Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

Ochelari de soare Superdry

 
 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust1
 • Normal
  Normal154
 • Larg
  Larg13

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Formă rame

Tipul ramei

Forma feței

Culoarea lentilei

           

Preţ

 • 250 – 500 (183)
 •  
filtru
filtru
 
183
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/4
1/4
2 3 4

Superdry

Ochelari de Soare de la Superdry – un șpargat cultural

Big in Japan,
Big plans, worldwide expansion,

Așa începe refrenul din Big in Japan, una dintre cele mai faimoase melodii ale rapperului Chan împreună cu Reks care neintenționat descrie fără egal valul de succes, aproape fără precedent, pe care s-a deplasat comparativ tânărul brand britanic, Superdry, fundat în 2003.

Rețeta pentru zborul la o înălțime atât de mare poate fi observată din dualitatea dintre influențele americane și japoneze, care a determinat întotdeauna istoria Superdry. Britanicii sunt inspirați în designurile lor de elemente de modă, care combină idei din țara soarelui răsărit și posibilitățile nelimitate. O strategie de succes care se aplică nu numai la ochelari de soare Superdry, ci și la restul liniei de produse precum Îmbrăcămintea Superdry și alte accesorii de la Superdry.

Diversitatea, în acest caz, constă din sortimentul Superdry, punctul cheie care rulează zarul din nou și din nou în fiecare an. Astfel, ochelarii de soare Superdry își merită renumele: opera de artă cu stil pop art.

Stilul la ochelarii de soare de la Superdry nu este în nici un caz uscat

Stilul de îmbrăcăminte al mărcii Superdry reprezintă caracteristici precum a fi tânăr, proaspăt și mișto. Acest lucru se aplică în mod egal culorilor atrăgătoare și la lentilele cu diverse nuanțe, în timp ce designul ramelor de ochelari de soare Superdry se orientează după formele clasice americane din anii 60 și 70.

O caracteristică specială a ochelarilor de soare Superdry, este imprimarea literelor japoneze în Kanji sau Kana, care împodobesc ochelarii de soare Superdry. Această caracteristică unică este extrem de bine primită de clientelă. În plus, există multe combinații posibile. Căci pe lângă modelele clasice în negru, maro sau albastru, culorile portocaliu și roz se vând de asemenea ca pâinea caldă, întrucât culorile strălucitoare sunt un alt element distinctiv al companiei, care datează din 1985, de la Julian Dunkerton fondatorul mărcii englezesști Cult Clothing. Așadar, ochelarii de soare Superdry acoperă o zonă largă pentru fashioniști de tot felul. Pentru iubitorii de animale, există, de exemplu, ochelari de soare Superdry în nuanțe spălate, în culoare de leopard și gradiente slabe de culoare, care adesea amintesc de încercarea, parțial de succes, a lui Samuel P. Huntington, de a explica Ciocnirea Civilizațiilor.

Și totul s-a întâmplat exact așa cum a fost plănuit. La urma urmei, aspectul urban al viitorului este și va rămâne un mister. Viitorul este deschis și plin de perspective, promițând întotdeauna idei, combinații și ciocniri noi în stil. În acest fel, compania creează o anumită distanță provoctoare. Pentru că distanțele sunt destul de fabuloase pentru a fi traversate. De aceea, podurile (de nas) sunt printre cele mai frumoase structuri, în special în sensul stilistic, astfel încât aceste inspirații foarte neașteptate sunt extrem de dorite în procesul de proiectare a companiei britanice.

Combinație Epocală de Calitate în colecția de Ochelari de Soare Superdry!

Metal sau Acetat ca material de ramă, de asemenea, pătrunde Istoria ochelarilor de soare Superdry ca balamală japoneză din șapte piese, care este responsabilă pentru stabilitatea unică a Ochelarilor de soare Superdry. De asemenea, ochelarii de soare Superdry noi și, uneori, chiar și cele vechi, pot fi o combinație consistentă dintre aceste materiale la modă. Cu toate acestea, producătorii de ochelari de soare Superdry nu se jură pe anumite designuri de ochelari de soare Superdry de bărbați sau ochelari de soare Superdry de femei, tocmai din acest motiv, se găsesc de multe ori și accente de bambus și lemn, de exemplu. Calitatea ochelarilor de soare Superdry este întotdeauna cea mai bună și poți conta pe simțul elegant și formele clasice pentru a oferi fiecărei fețe un cadru modern care să evidențieze abil preferințele fiecăreia.

Ochelari de Soare Superdry – Superfly la Preț Mic

Pentru „trendsetterii” din universul modei, ochelarii Superdry sunt un element indispensabil din cabinetul de ochelari, datorită design-urilor sale proaspete și niciodată prea vechi. De asemenea, prețul ochelarilor de soare Superdry joacă un rol important, deoarece rezultatele din testul de ochelari de soare Superdry și din comparația Ochelarilor de soare Superdry cu alte mărci care sunt similare cu Ochelarii de soare superdry, ele sunt aproape imbatabili. Ramele de ochelari de soare Superdry sunt în special pătrate sau dreptunghiulare sau rotunde, dar, de asemenea, mono-lentila este unul dintre succesele box-office al mărcii.

