Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

Ochelari de soare Boss

 
 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust1
 • Normal
  Normal183
 • Larg
  Larg48

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?

Caracteristici

marca

Formă rame

Tipul ramei

Forma feței

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

       

Preţ

 • 499 – 800 (3)
 • 800 – 1.000 (142)
 • 999 – 1.200 (86)
 • 1.199 – 2.500 (14)
 •  
filtru
filtru
 
245
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/6
1/6
2 3
4 5 6

Ochelari de soare Boss

Într-un vers al piesei "Ahnma" a formație Beginner putem auzi:

„Și ochelarii de soare sunt chiar în top, iubito
Ei sunt ultimul rest de intimitate.”

Și această intimitate, despre care vorbește Eißfeldt aka Jan Delay, se regăsește la Hugo Boss și, mai presus de toate, la marca de bază BOSS, mai mult decât la orice altă marcă de pe piață. Luxul decent și autentic trece pur și simplu prin întreaga gamă de produse ale companiei.

Acest aspect este deosebit de important în gama de ochelari de soare Boss. Stilul modern, combinat cu manopera excelentă și materiale de înaltă calitate, caracterizează creațiile ochelarilor BOSS Eyewear, așa cum o fac și estetica elegantă, design-urile inovatoare, combinate cu detalii sofisticate pentru a accentua caracterul unic al fiecărei colecții de ochelari de soare BOSS.

Ochelarii de soare BOSS femei se diferențiază fundamental de ochelarii de soare BOSS pentru bărbați. În timp ce perechile de ochelari de soare BOSS pentru femei sunt renumiți pentru formele subtile, feminine și culori sofisticate, care reușesc să redea iluzia unei eleganțe impecabile, ochelarii de soare BOSS bărbătești sunt competitivi prin combinația inteligentă de funcționalitate și calitate, care garantează întotdeauna și o formă confortabilă la superlativ.

Istoric

Primul succes în numele companiei tradiționale germane a lui Hugo Ferdinand Boss, înființată în anul 1924, în metropola Metzingen din landul Baden-Württemberg, a fost înregistrat după cel de-al doilea război mondial, cu rafinatele și grațioasele costume Hugo Boss. Un succes, care s-a datorat în principal ginerelui finanțatorului, Eugen Holy. Culmea succesului din 1948, nu numai că a condus firma de modă într-o nouă eră, dar a și pus bazele pentru înălțimile de neimaginat pe care marca BOSS le-a atins la începutul mileniului, ea fiind chiar și în ziua de azi una dintre cele mai celebre și mai căutate branduri din lumea modei.

După perfecționarea producției standardizate în anii 1960, în decursul următorului deceniu, cei responsabili s-au concentrat pe stabilirea și poziționarea firmei ca brandul Boss prin lansarea pe piață de costume originale cu umeri croiți extrem de strânși și cu sacouri cu închidere în doi nasturi pe un singur rând.

De asemenea, marca a fost extrem de activă pornind de la podiumurile de modă până la acțiunile menite de a face cunoscută imaginea mărcii BOSS în ochii publicului larg, de exemplu, prin sponsorizarea unor sporturi cum ar fi: motorsport și, mai târziu, golf, navigație sau colaborarea cu proiecte sociale precum "Save the Children". Acești „cai de cursă”, care la vremea respectivă erau doar niște secrete de firmă, rentează chiar și în ziua de azi și permit brandului să capete o greutate reală în lumea modei. Succesul absolut a fost însă atins de liderii abia în anul 1985, odată cu întrarea în cursul de bursă DAX din Franfurt.

În același an, compania s-a înscris în sponsorizarea golfului și a început să facă primii săi pași pe piața ochelarilor cu ideile sale. În 1989 obține licența pentru ochelari, care, desigur, include și începerea producției de ochelari de soare Hugo Boss.

La nivel mondial, BOSS operează la același nivel cu alte instituții de modă, cum ar fi Tom Ford, Gucci, Dolce & Gabbana, Prada sau Versace. Cele peste 1100 de magazine proprii vând produse BOSS împărțite în cele patru linii proprii de modă BOSS, BOSS Orange, BOSS Green și Hugo în cele mai importante metrolpole ale lumii, încorporând diferitele fațete ale companiei în cea mai pură formă și acoperind simultan cele mai diverse grupuri țintă. Astfel de la lansarea sa până în anul 2000, BOSS a reușit să-și asigure un loc sigur în Olimpul modei prin creațiile sale de seară, business și casual (de agreement).

