Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

Ochelari de soare Ray Ban

 
 
 
 

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust143
 • Normal
  Normal979
 • Larg
  Larg384

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Cool Styles

marca

Culoarea cadrului

 • dark (6)

Culoarea lentilei

                

Preţ

 • 249 – 500 (73)
 • 499 – 800 (114)
 • 799 – 1.000 (623)
 • 1.000 – 1.200 (582)
 • 1.200 – 2.500 (470)
 • sus 2.499 (30)
 •  
filtru
filtru
 
1.892
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
Ochelari de soare Ray-Ban JUSTIN (RB4165 622/T3)
1.047,44 RON
P
 
Ochelari de soare Ray-Ban RB4264 601S5J
1.378,84 RON
P
 
Ochelari de soare Ray-Ban RB2180 710/83
1.077,03 RON
P
 
Ochelari de soare Ray-Ban BILL (RB2198 129251)
1.023,77 RON
 
Ochelari de soare Ray-Ban ERIKA (RB4171 710/T5)
1.047,44 RON
P
 
Ochelari de soare Ray-Ban RB4306 710/83
1.077,03 RON
P
 
Ochelari de soare Ray-Ban Rb3183 (RB3183 002/81)
1.077,03 RON
P
 
Ochelari de soare Ray-Ban JUSTIN (RB4165 865/T5)
1.047,44 RON
P
 
Ochelari de soare Ray-Ban N/a (RB3498 006/81)
1.142,13 RON
P
 
Ochelari de soare Ray-Ban RB4264 601SA1
1.378,84 RON
P
 
Ochelari de soare Ray-Ban JACK (RB3565 002/48)
1.260,48 RON
P
 
 
 
1/40
1/40
2 3 4
38 39 40

Ray-Ban - IN YOUR FACE!


Cumpără Ochelari de soare Ray-Ban Online– O Bucată de Istorie

"Schimbarea este legea vieții. Cei care privesc doar în trecut și prezent, vor pierde viitorul"

a declarat odată fostul președinte și dovedit entuziast al mărcii Ray-Ban, John F. Kennedy.

Acesta este motivul pentru care filiala de atunci al Bausch & Lomb a profitat de ocazie direct, când a apărut la orizont cu primii ochelari de soare. Calea spre a deveni cel mai popular brand de ochelari de soare din lume nu a fost întotdeauna ușoară, dar compania s-a uitat în oglinda retrovizoare doar atunci, când a fost vorba de ochelari tradiționali cu statut de cult.

Povestea de succes al mărcii Ray-Ban (RB) este un rezultat direct al creșterii industriei aviației în anii 1920. „Mai mare, mai rapid, mai departe” nu a fost o expresie goală pe acea vreme, ci mai degrabă o regulă, decât o excepție, în dezvoltarea rapidă a sectorului. Odată cu noile tipuri de aeronave, altitudinile de zbor din ce în ce mai mari, viteza mai mare și distanțele tot mai mari, forțele care acționează, au creat provocări complet noi pentru piloții aviației militare și civile. După ce mai mulți piloți de la US Air Force s-au plâns de dureri de cap și greață, ca urmare a stresului suplimentar, o soluție la problemele care au fost rezultate directe ale luminii, a trebuit să fie găsită, cât mai curând posibil.

Cum au zis… așa au și făcut!

Generalul John A. Macready a contactat compania pentru a comanda un nou tip de ochelari de soare, special pentru aviație. Dar nu pur și simplu orice tip, ci unul adaptat nevoilor piloților și noilor influențe externe. Acest lucru ar trebui să poată garanta vizibilitatea perfectă fără a neglija protecția împotriva efectelor puternice de lumină la altitudini mari. Experții se apucă direct de muncă și aduc ochelari de soare ANTI-Glare, din metal placat cu aur, cu lentile verzi, care au fost făcute din sticlă minerală și au filtru de Infraroșu și de raze UV. În 1936, au prezentat publicului primele rame ochelari de soare din plastic, cu design aviator.

În anul următor, au brevetat ochelarii de soare, iar de atunci au ieșit oficial pe piață sub numele de Ray-Ban. Modelul Ray Ban Aviator a avut un succes uriaș imediat și nu în ultimul rând, a intrat pe piață ca o bombă, atât la modă cât și comercial. Nu în ultimul rând, pentru că personalități precum generalul Douglas MacArthur au fost fotografiate cu Ray-Ban Aviator, când trupele americane au aterizat în Filipine în timpul celui de-al doilea război mondial.

