Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
Eyeshaker gratuit la toate comenzile Boutique  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere

Ochelari de soare Céline

 
 
 

Grupa de produse

 • Ochelari de soare (4)

Genul

 • Femei
  Femei2

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal3
 • Larg
  Larg

dimensiuni

 • S până la 130 mm (2)
 • M 130–135 mm (2)
Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Formă rame

 • panto
  panto (2)
 • rotund
  rotund (1)

Tipul ramei

 • Ramă completă
  Ramă completă (1)

Forma feței

 • Inimă
  Inimă (1)
 • Pătrată
  Pătrată (1)

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

   

Material rame

 • Plastic (3)
 • Metal (1)

Preţ

 • 250 – 500 (1)
 • 1.199 – 2.500 (3)
 •  
filtru
filtru
 
4
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/1
1/1

Ochelari de soare Céline

Mândrie fără vreun motiv special

"Înconjurați-mă cu lux și mă pot abține de la orice altă exigență.” Citatul, care în mod eronat i-a fost atribuit lui Oscar Wilde, îi aparține de fapt arhitectului american Frank Lloyd Wright și îmbracă în mod surprinzător, ca o mănușă stilul pe care îl denotă modelele de ochelari de soare Céline. Compania franceză, fondată în 1945 la Paris de către Céline Vipiana și soțul ei, Richard s-a specializat inițial exclusiv în încălțămintea pentru copii, dar astăzi, modelele sale de ochelari de soare ce pun accentul pe un design cu contururi izbitoare, pe linii pline de farmec pe rame excentrice, provocatoare, dar perfect armonizate în degradeu și pe îndrăzneala pentru forme îndrăzneţe și rame mai largi.

Cele mai luxoase modele de ochelari de soare din colecțiile Céline aproape că se joacă cu imaginația clienților, astfel încât acestora li se potrivește motto-ul de „caviar pentru popor“ preluat de la Shakespeare în Hamlet pe considerentul unicității.

Istoric

După înființarea companiei, a fost nevoie de 14 ani pentru ca mica afacere de familie să își extindă gama de produse prin producerea unei linii de încălțăminte pentru femei. Mai ales eleganții mocasini pentru doamne au provocat agitație, dând brandului un prim impuls în lumina reflectoarelor.

La mijlocul anilor șaizeci, responsabilii care au dat de gustul succesului (ca să nu spunem al ”sângelui”) și-au extins gama de producție trecând și la parfumuri (1964), articole din piele, cum ar fi genți de mână, mănuși și centuri. Astfel expansiunea internațională a companiei Céline a început cu succes. Deschiderea primului Cèline-Boutique în districtul St. Germain des Prés din Paris a fost doar o consecință logică în ceea ce privește moda de îmbrăcăminte Prêt-à-porter, care a debutat în 1969.

După o creștere constantă a sferelor din ce în ce mai înalte ale industriei modei, proprietarul Dior, Bernard Arnault nu numai că a devenit atent la compania franceză de familie, dar a și achiziționat-o în 1987 făcând schimbări radicale. Familia fondatoare a fost direct exclusă, Arnault numindu-l pe arhitectul Peggy Huynh-Kinh ca designer-șef. Din 1994 până în 1996 Céline va fi încorporată treptat în LVMH Moët Hennessy - Louis Vuitton SE, pe care Arnault o prezida încă din 1989. Liderul global în industria bunurilor de lux, care deține drepturile la mai mult de 70 de mărci diferite și nume de prestigiu precum Louis Vuitton, Givenchy, Emilio Pucci, Marc Jacobs sau Fendi, a mai adăugat o marcă cu greutate grupului. Acest lucru se reflectă și în faptul că Michael Kors a preluat provocarea timp de patru ani ca designer-șef, înainte de a se întoarce la propriile sale creații si la propria sa companie.