Desigur, acest standard de înaltă calitate se reflectă la modelele pentru ochelari de soare BOSS. Ochelarii originali BOSS diferă fundamental de imitațiile de ochelari de soare BOSS care roiesc în jurul globului. Modelele de ochelari de soare BOSS originali se remarcă pentru manopera și calitatea lor și nu lasă loc de îndoială, chiar fără a fi atent examinate. Pe de altă parte, cuvintele "HUGO BOSS" sunt inscripționate pe partea exterioară a ramelor de ochelari, iar înscripția ”BOSS” pe interior, chiar lângă CE, fapt care certifică faptul că fabricația ochelarilor BOSS este conformă cu cele mai înalte standarde europene de fabricație. Pe de altă parte etuiul pentru ochelari de soare BOSS, precum și laveta de întreținere a ochelarilor de soare BOSS, fac parte fără excepție din pachetul BOSS în momentul cumpărării unei perechi de ochelari de soare BOSS.

Un must-have absolut pentru staruri și starlete

Pentru o mulțime de staruri din întreaga lume o pereche falsă de ochelari de soare BOSS sau un model de ochelari de soare Boss replicat nu are cum să reprezinte o problemă. În schimb, specimenele de ochelari de soare BOSS la modă joacă de mult timp un rol esențial, aproape chiar existențial, în arta de a supraviețui unei zile însorite, fără cusur sau vină. Actorul Mark Ruffalo care l-a întrupat pe Hulk, precum și colegii săi Edward Norton, Michael Fassbender, Stanley Tucci, Neil Patrick Harris sau Nicolas Cage, se numără de mult timp printre susținătorii brandului. Însă și vedetele de sex feminin, cum ar fi Jennifer Lawrence, Selena Gomez sau Helen Mirren, Diane Keaton, Julia Roberts și Meryl Streep, nu sunt în chestiunea BOSS, doar simple spectatoare de pe margine.

Modelele de ochelari de soare BOSS într-o privire

Modelele de ochelari de soare BOSS 0652 și ochelari de soare BOSS 0475/S sunt caracterizați de rame pline, fiind special destinate bărbaților. Ramele de ochelari dreptunghiulare conferă celor care le poartă siguranță și putere, așa cum numai câteva modele le pot oferi pe piață. Diferitele stiluri de ochelari de protecție cu rame din plastic permit numeroase combinații pentru a completa sau pentru a vă îmbunătăți aspectul ... fie pe plajă, în drum spre birou sau la cumpărături prin marile orașe ale lumii.

Un design fără înflorituri, cu linii clare? O prelucrare excepțională a materialelor? Răspunsul este simplu: BOSS 0727/S. Forța combinată cu ramele pătrate, care accentuează forma feței, este una dintre caracteristicile remarcabile ale modelelor BOSS, și în plus, vă puteți bucura de protecție UV 100%.

Dacă căutați ochelari de soare BOSS cu rame metalice, nu puteți pierde modelul de BOSS 0521/S, la care liniile fără compromis asigură acea atingere masculină, în timp ce greutatea lor redusă garantează un confort incomparabil altor modele.

Modelul de BOSS 0918/S care se remarcă prin ramele sale pătrate reprezintă, probabil, cel mai ochios model din repertoriul de ochelari de soare BOSS. Alte opțiuni includ modelele de ochelari de soare BOSS 0838/S cu punte dublă ca accesoriu absolut la modă, precum și BOSS 0838/S sau modelul de BOSS 0830/S.

Chiar și pentru ramele dreptunghiulare, BOSS oferă o mulțime de opțiuni de alegere. De exemplu, modelul de BOSS 0509/S sau BOSS 0911.

Același lucru este valabil și pentru modelele de ochelari de soare BOSS aviator: începând de la tipul de BOSS 0669/S, BOSS 0761/S și ochelari de soare BOSS 0882/S. Fiecare dintre aceste perechi de ochelari BOSS aviator reprezintă o sărbătorire a ochiului, atât din interiorul, cât și din exteriorul cockpit-ului.