Pe lângă acest model de cult, compania a lansat și alte două cadre importante și a subliniat aspectele funcționale, în special în imaginea externă. Modelul Ray-Ban Shooter (RB3138), care este disponibil cu două tipuri diferite de lentile, Ray-Ban Green și Kalichrome (lentile galbene deschise, pentru ceață) se adresează unui public sportiv, care petrece mult timp în aer liber și în natură. Versiunea cu lentile de culoare galben deschis, în special, a atras atenția inițială a scriitorului și jurnalistului american Hunter S. Thompson înainte de Johnny Depp în filmul Fear and Loathing in Las Vegas cu modelul atrăgător. Accesoriu special: Există o gaură rotundă în podul nasului, potrivit mitului, vânătorul și-ar putea așeza țigara acolo când prada se află în fața puștii. Ray Ban Outdoorsman merge cu un pas mai departe. Modelul a fost denumit inițial "Skeet Glass" și a fost special conceput pentru vânători, pescari și lunetiști sau în orice caz, a fost singurul Highlight în Cobra din Hollywood cu Actorul Rocky și Rambo, Sylvester Stallone în rolul principal.

Anii 1950 au fost vremea schimbărilor și evoluțiilor în multe feluri. Un timp care nu a trecut pe lângă RB. Pe lângă dezvoltarea lentilei N-15 și actualizarea ulterioară G-15, care datorită tonului gri-verde, lăsau doar 15% din lumina soarelui să intre în ochi, fără a afecta vederea.

În afară de inovațiile tehnice, recunoașterea în cadrul societății, se schimbă și ea. Ochelarii de soare sunt de mult timp nu numai un articol de zi cu zi, ci mai degrabă un accesoriu care primește din ce în ce mai multă atenție în viața cotidiană mai conștientă de modă. O dezvoltare în care Hollywood-ul și importanța crescândă a cinematografiei în general nu sunt în niciun caz inocenți.

Ray-Ban/Ray-Ban-Ochelari-de-Soare-Bărbați_1271x793.jpgRay-Ban Wayfarer - de la eroare la box office hit


Ultima descoperire de la RB a fost, cum nu se putea altfel, printr-o apariție proeminentă într-un film. Dacă modelele Ray-Ban erau deja extrem de populare, Wayfarer au fost și mai buni și au rupt toate recordurile aproape peste noapte, ceea ce a catapultat rapid RB până în vârful industriei ochelarilor.

Compania americană datora acest fapt unei neînțelegeri nebunești. Pentru că, atunci când Ray-Ban Wayfarer RB2140 a fost introdus pe nasul lui Audrey Hepburn la începutul filmului hollywoodian „Breakfast at Tiffany’s”, modelul, conceput inițial pentru bărbați, și-a făcut apariția cu ramă dreaptă și unghiulară, brusc acceptabil pentru toate sexele. Marea damă a industriei filmului nu a purtat ochelari de soare de la Ray-Ban, ci un model în forma trapez de la concurentul Persol, care arăta confuziv de similar cu Ray-Ban Wayfarer.

De atunci, marșul triumfal nu a fost blocat în niciun caz. Wayfarer poate fi întotdeauna găsit în filmele de cult sau pe chipurile artiștilor unici, precum câștigătorul premiului Nobel Bob Dylan, James Dean, Dan Akyroyd sau John Belushi, care menține mitul viu și se asigură că RB este și rămâne numărul unu absolut în industrie. În plus, specialiștii ochelarilor țin mereu pasul cu vremurile, stabilesc tendințele și reinterpretează modelele vechi. Ochelarii de soare Ray-Ban combină inovația cu inspirația și tradiția.

În principiu, compania respectă motto-ul pe care Kennedy le-a dat conaționalilor săi în fiecare zi:

"Când, dacă nu acum?
Unde, dacă nu aici?
Cine, dacă nu noi?”


