Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

Ochelari de soare Ralph Lauren

 
 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust1
 • Normal
  Normal127
 • Larg
  Larg33

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?

Caracteristici

Formă rame

Tipul ramei

Forma feței

Culoarea lentilei

          

Material rame

Preţ

 • 800 – 1.000 (26)
 • 999 – 1.200 (56)
 • 1.199 – 2.500 (72)
 • sus 2.499 (11)
 •  
filtru
filtru
 
165
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/4
1/4
2 3 4

Ochelari de Soare Ralph Lauren

Ralph Lauren Eyewear

„Munca mea este despre viață. Este vorba de a-ți trăi viața cât mai bine și de a te bucura de plinătatea ei - de la hainele pe care le porți la felul în care trăiești până la modul în care iubești.”

A declarat cândva designerul de modă renumită internațional Ralph Lauren, despre capodopera vieții sale. Acesta este acum un imperiu al mărcilor care se deplasează între segmentul premium și cel de lux. Acestea includ, printre altele, Lauren by Ralph Lauren, Ralph by Ralph Lauren și Polo Ralph Lauren. Dar cu mult înainte ca portofoliul couturierului american să se extindă, tânărul Ralph se lupta în Bronx, New York.


Puțină istorie


Fiind cel mai mic dintre cei patru frați, fiul imigranților din Belarus cu siguranță n-a avut treabă ușoară. Antreprenorul miliardar de astăzi, nu s-a născut om de afaceri, ba chiar dimpotrivă. După doi ani la City University of New York, unde a studiat administrarea afacerilor, a plecat fără licență. Așa că a ajuns un simplu asistent de vânzări la Brooks Brothers. Ajuns în lumea modei, a trecut apoi la un producător de cravate, unde a lucrat ca reprezentant de vânzări. La fabrica Beau Brummell, el l-a convins în cele din urmă pe CEO să-și creeze propria linie, care în 1967 a pus bazele carierei sale abrupte.

În primele sale zile, Ralph însuși și-a făcut rost de un showroom în Empire State Building. Dar nu a trecut mult timp înainte ca Bloomingdale să se ofere să-i vândă linia de îmbrăcăminte exclusiv în magazinul din Manhatten în 1969. Doi ani mai târziu, Lauren și-a deschis propriul magazin la nu mai puțin decât Rodeo Drive din Beverly Hills. În 1972, designerul și-a lansat legendarul tricou polo, cu celebrul jucător de polo brodat. Mai puțin de zece ani mai târziu, Ralph Lauren și-a extins afacerea în Europa, primul magazin aflat în afara SUA deschizându-se la Londra.


Ochelarii de Soare Ralph Lauren


A vorbi despre un imperiu în cazul lui Ralph Lauren nu este o exagerare. Restaurantele Ralph Lauren există chiar din 1999 și, împreună cu grupul elvețian de articole de lux Richemont, Ralph Lauren Corporation a încheiat o cooperare pentru proiectarea de bijuterii. Ralph Lauren Eyewear se leagă de acest lux și oferă în consecință ochelari de soare de înaltă calitate și eleganți. [Ochelarii de vedere Ralph Lauren] (/Ochelari-de-vedere-Ralph-Lauren.html) se bucură de aceeași popularitate, cu colecții din ambele categorii care se abat de la eleganța clasică a mărcii și cu siguranță pot fi percepute ca accesorii sportive. Cu toate acestea, cei mai sportivi ochelari din cadrul grupului sunt ochelari de soare Polo Ralph Lauren.

Ca marcă de vârf, Ralph Lauren Eyewear este un model universal și oferă ochelari de soare în toate formele, culorile și stilurile. Fie că sunt ochelari de soare rotunzi sau pătrati, în ochelari negrii sau ochelari de soare albi, ochelari de soare oglindă sau polarizați - toată lumea va găsi un model potrivit la Ralph Lauren. Ochelarii de soare întunecați ai etichetei sunt deosebit de populari pentru bărbați. Ochelarii de soare Ralph Lauren RL 8133Q în culoarea neagră sunt cei mai obișnuiți pe blatul nostru. Ochelarii pătrați convenționali se potrivesc cu orice ținută și, prin urmare, pot fi combinați cu ușurință.

Femeilor, pe de altă parte, le place adesea să folosească ochelari de soare Lauren mai deschiși. RL 8146P aduce multă culoare în joc. Contrastul ramei aproape incoloră, transparentă și cu lentile oglindă albastru-azuriu face ca rama să fie o atracție pentru ochi. În timp ce acești ochelari sunt relativ neutri din punct de vedere al genului și ar trece, de asemenea, ca ochelari de soare unisex Ralph Lauren, există, de asemenea, de obicei ochelari de soare Ralph Lauren dame cu modele precum cat eye sau fluture. Aici se remarcă ochelarii de soare cu cat eye Ralph Lauren cu decorațiuni aurii în colțurile superioare ale cadrului și pe brațe. Tonul maroniu havana se armonizează perfect cu această caracteristică. Acești ochelari de soare Ralph Lauren Cateye sunt, de asemenea, eleganți, cu ramă în albastru denim vintage și lentile în gri deschis, care se amestecă ușor în negru.


Serviciile noastre


În timpul cumpărării de ochelari de soare, cum ar fi „dimensiunea corectă a ochelarilor Bottega Veneta”, ne poți contacta în orice moment, cu orice întrebare. Îți stăm la dispoziție cu expertiza noastră concentrată pentru ochelari de vedere și ochelari de soare, fie în lumea digitală sau analogică. Nu ezita nici să treci pe la unul dintre cele trei magazine din Hamburg (dacă te afli în zonă) de la centrul comercial AEZ, Mundsburg Center sau pe Ottenser Hauptstraße, sau în orașul Buxtehude din landul Niedersachsen, pentru a primi sfaturi profesionale și individuale. O varietate de modalități de plată îți vor ușura achiziția la noi.


Despre Noi


Dacă vrei să cumperi ochelari de soare Ralph Lauren ieftin online, suntem contactul potrivit, pentru a te apropia de experiența unică de ochelari Ralph Lauren. În magazinul nostru online de ochelari de marcă, vei găsi o varietate largă de ochelari de soare Ralph Lauren femei și ochelari Ralph Lauren bărbați, toate cu lavetă și toc incluse în preț. Se înțelege de la sine, că fiecare pereche de ochelari este un original nou. Produsele folosite și falsificațiile cu nume precum „Ralph Laurent” sau „Ralph Laran”, nu au ce căuta în depozitul nostru!

În calitate de specialiști de ochelari pentru clienții iubitori de modă, noi, Edel Optics, oferim chiar și rame ochelari la prețuri de chilipir sub mottoul „SEE AND BE SEEN”. De asemenea, reducere ochelari, ochelari de la mărcile noastre proprii și ochelari de soare la promoție, cum ar fi Gucci și Giorgio, sunt disponibile la noi la un preț unic.