Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
Eyeshaker gratuit la toate comenzile Boutique  
arata toate rezultatele
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere

Ochelari de soare Marc Jacobs

 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust6
 • Normal
  Normal180
 • Larg
  Larg33

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Formă rame

Tipul ramei

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

        

Preţ

 • 499 – 800 (64)
 • 800 – 1.000 (89)
 • 999 – 1.200 (40)
 • 1.199 – 2.500 (31)
 •  
filtru
filtru
 
224
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/5
1/5
2
3 4 5

Ochelari de soare Marc Jacobs

Diva ochelarilor de soare


„When I'm in a - cinematography state of mind What I visualize will open the eyes of the blind“,

Anunța cu încredere Pharoahe Monch în colaborarea sa din Cella Dwellas în Organized Konfusion.

Rapperul întruchipează astfel inima filozofiei unui designer ce a fost întotdeauna respins, în special pe scena modei din SUA, datorită stilului său excentric și a aerului infam, fiind stampilat fie ca divă fie ca "Enfant Terrible". "Oamenii nu știu ce vor să poarte. Ei descoperă doar atunci când văd ", este una dintre expresiile lui Marc Jacobs, care, spre deosebire de oricare dintre colegii și contemporanii săi, este în măsură să influențeze aspectul clienților săi în moduri care sunt mereu noi și inedite. Ideile și creațiile devin întruchiparea absolută a piesei lui Cella Dwellas - "Ill Collabo".

Jacobs este considerat unul dintre cei mai influenți și mai hotărâți designeri de modă din zilele noastre, care uimește aproape întotdeauna prin faptul că combină cu îndemânare elemente total opuse și care totuși obţine în final o imagine coerentă, care, la prima vedere, normal că poartă acea contradicție în sine însuși. Rezultatul se concretizează în adevărate opere de artă atractive și de neconvenționale care oferă mult mai mult decât suma părților lor individuale.

Acest personaj fantastic al scenei de modă internaționale reinventează aproape fiecare nou sezon al modei asemenea unui Nostradamus, sărbătorindu-şi creativitatea pe orice scenă sau catwalk din marile metropole de modă. Simțul incredibil pentru tendințele viitoare este unul dintre cele mai remarcabile trăsături ale acestui designer care combină în colecțiile Marc Jacobs numai culori strălucitoare, vioaie, cu culori întunecate și chiar dacă creații simple, uneori ciudate, uneori retro sau alteori moderne. Iubitorii mărcii Marc Jacobs nu se împuținează niciodată, din contră.

Istorie

După ce la vârsta fragedă de 7 ani și-a pierdut tatăl, Jacobs a fost crescut de bunica lui, o mare iubitoare de modă la rândul ei, în cartierul Upper East Side din New York. În ciuda loviturii date de soartă, pe orizont soarele a început din nou să surâdă, deoarece Marc Jacobs a început să fie inițiat de bunica lui, care îl va învăța să tricoteze, punând astfel bazele unei cariere fără precedent.

La vârsta de 18 ani, după terminarea liceului, Jacobs face următorul pas şi se s-a înscris la prestigioasa instituţie "Parsons The New School for Design", unde la scurt timp, după absolvire în 1984, devne destul de recunoscut câștigând ca tânăr designer numeroase premii și aducând totodată faimă companiei de modă Perry Ellis. Acolo, presa nu doar i-a sărbătorit primele proiecte, ci i-a acordat pe loc şi titlul de "Designer of the Year".

Doar doi ani mai târziu, a lansat pe piață prima colecție Marc Jacobs, împreună cu partenerul său de afaceri Robert Duffy, aceasta dând semnalul de pornire pentru propria firmă Marc Jacobs International. Prin intermediul acestei colecţii, talentul designer excepțional și-a exprimat viziunea pentru faimosul stil grunge. "Grunge este varianta hippie romantică a stilului punk", a spus originaluldesigner, care, printre altele, a recunoscut că printre modelele sale inspiraţionale se numără și personajul de desen animat SpongeBob. Cu toate că acest nou stil a fost lăudat în presă, el a fost observat foarte puţin pe străzi sau în magazine.

