Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare
Ochelari sport

Ochelari de citit

 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal
  (40)
 • Larg
  Larg

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
 

Caracteristici

 • Sale (40)
 • StyleDEAL (40)
 • Potrivire virtuală (1)

Culoarea cadrului


Material rame

Preţ

 • 500 – 800 (40)
 •  
filtru
filtru
 
40
 
 
Produse/Pagină
 
Sortare
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru

Cumpără cu ușurință ochelari de citit personalizați online

Lumina din restaurant este prea slabă pentru a citi meniul? Trebuie să ții telefonul mobil din ce în ce mai departe de tine pentru a vedea totul în focus? Este clar: ai nevoie de ochelari de citit. Dar liniștește-te: La un moment dat, în jurul vârstei de 40 de ani, presbiopia se instalează pentru toată lumea. La Edel-Optics găsești ochelari de citit moderni, care sunt adaptați individual pentru nevoile tale și care combină viziunea clară de apropiere cu stil bun.

 
 
1/1
1/1

La ce să fiu atent când cumpăr ochelari de citit?

Înainte de a cumpăra ochelari de citit, un oftalmolog sau un optician trebuie să-ți verifice întotdeauna ochii. Atunci când vine vorba de alegerea noilor rame de ochelari, contează numai preferințele tale. Poți utiliza opțiunile de filtrare din magazinul online, pentru a restrânge selecția de modele potrivite pentru fețele rotunde sau pătrate, pentru a stabili dacă sunt pentru dame sau bărbați sau ce culoare îți place cel mai mult. De asemenea, poți încerca multe modele direct online în oglinda noastră virtuală. După ce ai găsit unul sau mai multe produse preferate, le poți comanda cu livrare gratuită la domiciliu** și le poți încerca acasă timp de 30 de zile.

La ce să fiu atent când cumpăr ochelari de citit Grafik

PONT: Nu vrei să trebuiască să schimbi constant ochelarii de citit? Sau ai deja miopie sau hipermetropie și nu vrei să schimbi între două perechi de ochelari? Atunci ochelarii progresivi sunt o soluție mai confortabilă.

Ochelari de citit: Ce materiale sunt disponibile?

Metal
Ochelarii din metal sunt eleganți, rezistenți și în prezent sunt din nou foarte la modă.

Plastic
Ramele din acetat oferă o mare varietate de modele, fie că sunt cu model sau simple. Sunt, de asemenea, deosebit de confortabile de purtat.

Fără ramă
Modelele de ochelari fără ramă sunt foarte ușoare și oferă vizibilitate în toate direcțiile, fără marginile deranjante. Cu toate acestea, ele sunt mai potrivite pentru valori dioptrici mai mici.

Titanium
Titanul este un metal extrem de robust și ușor, care este de obicei prelucrat în rame foarte filigrane - adesea în combinație cu balamale flexibile cu arc, care sporesc și mai mult confortul.

Lentilele
Se face o distincție de bază între lentilele din plastic și cele minerale. Vindem numai lentile din plastic, deoarece acestea sunt deosebit de ușoare și rezistente la spargere. Perfect pentru lectură - și favorabilă pentru sportivi și copii, deoarece nu există riscul de a se sparge chiar și în timpul unor cascadorii mai mari.

Ochelari de citit gata făcuți sau ochelari de citit personalizați? Argumente pro și contra.

Pare atât de simplu: în loc să mergi la optician, mergi la cea mai apropiată farmacie, iei o pereche de ochelari de pe raft și vezi din nou clar. Dar este aceasta o soluție bună? Ochelarii gata de purtare cu valori fixe ale dioptriilor, care uneori sunt chiar disponibile în pachete de 4, pot rezolva problema de vedere pentru o perioadă scurtă de timp, dar pot crea una nouă. De cele mai multe ori, nu ai aceeași deficiență vizuală la ambii ochi sau ai o curbură corneană (astigmatism). Iar distanța pupilară și distanța dintre ochi sunt, de asemenea, diferite la fiecare persoană. Cu ochelarii de citit gata făcuți, toți acești factori nu pot fi luați în considerare, iar consecințele sunt ochi obosiți, amețeală, dureri de cap și disconfortul. Ochelarii de citit ajustați individual sau ochelarii progresivi sunt cu siguranță cea mai bună alegere în acest caz. La Edel-Optics poți cumpăra cu ușurință și în mod convenabil noii ochelari online.

Ochelari de citit sau ochelari progresivi: Care este mai bun?

Acum poate te întrebi: Ce opțiune este cea mai potrivită pentru nevoile mele? În primul rând: cu ochelarii de citit, doar distanța de prim-plan este focalizată. Deci, dacă ridici privirea de pe telefonul mobil pentru a citi panoul de afișaj din stație, nu-l vei vedea bine. Fie scoți ochelarii, fie optezi pentru o pereche de ochelari cu jumătate de ramă, peste care poți să privești. Cu toate acestea, toată lumea va vedea imediat că privești în îndepărtare. Soluția mai confortabilă (și care ascunde și vârsta) sunt ochelarii progresivi. Cu acestea, poți să vezi atât în apropiere, cât și la îndepărtare și cu progresie lină. În plus, lentilele progresive sunt practic imposibil de distins de lentilele normale monofocale.

Ochelari de citit sau ochelari progresivi: Care este mai bun Grafik

Ochelari de citit noi – posibilități noi

Odată ce ai ales o pereche de ochelari de citit pentru bărbați sau dame, Opticianul Digital îți va recomanda mai întâi lentile adaptate în mod optim nevoilor tale, pe baza prescripției. Aici poți să adaugi, de asemenea, elemente suplimentare, cum ar fi Protecție UV, strat super anti-reflexie sau filtru de lumină albastră, care fac ca noul tău aparat de citit să fie perfect. Bineînțeles, avem și lentile de contact în gama noastră, precum și ochelari de soare, dintre care cei mai mulți pot fi achiziționați și cu lentile cu prescripția ta individuală. Răsfoiește, de la mărci emblematice precum Ray-Ban sau Tom Ford la mărci de lux ca DITA, există ceva pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele.

Acestea sunt avantajele tale la Edel-Optics:

- selecție mare – cu opțiuni individuale de filtrare

- retur gratuit

- garanție de restituire bani în 30 de zile.

- Multiple metode de plată

- Mărci de top la prețuri de top