Stilistul Phil elimină greșelile din jurul celei mai cunoscute mărci de ochelari din lume


Datorită cererii remarcabile, Ray-Ban a devenit sinonim cu ochelari de top. De fapt, Ray-Ban este cel mai popular brand de ochelari din lume; literele caracteristice din colțul din dreapta sus la ochelarii Ray-Ban sunt recunoscute în metropolele din întreaga lume. Ca un brand autentic de ochelari, gama de produse constă din accesorii cu ochelari și brațe (metal, plastic etc.). Nu în ultimul rând, ochelarii de soare au obținut statutul de cult prin filme precum Blues Brothers, Miami Vice și Malcom X. În ciuda răspândirii largi și a popularității, întotdeauna întâlnim erori răspândite despre Ray-Ban și am solicitat expertului nostru universal în optică Phil, să ne ajute să clarifice unele neînțelegeri în acest moment:


1. Numele Ray-Ban


Ray-Ban nu a fost fondat de doi opticieni americani cu prenumele Ray și Ben și, prin urmare, nu se scrie Ray-Ben. Ortografii incorecte sunt și: Ray Ban, Rayban, ReyBan, Reh-Benn sau Rebähn. Dacă alte magazine online îți oferă ochelari cu unul din aceste nume, te sfătuiesc să nu comanzi, deoarece vei sfârșii cu o imitație și nu ochelari de soare Ray-Ban originali. În plus, husa Ray-Ban, sub formă de geantă din piele, mică și laveta de șters nu ar trebui să lipsească, pentru a exclude posibilitatea pentru ochelari de soare Ray-Ban fake. De asemenea, poți vizita din nou site-ul oficial Ray-Ban pentru a vedea modelele originale care au numărul de serie gravat în brațul stâng: www.ray-ban.com. De asemenea, fă o comparație regulată a prețurilor. ;)

Ray-Ban nu reprezintă doar o marcă de ochelari de soare, dar, de asemenea, în domeniul ochelarilor cu prescripție / ochelari de vedere dame și bărbați nu este un sinonim pentru ochelari de tocilar sau aspectul retro, chiar dacă design-urile cu margini complete nu lipsesc în niciun caz din catalogul mărcii de cult. Colecțiile acoperă aproape fiecare stil, de la Vintage până la Youngster Modell (Ray-Ban Chris / RB4187) și fainul Streetlook pentru Premiera filmelor de la Hollywood. Cu campania publicitară „Never Hide” a mărcii, afirmația de a fi accesoriu pentru capetele de personaje este, de asemenea, subliniată impresionant.

Producătorul Bausch & Lomb încă joacă un rol important și în prezent. Ochelarii de soare originali din vremea de origine poartă abrevierea BL în fiecare obiectiv, în timp ce modelele mai noi ale Ray-Ban Eyewear, care sunt acum sub umbrela Luxoticca sunt produse cu inițialele RB doar în lentila stângă. Amprenta numelui mărcii, care are un loc fix în colțul superior al obiectivului drept, poate fi găsită în fiecare model. Aceasta este doar una dintre caracteristicilel, după care poți fi sigur că ții un original în mâinile tale. Cu toate acestea, dacă abrevierea mărcii sau numele mărcii poate fi ușor zgâriată, este foarte probabil să porți o imitație pe nas.


2. Modele Ray-Ban


Ray-Ban Aviator (Ray-Ban RB3025) sau doar RB3025 nu este numele unui super erou sau al unui membru uitat din Marvel's Avengers, ci unul dintre ochelarii de soare clasici RB pentru femei și bărbați. Dezvoltat inițial ca protecție împotriva radiațiilor sau cu numele tradus: „interzis radiațiilor” (Ray + Ban), clasicul Ray Ban Aviator Large Metal este acum epitetul ochelarilor aviator cu un caracter de cult absolut, precum Ray Ban oglindă sau Ray Ban Aviator polarizați și fără excepție cu factorul cool maxim. De asemenea, sub denumirea corectă: Aviator Large Metal.

Ray-Ban Clubmaster (RB3016) sau și pur și simplu Club master, nu este organizator de petreceri sau un DJ. În schimb, rama RB este una dintre cele mai cunoscute accesorii din istoria Hollywood-ului. Ar fi un exemplu bun celebra scenă din filmul lui Quenttin Tarantino, clasicul Reservoir Dogs, când trupa din jurul lui Harvey Keitel, Tim Roth și Steve Buscemi părăsește masa la începutul filmului. Ray Ban Clubmaster RB3016 joacă, de asemenea, un rol exclusiv pe nasul lui Matthew Broderick în filmul de cult din anii 1980 Ferris Bueller's day off. Ray-Ban Clubmaster convinge simplu și convingător cu tot ceea ce își dorește inima unui junkie de ochelari: Linii clare, Ramă Browline din plastic, Protecție UV și o selecție aproape nesfârșită de culori de lentilă, care pot fi combinate cu diferitele stiluri ale Clubmaster.

