari de vedere Butterfly sau fluture, aparţin clasei „bestseller” datorită design-ului cu forma lentilei frumos arcuită în sus. Alte exemple sunt prezente la categoria de ochelari rotunzi sau rame ochelari ovali, unde culoarea nu are un rol prea mare, ci mai mult, trebuie ţinut cont de formă. O mică reţinere, care ar trebui totuşi luată în considerare: să te fereşti de ochelarii de soare cu braţe laterale late sau foarte evidente.

Faţa cu forma rotundă: în cazul feţei rotunde se recomandă modele de ochelari cu formă dreptunghiulară şi ramele cu formă discretă , deoarece ele pot lăsa chipul să pară din punct de vedere optic mai îngust.

Faţa cu formă dreptunghiulară: în cazul acestul tip de faţă se potrivesc formele exact opuse. Astfel, un accent aparte se obţine cu ajutorul ochelarilor cu formă rotundă şi a celor cu rame ovale, care reuşesc să confere feţei o notă ceva mai îndulcită. În cea ce privește materialul (metal, plastic etc.), ne bazăm pe gustul tău.. Tot în acest caz, vă recomandăm să alegeţi modele cu nuanţe decente, pentru a întregi look-ul cu acel accent de eleganţă mult de dorit.

Faţa cu formă ovală: în cazul chipurilor ovale nu esistă nicio regulă de bază. În acest caz, se potrivește teoretic orice tip de ochelari, care îşi pot găsi locul oricum şi pe nasul tău. Şi totuşi: nu uita să ai în vedere, ca modelul de ochelari ales, să fie întotdeauna potrivit şi personalităţii tale!

Evident, la noi vei găsi orice model în oferta de ochelari, adică tot ce îşi doreşte inima sau ochii tăi. Cum ar fi de exemplu - o pereche de ochelari negri, care în mod sigur sunt o alegere absolut în tact cu moda actuală. Începând cu modelele de rame ochelari gri sau rame ochelari albaștri, până la rame ochelari roşi sau modelele de rame ochelari roz, precum şi exemplarele de ochelari argintii, la noi poţi găsi orice tip de ochelari pentru orice moment al zilei.

Binenţeles că nu lipsesc niciodată nici modelele clasice, cum ar fi rame ochelari albi şi rame ochelari transparenţi.

Nu am uitat însă nici de „păsările de paradis” din lumea iubitorilor de ochelari, pentru care avem în depozitul nostru, multe alte exemplare precum, rame ochelari galbeni, rame ochelari portocalii, rame ochelari verzi sau rame ochelari mov. Avem de asemenea şi modele de ochelari cu imprimeu de animale, rame ochelari lemn sau chiar rame ochelari vintage, care au grijă să aducă o adiere de vânt proaspăt şi să facă mereu o impresie bună în lumea modei.

La urma urmei, putem trage concluzia că: noi chiar avem de toate! Ochelari de vedere Zegna, Ochelari de vedere Escada, Ochelari de vedere Ralph, Ochelari de vedere Puma, Ochelari de vedere Polo, Ochelari de vedere G-Star Raw sau Ochelari de vedere Prada Sport - toate aceste mărci de renume se găsesc în portfoliul nostru de modele rame ochelari vedere. Pentru ce marcă te vei decide tu până la urmă, depinde numai de tine. Chiar şi în cazul achiziţionării de ochelari este valabilă expresia: gusturile nu se discută!

În afară de forma chipului, există totuşi şi alte criterii importante, care te pot ajuta în alegerea corectă a unei perechi de ochelari potriviți. De exemplu, pentru a fi fericit/ă pentru o perioadă îndelungată de timp cu modelul ales, alege unul care să se potrivescă bine stilului tău vestimentar şi la ocaziile unde vrei să-i porţi. Dacă eşti o persoană extrovertită, căruia îi place să iasă în evidenţă, atunci încearcă să alegi dintre exemplarele cu rame şi lentile colorate interesant. În cazul în care pui preţ mai mult pe o ţinută clasică, decentă, atunci ţi-se potriveşte un model de ochelari cu design simplu şi discret. Evident, că ai posibilitatea ca tocmai prin noii tăi ochelari de vedere să creezi contraste pline de suspans în cadrul apariţiei tale, însă de regulă, este bine ca ochelarii să se potrivească personalităţii tale şi să nu pară ca o piesă artificială – mai ales că tu şi doar tu trebuie să te simţi în primul rând bine cu ei.

Tocmai ai descoperit modelul tău preferat, cum ar fi o pereche de ochelari din metal sau acetat, sau din titan? Atunci poţi să comanzi direct această pereche de ochelari de vedere ieftin online. În afară de acest fapt, poţi pur şi simplu să-i returnezi gratuit, dacă cumva te-ai răzgândit între timp. Doar în cazul comenzilor de ochelari cu lentile individual prelucrate sau a ochelarilor cu dioptrii nu este valabil acest lucru, exepţie făcând doar în cazul în care aceştia prezintă vreo defecţiune de fabricație. Cu orice altă întrebare te poţi adresa telefonic serviciului nostru de clienţi prin numărul de telefon local sau direct la personalul nostru dintr-una din cele patru magazine din Hamburg la AEZ, Mundsburg Center sau Ottenser Hauptstraße sau în regiunea din nord, în orașul Buxtehude.

Care tip de ochelari se potrivesc: Proba Online

Cu peste 50.000 de produse pe pagina noastră, se poate spune, că avem mereu ceva în depozit, iar oricine are la noi ocazia să găsescă exact acel model, care să-i confere stilul perfect pentru aspectul său individual. Iar prin preţ ochelari vedere actualizat zi de zi, avem mereu în outletul nostru online pentru ochelari de marcă cele mai trendy modele de ochelari de vedere, practic întotdeauna, la OFERTĂ.