Lansarea lui totală s-a produs totuși doar în 1997, atunci când Jacobs s-a mutat la Paris, unde a fost angajat ca director de creație la Louis Vuitton, unde nu numai că a salvat cu ideile sale nava aflată din scufundare, dar a condus binecunoscuta companie de modă cu modelele sale de valize și accesorii către sfere inimaginabile. Şi pentru că asta nu a fost deajuns, auto-proclamatul workalholic își găsește încă timpul să avanseze cu propriul său brand și, mai presus de toate, să extindă linia Marc by Marc Jacobs cu o gamă de parfumuri, o colecţie de ceasuri, două colecții de ochelari și o specială colecție de copii.

Succesul incredibil pe parcursul întregii game de produse poate fi măsurat și în colecțiile de ochelari de soare Marc Jacobs, a căror producție este preluată de grupul LVMH, iar, în ceea ce privește contrafacerile, nu este cu nimic inferior altor mărci precum Ray-Ban, Tom Ford, Prada, Gucci sau Michael Kors. Așadar, dacă vă feriți să picaţi în capcana imitaților, există câteva lucruri pe care le puteți remarca și care vă pot furniza indicii cu privire la faptul că dețineți o pereche de ochelari de soare Marc Jacobs contrafăcuți sau o pereche de ochelari de soare Marc Jacobs originali în mâinile dumneavoastră.

Logo-ul "MARC JACOBS" apare clar și citeț pe ambele brațe ale ramelor de plastic ale ochelarilor Marc Jacobs, atât în interior cât și pe exterior, lucru valabil și pentru ochelarii de soare Marc Jacobs cu rame metalice. Desigur, prețul, manopera și greutatea reprezintă în aceeași măsură un indicator pentru ochelarii de soare originali marca Marc Jacobs, la fel ca și accesoriile Marc Jacobs corespunzătoare care însoțesc întotdeauna perechea de ochelari – un etui original pentru ochelari de soare Marc Jacobs și laveta de întreținere marcată cu logo-ul mărcii pentru ochelarii de soare Marc Jacobs.

Modelele replicat Marc Jacobs pot fi ușor demascate, deoarece, în afară de o prelucrare defectuoasă a materialelor, logo-ul mărcii este de obicei un fals scris. Cele mai comune greşeli sunt: Mark Jacobs, Marc Jakobs sau Marc Jacob.

Carisma ochelarilor de soare Marc Jacobs Designer

Scarlett Johansson, Selma Blair și Natalie Portman sunt doar câteva nume sonore din mulțimea de celebrități care nu pot scăpa de sub vraja ochelarilor de soare sau a colecțiilor de îmbrăcăminte ale titanul din New York.

Ochelari de soare Marc Jacobs divini pentru tine, pentru mine și pentru oricine altcineva

Ochelari de soare Marc Jacobs damă și ochelari de soare Marc Jacobs bărbați se caracterizează prin extravaganță, excentricitate și printr-o combinație de culori și de materiale care par să nu se potrivească la prima vedere și totuși în cele din urmă se concretizează într-o imagine mai mult decât coerentă ... și totul inevitabil cu garantata protecție UV a ochelarilor de soare Marc Jacobs în bagajul tău de mână.

Drept dovadă poate fi linia de ochelari de soare Marc Jacobs Eyewear care ne încântă în fiecare an cu piese şic, cum ar fi modelele de Marc Jacobs ochelari de soare MARC 8/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 16/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 197/S sau Marc Jacobs ochelari de soare MARC 198/S.

Ramele complete și forma pătrată merg mână în mână la modelul de Marc Jacobs ochelari de soare MARC 119/S, tot la fel cum înghețata de vanilie merge de minune cu căpșuni și frișcă. Tipurile de ochelari de soare Marc Jacobs pentru bărbați bucură ochii întotdeauna prin aspectul ramelor din plastic și se adresează mai multor stiluri, acoperind astfel toate gusturile sexului masculin.

