Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare
Ochelari de vedere
Ochelari sport

OCHELARI DE SOARE
OAKLEY

 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust36
 • Normal
  Normal331
 • Larg
  Larg168

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?

Caracteristici

Cool Styles

Culoarea cadrului

 • dark (1)

Culoarea lentilei

             

Material rame

Preţ

 • 250 – 500 (10)
 • 499 – 800 (103)
 • 800 – 1.000 (176)
 • 999 – 1.200 (243)
 • 1.199 – 2.500 (280)
 •  
filtru
filtru
 
812
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
Ochelari de soare Oakley SUTRO (OO9406 940608)
1.006,54 RON
 
Ochelari de soare Oakley SUTRO (OO9406 940603)
1.006,54 RON
 
Ochelari de soare Oakley SUTRO (OO9406 940605)
1.006,54 RON
 
Ochelari de soare Oakley LATCH (OO9265 926532)
1.272,98 RON
P
 
Ochelari de soare Oakley SUTRO (OO9406 940606)
1.006,54 RON
 
Ochelari de soare Oakley SUTRO (OO9406 940601)
1.006,54 RON
 
Ochelari de soare Oakley SUTRO (OO9406 940610)
1.006,54 RON
 
Ochelari de soare Oakley TURBINE (OO9263 926357)
1.361,79 RON
P
 
Ochelari de soare Oakley SUTRO (OO9406 940611)
1.006,54 RON
 
 
 
1/17
1/17
2 3 4
15 16 17

Cumpără Ochelari de Soare Oakley Online


Oakley Inc. – tunul mare în industria de ochelari


Oakley este, fără îndoială, unul dintre cei mai renumiți producători de ochelari de pe planetă. Doar logo-ul iconic "O" de pe partea laterală a brațelor a devenit un simbol, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, nicăieri în lume. Concepută inițial pentru motosport, marca de ochelari este cunoscută în special în domeniul ochelarilor de soare sport și ochelarilor de soare convenționali pentru bărbați și dame. În acest scop, echipa dedicată de designeri colaborează îndeaproape cu atleți de top și cu sportivi de agrement pentru a se inspira în mod constant din experiențele lor în sport, pentru a îmbunătăți și mai mult standardele de calitate deja ridicate și pentru a stabili noi standarde. Marca punctează în rândul clienților săi mai ales prin designul său futurist și prin combinația de elemente organice și artistice. Formele extreme de ochelari de soare rezultate au astfel un aspect propriu.


Numele Oakley


James Jannard, care a pornit afacerea individuală în garajul său în 1975, cu un capital de pornire de 300 de dolari, a numit compania de ochelari de soare nu după faimosul trăgător de elită Annie Oakley, ci după câinele său, un Setter englez. Primul produs - noul B-1B grip pentru ghidonul de BMX, care devenea mai aderent în loc să fie alunecos când era ud sau transpirat - a fost vândut de "Jim" Jannard din portbagajul mașinii sale la evenimentele de motocross.

În 1980, fondatorul companiei a proiectat apoi primii ochelari de protecție sub numele de O-Frame, al căror design a servit, de asemenea, drept sursă de inspirație pentru logo-ul respectiv. Patru ani mai târziu, gama a fost extinsă pentru a include ochelarii sport "Eyeshades". Cu toate acestea, ascensiunea rapidă pentru a deveni un brand global a început abia atunci când triplul câștigător al Turului Franței, Greg Lemond, a remarcat produsele de ochelari de soare ale companiei. În anii care au urmat, au fost adăugate modele iconice precum Oakley Holbrook sau Oakley Frogskins, precum și ochelari de schi și ochelari de lifestyle de top precum Oakley Sutro.


Celebritățile zboară numai cu ochelari de soare Oakley


Astăzi, este greu de imaginat, vedete și starlete fără ochelari Oakley. Actori precum Bradley Cooper, Reese Witherspoon, Antonio Banderas sau Jessica Biel nu mai pleacă de acasă fără ele. Chiar și pentru superstarul de motociclete Valentino Rossi și Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge și Prințul William, nu există alternativă la lentilele inovatoare și ramele de viitor ale filialei grupului EssilorLuxottica.

Dar nu doar celebritățile apelează la Oakley, ci și industria cinematografică de la Hollywood. Ochelarii de soare Oakley bărbați și femei deopotrivă au avut deja apariții celebre în filme de acțiune precum Black Hawk Down, X-Men, Blade 2, Mission Impossible 2, Drive Angry sau Mr & Mrs Smith.