Fie că ai deja o viziune exactă pentru accesoriul tău favorit sau poate încă mai trebuie să-l decoperi, fie că te simţi bine şi îţi vine minunat Ray-Ban sau Gucci, Prada sau Tom Ford, la Edel-Optics avem cea mai mare ofertă de mărci renumite şi designeri renumiți. În plus, îţi oferim pentru foarte multe modele posibilitatea de a le încerca direct prin proba online. Uită-te pe pagina de descriere a produsului după iconul Online Fitting şi aşează-ţi virtual pe nas modelul preferat de rame ochelari bărbați de vedere sau rame ochelari damă de vedere prin webcam sau prin încărcarea a unei poze personale. Datorită faptului, că la noi ai parte de retur gratuit, ai posibilitatea să faci alegerea definitivă dintre modelele tale favorite direct acasă, în faţa oglinzii.

Serviciile noastre

Noi nu dorim să depăşim celelalte magazine online de optică doar din punctul de vedere al preţurilor. Edel-Optics doreşte să confere clienţiilor săi un sentiment de shopping mai mult decât plăcut, deoarece cumpărarea unei perechi de ochelari, potrivită la noi adidași sau la noua geantă trebuie să fie pur şi simplu distractivă. Iar în acest sens, serviciul nostru cu clienţii îţi stă mereu la dispoziţie cu prietenie prin telefon sau mail, venindu-ţi în ajutor la orice întrebare legată de comandă sau apărută în timpul procesului de retur. Tot de pachetul nostru de servicii aparţine şi Livrarea Express, pentru care poți opta la alegere. Astfel, bucuria aşteptării este pentru clienţii noştri atât de scurtă, încât se pot bucura garantat de comanda făcută, chiar în următoarea zi. Şi plata prin ramburs face parte din cunoscutele noastre modalități de plată, care rotunjește armonios întregul nostru pachet de servicii.

Precum şi în magazinele noastre pilot, te poţi bucura şi în magazinul nostru online de ochelari de lentile cu dioptrii alese de la mărci de top, precum Hoya sau Seiko. Renumitul nostru Maestru Optician Digital te conduce confortabil prin întregul proces de achiziționare online şi are grijă, ca tu să afli tot ceea ce pot face noile tale lentile pentru noile rame ochelari vedere dama sau rame de ochelari vedere bărbați, astfel încât la sfârşit să te poţi minuna doar de preţul ieftin.

Întrebările tale, tema noastră preferată

Marea noastră pasiune pentru ochelari nu se termină doar prin faptul, că operele de designer comandate de tine vor fi trimise împreună cu un toc de ochelari şi o lavetă de ochelari. Ca entuziaști, pe noi ne preocupă şi alte teme, precum curățarea ochelarilor, repararea și fixarea lentilelor sau totul despre tema protecție-UV și radiații-UV.

Drept prin focusul nostru pe vânzare rame de ochelari de vedere dame și rame ochelari vedere barbați pe internet, ni se pune des întrebarea: cum pot fi potriviţi ochelarii, pentru o aşezare optimă pe față. Nici în acest caz nu dorim să vă rămânem datori cu un răspuns, astfel: în primul rând toţi ochelarii trimişi de noi vor fi livraţi cu o fixare prestabilită după standardele generale, astfel încât să se plieze de la bun început cât mai bine. Dacă din nefericire, apar totuşi probleme, specialistul nostru în materie de ochelari - Phil îţi oferă aici încă un ghid, pentru potrivirea ochelarilor, cu ajutorul căruia vei fi în stare și singur/ă să-ţi aranjezi ramele, astfel, încât să se potrivească.

Şi pentru că, de fapt, noi nu avem nimic altceva în cap decât rame ochelari femei și rame ochelari barbati, am început să producem pentru href="blog/">Blog](Forma-ochelarilor-ce-model-se-potriveşte-fiecărui-tip-de-faţă.html) tot felul de conținut interesant, care are rolul să te ţină mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în universul ochelarilor de la Edel Optics. Deci, riscă te, să ne arunci câte-o mică privire din când în când, dacă doreşti să fi mereu şi oriunde informat/ă cu cele mai interesante subiecte din lumea modei, a trendului şi al lifestyle-ului.

În calitate de specialişti în sectorul ochelarilor, pentru o clientelă pasionată de modă, noi îţi punem la dispoziţie, în conformitate cu motto-ulu nostru "SEE AND BE SEEN", doar modele de ochelari de vedere pret de chilipir cu garanție de retur. Evident, la noi ai parte chiar şi de o secțiune pentru ochelari ieftini. Nu mai sta pe gânduri şi vizitează-ne chiar acum online, pentru a te minuna de cele mai noi modele ochelari vedere la modă, ochelari de vedere ieftini, ochelari de vedere femei și ochelari vedere bărbați cu cele mai tari şi mai moderne modele de ochelari de marcă, precum şi creaţiile proprii ale testimonial-urilor noastre Sylvie Meis, Guido Maria Kretschmer sau Jérôme Boateng, dar şi pentru te lăsa fermecat/ă de fascinantul univers EdelOptics. Deci de ce să porți lentile de contact, când datorită nouă, poți să arăți mai mult decât „fresh”?

Aveţi nevoie de ajutor?
FAQ
+40 31 2295096
Luni-Vineri orele 10-19
 
Etichetă de retur
 
Magazinul nostru
 
Tutoriale Video