Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
Eyeshaker gratuit la toate comenzile Boutique  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere

Ochelari de soare Mont Blanc

 
 
 

Grupa de produse

 • Ochelari de soare (3)

Genul

 • Bărbaţi
  Bărbaţi3

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal2
 • Larg
  Larg

dimensiuni

 • M – 130–135 mm  (2)
 • L – 136–140 mm  (1)
Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?

Caracteristici

Formă rame

 • panto
  panto (1)
 • Square
  Square (1)

Tipul ramei

 • Ramă completă
  Ramă completă (2)
 • fără rame
  fără rame (1)

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

  

Material rame

 • Metal (2)
 • Plastic (1)

Preţ

 • 1.199 – 2.500 (3)
 •  
filtru
filtru
 
3
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/1
1/1

Ochelari de soare Montblanc

Vârful confecțiilor manuale de calitate

Montblanc este un nume, care nu ieri s-a născut. În timp ce mulți oameni se gândesc, în primul rând la cel mai înalt munte din Alpi, dar care este scris Mont Blanc și înseamnă „muntele alb” în franceză („Monte Bianco” în italiană), noi la Edel-Optics ne gândim la „ochelarii de soare Montblanc”. Deci nu la vârful montan acoperit de zăpadă, ci la produse de vârf. Giganții de granit sunt în jur de ceva timp, dar și marca Montblanc este solidă ca piatra de peste 100 de ani deja.

Bancherul din Hamburg, Alfred Nahemias și inginerul din Berlin, August Eberstein, au recunoscut simbolurile vremii de la începutul secolului XX. Stând la poalele muntelui, au luat influențele puternice ale generației lor și au decis să producă stilouri. Deoarece anii '10 și '20 au fost un moment bun pentru inventatori și meșteri, cei doi nemți au avut suficient curaj, să pună bazele pentru viitorul succes la nivel mondial, Compania Montblanc.

Conform narațiunilor, ideea numelui a apărut în timpul unui joc de cărți, când o rudă a unui asociat de afaceri, a făcut o comparație creativă între stilou, ca fiind culmea culturii scrisului și muntele Mont Blanc, ca vârful maiestuos și cel mai înalt din Alpi. Logo-ul Montblanc rezultă din aceeași idee și se bazează pe precursorul său, vârful cu șapca albă. Acest lucru a simbolizat vârful împodobit de zăpadă din Mont Blanc, la fel cum face Steaua rotunjită Montblanc astăzi.

Capodopere Montblanc

Anul 1924 a fost un punct de reper în istoria culturii scrisului. Pentru că este anul nașterii colecției Montblanc Meisterstück. De atunci, capodopera întruchipează Filosofia Montblanc de continuitate și design atemporal. La sfârșitul anilor 1920, Montblanc s-a dezvoltat rapid într-un brand care era deja cunoscut în peste 60 de țări. Campaniile publicitare impresionante și primele avioane comerciale, care au adus, literalmente, numele „Montblanc” la un nivel ridicat, au făcut ca producătorul de ustensile de scris să iasă în evidență.

Doi ani mai târziu, Montblanc și-a extins activitatea și și-a deschis primul atelier de confecții din piele pentru articole mici de lux, care a produs tocuri pentru ustensile de scris și popularele Caiete Montblanc. În acest scop, a fost cumpărată o fabrică, care are sediul în Offenbach - într-un oraș renumit pentru meșteșugurile sale din piele.

Pe lângă extinderea portofoliului, Montblanc și-a mărit implicarea socială. Numeroase proiecte de finanțare internațională în domeniile literaturii, muzicii și a baletului au pus bazele angajamentului la nivel mondial Montblanc, față de artă și cultură.

Chiar și magazinele Montblanc s-au deschis în întreaga lume. În 1990, compania a deschis primul său magazin, în Hong Kong. După dezvoltările promițătoare din Asia, buticurile au fost deschise și la Londra, respectiv la Paris - aceasta a fost începutul unei extinderi internaționale a rețelei de buticuri Montblanc. Există peste 350 de buticuri în peste 70 de țări în prezent.

Succesul companiei nu a trecut neobservat, astfel, Grupul Vendôme Luxury, cu sediul în Luxemburg, a luat cunoștință succesul firmei Montblanc și a achiziționat Dunhill Holding, care dobândise o mare parte din acțiunile Montblanc în anii '80.

În anii 90, Montblanc a intrat și în lumea bijuteriilor pentru bărbați cu Colecția de bijuterii Meisterstück. Din 2001, ochelarii de soare Montblanc au fost fabricați de către Kering pe baza unui contract de licență. Aceasta a fost urmată în 2007 de implicarea Montblanc în segmentul ceasurilor, care a început cu o investiție în fabrica elvețiană Minerva și care astăzi generează profituri semnificative. În 2010, filiala elvețiană Montblanc Montre SA a stabilit noi standarde, în ceea ce privește arta ceasurilor, cu ceasurile de mână Montblanc.