Care ochelari Superdry m-i se potrivesc?

Ce preferi? Clasic sau extravagant? Brandul oferă o gamă completă de alternative în Ochelari de soare Superdry pentru femei, reprezentând ce-i mai bun din ambele lumi. Culorile perfect combinate la lentile și rame adaugă formelor accentuate detalii și mai marcante, vă pune zăvorul în mână.

Fidel motto-ului „Totul este posibil, nimic nu trebuie să fie”, fanii de ochelari care apreciază calitatea în combinație cu un ”look„ la modă, se numără printre clienții obișnuiți ai etichetei din ce în ce mai populare, pentru a pune în evidență ținuta lor finală. Elegant, expresiv și atemporal sunt și cadrele clasice, în comparație cu mărci precum Ray Ban, Persol sau Prada, ceea ce le face una dintre cele mai populare accesorii de pe piață. Formele clare și detaliile rafinate sunt punctele de reper a ochelarilor de soare Superdry.

Cu atâtea opțiuni, găsirea acului în carul cu fân nu este întotdeauna ușor. Pe lângă cele mai cunoscute ochelari de soare Superdry ca Ochelarii de soare Superdry Shockwave, Ochelarii de soare Superdry Enso, Ochelarii de soare Superdry Crescendo, mai există rame în toate culorile posibile, de exemplu Ochelarii de soare Superdry Kobe și Ochelarii de soare Superdry Ellen. Există ceva pentru fiecare gust.

Cum ar fi de exemplu Ochelarii de soare Superdry Downtown sau Ochelarii de soare Superdry Girlfriend cu rama rotundă? Dacă știi deja ce caracteristici ar trebui să aibă ochelarii tăi, poți specifica acest lucru în filtru. Apoi vei primii dorințele tale direct sub formă de diverse sugestii de ochelari. Dar dacă nu ești încă sigur de ce și cum, poți să arunci o privire AICI, la diferitele opțiuni, sau poți încărca o fotografie de portret și practic încerci ochelarii pe față în mod virtual.

În ceea ce privește formele, ai și Sortimentul nostru Superdry la dispoziție, ca să te răsfeți cu o gamă largă de alegeri. Cele mai vândute modele, cum ar fi forma dreptunghiulară, forma Browline sau cadrul rotund, sunt întotdeauna pe stoc. La fel și cu variantele Superdry cu rama plină (Superdry Rockstar), Superdry cu rama tăiată (Superdry Laserlight) și versiunea mai minimalistă Superdry fără ramă (Superdry Yatomi). Acum trebuie să te decizi singur, care model strălucește mai bine pe tine, când răsare soarele.

Nesigur în legătură cu alegerea potrivită? – Întreabă-ne pe noi

Pentru a găsi Ochelarii Superdry potriviți, încearcă aplicația Online Fitting de sub poză, unde poți pune modelul tău preferat chiar pe puntea nasului. Dacă pantoful (sau, în acest caz, podul nazal) încă apasă, blogul nostru te poate ajuta. De asemenea, Maistrul de ochelari are o mulțime de sfaturi despre subiecte precum „repararea ochelarilor sau Ajustarea ochelarilor, în repertoriu.

Serviciul nostru individual

Pentru orice întrebări pe care le poți avea în timp ce achiziționezi o pereche de ochelari, cum ar fi dimensiunea ochelarilor, ai posibilitatea de a ne contacta în orice moment. Suntem mereu alături de tine cu expertiza noastră concentrată, indiferent dacă e vorba de lumea digitală sau lumea analog. În plus, livrare simplă (standard sau express), retur gratuit și diferitele modalități de plată pentru a finaliza achiziția.

Despre noi

Dacă dorești să cumperi ochelari Superdry online, să simțiți extraordinarul ochelarilor Superdry la câțiva milimetrii de ochi, noi suntem firma potrivită cu care să stai de vorbă. Suntem Dealerul tău de încredere Superdry. În magazinul nostru online, poți găsii diverse modele la prețuri imbatabile. În același timp, ai întotdeauna opțiunea de a compara modele care arată similar cu Ochelarii Superdry.

În calitate de specialiști în ochelari pentru clientela noastră entuziasmată de modă, oferim modele de cea mai înaltă calitate bazat pe motoul nostru „SEE AND BE SEEN”, la prețuri de chilipir. De asemenea, produse de la Oferta de ochelari sunt disponibile aici. Deci, bagă jar! Fă o călătorie în lumea extraordinară Edel-Optics și bucură-te de experiența unică.