Și modelele de ochelari de soare BOSS rotunzi au multe de oferit. Modelele de BOSS 0869/S unisex, BOSS 0978/S pentru femei și BOSS 0990/F/S pentru bărbați sunt doar o mica selecție din gama de produse BOSS, care au mult mai mult de oferit.

Ochelarii de soare Panto nu ies niciodată din modă. BOSS 0777/S cu rame mix din plastic și lemn sunt un exemplar unicat, care încă nu a fost egalat pe piața ochelarilor de soare. Alte opțiuni sunt tipul de BOSS 0926/S sau modelul de BOSS 0912/N/S.

Modelul de BOSS 0667/S nu lasă nicio dorință neîmplinită. Rama de ochelari tip Browline cu aspectul aparte BOSS Clubmaster este fără îndoială la același nivel cu originalul inventat de Ray-Ban. La această pereche de ochelari stilul New School super cool întâlnește design-ul cu linii filigranate pe o formă tradițională, care este practic indestructibilă datorită ramelor metalice. Robuști, flexibili și rezistenți la coroziune pe de o parte și totuși ușori și confortabili pe de cealaltă parte, ochelarii de soare BOSS își găsesc locul pe fiecare nas.

Stilul ochelarilor de soare BOSS - eleganță sportivă combinată cu confortul perfect

Fără îndoială, moda pretențioasă rezonează în subtextul lui Hugo Boss. Designul și confortul merg mână în mână cu o manoperă impecabilă, folosind materiale robuste pentru a face din ochelarii de soare BOSS un produs durabil și de calitate care se ridică oricând la nivelul produselor Tom Ford, Prada, Gucci sau Persol.

În colecțiile pentru ochelari de soare BOSS din 2013 până în 2018, iubitorii de accesorii versatile vor găsi cu siguranță ceea ce caută. Deoarece ochelarii de soare BOSS îmbină simplitatea sportivă cu formele elegante și elemente de design realizate din argint și aur, fac din ochelarii de soare ai bradului adevărate bijuterii aparte și discrete totodată. Un fapt care nu a trecut neobservat de iubitorii de ochelari BOSS. Gustul și înțelegerea stilului, au un rol la fel de important ca și detaliile exclusive și eleganța simplă în cadrul tuturor colecțiilor de ochelari BOSS, care îmbină limitele dintre zona casual și cea business într-un amestec extraordinar. Astfel rame de ochelari BOSS eterne devin un partener credincios de zi cu zi.

Stilul modern exprimă lejeritate și adaptabilitate. În fiecare situație, BOSS oferă perechea de ochelari potrivită într-un look sportiv-elegant, fără elemente prea îndrăznețe. Ochelarii de soare BOSS sunt un accesoriu perfect pentru fiecare outfit, pentru bărbatul și femeia de afaceri modernă, cărora le place ocazional stilul lejer și totuși oferă fiecărui ținute o notă de bun gust, modernă.

Ce tip de ochelari mi se potrivesc?

Dacă doriți o pereche de ochelari de soare BOSS, sunteți exact la locul potrivit. Pentru că vă puteți răsfăța din plin în timp ce faceți o alegere din oferta noastră. Ce spuneți de genul aviator pentru ochelari de soare BOSS (BOSS 0977/S, BOSS 0915/S), ochelari de soare BOSS cu lentile gri (BOSS 0979/S) sau ochelari de soare BOSS rotunzi (BOSS 0888/S, BOSS 0929/S), care vă fac să fiți mereu speciali și foarte la modă?

În schimb, modelele HUGO BOSS atrag atenția, ca și la foarte puține alte câteva branduri de ochelari, prin cobinațiile cromatice la modă. Începând cu modelele de ochelari de soare BOSS gri (BOSS 0811/F/S, BOSS 0916/S), ochelari de soare BOSS pe roșu (BOSS 0879/S) și până la ochelari de soare BOSS aurii (BOSS BOSS 0886/V/S, BOSS 0781/S) și ochelari de soare BOSS pe albastru (BOSS 0707/P/S, BOSS 0799/S), în gama de ochelari de soare BOSS puteți găsi oricând modelul potrivit oricărei fizionomii.

