Cea mai mare selecție din Europa!  
Livrare şi returnare gratuita  
Livrare express gratuită  
Eyeshaker gratuit la toate comenzile Boutique  
0
0
Coșul tău
 
Your basket is empty!
0
0
filtru
Ochelari de vedere

Ochelari de soare Porsche Design

 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
  (4)
 • Normal
  Normal
  (50)
 • Larg
  Larg
  (118)

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
 

Formă rame

Forma feței

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

         

Preţ

 • 800 – 1.000 (9)
 • 1.000 – 1.200 (13)
 • 1.199 – 2.500 (202)
 • sus 2.500 (5)
 •  
filtru
filtru
 
229
 
 
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
 
1/5
1/5
2
3 4 5
Lion:Users:johanna:Desktop:EO SEO final:MLJ - noch nicht komplett (nur DE, UK, FR):Polarisierte Gläser:pexels-photo-346765.jpeg # Ochelari de soare cu lentile polarizate

**Ochelarii de soare polarizați nu mai sunt pur și simplu o protecție clasică împotriva soarelui. **Mai degrabă, aceștia sunt în prezent un accesoriu esențial și indispensabil de modă. În plus, ochelarii de soare care sunt polarizați , nu sunt doar eleganți, ci și funcționali. Atunci când alegeți ochelarii potriviți de soare polarizați pentru bărbați sau ochelarii potriviți de soare polarizați pentru femei este, desigur, important să vă placă imediat ochelarii. Dar, de asemenea, aceștia trebuie să vi se potrivească. Astfel, ochelarii de soare ar trebui, pe lângă aspectul la modă, să se așeze confortabil pe nas. Brațele laterale ale ochelarilor nu trebuie să taie în piele, iar ochelarii trebuie să acopere complet ochii. Oricare ar fi ocazia pentru care ați căuta ochelari de soare, vă oferim diferite modele. Puteți utiliza ochelarii dumneavoastră de soare polarizați pentru mai multe activități. Oferim ochelari de soare polarizați pentru sporturi nautice, ochelari de soare polarizați pentru pescuit, ochelari de soare polarizați pentru conducerea unei mașini sau ochelari de soare pentru schi. Acești ochelari de soare oferă o protecție fiabilă împotriva radiațiilor ultraviolete și sunt potriviți în mod special pentru utilizarea în vacanța de schi sau la mare. Aici, razele de soare se reflectă în apă și emit raze periculoase. Ochelarii noștri de soare sunt, evident, doar originali. Puteți identifica ochelarii de soare **polarizați foarte bine **, datorită manoperei și utilizării materialelor de înaltă calitate. Pe de altă parte, ochelarii de soare de marcă sunt adesea etichetați cu numere de serie și au sigilii speciale și certificate, care confirmă funcționalitatea. Într-un test pentru ochelarii de soare polarizați, modelele au obținut rezultate foarte bune. Veți observa imediat diferența ochelarilor de soare polarizați când îi veți purta. Desigur, dumneavoastră decideți pe cont propriu dacă spuneți da sau nu ochelarilor de soare polarizați. **Experiența **altor utilizatori de ochelari de soare polarizați vă ajută să luați o hotărâre.

Vedetele iubesc de asemenea ochelarii de soare polarizați

Ochelarii polarizați transformă din modele de trend la modă - cum ar fi, de exemplu, ochelarii pilot, modelul supradimensionat sau modelul ochiul de pisică - într-un adevărat element de bază al modei. Vedetele precum Victoria Beckham, Katie Perry si Rihanna adoră acești ochelari, de asemenea, și arată grozav și nonșalant în același timp.

Ce este atât de special în ochelarii de soare polarizați?

