HOTLINE +40 31 2295096
Livrare şi returnare gratuita
LIVRARE EXPRESS GRATUITĂ
EYESHAKER GRATUIT LA FIECARE COMANDĂ BOUTIQUE
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Livrare şi returnare gratuita
Drept la retur 30 de zile
 

Ochelari de soare Dolce & Gabbana

 
 
 

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
  (5)
 • Normal
  Normal
  (261)
 • Larg
  Larg
  (68)

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
 

Grupa de produse

Tipul ramei

Culoarea lentilei

               

Preţ

 • 999 – 1.200 (129)
 • 1.199 – 2.500 (259)
 • sus 2.500 (2)
 •  
 
filtru
 
Sortierung
 
390
 
 
 
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/9
1/9
2 3 4
7 8 9

Ochelari de soare Dolce & Gabbana

„Solo et pensoso i più deserti campi
vo mesurando a passi tardi et lenti,
et gli occhi porto per fuggire intenti
ove vestigio human la reni stampi.“

"Singur cu gândurile mele trec prin cele mai pustiite întinderi
cu pasul ezitant, lent,
și cu ochii caut să evadez,
poate pe undeva, cineva a lăsat vreo urmă prin nisip ".

Acest pasaj a fost scris de poetul italian Francesco Petrarca într-unul dintre faimoasele sale sonete, uitând însă de faptul că această pustietate poate fi străbătută în doi pentru a ajunge acolo unde niciun om nu a mai călcat vreodată. În fiecare zi, Dolce & Gabbana reconfirmă prin colecțiile lor această dovadă impresionantă, demonstrând abilitățile lor artistice de a evada din viața de zi cu zi, lăsându-și urmele în nisip. Cei doi designeri italieni creează universuri de vis unice, care au devenit un simbol în lumea modei italiene: întotdeauna caracterizaţi de baroc, senzualitate (Dolce Gabbana DG2179) și sexapil (Dolce Gabbana DG4277).

Ideile extravagante (DG6111) ale duetului Dolce & Gabbana au acest “je ne sais quo” (nu știu ce) (Dolce Gabbana DG4311) ce reuşeşte să facă ca pulsul împătimiţilor de modă (Dolce Gabbana DG2174) să crească. Dar totuși, cine și ce se află în spatele succesului acestei celebre mărci de modă?

Dolce_and_Gabbana/Dolce-Gabbana-Sonnenbrille-Damen_1271x793.jpg

Povestea Dolce & Gabbana

Renumita marcă și-a început activitatea în 1985 fermecând lumea modei cu un nou design senzual, plin de extravaganţă şi farmec, constituind un adevărat miracol al anilor '80 și '90. Timpul este totul. Și totuși acest fapt nu este datorat exclusiv celor doi fondatori. Domenico Dolce și Stefano Gabbana sunt considerați adesea frați minunați ai lui Giorgio Armani, Gianni Versace și Gianfranco Ferrè, care împreună au răsturnat lumea modei cu susul în jos chiar și în zone ceva mai conservatoare, ce păreau ”sculptate în piatră”.

De neuitat este modul în care s-au prezentat Naomi Campbell sau Gisele Bündchen în show-urile de la vechiul palat din Via San Damiano și cum s-au reinventat Madonna și Kylie Minogue în mass-media publicității globale, suprastimulând publicul de la Milano, atât acustic, vizual, olfactiv și sinestezic.

În plus, schimbările făcute în mass-media chiar într-un stadiu foarte timpuriu au jucat un rol major în dezvoltarea rapidă a brandului. În primul rând, au însărcinat bloggeri sistematic, redactorii actuali ai revistei, să readucă "controlul și reechilibrarea balanței" în lumea fragilă a modei.

Acesta a fost doar un prim pas care i-a permis lui Dolce & Gabbana să preia lumea digitală de la Fan Blogger și contul mereu proaspăt de pe Instagram, până la afacerea online înfloritoare.

Mai presus de toate, cei doi designeri își mențin mâinile creative la înălțimea aceluiași talent. Așadar decizia de a întrerupe linia secundară de succes D&G a fost nu doar pentru a resuscita valoarea croitoriei la nivelul ei binemeritat, ci și pentru a-i reda strălucirea de odinioară. Dar chiar și peste sfera înaltă de talent croitoricesc, cei doi italieni sunt interesați și de alte domenii noi. În loc să organizeze spectacole tradiționale de couture pe podiumurile din Paris sau New York, așa cum au făcut Armani, Versace sau Giambattista Valli, ei găzduiesc spectacolele lor Alta Moda în locuri de vis cum ar fi Capri sau Portofino. Pe deasupra editorii, bloggerii și criticii de modă scriu articole la fel de fabuloase despre stilul unic al lui Dolce & Gabbana, deși designul lor nu prezintă același impact devenit cult ca a lui Miuccia Prada (Prada și / sau Miu Miu) sau progresivitatea artificială a lui Consuelo Castiglioni.