Designerul american nu numai că a ajutat Cèline prin desenele sale, ci și prin asocierea mărcii cu vedetele de la Hollywood, la noi splendori și înălțimi de neimaginat, înainte ca Roberto Menichetti să preia succesiunea creativă. Designer-ul a dispus ulterior la restrângerea brandului Burberry, dar nu a reușit să se bazeze pe succesele cu care francezii erau învățați sub conducerea creativă a lui Kors în timpul carierei sale. În schimb, după ani de ascensiune rapidă, compania trebuia să se îngrijească de prima sa perioadă mai dificilă.

Un obstacol care s-a dovedit a fi mai complicat decât prevăzuseră cei responsabili cu conducerea companiei. Revenirea în forță s-a datorat designerului Phoebe Philo, care a trecut de la Chloé la Céline în 2008 și a preluat nu doar cârma creativă ci și pe cea a conducerii cu decizii bine nimerite prin eliminarea stocurilor vechi din depozite, prin ștampilarea afacerilor cu pierderi precum producția de parfumuri și cu Céline – de asemenea în segmentul prețurilor, trecând-o la categoria de lux, a crescut și profitul.

Philo a făcut o mișcare genială care a făcut furori în lumea modei în primăvara anului 2015, cu legendara autoare și eseistă americană Joan Didion, care a devenit figura centrală a campaniei de ochelari de soare Cèline, precum și într-o gamă largă de produse ale companiei franceze. Fosta editoare Vogue a fost admirată în ochelari negri supradimensionați, cu o cămașă neagră și un pandantiv de aur la gât. Înregistrarea a fost făcută chiar în apartamentul lui Didion din East Side East din New York. Chiar şi în campania de primăvară/vară a aceluiași an, influența acesteia nu a putut fi estompată. Așa că faimoasa imagine a lui Daria Werbowy în Corvette a fost construită după faimoasa fotografie a lui Didion în Stingray, fotografie realizată de Julian Wasser pentru revista Life în 1968.

Măsuri care au rezonat mai ales cu audiența tânără și au făcut din Céline unul dintre portalurile primare de modă și noi tendințe. Această dezvoltare a inclus automat și segmentul ochelarilor de soare. De fapt, nici nu a fost nevoie ca modelele de ochelari de soare Céline să se adapteze tendințelor, ci din contra, acestea au creat chiar ele noi tendințe prin stilul lor unic, distinctiv și de neînlocuit.

Acest lucru este valabil pentru întreaga gamă, începând cu designul ramelor și etuiul folosit pentru modelele de ochelari de soare Céline și până la laveta de curățare și întreținerea acestor ochelari. Francezii nu au lăsat nimic la voia întâmplării, motiv pentru care clientela se simte atât de bine cu acești ochelari încât este fericită să-și lase ”ochii” pe mâinile experimentate ale experților de la Céline Eyewear. Acest lucru nu a fost afectat de faptul că Grupul Safilo și-a încheiat termenul acordului de licențiere pentru proiectare, producție și distribuție la nivel mondial la sfârșitul anului 2017.

Rămâne de văzut dacă pe viitor, acest lucru va duce la o creștere a perechilor de ochelari de soare Céline contrafăcuți sau nu. O pereche de ochelari de soare Celine originali este încă relativ ușor de distins de o pereche de ochelari de soare Céline falși. În primul rând, întotdeauana există numele brandului de ochelari, care se distinge lizibil fie în interiorul, fie în exteriorul ramelor ochelarilor.

Purtând o pereche de ochelari de soare Céline, starurile și starletele nu se vor îndoi niciodată de farmecul lor. Fanii includ nume de renume precum Irina Shayk, care a fost observată în mod repetat purtând ochelari de soare Céline Tilda sau Céline CL 41732/S. De asemenea, Bella Hadid, Kendall Jenner, Rosie Huntington-Whiteley, Kourtney Kardashian, Miranda Kerr, Demi Lovato, Alessandra Ambrosio, Lena Dunham, Cate Blanchett și Tilda Swinton se numără printre fanii consacrați ai mărcii de ochelari de soare.

