Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
Eyeshaker gratuit la toate comenzile Boutique  
arata toate rezultatele
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere

Ochelari de soare Maui Jim

 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal15
 • Larg
  Larg11

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Formă rame

Tipul ramei

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

      

Opțiuni lentile

Material rame

Preţ

 • 800 – 1.000 (9)
 • 1.000 – 1.200 (26)
 • 1.200 – 2.500 (41)
 • sus 2.500 (2)
 •  
filtru
filtru
 
78
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
Ochelari de soare Maui Jim Peahi 202-02

1.357,68 RON
P
 

Ochelari de soare Maui Jim Aeko 886-17

1.464,17 RON
P
 

 
 
1/2
1/2
2

Cumpără Ochelari de Soare Maui Jim Online


Culoare. Claritate. Detalii - Maui Jim oferă gama completă


Un proverb hawaiian spune: "Oi kau ka lau, E hana I ola Honua - Trăiește-ți viața atâta timp cât soarele strălucește."

Această frază a fost preluată de marca Maui Jim în stilul său propriu, astfel încât modelele de ochelari de soare Maui Jim nu doar că ies evidență din largul univers al ochelarilor, făcând față în mod remarcabil și celor mai înalte pretenții. Tradiția O'hana este transmisă prin intermediul a peste 700 de angajați, oferind un amestec de seninătate hawaiană și un spiritul Aloha în întreaga lume, ceea ce a ridicat considerabil valoarea companiei încă de la înființarea sa.

Pe lângă confortul excepțional oferit de greutatea extrem de ușoară a acestor ochelari de soare, formele vaporoase ale modelelor de ochelari de soare Maui Jim, aduc întotdeauna un strop de stil de viață hawaian, iar calitatea materialelor din care sunt realizate ramele ochelarilor de soare Maui Jim se ridică la cele mai înalte standarde, aducându-i în ton cu linia melodică a rapperului Celph Titled în Armata Faraonilor, prin track-ul "Seven": „You can say that you specialize but Pharaohs will optimize.“

Marca de ochelari de soare Maui Jim PolarizedPlus2® deține ”parola” în acest moment sau secretul care a transformat compania americană într-o afacere absolut prețioasă. Tehnologia folosită pentru lentilele acestor ochelari este extrem de avansată, acestea fiind foarte rezistente chiar și la cele mai dure condiții, bazându-se nu doar pe protecția împotriva strălucirii orbitoare și a razelor UV dăunătoare, acestea intensifică culorile naturale cum nici un alt producător de ochelari nu reușește atât de elegant și de detaliat pe piața extrem de competitivă a ochelarilor de soare.

Istoricul ochelarilor de soare Maui Jim

Încă din 1980, compania și-a început povestea de succes sub egida unei singure persoane și anume sub conducerea fondatorului William Hester, care a lansat primele exemplare de ochelari de soare Maui Jim pe plaja Ka'anapali din Lahaina din Maui. Chiar și în ziua de azi este o artă să pui culorile în scenă chiar și în lumina strălucitoare a soarelui, astfel încât clientela nu numai să perceapă culorile mediului înconjurător cu claritate perfectă, ci și să le poată bucura pe deplin de ele. Poate că acesta este unul dintre motivele pentru care Hester a fost inspirat de papagalul lui Jimmy, nu pentru numele de marcă, ci și pentru logo-ul Maui Jim.

Crezând că culoarea și lumina sunt cheia experimentării în materie de ochelari, specializarea a început să fie făcută în principal din prisma purtătorului de ochelari de soare. De-a lungul anilor, lentilele polarizate și tip oglindă din Hawai au devenit unul dintre vânătorii de top din această industriei.

Acest lucru nu s-a schimbat nici până acum. Funcționalitatea și vizibilitatea, îmbrăcate în special sub forma tehnologiei sofisticate a lentilelor, continuă să fie centrul filozofiei companiei, deși modelele de ochelari de soare Maui Jim au devenit un trend și sunt din ce în ce mai la modă, fără a se supune tendințelor actuale. Noile creații de ochelari de soare Maui Jim sunt încă proiectate și realizate la sediul principal de pe a doua insulă Hawaiiană și sunt testate extrem de amănunțit în cele mai variate condiții, în timp ce, cea mai mare parte a producției se desfășoară acum în alte locații, cum ar fi Peoria, Illinois sau la sediul lor din Europa Centrală la Braunschweig.