Balorama (RB4089) și-a făcut un nume în domeniul filmului. Modelul a rotunjit aspectul lui Harry Callaghan, polițistul dur, jucat de Clint Eastwood - în Dirty Harry. Din colecția de ochelari de soare Ray-Ban ICONS, modelul pătrat arată încă o mângâiere corectă pentru street-cred-ul de astăzi. Rame ochelari Ray Ban, perfecte pentru oricine, care și-a dorit întotdeauna să poarte o bucată de istorie hollywoodiană pe nas.

De asemenea, Ray-Ban Jackie Ohh (RB4101) nu este un cocktail cu whisky și suc de portocale, ci un alt model de ochelari de soare dama clasici Ray-Ban, care își datorează numele (foarte probabil) fostei prime doamne a SUA și soției lui John F. Kennedy, Jacqueline „Jackie” Onassis. Ca pictogramă de stil a timpului ei, împreună cu soțul ei, acest lucru a făcut ca Wayfarer RB2140 să fie un bestseller.

Ray-Ban Erika RB4171) și Ray-Ban Justin (RB4165), pe de altă parte, au fost deja observate pe listele de invitați ale evenimentelor de pe scena din 2013 și 2014 și nu numai pe fețele participanților la modă. Ochelarii Ray-Ban Erika și Ray-Ban Justin știu să stabilească accente strălucitoare, în ciuda sau poate prin ramele lor pe o piață supraîncărcată de ochelari. Drept urmare, Erika RB și Justin RB ies în evidență din mulțime ca diamantele dintr-un munte de cărbune. Prin alegerea lentilelor oglindite, nu există limite la individualitate nici la RB4171, nici la Justin.

Ray-Ban New Wayfarer RB2132 nu este pur și simplu noul Ray-Ban Original Wayfarer, cu o tendință accentuată de a folosi anglicisme. Mai degrabă, este derivatul mai puțin unghiular al originalului, prin care RAY-BAN New Wayfarer nu are o ușoară înclinare în față pe nas, caracteristică modelului vechi, care este caracterizat de actori precum Tom Cruise, părea aproape omniprezent în filme precum Risky Business. Acest model vine într-o gamă largă de culori și se află în vârful listei în fiecare gamă de ochelari de soare.

Ray-Ban CARAVAN nu are nicio legătură cu coloanele de rulote din Olanda, ci se adresează în primul rând domnilor breslei cu forma sa dreaptă, rama metalică și o anumită atingere masculină. Acești ochelari Ray Ban bărbați au devenit faimoși prin hitul de box office TaxiDriver. Acolo, ochelarii de soare Ray-Ban® au fost întronați pe nasul lui Robert DeNiro.

Modelele Ray-Ban Predator 2 RB2027 au apărut și pe nasurile lui Tommy Lee Jones și Will Smith în filmul Men in Black, pentru o apariție proeminentă pe ecran.

Bineînțeles că doamnele nu vor fi uitate: Ce zici de un model din seria Ray-Ban Cats? Cats 5000 RB4125 este deosebit de popular, mai ales în Havana, dar Cats 1000 RB4126 îți face fața să strălucească nu numai în soare. De asemenea, poți alege să strălucești precum ochii unei pisici noaptea, cu Blaze Cat Eye RB3580N în aspectul la modă cu lentile mono, nimic nu este imposibil!

Ray-Ban Hexagonal și Marshal sunt întotdeauna alegerea potrivită. Ramele metalice potrivite pentru schimbul de lentile nu sunt disponibile doar în diverse culori, de la negru la aur și o mare varietate de combinații de lentile, dar și în dimensiuni diferite, astfel încât cu greu scapă o față farmecul acestor ochelari de soare Ray Ban.

Cockpit RB3362 este epitomul ochelarilor aviators. Un lucru absolut pentru toate sexele și nici măcar nu trebuie să ocupi un loc în cabina avionului.

Ray-Ban RB4147 face ca inima bărbaților să bată mai repede sau să stea pentru o clipă, chiar și fără motiv special. Mai ales în culoarea ramei transparente sau negre, ești fără îndoială centrul atenției.