Un lucru este totuşi ca și Aminul din biserică: asemeni unui lup singuratic, duoul nu ar fi ajuns atât de departe cum este acum, dacă milanezul Gabbana, nu ar fi studiat arta, iar sicilianul Dolce, nu ar fi fost încă de mic ucenic în croitoria tatălui său. Cuplul se completează perfect. În interiorul casei de modă, care va fi mereu o afacere de familie, principiul este: "Fiecare face totul". Ambii parteneri sunt foarte creativi. În timp ce Dolce organizează și prezintă marca pe plan exterior, Gabbana desenează și iar desenează. "Voi continua de acolo de unde a rămas Domenico", spune Stefano Gabbana, care lucrează în companie ca director de artă al mărcii, descriind colaborarea lor într-un interviu. "Și după, el continuă de unde am rămas eu. El este obsedat de detalii, tăieturi, siluete. Mie îmi plac printurile, bijuteriile, inspirația. Am nevoie de el pentru că el este cel ce îmi oferă o structură, iar el are nevoie de mine în schimb pentru viziune.”

Tactica duală a fostului cuplu de îndrăgostiți funcționează foarte bine - chiar și după separare. Fiecare echilibrând deficiențele celuilalt și, împreună, o fac mai bine decât alții. De asemenea, în această privință sunt avangardiști. În trecut, era cunoscut doar designul de modă apartenent unei singur creator, în schimb Dolce & Gabanna au schimbat acest aspect. Marca în sine nu este influențată doar de caracterele celor doi, ci chiar de punctele lor tari și slabe. Aici se completează aproape perfect: Stefano Gabbana este șeful strategic al mărcii italiene de lux, iar Domenico Dolce, croitorul echipei. "O colecție exclusivă" Dolce "sau o colecție exclusivă" Gabbana "ar fi de neconceput", a spus Stefano despre companie, care se concentrează întotdeauna pe unul dintre subiectele vieții: Italia. Motivele siciliene și creștine dau tradiție și sentiment luxului decent. "Avem totul în Italia: artă, mâncare, inspirație", a spus Gabbana într-unul din interviurile sale.

Exact aceste influențe și inspirații se regăsesc și în colecțiile vestimentare semnate Dolce & Gabbana. "Este ca și cum ai fi în sala de sport: cu cât faci mai mult, cu atât mai bun devii. Suntem liberi! La un preț ridicat, dar nu-i aşa pentru libertate, nici un preț nu este prea mare? Ceea ce facem noi aici este ca şi copilul nostru. Pe lista de priorităţi a mea şi a lui Domenico banii stau destul de jos. Noi ne cunoaștem rădăcinile.” Aceste rădăcini, combinate cu faptul că cei doi fani ai clubului de fotbal Inter Milano nu prea se iau întotdeauna în serios, sunt tocmai motivul pentru care toţi ochelarii de soare de la Dolce & Gabbana au un caracter unic, aşa cum o dovedesc modelele: DG2164 sau DG2198. "Trebuie să mi se permită să şi râd în meseria mea. Dacă ești fericit, ai pus fericirea în slujba ta. Astfel o puteți simți şi voi."

Această exuberanţă, corelată cu jocul creativ ([Dolce Gabbana DG4304](DG4304-501-8G-de-la-Dolce-and-Gabbana.html)), design-urile ciudate ([DG4321](DG4321-31528G-de-la-Dolce-and-Gabbana.html)) și calitatea materialor ([DG4268](DG4268-501-8G-de-la-Dolce-and-Gabbana.html)), a molipsit de o mulțime de mega-staruri, precum: **Madonna**, **Monica Belucci**, **Demi Moore**, **Kylie Minogue**, **Brad Pitt** sau **Tom Cruise**. Trupa ilustră de clienţi de bază ai mărcii italiene de modă include și cântăreţi precum: **Missy Elliot**, **Beyoncé**, **Selena Gomez** sau **Mary J. Blige**. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care mafia contrafacerilor încearcă din ce în ce mai mult şi mai des să îi **imite pe Dolce & Gabbana**.

Dolce_and_Gabbana/Dolce-Gabbana-Sonnenbrille-Herren_1271x793.jpg

Stilul ochelarilor de soare Dolce & Gabbana

Dorința de a încerca ochelarii de soare D&G apare inevitabil, întrucât aceştia au forme armonios rotunjite, designurile interesante cu combinații neconvenționale de materiale și colori, care vă vor convinge pe loc că ochii voştri vor fi “mascați” într-un mod unic şi fermecător. Cu D&G veți găsi accesoriul perfect pentru orice ținută, care vă va accentua în mod optim sau pur și simplu vă va îmbunătăţi look-ul. Astfel, ochelarii de soare Dolce & Gabbana oferă un design ce nu se demodează și totodată caracterizat de o notă luxoasă pentru ca voi să aveţi parte doar de momente de neuitat!