Este tocmai acest succes mondial, care face ca Oakley să fie și una dintre cele mai contrafăcute mărci din lume. Motiv pentru care termenii Foakley (Fake Oakley) sau Joke-ley au căpătat o tristă notorietate în întreaga lume. Grafici precum Oakly, orkly sau Oclay pot fi găsite pe imitații, care sunt vândute în unele magazine de pe internet.

Cei 33 de mineri chilieni nu au trebuit să-și facă griji cu privire la imitații în octombrie 2010, când un jurnalist care acoperea dezastrul minier de zece săptămâni a contactat compania. Reporterul a întrebat dacă Oakley va dona ochelari de soare pentru muncitorii, care aveau nevoie disperată de protecție pentru ochi după săptămâni întregi petrecute în întuneric. Compania nu a întârziat să răspundă și a trimis 35 de perechi de ochelari Oakley din gama Oakley Radar cu lentile sport cu nuanță specială.


Oakley Ochelari de Soare Dame


Modelele Oakley


Holbrook este o ramă Oakley atemporală, care îmbină designul clasic cu tehnologie de ultimă generație, pentru a rivaliza cu ușurință cu cele mai bine vândute produse de la alte mărci. Inspirați de vedetele de cinema din anii 1940, 50 și 60, Holbrook se concentrează pe performanță și stil în părți egale. Modelul Oakley Holbrook Metal în negru mat și, de asemenea, Oakley Holbrook XL, impresionează prin confortul lor unic de purtare.

La fel de elegant este și Portal, care, cu lentilele sale cu formă unică și cu o viziune periferică îmbunătățită, reprezintă combinația ideală de stil de viață și performanță. Pentru persoanele care nu vor să se lipsească de funcțiile premium în viața de zi cu zi.

Sutro este inspirat de aspectul de poștaș urban cu bicicletă și protejează împotriva vântului și a razelor solare cu lentilei sale mono. Aspectul izbitor este perfecționat de tehnologia inovatoare a lentilelor Prizm.

Pentru cei care se luptă constant cu ochelarii de soare care alunecă în mod enervant, Fives Squared este în sfârșit soluția. Rama acestui model clasic nu este doar foarte confortabil, ci și sportiv și elegant datorită formei sale compacte.

Aerodinamică în cea mai bună formă! Flight Jacket își respectă numele: este o bestie sport elegantă și ideală pentru sporturi de viteză precum ciclismul, maratonul and co. Marginea superioară deschisă nu numai că asigură un câmp vizual mărit și ventilație excelentă - dar arată și extrem de elegant.

Între timp, Flak Jacket nu are nimic de-a face cu vestele antiglonț - în schimb, este un model premiat pentru ciclism. Pe de altă parte, Gascan, are un design atât de unic, încât până și logo-ul oval a trebuit să fie adaptat special pentru ramă.

Un bestseller absolut este modelul Frogskins, care este deosebit de impresionant în negru. De asemenea, versiunea Lite trece zilnic prin contoarele noastre.

Jawbreaker este, în ciuda numelui care sună dureros, modelul emblematic pentru sportivii de top. La fel de populară printre profesioniști și sportivi amatori este Oakley Half Jacket 2.0 XL (care, apropo, nu are nimic de-a face cu capodopera lui Stanley Kubrick din Vietnam *Full Metal Jacket*).

Rama Mainlink se așează foarte confortabil pe urechi și pe nas, fie la birou, fie în timpul activităților sportive. Cea mai bună soluție pentru angajatul cu un stil de viață activ.

Modelul Fuel Cell se află la granița dintre artă și tehnologie. Similar cu Holbrook în negru, rama completă nu lasă nimic de dorit, cu protecție UV patentată.

Vrei perechea perfectă de ochelari de soare sport? Încearcă Radar EV Path. Pe bună dreptate, un adevărat clasic în gama de ochelari de soare a mărcii cult. Cu atât mai mult cu cât Radar EV Path este prezentat în negru mat pe stradă.

Oakley M Frame® este răspunsul la solicitările din industria grea și ale muncitorilor de toate tipurile, care au nevoie de protecție fiabilă la locul de muncă. Ca lentilă de siguranță declarată, mica operă de artă îndeplinește toate standardele de claritate și rezistență la impact, precum și criteriile de protecție necesare.

