HOTLINE +40 31 2295096
Livrare şi returnare gratuita
LIVRARE EXPRESS GRATUITĂ
EYESHAKER GRATUIT LA FIECARE COMANDĂ BOUTIQUE
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Livrare şi returnare gratuita
Drept la retur 30 de zile
 

Ochelari de soare Marc Jacobs

 
 
 

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
  (3)
 • Normal
  Normal
  (194)
 • Larg
  Larg
  (56)

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
 

Grupa de produse

Formă rame

Tipul ramei

Culoarea lentilei

          

Preţ

 • 500 – 800 (121)
 • 800 – 1.000 (115)
 • 999 – 1.200 (44)
 • 1.199 – 2.500 (4)
 •  
 
filtru
 
Sortierung
 
284
 
 
 
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/6
1/6
2 3
4 5 6

Ochelari de soare Marc Jacobs

O divă în lumea ochelarilor de soare

„When I'm in a - cinematography state of mind What I visualize will open the eyes of the blind“,

Anunța cu încredere Pharoahe Monch în colaborarea sa din Cella Dwellas în Organized Konfusion.

Rapperul întruchipează astfel inima filozofiei unui designer ce a fost întotdeauna respins, în special pe scena modei din SUA, datorită stilului său excentric și a aerului infam, fiind stampilat fie ca divă fie ca "Enfant Terrible". "Oamenii nu știu ce vor să poarte. Ei descoperă doar atunci când văd ", este una dintre expresiile lui Marc Jacobs, care, spre deosebire de oricare dintre colegii și contemporanii săi, este în măsură să influențeze aspectul clienților săi în moduri care sunt mereu noi și inedite. Ideile și creațiile devin întruchiparea absolută a piesei lui Cella Dwellas - "Ill Collabo".

Jacobs este considerat unul dintre cei mai influenți și mai hotărâți designeri de modă din zilele noastre, care uimește aproape întotdeauna prin faptul că combină cu îndemânare elemente total opuse și care totuși obţine în final o imagine coerentă, care, la prima vedere, normal că poartă acea contradicție în sine însuși. Rezultatul se concretizează în adevărate opere de artă atractive și de neconvenționale care oferă mult mai mult decât suma părților lor individuale.

Acest personaj fantastic al scenei de modă internaționale reinventează aproape fiecare nou sezon al modei asemenea unui Nostradamus, sărbătorindu-şi creativitatea pe orice scenă sau catwalk din marile metropole de modă. Simțul incredibil pentru tendințele viitoare este unul dintre cele mai remarcabile trăsături ale acestui designer care combină în colecțiile Marc Jacobs numai culori strălucitoare, vioaie, cu culori întunecate și chiar dacă creații simple, uneori ciudate, uneori retro sau alteori moderne. Iubitorii mărcii Marc Jacobs nu se împuținează niciodată, din contră.

Istoric

După ce la vârsta fragedă de 7 ani și-a pierdut tatăl, Jacobs a fost crescut de bunica lui, o mare iubitoare de modă la rândul ei, în cartierul Upper East Side din New York. În ciuda loviturii date de soartă, pe orizont soarele a început din nou să surâdă, deoarece Marc Jacobs a început să fie inițiat de bunica lui, care îl va învăța să tricoteze, punând astfel bazele unei cariere fără precedent.

La vârsta de 18 ani, după terminarea liceului, Jacobs face următorul pas şi se s-a înscris la prestigioasa instituţie "Parsons The New School for Design", unde la scurt timp, după absolvire în 1984, devne destul de recunoscut câștigând ca tânăr designer numeroase premii și aducând totodată faimă companiei de modă Perry Ellis. Acolo, presa nu doar i-a sărbătorit primele proiecte, ci i-a acordat pe loc şi titlul de "Designer of the Year".