Cu o popularitate crescândă, falsificatorii au aruncat mai mult decât un ochi pe acești ochelari de soare, care se bucură acum de statutul de cult. Modelele de ochelari de soare Maui Jim originali pot fi de asemenea distinși relativ repede, de o imitație de ochelari de soare Maui Jim prin câteva trucuri, exceptând de calitatea lentilelor. În primul rând, ne putem orienta după preț la ochelarii de soare Maui Jim, unde limitele depind întotdeauna de calitatea lentilelor ochelarilor care oricât de greu ar fi de stabilit, nu scad niciodată sub 135 de euro, chiar și atunci când este vorba de un „preț-premium“ sau vreun chilipir. Pe de altă parte, inscripția curbată "Maui Jim" se regăsește întotdeauana în partea superioară a lentilei drepte și pe brațele ochelarilor. În plus, o pereche de ochelari de soare Maui Jim autentici pot fi, de asemenea, identificați evaluând greutatea acestora. Iată motto-ul: "Cu cât mai ușori, cu atât mai adevărați”, astfel încât să puteți uita extrem de ușor că aveți o pereche de ochelari de soare Maui Jim pe nas.

Ar trebui să nici nu vă atingeți de ochelarii care sunt oferiți fără specificul etui al ochelarilor Maui Jim, cu formă de gentuță colorată care are inscripționat logo-ul mărcii cu formă de papagal, precum și cu laveta de întreținere a ochelarilor Maui Jim. În mod sigur putem vorbi de o pereche de ochelari de soare Maui Jim fake dacă, numele mărcii este scris greșit.

Deoarece ochelarii de soare Maui Jim replicați și imitațiile de ochelari de soare Maui Jim sunt acum în mod literal ca urmele lăsate pe nisipul mării, cum spune vechiul motto: "Ține ochii deschiși la cumpărarea ochelarilor!"

Așadar, mare grijă! Mai ales atunci când obțineți un preț negociat de la un furnizor dubios de pe stradă sau de pe internet, care nu se numără printre opticienii încrezători.


Starurile descoperă Maui Jim pentru ele însele


Fie că sunt la surfing, în natura sălbatică sau pe terenul de tenis pentru David Ferrer și Martina Hingis sau alți sportivi profesioniști germani, precum Sabine Lisicki sau Philipp Kohlschreiber, care acționează pe piața germană ca reprezentanți ai mărcii, creațiile de ochelari de soare Maui Jim nu mai sunt de mult un secret. La fel cum legenda în golf Ernie Els a avansat în înalta societate, și acești ochelari de soare au atins acel nivel la care pot concura cu ușurință și succes cu branduri de sport de top cum ar fi adidas, Ray-Ban, Tom Ford, Carrera sau Prada Sport.

Cu staruri precum cântărețul Steven Tyler de la Aerosmith, actorii George Clooney, Jude Law și Brad Pitt precum și Chris Evans care l-a interpretat pe eroul Captain America, Ryan Gosling, David Beckham și Leonardo DiCaprio în The Wolf of Wall Street, micile miracole de artă regăsite în colecțiile de ochelari de soare Maui Jim sunt indispensabile. Și colegele de sex feminin ale acestora: Morena Baccarin binecunoscută din seria hit Homeland, Jennifer Aniston, Megan Fox, Angelina Jolie, Miley Cyrus, dar și fostul președinte al SUA, Barack Obama, și-au răsfățat ochii în spatele unui model Maui Jim, având parte de relaxare chiar și în lumina orbitoare a soarelui.


Modelele de ochelari de soare Maui Jim


Modelul de ochelari de soare Mau Jim Lighthouse (Maui Jim 423) este unul dintre cele mai populare modele din colecția de ochelari de soare Maui Jim 2017. Cu rama sa de nailon și lentile polarizate, hawaiienii stabilesc standardele tehnologice și trendul modei.

Ochelarii de soare Maui Jim Sugar Beach (Maui Jim 421) prin aspectul lor de rame pierdute (sau făra rame) îndulcesc în mod corespunzător chipul dumneavoastră. Un exemplar care face parte din colecția Maui Jim 2016 și încă impresionează prin protecția excepțională împotriva razelor ultraviolete și tot nu trebuie să se ascundă de concurență atunci când vine vorba de factorul glamour.

Modelul de ochelari de soare Maui Jim Sand Island (Maui Jim GS253) nu lasă nicun loc de compromisuri. Liniile drepte ale ramelor metalice de la Monel se reunesc în formatul dublu a punții nazale, pentru a aduce la realitate visul oricui de a fi mereu în top.

Ochelarii de soare Maui Jim Breakwall (Maui Jim 422) pot fi înțeleși ca un fel de ”spărgători de valuri”, deoarece sunt ochelarii de soare Maui Jim special concepuți pentru chipuri marcante și pentru orice ocazie.