Ochelarii de soare Céline – un lux pe nasul dumneavoastră

Céline CL 41468/S, fără îndoială, face parte din rândul creațiilor fanteziste ale ochelarilor de soare pentru femei Céline. Cu cadrul din plastic idiosincratic din colecția de ochelari de soare Céline 2017 privirile invidioase nu vă vor ocoli deloc, fie că sunteți pe plajă, fie pe drumul spre servici, sau cbiar la piață.

Modelul Céline CL 41443/S este disponibil ca ochelari de soare Céline havanna sau ca ochelari de soare Céline albaștri. Ramele în Rectangle-look sunt în plin trend în această vară și fac inimile fiecărui iubitor de ochelari să bată mai repede, precum modelul 08/15 care ar trebui să fie nelipsit de pe chipul dumneavoastră.

Fii un trendsetter … chiar și dacă doar pentru o noapte! Nu există ncio limită de timp cu Céline CL 41397/S. Deoarece nu conteaza unde sau când, cu rame schimbabile, nu trebuie să mai faceți compromisuri atunci cand combinați ochelarii de soare cu ținuta preferată.

Céline CL 41077/S sunt o pereche de ochelari de soare Céline unisex (pentru bărbați și femei) și fac parte dintr-una dintre primele hit-uri de succes ale brandului. Eleganți, ochelarii de soare unisex sar în ochi. Liniile fără compromisuri sunt oarecum înblânzite de puntea dublă și foarte la modă din metal.

Céline CL 41756 amintește de designul unui amestec între modelele de ochelari de soare Céline Shadow (CL 41026/S) și ochelari de soare Céline Matrix (CL41804), dar bineânțeles au propriul lor farmec: Playful dar futuriști ca într-un video al lui Lady Gaga, aceștia nu se abat totuși de la linia tipică Céline.

Ca de obicei, noua colecție de ochelari de soare Céline strălucitoare vine cu câteva modele noi ochelari de soare Céline Thin Preppy (CL 41091/S), care par surprinzătoare. De data aceasta, un pic mai îndrăzneți și, din acest motiv, ceva mai clasici, aproape timizi, creațiile Céline vor continua să fie un tip de accesorii de extraclasă chiar și în anul 2018, din punct de vedere al formei, culorilor și materialelor.

Rame și modele de înaltă calitate

Ochelarii de soare unici de la Céline impresionează cu modele puristice (Céline CL 41392/S) și rame colorate (Céline CL 41801/S), cu modele neobișnuite (Céline CL 41445/S), prin eleganță (Céline CL 41373/S), urbani (Céline CL 41434/S) și prin curajul de a adăuga oo dimensiune suplimentară de extra rame (Céline CL 41450/S), toate acestea reunite contribuind la un anumit aspect de celebritate.

Interpretarea fără compromisuri a formelor de bază contrastează cu aura extravagantă creată prin focalizarea pe rame de modă. În același timp, Céline Eyewear, cu o manoperă precisă și atenția oferită detaliilor, separă colțurile și capetele drepte. La aceasta se adaugă și integrarea în stil elegant a siglei mărcii, care s-a inspirat din forma legăturilor din bariera de lanț din jurul Arcului de Triumf din 1973. Cele două C-uri opuse nu sar în ochi, așa cum este cazul, de exemplu, la Dolce & Gabbana.

Ce tip de ochelari mi se potrivesc?

Dacă tocmai te uiţi după un model de ochelari de soare Céline, nu este nevoie să cauţi mai departe. La noi chiar ai parte de o gamă bogată. Ce zici de modelul de ochelari de soare Céline în stil pilot (Céline 41374/S) cu lentile nuanţate pe maro, care reuşesc să confere pe loc o siguranţă fashion de invidiat. De asemenea se ştie că toate modelele de la Céline reuşesc, cum nu o face nicio altă marcă de ochelari, să pună perfect în valoare trăsăturile chipului, precum modelele cu lentile rotunde (Céline CL 41395/S) sau cele cu formă de ochii de pisică (Céline CL 41093/S), precum şi culorile moderne ale modelelor de ochelari de soare Céline gri (Céline CL 41400/S), ochelari de soare Céline roşu (Céline 41082) şi ochelari de soare Céline roz (Céline CL 41805/S), până la modelul de ochelari de soare Celine auriu (Céline CL 41452/S) sau modelul de ochelari de soare Celine galben (Céline CL 41436/S).

