Ochelari de soare Lentile de contact Ochelari de vedere Ochelari sport Ochelari oftalmologici Ochelari Ochelari de design

Ochelari de soare Ray Ban

Aveţi întrebări?
Numărul nostru de serviciu+40 31 8107729Luni-Vineri orele 11-19
modalitate de plată
  • + Transfer bancar
  • + Ramburs

Ray-Ban Ochelari de soare noutăţi

189 articole găsite în 875 variaţii

About Ray-Ban Ochelari de soare

Designerii mărcii Ray-Ban sunt adevăraţi experţi în meseria lor. Cu fiecare nouă colecţie, ei stabilesc trendurile pentru sezoanele viitoare. Încă de la înfiinţare în anul 1937 Ochelari de soare marca Ray-Ban sunt sinonimi cu o protecţie optimă pentru ochi şi un design impecabil, care fascinează şi cele mai renumite staruri pe plan mondial. Ray-Ban face parte din mărcile care s-au specializat de la bun început pe producţia şi dezvoltarea de eyewear, creându-şi un renume de adevărat profesionist în domeniu.

Îmbinarea dintre funcţionalitate şi eleganţă le reuşeşte cercetătorilor şi designerilor de la Ray-Ban aparent fără niciun efort. Şi din acest motiv ochelarii Ray-Ban sunt pur şi simplu legendari. [Kategorie + Marke] reunesc în mod inconfundabil utilul cu plăcutul: designul de vârf, prelucrarea perfectă şi materialele de cea mai bună calitate se îmbină cu protecţia esenţială a ochilor. La Ray-Ban numele spune tot. Dar funcţionalitatea nu este o piedică în calea designului, din contră: Modele precum RB4057, RB4061 sau RB3211 reunesc atractivitatea atemporală cu ultimele trenduri în modă. Varietatea aproape infinită a formelor, culorilor şi stilurilor fac din Ray-Ban şi în această Vară Ochelari de soare un companion de neînlocuit.

În magazinul nostru online găsiţi acum Ray-Ban Ochelari de soare la preţuri mici. Ray-Ban este specializat pe lentile de corecţie, astfel că montarea de lentile cu dioptriile dvs. nu reprezintă în mod normal nicio problemă. Întrebaţi-ne care sunt posibilităţile. Cumpăraţi noua dvs. pereche de ochelari de soare Ray-Ban în magazinul nostru online, vă vom face cadou un etui original marca Ray-Ban, robust şi preţios, şi o lavetă Ray-Ban pentru curăţarea profesională a ochelarilor dvs. de soare.

Această selecţie constă, printre altele, de 189 Ray-Ban Ochelari de soare, 8 Highstreet Ochelari de soare, 7 Casual Lifestyle Ochelari de soare, 10 Icons Ochelari de soare, 1 Leisure Sport Ochelari de soare, 154 bărbăteşti, 35 femeieşti, 1 lentile fotocromice, 39 lentile polarizate, 8 lentile oglindite, 187 cu ramă întreagă, 2 ramă înjumătăţită, 2 Ochelari de soare cu paranteze drepte, 1 Ochelari de soare cu buclat în spatele urechii, 122 Ochelari de soare cu capete de hochei, 7 Ochelari de soare din Titan, 6 Ochelari de soare din Acetat, 82 Ochelari de soare din Metal, 11 Ochelari de soare din Oţel şi 83 Ochelari de soare din Propionat.