Maui Jim poate oferi mult mai mult decât funcționalitate. Compania dovadește acest lucru cu ochelari de soare Maui Jim Makaha (Maui Jim 405). Ramele din plastic asigură un confort ușor și aerisit care vă permite să uitați că purtați o pereche de ochelari de soare pe nas.

Ochelarii de soare Maui Jim Byron Bay (Maui Jim 746) sunt atât de versatili încât fac parte din artileria grea a brandului de uz general al mărcii. Indiferent dacă vă aflați pe pârtia de schi, pe plajă sau în oraș, designul cu ramă completă vă asigură în fiecare situație accentul de a fi la modă.

Cu modelul de ochelari de soare cu ramă completă Maui Jim Hana Bay (Maui Jim H434), compania a creat ochelari de soare unisex, care se potrivesc, de exemplu, și cu ochelarii de soare Maui Jim Havana.

Rama completă a modelului de ochelari de soare Maui Kim Eh Brah (Maui Jim H284) a fost unul dintre cele mai vândute modele de-a lungul anilor. Nu e de mirare că atrag inevitabil chiar și privirile invidioase.

Căutați rame metalice în culoarea gunmetal? Vă prezentăm modelul de ochelari de soare Maui Jim Kahuna (Maui Jim 162). Mai mult decât atât, nu mai este nevoie să spunem, deoarece hawaiienii lasă pur și simplu designul și optica să vorbească de la sine.

Rama din titan a ochelarilor de soare Maui Jim Whitehaven (Maui Jim R776) face ca inimile sirenelor de pe plajă și ale adoratorilor solari să bată și mai repede.


Stilul Maui Jim – peisaje solare fabuloase pentru oricine


Chiar și în prezent, produsele si modelele companiei hawaiene se vând bine în principiu, datorită tehnologiei de neegalat a fabricării lentilelor și a funcționalității care constituie totodată cea mai importantă caracteristică a calității ochelarilor de soare Maui Jim, calibrate de prelucrariea excelentă.

Cu toate acestea, cei responsabili cu designul au făcut salturi cuantice în proiectare în ultimii ani, iar combinația dintre fashion + funcționalitate a contribuit la creșterea popularității mărcii pe tot globul.

Tendințele actuale ale pieței ochelarilor de soare cu forme încăpățânate și combinații de culori neobișnuite nu joacă un rol prea mare și sunt rare sau chiar nu se regăsesc în designul Maui Jim. Designerii responsabili cu Maui Jim Eyewear se bazează mai degrabă pe modele de ochelari de soare Maui Jim în stil retro sau vintage. Una dintre intențiile mărcii este și rămâne clientela: nu este important modul în care ne percepe lumea, ci cum percepem noi lumea.

Tehnologie - Maui Jim un fel de pionier printre ochelari polarizați

Gurile rele ar putea spune acum că, în ciuda unor materiale excepționale (plastic, acetat, metal, oțel inoxidabil, monel sau titan) în producerea ramelor, Maui Jim gătește ”fără condimente” dar este, total greșit. Pentru că tocmai calitatea lentilelor schimbă fundamental calitatea ochelarilor. Iar Hawaiienii sunt liderul absolut al pieței în această zonă – cvasi un producător care se ridică la cele mai înalte standarde, deoarece binele nu este suficient de bun pentru o etichetă de marcă.

Modelele de ochelari Maui Jim cu lentile silicate sunt realizate din șapte straturi diferite, în timp ce lentilele din plastic Maui Jim au mai mult de nouă straturi diferite. În plus, pe suprafața posterioară a ochelarilor se aplică întărituri de suprafață și straturi antireflexive, în timp ce o suprafață suplimentară este plasată pe partea superioară și inferioară a sticlei pe suprafața frontală cu scopul de a filtra pentru a doua oară lumina soarelui care pătrunde prin ochelari. În plus, utilizarea unor elemente rare care imită cadrul natural în care ne aflăm, aduce un plus de culoare, care nu întunecă mediul, în schimb îl reproduce fidel.

Prin urmare, Maui Jim stăpânește manipularea culorii și a clarității cum nici un alt producător de lentile din lume nu a reușit. Reputația companiei se bazează pe dezvoltarea unor tehnologii avansate pentru lentile duble și gradient unic cu și fără prescripție medicală. Acestea reduc 100% din razele dăunătoare UVA și UVB și elimină 99,9% din efectul de orbire datorat luminii soarelui care pătrunde dinspre și dedesubt, precum și din părțile laterale. Numai Maui Jim integrează până la nouă straturi diferite de protecție pentru fiecare lentilă în parte. Una dintre aceste tehnologii este tehnica patentată de polarizare Polarized Plus2®, care face culorile să pară mai intense și totodată pline de viață.