Evident noi avem în ofertă şi modelul de ochelari de soare Celine verde (Céline CL 41755), pe cel de ochelari de soare Celine bej (Céline CL 41448/S), pe cel de ochelari de soare Celine alb (Céline CL 41373/S, Céline CL 41449/S) sau la alegere modelul de ochelari de soare Celine negru (Céline CL 41423/S). Pentru a găsi mai uşor perechea ta potrivită de ochelari, noi îţi punem la dispoziţie Proba Online, prin care poţi să probezi direct modelul tău preferat. Încă nu ai reuşit să găseşti ceva potrivit? Atunci blogul nostru te va ajuta cu siguranţă. Pe tema reparaţii te poate ajuta întotdeauna cu ceva sfaturi profesionistul nostru Master of the Glasses.

În cazul în care alegerea a fost făcută, Opticianul Digital de pe site-ul nostru te va ajuta în cazul în care îţi doreşti un model de ochelari de soare Céline cu dioptrii, precum şi în găsirea lentilelor potrivite. Tipul de design, culoare lentilelor, polarizate, oglinzite sau fotocromatice sunt evident proprietăţi pe care le poţi alege doar tu, în funcţie de gusturile tale. Nu degeaba se spune - „Jedem Tierchen sein Pläsierchen!“ (fiecare animăluţ cu a lui plăcere).

În cazul în care ai găsit perechea ta preferată de ochelari de soare Celine, nu-ţi mai rămâne decât să o comanzi convenabil online. În plus, în cazul în care ceva nu se potriveşte sau te-ai răzgândit, ne poţi returna gratuit ochelarii. Doar modelele de ochelari de soare Celine cu dioptrii nu pot fi primise înapoi, excepţie făcând doar cazul în care aceştea prezintă defecţiuni tehnice. În cazul în care ai întrebări, nu ezita să te adresezi telefonic serviciului nostru cu clienţii printr-o linie locală de telefon sau direct personalului nostru din magazinele din Hamburg.

Serviciul nostru

La toate întrebările ce apar în timpul procesului de cumpărare al ochelarilor ai oricând posibilitatea să ni te adresezi. Noi îţi stăm mereu la dispoziţie cu experienţa nostră, atât în mediul virtual, cât şi în lumea analogă. De asemenea ne poţi vizita oricând în unul dintre magazinele noastre din Hamburg în complexul comercial AEZ sau din strada Ottenser Hauptstraße pentru a te lăsa individual şi profesional consiliat. În plus modalităţiile noastre de livrare standard şi expres, precum şi returul gratuit şi modalităţiile de plată uşurează considerabil cumpărăturile la noi. Aşa te poţi bucura din tot sufletul de chilipirurile noastre, cu o savoare optică veritabilă!

Despre noi

Dacă ai de gând să-ţi cumperi la un preţ rezonabil o pereche de ochelari de soare Celine online, atunci ai găsit în noi partenerul potrivit. Noi nu suntem doar un magazin online exclusiv pentru modelele de ochelari de soare de la Celine, ci repertuarul nostru vă pune la dispoziţie multe alte mărci super cunoscute pornind de la Ray-Ban, Gucci până la Prada, iar toate acestea la preţurile de vânzare recomandate.

În afară de preţurile noastre care oricum sunt super convenabile, te poţi bucura la secţiunea Sale din shop-ul nostru online nu doar de ochelari de soare Celine la rabat, ci şi de reduceri consistente la alte modele, care pot fi descoperite prin toată gama noastră de produse.

Pe post de specialişti în domeniul ochelarilor pentru clienţii împătimiţi de modă, noi vă oferim sub binecunoscutul nostru motto "SEE AND BE SEEN" doar cele mai valoroase modele la preţuri de chilipir. Printre acestea se găsesc şi modele de ochelari de soare Celine reduşi. Se înţelege de la sine! Deci, vizitează-ne acum o.