Ochelarii de soare Dolce & Gabbana - un fenomen

Acestea sunt momentele în care creațiile extravagante precum **Dolce Gabbana Zebra ** sau preaiubitul Dolce Gabbana print leo insuflă un sentiment foarte aparte: "Sistemul de modă înseamnă mai mult decăt o etichetă. Trebuie să se producă o anume senzație și o emoție nemaipomenită – care are de spus o poveste", a explicat Stefano pe site-ul „vogue.com.au“. "Îl iubesc pe Shakespeare! [Aceasta este o trăire] între fantezie și realitate!"

Din anul 1995, Dolce & Gabbana au început să proiecteze ochelari de cea mai înaltă clasă, precum modelul Dolce Gabbana DG2155, nelăsându-se îngrădiţi de nicio normă convenţională în ceea ce priveşte ramele, aşa cum o demonstrează modelul Dolce Gabbana DG4342. Prin urmare, curba succesului în acest domeniu de afaceri este doar ascendentă, deoarece italienii s-au angajat în lucrul nu numai pe o singură linie, ci s-au dovedit a fi foarte versatili şi adaptabili precum celebrele lor printuri animal (DG4319). Din anul 2006 o parte din modelele de ochelari Dolce Gabbana au început să fie produse de producătorul de ochelari Luxottica. Concernul deține toate drepturile de producție și distribuție a acestor ochelari de marcă, fabricate în Italia în conformitate cu cele mai stricte directive din UE.

O pereche de ochelari Dolce & Gabbana este o afirmație de modă

Modelele sunt oricum, mai mult decât grozave – cei care le poartă au o alură îndrăzneaţă și provocatoare. Prin designul lor extravagant, ochelarii D&G sunt recunoscuți imediat, mai ales prin aspectul lor supradimensionat cu rame ochelari mari, din plastic masiv. Autenticitatea ramelor de ochelari "Dolce & Gabbana" poate fi uşor verificată prin existența logo-lui DG gravat pe rame cu litere aurite, ce ies uimitor de frumos în evidență. Mai mult, un fler special este conferit ochelarilor mai ales prin preţioasele pietrele Swarovsk, care sunt aplicate cu gust pe braţele ochelarilor – foarte potrivit de altfel cu motto-ul "sparkle to shine!". Decizia finală vă aparține! Dar cine îşi doreşte să fie un “oarecare” în mare mulțime?

Cumpără ochelari de soare Dolce Gabbana online

Găsirea ochelarilor de soare Dolce Gabbana online nu reprezintă nici o problemă cu funcția de căutare a magazinului nostru online. Dacă vrei să cumperi ochelari de vedere bărbați sau ochelari de vedere femei, îți poți filtra căutarea după formă, culoare, material și multe altele. Opticianul digital te ajută cu o selecție direcționată a ochelari Dolce Gabbana cu dioptrii potriviți pentru ochelarii viselor! În cazul în care nu ești sigur, care rame ochelari sau care culoare ț-i se potrivește Maestrul de ochelari sau blogul îți vor introduce arta de a cumpăra ochelari. Cu toate acestea, dacă dorești sfaturi on site, ca să-i spunem așa, un ochi pentru un ochi - în niciun caz în sens biblic - poți vizita cele trei magazine ale noastre din Hamburg în AEZ, Mundsburg Center și pe Ottenser Hauptstraße sau în Buxtehude din Niedersachsen. În plus, returnarea gratuită, cu garanție de returnare a banilor și diferitele metode de plată îți facilitează cumpărăturile.

Întrucât Dolce & Gabbana este una dintre mărcile noastre boutique de înaltă calitate, ți se va garanta, că mâine vor ajunge deja ochelarii de vedere și/sau ochelarii de soare de la această marcă, dacă comanzi astăzi până la 17:00. Pe lângă transportul gratuit rapid, mai punem și un Eyeshaker deasupra, astfel încât ochelarii de marcă să strălucească întotdeauna.

Despre noi

Dacă vrei să cumperi ochelari de soare Dolce Gabbana online ieftin, suntem contactul potrivit pentru a te apropia de experiența unică de ochelari de soare Dolce Gabbana. În magazinul nostru online de ochelari de firmă, vei găsi diverși ochelari de soare bărbați Dolce Gabbana și ochelari de soare femei Dolce Gabbana la prețuri imbatabile. În calitate de specialiști de ochelari pentru clientela iubitoare de modă, oferim chiar și rame ochelari de cea mai înaltă calitate la prețuri de chilipir absolut, pe baza mottoului „SEE AND BE SEEN”. Reducere ochelari și ochelari la ofertă sunt de asemenea disponibili aici. Deci ce mai aștepți? Vizitează-ne în lumea noastră extraordinară de ochelari la Edel-Optics.

Aveţi nevoie de ajutor?
FAQ
+40 31 2295096
Luni-Vineri orele 10-19
 
Etichetă de retur
 
Magazinul nostru
 
Tutoriale Video