Ochelari de soare rotunzi sunt pur și simplu un obiect armonios rotunjit! Iar Designerii de ochelari de soare Marc Jacobs nu pot scăpa de acest farmec. Marc Jacobs ochelari de soare MARC 107/S cu punte nazală dublă sunt foarte la modă și se regăsesc în colecția de ochelari de soare Marc Jacobs 2017 sau variantele unisex de ochelari de soare Marc Jacobs ceva mai simpliști, precum modelul de Marc Jacobs ochelari de soare MARC 48/S din colecția de ochelari de soare Marc Jacobs 2018 nu fac excepție. Dimpotrivă, spre deosebire de alte mărci, în cadrul modelelor Marc Jacobs nu lipsesc niciodată “sarea şi piperul”, cum se spune.

Ochelarii de soare Marc Jacobs Cat's Eye nu strălucesc doar noaptea. Cu modelele de ochelari de soare marca Marc Jacobs MARC 203/S sau Marc Jacobs ochelari de soare MARC 47/S străluciți întreaga zi, indiferent că sunteți pe plajă purtând ochelari de soare Marc Jacobs, în cafenea sau pe drum spre servici, nu contează absolut deloc. Genul de ochelari de soare Marc Jacobs Cat-Eye sunt fără îndoială capabili să facă față oricărui mediu.

Prin genul de ochelari de soare Marc Jacobs Rectangulari vă puteți mira singuri de creativitatea designerului la maxim. Liniile clare și nonconformiste definesc modelul de Marc Jacobs ochelari de soare Marc 46/S fără ca acesta să aibe şansa să devină vreodată depăşit de modă. Pe de altă parte, modelele de Marc Jacobs ochelari de soare MJ 252/S și Marc Jacobs ochelari de soare MARC 172/S suntpur şi simplu absolut unice pe piață, prin ele fiind pus absolut totul pe tavă în materie de modă.

De asemenea, şi în ceea ce privesc modelele de ochelari de soare Marc Jacobs Butterfly (sau ochi de pisică) se remarcă modele precum Marc Jacbobs ochelari de soare 117/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 103/S, ochelari de soare Marc Jacobs Panto (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 184/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 204/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 108/S sau gama de ochelari de soare Marc Jacobs aviator, cu modelele de Michael Jacobs ochelari de soare MARC 174/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 7/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 168/S compania americană nu se lasă astfel depăşită de nimeni.

O bijuterie foarte specială poate fi considerat modelul de Marc Jacobs ochelari de soare Daisy. Modelul cu rame pline în formă de pătrat vine ca un accesoriu foarte special, de nelipsit. După cum spune deja numele ochelarilor, ei sunt ornaţi cu câte două margarete pe exteriorul celor două braţe, astfel încât ramele revigorează pur şi simplu stilul Flower-Power.

Stilul lui Marc Jacobs

"Lucrul ciudat la modă este faptul că ea poate iubită și urâtă. Ca designer de modă, îmi place şi totodată urăsc schimbarea."

O declaraţie foarte ambivalentă a designerului, cunoscut pentru schimbările sale radicale de la o colecţie la alta, fără a-și pierde semnătura caracteristică de recunoaştere. În special în domeniul modei, ca și în cazul ochelarilor de soare dealtfel, creaţiile sale sunt la fel de versatile ca un cameleon și rup în mod regulat zidurile scenei, ce au fost considerate inviolabile de zeci de ani. Piesele sale se rup de realitate și trimit mai degrabă cu gândul la lumi de poveste, precum Alice în Țara Minunilor.

Creațiile sale, transfigurate în realitate de către Grupul Safilo, reflecta New Yorkul, Parisul si Japonia, arta, muzica si internetul. Estetica este plină de imprevizibil, iar idea de colaj unește elemente contradictorii împreună: frumos și urât, perfect și distorsionat.