Cu Andy RB4202, nici măcar Andreas Möller nu trebuie să-și bată capul cu geografia. Deoarece cu ochelari de soare cu rama completă, în negru sau un altă culoare, nu vei avea „doar” o figură bună pe străzile Milanului sau Madridului.

Stilul RB4181 din gama HIGHSTREET, este la fel de necompromițător, ca dreapta lui Mike Tyson. Un K.O., motiv pentru care nu trebuie să spunem nici un alt cuvânt în acest sens.

Stilurile Ray Ban Havana nu lipsesc, ci sunt obligatorii pentru americani când vine vorba de declarații de modă din gama Ray Ban. Exemple populare sunt Ray-Ban round / clasic RB2447, Ray-Ban RB4264 sau RB4068.

Ce să mai zicem de Ray-Ban Round Metal RB3447 sau pur și simplu round metal din categoria de ochelari rotunzi? Descrierile superlative și florale își ratează scopul la Round Metal RB, precum și adjectivele lucioase și substantivele decorate. În schimb, Round Metal RB3447 în aur cu lentile maro sau alte colorații, se încadrează în categoriile ochelari de soare rotunzi, ochelari rotunzi Ray Ban și Ray-Ban Round. Round Metal iese în evidență simplu și cu înfășurare pe cer ca Cometa Halley.

Eventual ochelari de soare rotunzi simpli, vezi ray ban rb2180?

Frameless sau fără ramă toată noaptea! Cu RB3183 acest lucru se poate face foarte ușor. Dar chiar și în timpul zilei, modelul din colecția Ray Ban Active Lifestyle cu rama metalică și, de exemplu, cu creații de culori precum Gunmetal sau negru mat lasă mai mult decât o impresie de durată.

Pe lângă iconicii ochelari de soare femei și ochelari de soare bărbați, marca cultă are și **ochelari pentru copii. Cu Ray-Ban Junior obții un stil cu totul special.


3. Tipuri de rame și materiale la Ray-Ban


Memo Ray nu este o compilație de Greatest Hits de al Ray Charles, ci numele unui tip de rama ochelari Ray-Ban, la fel ca și Carbon Fibre, Light.Ray, Liteforce și Inovațiile de rame din titan.

Chiar și cu rama ochelari din titan, în funcție de materialul lentilelor respective, nu trebuie confundat a „uita” cu a „pierde”. Dacă totuși se întâmplă: Nu-ți pierde cumpătul, la noi găsești ochelari de schimb!.

Gunmetal nu este (încă) un subgen al genului muzical, care, printre altele, a prins viață cu trupe ca Black Sabbath și Motörhead. La fel ca în cazurile, Death Metal, Black Metal, Speed Metal sau Metalcore, care nu sunt produse noi din gama de cadre metalice Ray-Ban sau alte mărci, pe care le oferim online și în magazinele noastre din Hamburg. Dar, dacă ramele de ochelari sunt din aluminiu, metal, plastic sau fibră de carbon, Ray-Ban este popular și printre muzicienii din toate genurile, de la Blues Brothers până la Oasis până la Beyoncé.

Este oficial: ochelari fără ramă în dimensiuni tipice pentru Ray-Ban sunt răspândite, dar piscinele fără margini nu sunt.


4. Designuri actuale de ochelari de la Ray-Ban


Rare Prints nu sunt primele ediții rare din mâinile colecționarilor de benzi desenate, ci un design de ochelari cu modele colorate vii, alcătuite din simboluri, semne și / sau logo-uri. Remix Prints aparțin, de asemenea, categoriei ochelarilor extrovertiți. În plus, există și alte stiluri în colecția curentă, în care cadrul cade din context: Logo Mania, în care interiorul brațelor este decorat cu Iconuri Ray-Ban pe fundal colorat sau versiunea impresionantă de blugi din seria Wayfarer, care apare într-o estetică jeans.


5. Ochelarii Ray-Ban


Când la ochelari Ray-Ban dame, precum și ochelari Ray-Ban bărbătești, vine vorba de ochelari polarizați, atunci, sau nu doar, în legătură cu faptul, că mințile experților de stil sunt împărțite, mai ales cu atâtea benocle.