Doar doi ani mai târziu, a lansat pe piață prima colecție Marc Jacobs, împreună cu partenerul său de afaceri Robert Duffy, aceasta dând semnalul de pornire pentru propria firmă Marc Jacobs International. Prin intermediul acestei colecţii, talentul designer excepțional și-a exprimat viziunea pentru faimosul stil grunge. "Grunge este varianta hippie romantică a stilului punk", a spus originaluldesigner, care, printre altele, a recunoscut că printre modelele sale inspiraţionale se numără și personajul de desen animat SpongeBob. Cu toate că acest nou stil a fost lăudat în presă, el a fost observat foarte puţin pe străzi sau în magazine.

Lansarea lui totală s-a produs totuși doar în 1997, atunci când Jacobs s-a mutat la Paris, unde a fost angajat ca director de creație la Louis Vuitton, unde nu numai că a salvat cu ideile sale nava aflată din scufundare, dar a condus binecunoscuta companie de modă cu modelele sale de valize și accesorii către sfere inimaginabile. Şi pentru că asta nu a fost deajuns, auto-proclamatul workalholic își găsește încă timpul să avanseze cu propriul său brand și, mai presus de toate, să extindă linia Marc by Marc Jacobs cu o gamă de parfumuri, o colecţie de ceasuri, două colecții de ochelari și o specială colecție de copii.

Succesul incredibil pe parcursul întregii game de produse poate fi măsurat și în colecțiile de ochelari de soare Marc Jacobs, a căror producție este preluată de grupul LVMH, iar, în ceea ce privește contrafacerile, nu este cu nimic inferior altor mărci precum Ray-Ban, Tom Ford, Prada, Gucci sau Michael Kors. Așadar, dacă vă feriți să picaţi în capcana imitaților, există câteva lucruri pe care le puteți remarca și care vă pot furniza indicii cu privire la faptul că dețineți o pereche de ochelari de soare Marc Jacobs contrafăcuți sau o pereche de ochelari de soare Marc Jacobs originali în mâinile dumneavoastră.

Logo-ul "MARC JACOBS" apare clar și citeț pe ambele brațe ale ramelor de plastic ale ochelarilor Marc Jacobs, atât în interior cât și pe exterior, lucru valabil și pentru ochelarii de soare Marc Jacobs cu rame metalice. Desigur, prețul, manopera și greutatea reprezintă în aceeași măsură un indicator pentru ochelarii de soare originali marca Marc Jacobs, la fel ca și accesoriile Marc Jacobs corespunzătoare care însoțesc întotdeauna perechea de ochelari – un etui original pentru ochelari de soare Marc Jacobs și laveta de întreținere marcată cu logo-ul mărcii pentru ochelarii de soare Marc Jacobs.

Modelele replicat Marc Jacobs pot fi ușor demascate, deoarece, în afară de o prelucrare defectuoasă a materialelor, logo-ul mărcii este de obicei un fals scris. Cele mai comune greşeli sunt: Mark Jacobs, Marc Jakobs sau Marc Jacob.

Carisma ochelarilor de soare Marc Jacobs Designer

Scarlett Johansson, Selma Blair și Natalie Portman sunt doar câteva nume sonore din mulțimea de celebrități care nu pot scăpa de sub vraja ochelarilor de soare sau a colecțiilor de îmbrăcăminte ale titanul din New York.

Ochelari de soare Marc Jacobs divini pentru tine, pentru mine și pentru oricine altcineva

Ochelari de soare Marc Jacobs damă și ochelari de soare Marc Jacobs bărbați se caracterizează prin extravaganță, excentricitate și printr-o combinație de culori și de materiale care par să nu se potrivească la prima vedere și totuși în cele din urmă se concretizează într-o imagine mai mult decât coerentă ... și totul inevitabil cu garantata protecție UV a ochelarilor de soare Marc Jacobs în bagajul tău de mână.

Drept dovadă poate fi linia de ochelari de soare Marc Jacobs Eyewear care ne încântă în fiecare an cu piese şic, cum ar fi modelele de Marc Jacobs ochelari de soare MARC 8/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 16/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 197/S sau Marc Jacobs ochelari de soare MARC 198/S.