Ochelarii de soare polarizați cu suprafață de oglindă și ochelarii de soare polarizați placați au o capacitate specială de a absorbi reflexiile. Acest lucru poate fi necesar, atunci când conduceți pe străzi umede sau în timpul schiatului prin reflexia soarelui în zăpadă sau în apă. Reflexiile bulversează ochii și perturbă vederea. Un filtru special al ochelarilor de soare polarizați cu protecție UV împiedică această restricție a vederii. Ochelarii de soare polarizați reprezintă o ustensilă populară pentru sporturile în aer liber - pentru drumeții, alpinism sau ciclism. Ochelarii de soare polarizați placați și ochelarii de soare polarizați cu suprafață de oglindă nu doar împiedică o orbire a ochilor, dar, de asemenea, fac culorile să pară mai bogate și mai pline de contraste. Rezultatul este o vedere clară și o percepție extinsă a împrejurimilor. Retina este eliberată și protejată. În plus, este prevenită o oboseală prematură a ochilor, datorită efortului ridicat. Efectul polarizării se obține prin adăugarea unui strat special din plastic la lentilele ochelarilor de soare polarizați. Pe acest strat sunt numeroase cristale mici, care sunt aranjate orizontal. Dacă razele verticale lovesc acum lentilele, acestea sunt absorbite. Doar razele orizontale inofensive pot trece prin lentilele ochelarilor de soare polarizați. Ramele ochelarilor sunt în mare parte realizate din plastic și sunt deosebit de robuste și flexibile. Puteți obține, de asemenea ochelari de soare polarizați cu putere dioptrică, ochelari de soare polarizați cu suprafaţă mată, precum și ochelari de soare polarizați cu distanţă focală variabilă. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau aveți întrebări cu privire la curățirea ochelarilor de soare polarizați, vă rugăm să nu ezitați să contactați "Maestrul Ochelarilor". De asemenea, puteți găsi aici răspunsuri la probleme cum ar fi zgârieturi ale ochelarilor de soare polarizaţi sau schimbarea ochelarilor de soare polarizați. În plus, vă puteţi polariza ochelarii dumneavoastră de soare.

Agonia alegerii - găsirea ochelarilor potriviţi

Avem o selecție uriașă de ochelari în oferta noastră. Prin urmare, ar trebui să găsiți un model potrivit pentru dvs. Dar cum să începeți căutarea? O posibilitate este folosirea filtrelor pe pagina web. Aici puteți restrânge opţiunile pentru culoarea, forma sau producătorul pe care îl preferați. Astfel, puteţi găsi pe site-ul nostru ochelari de soare polarizaţi albaştri, **ochelari de soare polarizați maro **sau ochelari de soare polarizaţi galbeni. În afară de aceasta, vă oferim serviciul opticianului digital. El oferă consiliere cu privire la dioptrii și oferă informații despre ajustarea lentilelor dvs. corective.


Oferim servicii

Vă sfătuim în legătură cu procurarea ochelarilor de soare polarizaţi. Nu contează dacă este vorba despre puterea dioptrică corectă, timpul de livrare, expedierea sau plata. Puteți să sunați întotdeauna la serviciul nostru pentru clienți prin telefon. În afară de o expediere standard, aveți, de asemenea, posibilitatea de a alege expedierea rapidă pentru bunul dvs. Pe teritoriul Germaniei, puteți plăti prin intermediului contului, în numerar la livrare sau puteţi plăti în avans. În plus, aveți întotdeauna posibilitatea de a returna comanda dvs. de ochelari de soare polarizaţi în orice moment. Din păcate, nu puteți să returnați ochelarii de soare polarizaţi cu o putere dioptrică fabricată. Cu toate acestea, dacă există defecțiuni, puteți returna, evident, ochelarii de soare gratuit. Consultați magazinele noastre din Hamburg sau serviciul nostru de relații cu clienții prin telefon, în cazul unor întrebări suplimentare referitoare la subiecte precum dureri de cap cauzate de ochelarii de soare polarizați sau medici de ochelari de soare polarizaţi

Edel-Optics - Expertul pentru ochelari


Ochelari de soare polarizați sunt o parte esențială a unui stil de viață sportiv. Fiind fideli motto-ului nostru - VEZI ŞI FII VĂZUT - oferim o selectie imensă de culori, forme şi mărci. Aici puteți cumpăra cei mai buni** ochelari de soare** polarizaţi pentru dumneavoastră. Cumpărarea ochelarilor de soare polarizați ieftini , precum și obținerea unui preţ echitabil pentru ochelarii de soare polarizați - nu este o problemă cu noi. Faceți o declarație la modă și fiți cei, care iniţiază tendinţele. Ochelarii noştri de soare polarizați online sunt disponibili într-o versiune sportivă, precum și în calitate de model de design ultramodern. Astfel, combinați inteligent moda și funcționalitatea. Aşa au făcut vedetele Jérôme Boateng și Sylvie Meis și au creat colecția proprie de ochelari. Suntem încântați să oferim aceste modele exclusive în magazinul nostru online.

Aveţi nevoie de ajutor?
FAQ
+40 31 2295096
Luni-Vineri orele 10-19
 
Etichetă de retur
 
Magazinul nostru
 
Tutoriale Video