HOTLINE +40 31 2295096
Livrare şi returnare gratuita
LIVRARE EXPRESS GRATUITĂ
EYESHAKER GRATUIT LA FIECARE COMANDĂ BOUTIQUE
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Livrare şi returnare gratuita
Drept de reziliere 30 zile
 

Dolce & Gabbana Ochelari de vedere

 
 
 

Grupa de produse

Formă rame

Tipul ramei

dimensiuni

 • XXS
   (7)
 • XS
   (47)
 • S
   (130)
 • M
   (117)
 • L
   (27)

Preţ

 • 999 – 1.200 (172)
 • 1.200 – 2.500 (156)
 •  
 
filtru
 
Sortierung
 
328
 
 
 
 
 
 

Sortare după

 • sortare dupa preţ (cel mai mic preţ)
 • mai mare preţ
 • order by salesrank
 • Sortare după data lansării
filtru
 
 
1/7
1/7
2 3 4
5 6 7

Fabuloşii ochelari Dolce Gabbana

Dolce & Gabbana este alături de Prada si Armani un simbol consacrat al modei italiene. Creațiile lor extravagante, cu caracteristiciile lor specifice fac ca însăşi inima modei la nivel mondial să bată mai cu putere. Cine ṭine la modă, chiar şi din punct de vedere tehnic, deṭine cu siguranṭă şi o pereche de ochelari Dolce & Gabbana.


Dar cine se ascunde în spatele brandului abreviat adesea cu D & G?

Istoricul Dolce Gabbana

Domenico Dolce, originar din Sicilia, schiṭa încă de la vârsta de şase ani propriile sale haine pe care, de asemenea, le croia el însuşi. Dolce l-a cunoscut pe mai vârstnicul cu 4 ani, Stefano Gabbana prin telefon, când a aplicat pentru un loc de muncă la casa de modă a acestuia, denumită tot Gabbana. Din acel moment Dolce Gabbana presta procesele tipice ale unei case de modă, până când Gabbana a intrat în serviciul militar obligatoriu. Cei doi bărbați au înființat ca asociaṭi în 1982, în Legnano lângă Milano, o firmă de consultanță în design, ca serviciu profesional privat pe o singură linie. În 1985, duo-ul de modă a lansat prima colecṭie la Săptămâna Modei din Milano, iar un an mai târziu, a urmat şi deschiderea primului magazin.

VIP-uri împătimite după ochelarii Dolce Gabbana

Pătrunderea pe piaṭa internaṭională a brandul Dolce & Gabbana s-a produs atunci când Madonna a purtat la premiera concertului său Truth or Dare un corset împodobit cu nestemate și un sacou asortatat, ce purtau semnătura Dolce & Gabbana. Acesta a fost începutul unei cooperării şi unei prietenii de durată între regina muzicii pop și marca în sine. Alte celebritati care pun mare valoare pe modelele de ochelari Dolce Gabbana sunt Nicole Kidman, Brad Pitt şi Demi Moore.
Fenomenul ochelarilor Dolce Gabbana

Încă din 1995, Dolce Gabbana schiṭa modele şi pentru ochelari, lărgind astfel repertoriul de modă masculină şi feminină existent, precum şi parfumuri şi alte accesorii. Italienii oferă ceva tuturor: de la ochelari de soare Dolce Gabbana până la ochelari de vedere Dolce Gabbana.

Specificul modelelor de ochelari Dolce & Gabbana sunt formele lor rotunjite și design-ul ultra interesant astfel există în ofertă un model de ochelari Dolce Gabbana Zebra, precum şi alte tipuri de ochelari cu printuri zoo, ca de pildă renumitul leo . În special combinaṭiile cromatice atrăgătoare determină privitorul să-i remarce pe raft din start. Cu siguranṭă designerii s-au asigurat ca modelele lor să nu rateze accentul pus pe lux.

Începând cu anul 2006, firma Luxottica deține drepturile asupra producției și distribuției tuturor modelelor de ochelari de marcă Dolce Gabbana. Ochelarii sunt realizaṭi în Italia și sunt supuşi cu stricteṭe normelor Uniunii Europene.Orice pereche de ochelari de la Dolce Gabbana sunt o adevărată declaraţie fashion!

Toate modelele mărcii sunt mai mult decât satisfăcătoare cei care îi poartă ies în evidenṭă prin efectul îndrăzneț și provocator totodată. Designul extravagant al ochelarilor va fi imediat recunoscut după aspectul supradimensionat și rama din plastic gros. Autenticitatea ramelor de ochelari Dolce & Gabbana , se poate distinge prin faptul că au încorporată în aur marca DG pe braṭele ochelarilor, ceea ce le conferă un efect izbitor dealtfel. Mai mult decât atât, adesea sunt aplicate pietre Swarovski pe partea exterioară a ramelor ochelarilor, ceea ce îi face extrem de atrăgători, dar şi de pretenṭioşi - cum spune şi motto-ul sparkle to shine! (scânteiază până la strălucire!). Şi asta e încă puṭin spus, pentru că cine ar vrea să se piardă în mulṭime? Cu siguranță, nici măcar tu!

Cumpăraṭi ochelari Dolce Gabbana online

Acum este o joacă de copii să găsiṭi online cei mai potriviṭi ochelari Dolce Gabbana, deoarece în shop-ul nostru online aveṭi la dispoziṭie funcṭia de căutare. Dacă vreṭi să cumpăraṭi o pereche de ochelari de soare sau de vedere Dolce Gabbana, puteți restrânge căutarea după formă, culoare sau material, astfel încât informaṭiile să fie retunate filtrat.

Maistrul nostru optician digital vă asigură, printr-o selecție direcționată a lentilelor în baza prescripṭiei medicale, dreptul la ochelarii voştri de vis! Prin opțiunea de livrare expres , timpul de expediere este rapid, iar noii ochelarii pot fii numaidecât în mâinile voastre sau, de ce nu? - direct pe nas. Dacă totuşi modelul nu corespunde aşteptărilor, puteṭi returna coletul în termen de 30 de zile de la data primirii efective, fără a se percepe vreo taxă pentru transport (condiṭie: ca ochelarii să nu fi fost special executaṭi pentru tine! Dacă nu sunteṭi siguri de acurateṭea potrivirii ramelor pe chip, vă recomandăm să comandaṭi mai întâi şi să profitaţi de opṭiunea gratuită de a proba ramele acasă).

Vă dorim să purtaṭi cu plăcere noii ochelari Dolce Gabbana, cu care veṭi fi întotdeauna în centrul atenṭiei!Keywords: ochelari Dolce Gabbana, ochelari de soare D&G, ochelari de vedere D&G, ochelari D&G Zebra, ochelari de marcă D&G

Aveţi nevoie de ajutor?
Nu ezitaţi să ne contactaţi, noi vă vom ajuta:
+40 31 2295096
Luni-Vineri orele 11-20
Sâmbătă 11-16
 
 
modalitate de plată
cic
Card de credit
paypal
Paypal
wire
Transfer bancar
cod
Ramburs
 
Magazinul nostru
 
VIDEO TUTORIALS