HOTLINE +40 31 2295096
Livrare şi returnare gratuita
Drept de reziliere 30 zile
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Livrare şi returnare gratuita
Drept de reziliere 30 zile
 

 
 
 

Video Tutorial

 
service: video tutorials
Tutorial 5:
Potrivirea ochelarilor - o aşezare optimă pe nas şi urechi

 
Cel mai bine ar fi să deschideţi chiar acum tutorialul video realizat de noi pe această temă, unde puteţi vedea direct toate tricurile corecte, prezentate chiar de profesionistul nostru Phil - „Master of Glasses“.

#masteroftheglasses
 
Potrivirea ochelarilor

Majoritatea dintre noi ne-am confruntat cu această problemă. Noii ochelari au sosit cu poşta, începi să desfaci pachetul cu nerăbdare, ca în ziua de Crăciun, şi îi aşezi cu patimă imedit pe nas. Numai că, din păcate, există o problemă: fie cad pe nas la fiecare a doua mişcare de cap, fie stau extrem de fix şi apasă dureros după urechi. Ajutorul vine însă rapid, dacă ai şti cum să-i fixezi. În orice caz trebuie ştiut de la bun început, că această metodă nu poate fi aplicată la orice pereche de ochelari, ci doar la 2 sau cele 3 tipuri. Este vorba de modelele cu rame realizate total din metal şi de cele cu rame din material plastic, cu schelet metalic la nivelul braţelor. Cei din urmă pot fi uşor recunoscuţi, ţinându-i contra unei surse de lumină. Pentru a potrivi ochelarii, aceştia trebuiesc îndoiţi, exact în locul unde braţele se prind după ureche. Nu trebuie decât să fixezi exact acest punct, nici înainte şi nici după, iar apoi să îndoi braţul după acest punct, modelandu-l încât să se aşeze relaxant după ureche. Exact acelaşi lucru se va face cu celălalt braţ şi iată deja ai o pereche de ochelari cu braţele fixate. În cazul în care ramele s-au îndoit puţin din greşeală, acestea pot fi simplu îndreptate, îndoindu-le braţele din metal în direcţia opusă până când se vor îndrepta din nou. Atenţie, însă! Aşa cum am spus mai devreme, există un tip de ochelari la care această mică smecherie nu va funcţiona – cele confecţionate total din material plastic, fără schelet metalic. Aceste rame sunt destul de inflexibile, iar prin îndoirea lor forţată risti mai degrabă să le strici, decât să le repari. În acest caz, nici cele mai creative metode, precum dilatarea cu ajutorul feonul, cuptorul cu microunde sau orice altă ustensilă din bucătărie nu ajută...absolut nimic, nada, niente! Tot ceea ce poţi obţine în acest caz, ar fi o nouă vizită la optician, pentru că perechea ta de ochelari este deja, cu siguranţă, pregătită pentru coşul de gunoi.
Cel mai bine ar fi să deschideţi chiar acum tutorialul video realizat de noi pe această temă, unde puteţi vedea direct toate tricurile corecte, prezentate chiar de profesionistul nostru Phil - „Master of Glasses“.
 
Aveţi nevoie de ajutor?
Nu ezitaţi să ne contactaţi, noi vă vom ajuta:
+40 31 2295096
Luni-Vineri orele 11-20
Sâmbătă 11-16
 
 
modalitate de plată
cic
Card de credit
paypal
Paypal
wire
Transfer bancar
cod
Ramburs
 
Magazinul nostru
 
VIDEO TUTORIALS