Nu întâmplător, Maui Jim a primit sigiliul de recomandare al Fundației pentru Cancer de piele pentru produsele sale. Producătorul de lentile polarizate de înaltă calitate este astfel unul dintre cei mari trei producători de ochelari de soare din întreaga lume, cărora le este permis să poarte sigiliul de renume ca simbol pentru asigurarea unei protecții solare sigure și eficiente.

Aceasta include și colecția de ochelari de soare Maui Jim Blue Hawaii și mai multe hit-uri ai popularei mărci, care beneficiază de dezvoltarea unor lentile inspirate din tonurile vibrant de albastre ale insulei Maui. Iar aspectul elegant oferă aceleași avantaje în ceea ce privește confortul vizual cu care Maui Jim ne-a obijnuit încă de la începuturile sale.

Exact aceste avantaje fac din creațiile lui Maui Jim piese excepționale, transformând această marcă în pilotul Maybach al grupei de ochelari de soare polarizați.


Ce fel de ochelari mi se potrivesc?


În cazul în care sunteți în căutare de ochelarii de soare potriviți de la Maui Jim, cu siguranță magazinul nostru online este locul potrivit pentru a-l vizita. Avem ochelari de soare Maui Jim extrem de convenabili în ofertă. Astfel, ochelari de soare Maui Jim pe albastru (Maui Jim Kaa Point 713, Maui Jim Alakai 743), ochelari de soare Maui Jim maro (Maui Jim Sweet Leilani 722, Maui Jim Kahi H736), ochelari de soare Maui Jim violet (Maui Jim Seven Pools RS418), ochelari de soare Maui Jim aurii (Maui Jim Wiki Wiki HS246, Maui Jim Cliff House HS247), ochelari de soare Maui Jim verzi (Maui Jim Mixed Plate HT721, Maui Jim Tail Slide HT740) sau variantele foarte clasice de ochelari de soare Maui Jim negri (Maui Jim Hookipa 407, Maui Jim Maile RS294, Maui Jim Hot Sands 426), și ochelari de soare Jim Maui gri (Maui Jim Koki Beach 433, Maui Jim Ocean GS723), ochelari de soare Maui Jim argintii (Maui Jim Baby Beach B245 din gama Maui Jim Blue Hawaii, Maui Jim Guardrails 327, Maui Jim Melika GS760) și ochelari de soare Maui Jim albi (Maui Jim Sunshine GS725, Maui Jim Nahiku GS436, Maui Jim Nalani HS295) - toate aceste modele sunt ”numai bune de testat” și totodată trec prin toata paleta de culori.

În special ochelarii de soare Maui Jim aviator gold care se regăsesc și într-o varietate de alte culori, sporesc în continuare aspectul complex al ochelarilor de soare Maui Jim Aviator și sunt deosebit de populari. Ochelarii de soare Maui Jim Aviator, cum ar fi modelul de Maui Jim Pilot H210 sau Maui Jim Mavericks GS264 sunt ochelari de soare Maui Jim concepuți pentru fețe rotunde. Dar și alte forme ale feței capătă întotdeauna aspectul potrivit cu o ramă de ochelari clasică.

Modele de ochelari de soare cum ar fi Maui Jim Punchbowl H219, Maui Jim Peahi H202 sunt la fel de populare în rândul clienților ca binecunoscutul model de Maui Jim Jasmine HS738.

Maui Jim Hanalei H413N sau Maui Jim Red Sands 432 merită cu siguranță mai mult decât o singură privire de ansamblu. Deoarece calitatea Maui Jim trece prin toata gama Hawaiului.

Acest lucru este valabil mai ales pentru gama de ochelari de soare Maui Jim Havana (Maui Jim Spartan Reef H278, Maui Jim Summer Time HS732 și Maui Jim Wakea H745) sau ochelari de soare Maui Jim Wayfarer (Maui Jim Stillwater 706, Maui Jim Snapback 730).

În plus, clienții au găsit și modele cum ar fi Maui Jim Tail Slide B740 sau ochelari de soare Maui Jim Swept Away HS733 foarte atractive. Dacă de exemplu, în alegerea unui model perfect pentru dumneavoastră din gama de ochelari de soare Maui Jim, nu vă puteți decide între ochelari de soare Maui Jim Starfish RS744 sau ochelari de soare Maui Jim Stingray 103, atunci încercați proba online prin care, după ce în prealabil ați încărcat o fotografie portret, vă puteți configura chipul cu noii ochelari pe loc.