Desigur, avem în enorma ofertă de ochelari de soare BOSS și ochelari de soare BOSS verzi (BOSS 0648/F/S), ochelari de soare BOSS albi (BOSS 0944/S) sau ochelari de soare Boss negri (BOSS 0845/S, BOSS 0853/S).

Pentru a găsi perechea potrivită de ochelari de soare HUGO BOSS, încercați și proba online, unde puteți încerca direct modelul/modelele care v-au plăcut, după ce în prealabil ați încărcat o fotografie cu chipul dumneavoastră. Încă nu ați găsit nimic? Atunci blogul nostru vă poate ajuta cu siguranță. Cu privire la repararea ochelarilor de soare BOSS, Master of Glasses are întotdeauna sfaturi utile.

Odată ce ați făcut o alegere, Maestrul Optician Digital vă va ajuta în ceea ce privesc ochelarii de soare BOSS pe bază de prescripție medicală, cu dioptrii și, bineînțeles, în alegerea lentilelor potrivite. Referitor la designul și culoarea lentilelor, dacă doriți ca perechea dumneavoastră de ochelari de soare BOSS să aibă lentile cu antireflex, sau să fie ochelari de soare BOSS polarizați sau dacă doriți o pereche de ochelari de soare BOSS fotocromatici, depinde în întregime de gustul și necesitățile dumneavoastră. La urma urmei, atunci când cumpărați o pereche de ochelari, se poate spune: fiecare animăluț cu plăcerea sa!

Dacă ați descoperit modelul dumneavoastră preferat, puteți comanda foarte convenabil perechea dumneavoastră de ochelari de soare BOSS online. În plus, în cazul în care totuși vă răzgândiți, returnarea se face simplu și gratuit. Doar ochelarii individuali realizați în urma unei comenzi exprese, cum ar fi ochelari de soare BOSS cu dioptrii, nu pot fi rambursați decât atunci când este vorba de detectarea unor defecte tehnice. Dacă aveți întrebări, sunați cu încredere la serviciul nostru de asistență clienți prin numărul de telefon local sau puteți apela direct la personalul nostru din unul dintre cele două magazine din Hamburg.

Serviciul nostru

Pentru orice întrebări care apar în timpul achiziționării de ochelari, aveți posibilitatea să ne contactați în orice moment. Întotdeauna suntem alături de dumneavoastră, dispuși să vă împărtășim din experiența noastră aprofundată, atât în lumea digitală cât și în cea analogică. Nu trebuie decât să veniți într-unul din cele două magazine din AEZ sau din Ottenser Hauptstraße din Hamburg pentru a vă oferi sfaturi profesionale și individuale. În plus, serviciul de livrare rapid sau standard, serviciul de returnare gratuită și diferitele metode de plată facilitează cu siguranță procesul de cumpărare. Aceste lucruri fac ca navigarea dumneavoastră pe internet să devină o trăire cu adevărat reală și facilă.

Despre noi

Dacă doriți să cumpărați ochelari de soare Boss online la prețuri convenabile, noi suntem cu siguranță alegerea potrivită. Noi nu suntem un distribuitor exclusiv al mărcii de ochelari de soare Boss, ci un magazin online de ochelari de soare, care oferă toate mărcile celebre de ochelari, începând cu Marc Jacobs, Michael Kors și Céline până la Polaroid la prețuri sugerate de vânzare cu amănuntul.

Întotdeauna avem grijă ca prețurile din shop-ul online să fie în mereu sectorul sale, astfel la noi aveți parte de prețuri reduse nu doar pentru modele de ochelari de soare Boss ci și pentru celelalte mărci de ochelari oferim rabat, în special la noi modele, fapt care se exercită în întreaga gamă de produse.

Celor entuziasmați de a fi mereu în trend cu moda, cât și pretențioșilor și specialiștilor într-ale ochelarilor le oferim sub motto-ul "SEE AND BE SEEN" cele mai bune modele de ochelari de soare la prețuri de chilipir. Și modelele de ochelari de soare Boss reduși se regăsesc în oferta noastră. Uitați-vă chiar acum și lăsați-vă fermecați de această lume minunată și infinită a ochelarilor de pe Edel-Optics. Datorită iPad-urilor noastre și a sistemului nostru unic de prezentare în magazinul online, nu trebuie să aveți teama că vă veți pierde privirea de ansamblu.