Ramele complete și forma pătrată merg mână în mână la modelul de Marc Jacobs ochelari de soare MARC 119/S, tot la fel cum înghețata de vanilie merge de minune cu căpșuni și frișcă. Tipurile de ochelari de soare Marc Jacobs pentru bărbați bucură ochii întotdeauna prin aspectul ramelor din plastic și se adresează mai multor stiluri, acoperind astfel toate gusturile sexului masculin.

Ochelari de soare rotunzi sunt pur și simplu un obiect armonios rotunjit! Iar Designerii de ochelari de soare Marc Jacobs nu pot scăpa de acest farmec. Marc Jacobs ochelari de soare MARC 107/S cu punte nazală dublă sunt foarte la modă și se regăsesc în colecția de ochelari de soare Marc Jacobs 2017 sau variantele unisex de ochelari de soare Marc Jacobs ceva mai simpliști, precum modelul de Marc Jacobs ochelari de soare MARC 48/S din colecția de ochelari de soare Marc Jacobs 2018 nu fac excepție. Dimpotrivă, spre deosebire de alte mărci, în cadrul modelelor Marc Jacobs nu lipsesc niciodată “sarea şi piperul”, cum se spune.

Ochelarii de soare Marc Jacobs Cat's Eye nu strălucesc doar noaptea. Cu modelele de ochelari de soare marca Marc Jacobs MARC 203/S sau Marc Jacobs ochelari de soare MARC 47/S străluciți întreaga zi, indiferent că sunteți pe plajă purtând ochelari de soare Marc Jacobs, în cafenea sau pe drum spre servici, nu contează absolut deloc. Genul de ochelari de soare Marc Jacobs Cat-Eye sunt fără îndoială capabili să facă față oricărui mediu.

Prin genul de ochelari de soare Marc Jacobs Rectangulari vă puteți mira singuri de creativitatea designerului la maxim. Liniile clare și nonconformiste definesc modelul de Marc Jacobs ochelari de soare Marc 46/S fără ca acesta să aibe şansa să devină vreodată depăşit de modă. Pe de altă parte, modelele de Marc Jacobs ochelari de soare MJ 252/S și Marc Jacobs ochelari de soare MARC 172/S suntpur şi simplu absolut unice pe piață, prin ele fiind pus absolut totul pe tavă în materie de modă.

De asemenea, şi în ceea ce privesc modelele de ochelari de soare Marc Jacobs Butterfly (sau ochi de pisică) se remarcă modele precum Marc Jacbobs ochelari de soare 117/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 103/S, ochelari de soare Marc Jacobs Panto (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 184/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 204/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 108/S sau gama de ochelari de soare Marc Jacobs aviator, cu modelele de Michael Jacobs ochelari de soare MARC 174/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 7/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 168/S compania americană nu se lasă astfel depăşită de nimeni.

O bijuterie foarte specială poate fi considerat modelul de Marc Jacobs ochelari de soare Daisy. Modelul cu rame pline în formă de pătrat vine ca un accesoriu foarte special, de nelipsit. După cum spune deja numele ochelarilor, ei sunt ornaţi cu câte două margarete pe exteriorul celor două braţe, astfel încât ramele revigorează pur şi simplu stilul Flower-Power.

Stilul lui Marc Jacobs

"Lucrul ciudat la modă este faptul că ea poate iubită și urâtă. Ca designer de modă, îmi place şi totodată urăsc schimbarea."

O declaraţie foarte ambivalentă a designerului, cunoscut pentru schimbările sale radicale de la o colecţie la alta, fără a-și pierde semnătura caracteristică de recunoaştere. În special în domeniul modei, ca și în cazul ochelarilor de soare dealtfel, creaţiile sale sunt la fel de versatile ca un cameleon și rup în mod regulat zidurile scenei, ce au fost considerate inviolabile de zeci de ani. Piesele sale se rup de realitate și trimit mai degrabă cu gândul la lumi de poveste, precum Alice în Țara Minunilor.

Creațiile sale, transfigurate în realitate de către Grupul Safilo, reflecta New Yorkul, Parisul si Japonia, arta, muzica si internetul. Estetica este plină de imprevizibil, iar idea de colaj unește elemente contradictorii împreună: frumos și urât, perfect și distorsionat.