Montablanc Eyewear – Summitul Calității cu Designul

Că Montblanc produce cele mai înalte standarde, ar trebui să fie clar pentru toată lumea, datorită unei astfel de istorii. Deci nepăsarea nu are nicio legătură cu garanția pe o viață, pe care compania o oferă cu unele dintre produsele ale sale, ci mai degrabă, acest lucru are de a face cu încrederea de sine. Cu aceeași atitudine îndrăzneață, puteți percepe și ochelarii de soare Montblanc, care joacă în aceeași ligă cu ustensilele de scris, bijuteriile și celelalte accesorii Montblanc.

Calitatea de ochelarilor de soare Montblanc convinge pe mai multe nivele. Detaliile Ochelarilor de soare Montblanc sunt atât de sofisticate, încât falsificatorii nu au nicio șansă. Ochelarii de soare Montblanc Falși nu au nicio relevanță, prin urmare, joacă un rol foarte mic pe piață. Când țineți pentru prima oară ochelari de soare Montblanc în mână, veți simți imediat despre ce este vorba. Ochelarii de la Montblanc țin relaxat pasul cu mărci precum Porsche Design, Prada sau BOSS.

Și din punct de vedere vizual, acești cuceritorii de vârfuri sunt o capodoperă. Montblanc MB0017S îți captivează privirea cu rama sa umplută și Rotundă, lentilele cu nuanțe subtile acoperindu-ți ochii. Sub categoria ochelarilor de soare cu cadru metalic, pe lângă Montblanc Aviator se clasează și Montblanc MB0018S din segmentul de aviație al Ochelarilor de soare Montblanc. Acestea sunt disponibile ca Ochelari de soare Montblanc Aurii și opțional, chiar și cu lentile albastre.

În special populare sunt nuanțele gri sau negrii. Dar și argintiu sau havana sunt foarte populare nu numai printre pasionații de alpinism, ci în general printre purtătorii de ochelari cu o afinitate pentru modă.

În ceea ce privește Ochelarii de soare Montblanc pentru femei, ele se află în segmentul premium și în același timp cu mult succes. Ramele Ochelarilor de soare Montblanc Cat Eye sau mai bine zis ochelari de soare Montblanc cu ochi de pisică, Ochelarii de soare Montblanc Pătrați și Ochelarii de soare Montblanc Dreptunghiulari au parte de multă popularitate.

Dar și ochelarii de soare Montblanc Rotunzi, ale cărora cel mai prețios reprezentant este Montblanc MB0002S, convinge de asemenea și pe cel mai mare sceptic. La același nivel, se află Bestseller-ul Montblanc MB0006S, care reprezintă puterea creativă de proiectare a companiei, spre deosebire de orice alți ochelari de soare Montblanc pentru bărbați.

Care ochelari de soare Montblanc m-i se potrivesc cel mai bine?

Dacă te aflii în Căutare după o pereche de ochelari de soare Montblanc, noi, la Edel-Optics avem în exclusivitate colecția întreagă la dispoziția ta.

Pentru a găsi ochelarii de soare Montblanc potriviți, încearcă aplicația Probă Online de sub poză, unde poți pune modelul tău preferat chiar pe puntea nasului. Dacă pantoful (sau, în acest caz, suportul) încă apasă, blogul nostru te poate ajuta. De asemenea, Maestrul de ochelari are o mulțime de sfaturi despre subiecte precum „reparațiile sau Ajustările", în repertoriu.

Serviciul nostru individual

Dacă ai alte întrebări legate de modele sau de comanda ta, poți contacta serviciul nostru de asistență pentru clienți. Suntem bucuroși să vă putem ajutăm mai departe. Dacă te aflii în trecere prin Hamburg, poți să te uiți ”în viu” la sortimentul nostru, vizitând una dintre cele patru magazine ale noastre: în centrul comercial Alstertal (AEZ) sau în Ottenser Hauptstraße, în Mundsburg sau în Buxtehude. Specialiștii noștrii în materie ochelari la faţa locului, abia așteaptă să te introducă în minunata lume Edel-Optics.

Despre noi

E bine de şiut că doar la noi, specialiștii din domeniul ochelarilor interacţionează direct cu clienții pasionați de modă. Noi nu numai că distribuim modele de înaltă calitate, dar acordăm o importanță deosebită tendințelor impuse de modă - așa cum sugerează și motto-ul nostru: "SEE AND BE SEEN". Aruncați o privire asupra sortimentul nostru de ochelarilor Montblanc. Prețurile foarte scăzute pentru modelele Montblanc, vă vor convinge imediat. Poate că nu suntem un outlet Montblanc, dar la prețurile noastre de vânzare cu amănuntul, super convenabile, aproape că puteți avea această impresie. Oferta de ochelari nu este nicidecum o promoție de reducere pe termen scurt. Cu Edel-Optics puteţi în sfârşit achiziţiona perechea de ochelari trendy de mult râvnite, întotdeauna uşor şi ieftin, direct în cutiuţa originală și cu certificatul de garanție direct în fața ochilor!