Cu Flak 2.0, Oakley duce performanța la un nou nivel. Astfel, modelul XL oferă o ramă cu o suprafață de lentilă înălțată, fiecare milimetru fiind proiectat pentru a optimiza vederea periferică și protecția împotriva vântului și a intemperiilor. Nu ar trebui să lipsească din rucsacul niciunui fan al activităților în aer liber.

Modelul Crosshair este o călătorie pe calea amintirilor, cu o nouă abordare a formei clasice de lacrimă.

Cu Twoface, producătorul de ochelari nu face aluzie la Harvey Dent din universul Batman, ci s-a inspirat din moștenirea sa de surfing și skating într-un mod nealterat. Și, făcând acest lucru, au combinat cele două materiale diferite O Matter® și aluminiul pentru a crea un aspect expresiv.

Și nici Batwolf nu are nimic de-a face cu Batman. Mai degrabă, este un model elegant a cărui caracteristică cea mai proeminentă este o singură lentilă continuă.

Cu pictogramele sale interschimbabile și inserțiile zonate din Unobtainium®, modelul Oakley Turbine este potrivit pentru purtarea de zi cu zi, fiind în același timp compatibil cu stilul de viață activ.

Straightlink sunt ochelari de soare, construiți în mod explicit de designerii OO pentru domnii de artă, rivalizând cu Oakley Holbrook, rama emblematică al OO. Aspectul sportiv combinat cu o funcționalitate unică, face ca performanțele superioare și cei mai buni timpi să pară floare la ureche.

Cu Oil Rig, Oakley a aruncat pe fereastră gândirea convențională și a pus un embargo asupra formelor familiare pentru designerii săi. Rezultatul este o platformă petrolieră unică, care se ridică înalt deasupra suprafeței apei într-un ocean de ochelari și rame.

Latch sunt ochelari de soare unisex, care câștigă orice bătălie împotriva razelor UV sau a radiațiilor UV cu lentilele lor polarizate. Un fapt, la care multe alte mărci nu pot rezista, și care se aplică nu numai la Latch în negru sau safir, ci și la toți ceilalți ochelari de soare ai companiei, fără excepție.

.

Proprietăți și tehnologii ale lentilelor


Prizm este o tehnologie revoluționară a lentilelor, care adaptează vederea direct la nevoile purtătorului. Iar HD Polarised înseamnă protecție împotriva strălucirii cu claritate fără compromisuri. Aceste lentile polarizate folosesc un filtru special pentru a bloca lumina reflectată - de exemplu, de la zăpadă și de pe suprafețele de apă - și, prin urmare, sunt ușor de privit. Varianta Prizm Road este special optimizată pentru ciclism sau condus.

Același lucru este valabil și pentru OO® Red Iridium® Polarized. Lentilele sunt indispensabile, în special pentru cicliști și alergători, deoarece lumina orbitoare pe suprafețe plane poate duce rapid la oboseala ochilor. Un procent uriaș de 99% din strălucirea de pe drumuri și din asfalt este blocat, ceea ce duce în același timp la o mai bună percepție a adâncimii.

Materialul brevetat al lentilelor Plutonite® garantează protecția excepțională de impact a ochelarilor de soare, care depășește cu mult norma. Lentilele sunt testate în condiții extreme, deoarece compania consideră că este de datoria sa să continue să aducă pe piață cele mai performante produse. Acesta este, de asemenea, modul în care Oakley reușește să se asigure, că până și lentilele transparente filtrează 100% din lumina UV dăunătoare, prevenind bolile oculare, cum ar fi orbirea de zăpadă sau opacifierea cristalinului.

Lentilele de corecție așa-numitele Lentile de corecție True Digital™ (OTD) asigură o vedere stabilă și clară, precum și un câmp vizual periferic. Designul lentilelor vizează în mod special ramele "înalte orizontale" care se curbează de-a lungul laturilor. Acest lucru reduce la minimum neclaritatea și distorsiunea, astfel încât mișcările din câmpul vizual periferic sunt mai bine percepute. Iar cu OTD Edge™, alegerea lentilelor pentru ochelarii de soare "high horizontal" ar putea fi extinsă pentru valori vizuale între +4,00 și -6,00.

Cu tehnologia TruBridge™ Technology, purtătorii de ochelari de soare OO nu mai trebuie să se îngrijoreze că ratează vreun trend. Tehnologia revoluționară se adaptează la lățimea și profunzimea podului nazal al clientului sub forma a patru poduri nazale diferite. Se potrivește perfect garantat.