Fundamentul filosofiei de design a lui Jacob este o frumusețe ruptă din realitate. O frază tipică a lui Jacobs este: "Poate că e atât de oribil încât este din nou atât de frumos." Moda lui pare adesea jucăușă, cu multe detalii minunate, care se evidențiază şi ies mereu din masă. În fond este vorba de un brand care nu numai că se remarcă prin surprizele neobişnuite obţinute prin contraste dure, dar şi prin aprecierile și comentariile primite direct de la critici și de la cumpărători. Exact aşa cum crede chiar Jacobs în persoană: "Mai ales atunci când ceva este considerat fără gust, este totuşi extrem de grozav."

Ce ochelari mi se potrivesc?

Cauți ochelari de soare Marc Jacobs? Ești exact la locul potrivit, deoarece te putem răsfăța din plin pe parcursul selecției. Ce spui de Marc Jacobs în stil aviator (Marc Jacobs MJ 515/S), Marc Jacobs MJ 627/S, sau (Marc Jacobs gri, MARC 44/S) sau (Marc Jacobs rotunzi, MARC 217/S. Am enumerat aceste modele și pentru că ele reuşesc întotdeauana să garanteze statutul unei persoane cunoscătoare de modă.

Pentru a găsi perechea perfectă de ochelari de soare Marc Jacobs, oferim proba online, unde poți încerca direct modelul. Încă nu ai găsit nimic? Atunci blogul nostru te ajută. Cu privire la repararea ochelarilor de soare Marc Jacobs, specialistul nostru Master of Glasses te poate ajuta întotdeauna cu sfaturi utile.

Odată ce alegerea a fost făcută, Maestrul optician digital te va ajuta în ceea ce privește ochelarii cu prescripție Marc Jacobs și bineînțeles vei găsi lentilele potrivite. Pentru orice design și culoare a lentilelor, ochelari de soare Marc Jacobs, ochelari de soare Marc Jacobs polarizați sau ochelari de soare Marc Jacobs heliomați, depinde în întregime de gustul tău. În cele din urmă, atunci când cumperi ochelari, este de asemenea important să ştii exact ce vrei.

Dacă ai descoperit modelul preferat, îl poți comanda convenabil online. În plus, modelul poate fi returnat foarte simplu și gratuit, dacă te răzgândești. Doar ochelarii de soare Marc Jacobs cu dioptrii, realizați pe comnadă, nu pot fi returnați.. Dacă ai întrebări, sună la servicii clienți la numărul de telefon local, sau scrie-ne un e-mail.

Serviciile noastre

Pentru orice întrebări, care apar în timpul achiziționării ochelarilor, ai posibilitatea să ne contactezi în orice moment. Întotdeauna suntem alături de tine cu experiența noastră, atât în spațiul virtual, cât și în cel real. Dacă ești în zone, poți să treci pe la magazinele noastre din Hamburg, Germania, pentru a primi sfaturi profesionale și individuale. În plus, serviciul de livrare rapidă sau de livrare standard, posibilitatea la retur gratuit, precum și posibilitatea de a alege dintre metode diferite de plată facilitează mult cumpărăturile. Aceste aspecte aduc navigarea virtuală în stadiul unei trăiri vizuale reale.

Despre noi

Dacă vrei să cumperi ochelari de soare Marc Jacobs online la prețuri bune, suntem persoana de contact potrivită. Noi nu suntem un distribuitor exclusiv al mărcii de ochelari de soare Marc Jacobs, ci un magazin online de ochelari de soare, care oferă toate mărcile celebre de ochelari, începând cu Porsche Design, Persol și Céline și până la Polaroid la prețuri de vânzare cu amănuntul.

Celor entuziasmați de modă, cât și pretențioșilor și specialiștilor de ochelari, oferim sub motto-ul "SEE AND BE SEEN" cele mai bune modele de ochelari de soare la cele mai bune prețuri. Și ochelarii de soare Marc Jacobs se regăsesc în oferta noastră la prețuri reduse uneori. Aruncă o privire chiar acum și comandă online sau lasă-te întrodus în această lume minunată și nesfârșită a ochelarilor la Edel-Optics. Datorită iPad-urilor noastre și a sistemului nostru unic de prezentare a magazinului online, vei avea parte de o experiență unică și în magazin.