Lentilele polarizate blochează lumina reflectată. Acestea sunt lentile pentru ochelari de soare Ray-Ban dame și ochelari Ray-Ban barbati, cu un filtru special care absoarbe lumina oglindită, astfel încât ochii să fie mai puțin amețiți, de ex. chiar și cu strălucirea de la mașini. Suprafețele de zăpadă și apă reflectă, de asemenea, foarte multă luminozitate și sunt deosebit de dure pentru ochi. Ochelarii de calitate cu lentile polarizate sunt potriviți, în special pentru sport, dar și ca ochelari de muncă pentru salvamari. Aici, compania americană poate străluci în toate felurile. Deoarece la Ray-Ban ochelarii de soare polarizați nu sunt doar una dintre cele mai vândute puncte ale mărcii de ochelari, ci stabilesc și noi standarde pe piață, datorită dezvoltării continue.

Heliomat denotă, de asemenea, o proprietate a lentilei și nu este un plagiat Photoshop. Ochelarii heliomați devin mai întunecați odată cu creșterea radiațiilor UV. Mare avantaj: pentru cine de ex. datorită miopiei, are nevoie de un schimb de ochelarii Ray-Ban cu dioptrii, această funcțiune de lentila heliomata înseamnă, că aceiași ochelari pot fi purtați atât în interior, cât și afară în zilele însorite, fără a sacrifica confortul.

Ochelari Shield nu este sinonim cu stereo LP, ci un model de ochelari în care lentila trece peste podul nasului și, în consecință, constă dintr-o singură bucată. Pentru o mai bună înțelegere, avem câteva exemple pentru bărbați și femei în stoc. Aruncă o privire la numărul de model RB3471, pe care îl poți comanda, desigur, de la noi, la preț de Edel-Optics super accesibil în loc de prețul obișnuit, dacă dorești, și cu plata prin ramburs.


Ochelari de soare Ray-Ban de înaltă calitate în toate variantele


Marca Ray-Ban reprezintă ochelari inovativi care îți îmbunătățesc vederea, te protejează de razele UV sau combină cu abilitate ambele funcții! Cel mai bun lucru despre acesta: poți combina ramele și lentilele variabil, în funcție de dorințele tale. Așadar, vei obține ochelari de soare Ray-Ban cu dioptrii și poți alege singur gradul de nuanțare a lentilelor.

Selecția infinită de nuanțe permite o gamă largă, astfel încât să existe ochelari potriviți pentru toată lumea! O dezvoltare continuă a tehnologiei lentilelor și a cadrelor de înaltă calitate, precum și o potrivire confortabilă asigură calitatea înaltă pentru ochelari Ray Ban polarizați. Ca amintire, lentilele maro oferă, de ex. un contrast ridicat în lumina slabă, în timp ce o lentilă verde absoarbe 85% din lumină, ceea ce asigură o vedere naturală clară. Protecția UV inclusă asigură că niciun fel de raze solare dăunătoare nu ating ochii. Având în vedere aceste fapte, te poți bucura în mod conștient de șederea ta la soare și, de asemenea, arăți bine, datorită culorilor și formelor elegante!


Ce ochelari m-i se potrivesc?


Lentile rotunde sau pătrate? Rama trebuie să cuprindă lentilele de tot sau să fie numai în zona superioară? Care culoare ochelari îmi place? Nu este întotdeauna ușor să găsești modelul perfect. Adesea, trebuie să testezi o mulțime de ochelari înainte de a-ți găsi preferatele. Pentru a ușura căutarea, poți utiliza filtrul de la magazinul nostru online, de ex. sortat după marcă, tip ramă, culoare ramă, formă ramă sau lățime (mm). Dorești să vezi ochelari Ray-Ban aviator damă, trebuie doar să setezi corect filtrul și să parcurgi rezultatele.

Cu toate acestea, te vom răsfăța cu alegerile. Ce zici de rame ochelari de soare Ray Ban Aviators (Ray-Ban Alex RB4201, Ray-Ban RB3526, Ray-Ban RB4253) cu lentile nuanțate în galben (Aviator Craft RB3422Q) sau albastru (Ray-Ban RB3449, Ray-Ban RB8317CH) care au un simț foarte special de modă. Sau rame aurii cu lentile G15 RB1971

În plus, modelele de ochelari fără dioptrii sau ochelari cu dioptrii Ray-Ban impresionează ca nicio altă marcă de ochelari, prin colorarea lor la modă, ca ochelari de soare Ray-Ban gri (Ray-Ban Erika Metal RB3539) prin Ochelari de soare Ray-Ban roșii (Round Ii Light Ray (RB4242)) până la Ochelari de soare Ray-Ban aurii (Ray Ban Oval RB3547N, Ray-Ban Octagonal RB3556N) și Ochelari de soare Ray-Ban albaștri (RB3576N) pe fața purtătorului.