Lentile heliomate sunt lentile, care se auto nuanțează sau se întunecă în funcție de intensitatea luminii. Lentile care se întunecă sunt un mijloc foarte utilizat în domeniul opticii, pentru a proteja împotriva luminii puternice. Bineînțeles, Oakley are și această soluție tehnică în repertoriul său.


Oakley/Oakley-Ochelari-de-Soare-Bărbați_1271x793.jpg


Microbag nu servește doar pentru a depozita ochelarii, ci poate fi folosit și ca lavetă pentru lentile, pentru a vă asigura că cele mai bune lentile de pe planetă primesc îngrijirea potrivită. Punga este fabricată din material microfin, motiv pentru care a fost botezat "Microclear", și ar trebui să fie singurul lucru care atinge lentilele.

Cu ocazia achiziționării unei perechi de ochelari, achiziționarea unui toc Oakley este aproape esențială. Aici, Oakley oferă o selecție mică, dar fină și de bun gust. Recomandate în mod special sunt tocurile din seria Vault.

Ca parte a mișcării Oakley Youth, producătorul a lansat Quarter Jacket, care combină un sistem convenabil de lentile interschimbabile cu claritatea și protecția oferite de High Definition Optics® pentru a oferi o gamă completă de beneficii noii generații, sportivi sau nu.

Poate că se numesc lentile de completare, dar lentilele înlocuibile de la Oakley nu vin pur și simplu de pe raft; fiecare pereche este fabricată special și, bineînțeles, este supusă acelorași standarde de calitate și îngrijire, care au făcut brandul celebru în întreaga lume.

Oakley și-a făcut un nume în primul rând pe piața ochelarilor de soare, dar asta nu înseamnă, că sunt ignoarate zonele de ochelari de vedere, ochelari de citit și ochelari de protecție calculator. Cu modele precum Pitchman R, Splinter, Crosslink, Steel Line sau Traildrop, acest producător nu trebuie să se mai ascundă de nimeni.

Benzile pentru ochelari Oakley fac, de asemenea, parte de mult timp din inventar. Cu toate acestea, ca și în cazul celorlalte accesorii, americanii nu fac lucrurile pe jumătate. În schimb, există benzi de calitate, reglabile, din nailon durabil, cu elemente de fixare realizate din Unobtainium®.

Tinfoil nu are nimic, dar nimic de-a face cu folia de aluminiu. De fapt, este rezultatul faptului că Oakley s-a întors la moștenirea sa de design industrial și balamalele cu mecanisme cu came integrate se combină cu oțelul inoxidabil pentru a zgudui lumea convențională a ramei metalice.


Ce ochelari mi se potrivesc?


Să găsești modelul potrivit? Nu este atât de ușor, cu un stoc atât de masiv. Bine că ai opțiunea de filtrare în magazinul nostru online. De exemplu, cauți ochelari de soare Oakley din plastic, poți seta acest lucru în filtru și vor fi sugerate doar ochelarii corespunzători. Cu proba online poți să testezi direct pe fața ta, dacă se potrivește sau nu.


Serviciile noastre


Pentru a introduce dioptriile corecte sau pentru întrebări de genul: "Cum cumpăr ochelari Oakley online?", "Cât de buni sunt ochelarii Oakley?", "Care ochelari de soare Oakley?" sau "Cei mai buni ochelari de soare Oakley?", specialiștii noștri de ochelari te vor ajuta în cadrul serviciului de asistență clienți sau direct la fața locului, într-unul dintre magazinele noastre din Hamburg. Odată ce ai ales ochelarii preferați, totul decurge foarte repede. Poți să alegi între livrare gratuită standard și livrare expres, precum și diverse metode de plată. Dacă nu ești mulțumit, poți să returnezi ochelarii gratuit. Ochelarii la comandă, cu prescripție medicală, însă, nu se pot returna, decât în cazul în care prezintă defecte de fabricație.


Despre noi


Conform motto-ului "SEE AND BE SEEN", la Edel-Optics există întotdeauna stil pe nas. Din moment ce nu derulăm campanii de reduceri pe termen scurt, ca la un outlet Oakley, vei primi ochelarii de soare Oakley (garantat la cel mai mic preț, inclusiv transport gratuit) proaspăt din tocul de ochelari Oakley, pentru puțini lei.