Ochelari de soare Maui Jim online


Din păcate, nu vă putem oferi curcubeul și soarele la fel de frumoase ca pe plajele din Hawaii, dar vă putem oferi modelul de ochelari de soare Maui Jim potrivit pentru fiecare chip chiar în magazinul nostru online. Funcțiile de căutare ale magazinului nostru online facilitează găsirea mai rapidă și mai ușoară a noilor dumneavoastră ochelari de soare Maui Jim online, la fel ca un joc de copii. Sortați parametrii de căutare după cum doriți, pur și simplu după dimensiune, preț, culoare, material sau după diferitele opțiuni de filtrare. Dacă încă nu sunteți siguri, "Master of Glasses" sau blogerii noștrii vor avea întotdeauna câteva sfaturi bune pentru dumneavoastră și mențin arta de a cumpăra ochelari la fel de frumoasă și aproape de a deveni o știință a rachetelor. Pentru cei care preferă o vizită la fața locului decât vizita pe platforma noastră de pe internet, sunt bineveniți în cele două magazine din Hamburg din AEZ și Ottenser Hauptstraße.

Atunci când vă alegeți ochelari cu prescripție medicală/dioptrii Maui Jim și, bineînțeles, găsiți lentilele potrivite, imaginația dumneavoastră este limitată. Pentru că, spre deosebire de competitori, toți ochelarii de soare Maui Jim sunt polarizați și vitrajați cu dioptrii. Opțional, putem să vă oferim și ochelari de soare Maui Jim cu lentile oglinzite sau cu lentile fotocromatice.

Indiferent că alegeți ochelari de soare Maui Jim transparenți ca de exemplu cristal (Maui Jim Kawika B257), desigur, depinde în întregime de preferințele și de genul dumneavoastră. Dacă ați descoperit modelul preferat de ochelari de soare Maui Jim online, nu numai că îl puteți cumpăra la un preț convenabile, dar puteți, de asemenea, să îi lăsați să vă fie livrat acasă chiar în ziua următoare, datorită diverselor metode de plată și a transportului standard sau expres.


Serviciile noastre


Bineinteles, puteți să returnați pur și simplu noua dumneavoastră pereche de ochelari de soare Maui Jim în cazul în care aceștia nu vă vor place. Tot așa cum Maui Jim Pohaku H528 si Maui Jim Koko Head H737, precum si Maui Jim Kumu 724, Maui Jim Castaway 187, pot fi returnați, dacă aceștia nu se ridică la așteptările dumneavoastră. Numai ochelarii individual făcuți cu prescripție medicală și fără prescripție nu pot fi rambursați, decât dacă este vorba de existența unor defecte tehnice. Dacă aveți întrebări suplimentare, sunați la serviciul nostru de asistență clienți printr-un numărul de telefon local sau apelați direct la personalul nostru din unul dintre cele două magazine din Hamburg.


Despre noi


Maui Jim s-a străduit mult timp să-și dezvolte o reputație proprie și este chiar pe un loc fruntaș printre brandurile cele mai de vârf, cum ar fi Prada, Versace, Michael Kors, Persol, Céline și Polaroid, lăsând în urmă acești giganți de modă . Astăzi hawaiienii ar trebui să fie alegerea numărul unu, indiferent de circumstanțe, așa cum ochelarii reșesc să vă ajute în fiecare activitate, nelăsându-vă în ceață.

Cu toate acestea, noi nu plasăm nici o reclamă separată pentru modelele de ochelari de soare Maui Jim sau pentru tendințele ochelarilor de soare Maui Jim, nu dăm nici o recenzie pentru ochelari de soare Maui Jim despre impresiile Maui Jim - ochelari de soare sau despre teste făcute pe ochelari de soare Maui Jim. La urma urmei, nu suntem doar un magazin online de ochelari de soare Maui Jim.

În plus, chiar dacă nu oferim promoții Edel-Optics cu reduceri rapide și nu ne-am înscris pentru o scurtă perioadă de vânzarea sale a ochelarilor de soare Maui Jim, la noi găsiți pe tot parcursul anului astfel de modele la prețul de vânzare recomandat. Noi suntem cu toți ochii pe clientela noastră împătimită de modă, care nu numai că dorește să se remarcă prin accesorii, ci chiar face pur și simplu o adevărată declarație fashion-ului. La urma urmei, sloganul nostru "SEE AND BE SEEN" nu vine din întâmplare. Deoarece cu noi aveți parte întotdeauna o calitate unică, la un preț unic... indiferent de sezon.