Bineînțeles, avem ochelari de soare Ray-Ban verzi (RB4387, ray ban RB2132), Ochelari de soare Ray-Ban alb RB3507, ray ban RB4242, Ray Ban METEOR (RB2168), RB3716) sau alternativ Ochelari de soare Ray-Ban negrii, precum rama Chris RB4187 sau rb4147 601 în uriașa noastră selecție de ochelari de soare Ray-Ban. Chiar și ochelari de soare cu dioptrii. Pentru iubitorii de culori îndrăznețe, departe argintiu sau aur elegant, putem servi și cu roz, portocaliu sau o nuanță de maro, care se încadrează în tonul bej, pentru a da ținutei atingerea finală, din punct de vedere al stilului... și aceasta este în întregime exclusivă. Deoarece, indiferent dacă este vorba despre un blazer sau un jogger, o ramă Ray-Ban® nu arată niciodată nepotrivit. Majoritatea modelelor sunt chiar unisex de fapt.

După sortare și selecție, poți verifica cu proba online, dacă ochelarii care îți plac, se și potrivesc. Serviciu special: opticianul digital îți stă alături, pentru a te ajuta să alegi lentilele cu prescripție potrivite - astfel poți fi sigur că ajungi la ochelari.

După ce ai selectat ochelarii care îți plac în mod special, poți alege fie livrare gratuită standard, sau livrare expres. Inclusiv retur gratuit, dacă te decizi altfel. Cu toate acestea, ochelarii comandați cu lentile cu prescripție nu pot fi returnate, decât, dacă prezintă defecte de fabricație. Atunci când plătești pentru ochelari, rămâi flexibil și poți utiliza diferite modalități de plată, autentificare și coș previzibil.


Serviciile noastre


Dacă ai dificultăți cu privire la Ray-Ban, poți vizita „Maestrul de ochelari” sau blogul nostru te va ajuta cu siguranță, în caz contrar, dacă te afli în zonă, vin-o la una dintre magazinele noastre din Hamburg sau contactează-ne prin diversele canale de socializare. Dacă ai întrebări cu privire la comanda ta, este mai bine să contactezi direct Servicii Clienți, folosind numărul de telefon local. Suntem întotdeauna fericiți să te ajutăm. Pentru că specialiștii noștri de ochelari, din magazinele noastre staționare, abia așteaptă să-ți ofere o predispoziție a lumii minunate a ochelarilor!


Despre noi


La noi, specialiștii de ochelari întâlnesc clienți pasionați de modă - bărbați și femei deopotrivă. Chiar dacă ești iubitor de ochelari cu ochi de vultur, nu vom arunca pietre în calea ta, ci te vom ajuta să găsești ochelari Ray-Ban fara dioptrii, cu alte cuvinte, cu lentile standard Ray-Ban. Deoarece afirmația de mai jos se aplică întotdeauna: Nu numai că vindem ochelari Ray Ban ieftin, dar acordăm o importanță deosebită aspectului vestimentar - acesta este și deviza noastră: „SEE AND BE SEEN”. Obține o imagine de ansamblu pentru Ochelarii Ray Ban precum originalii ochelari Ray Ban Aviator și Ray Ban Wayfarer din depozitul nostru – pe care îi furnizăm, de asemenea, la preț ochelari Ray Ban ieftini, precum și lentilele corespunzătoare.

Probabil, magazinul nostru online de ochelari de firmă nu este neapărat un site Ray-Ban oficial, dar cu prețul nostru de vânzare recomandat, poți avea această impresie, chiar dacă oferta de reduceri Ray-Ban nu este o ofertă de reduceri pe termen scurt. Avem, desigur, și alte mărci de top pe stoc, Tom Ford de exemplu. Descoperă la Edel Optics obiectul tău de cult permanent, ieftin, direct din toc, cu garanția Ray-Ban pe fața ta.