Fundamentul filosofiei de design a lui Jacob este o frumusețe ruptă din realitate. O frază tipică a lui Jacobs este: "Poate că e atât de oribil încât este din nou atât de frumos." Moda lui pare adesea jucăușă, cu multe detalii minunate, care se evidențiază şi ies mereu din masă. În fond este vorba de un brand care nu numai că se remarcă prin surprizele neobişnuite obţinute prin contraste dure, dar şi prin aprecierile și comentariile primite direct de la critici și de la cumpărători. Exact aşa cum crede chiar Jacobs în persoană: "Mai ales atunci când ceva este considerat fără gust, este totuşi extrem de grozav."

Ce ochelari mi se potrivesc?

Dacă căutați o pereche de ochelari de soare Marc Jacobs, sunteți exact la locul potrivit, deoarece vă putem răsfăța din plin pe parcursul alegerii dumneavoastră. Ce spuneți de genul aviator al ochelarilor de soare Marc Jacobs (Marc Jacobs ochelari de soare MJ 515/S), modelul de Marc Jacobs ochelari de soare MJ 627/S, sau tipul de ochelari de soare Marc Jacobs cu lentile gri (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 44/S) sau ochelarii de soare Marc Jacobs rotunzi (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 217/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 11/S sau Marc Jacobs ochelari de soare MARC 195/S). Am enumerat aceste modele și pentru că ele reuşesc întotdeauana să vă garantează statutul unei persoane cunoscătoare de modă.

Pe de altă parte, modelele de ochelari de soare Marc Jacobs se remarcă în lumea modei, la fel ca și alte câteva mărci de îmbrăcăminte și de ochelari prin culorile lor: ochelari de soare Marc Jacobs gri (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 49/S), Marc Jacobs ochelari de soare MARC 29/S), prin ochelari de soare Marc Jacobs pe roșu (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 294/S), Marc Jacobs ochelari de soare MARC 255/S) sau ochelari de soare Marc Jacobs aurii (Marc Jacobs ochelari de soare MJ 305/S), Marc Jacobs ochelari de soare MARC 243/S) și ochelari de soare Marc Jacobs pe albastru (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 187/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 56/S), aveți ocazia de a face selecția dumneavoastră dintr-o gamă de ochelari de soare enormă, care cu siguranță vor da un „plus valoare” chipului dumneavoastră când veți purta o pereche de ochelari de soare Marc Jacobs.

Desigur, avem și ochelari de soare Marc Jacobs pe verde (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 220/S, Marc Jacobs ochelari de soare ICON 096/S), ochelari de soare Marc Jacobs pe alb (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 1/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 27/S) sau, opțional, ochelari de soare Marc Jacobs pe negru (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 213/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 105/S), ochelari de soare Marc Jacobs de culoare maro (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 293/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 67/S) ochelari de soare Marc Jacobs Havana (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 162/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 179/S) sau ochelari de soare Marc Jacobs argintii (Marc Jacobs ochelari de soare MARC 199/S, Marc Jacobs ochelari de soare MARC 66/S). Acestea fiind doar câteva exemple din vastul sortiment de ochelari de soare Marc Jacobs.

Pentru a găsi perechea perfectă de ochelari de soare Marc Jacobs, vă oferim proba online, unde puteți încerca direct modelul. Încă nu ați găsit nimic? Atunci blogul nostru vă poate ajuta cu siguranță. Cu privire la repararea ochelarilor de soare Marc Jacobs, specialistul nostru Master of Glasses te poate ajuta întotdeauna cu sfaturi utile.

Odată ce alegerea a fost făcută, Maestrul optician digital vă va ajuta în ceea ce privesc ochelarii de prescripție Marc Jacobs și bineînțeles veți găsi lentilele potrivite. Pentru orice design și culoare a lentilelor, ochelari de soare Marc Jacobs, ochelari de soare Marc Jacobs polarizați, ochelari de soare Marc Jacobs fotocromatici sau ochelari de soare Marc Jacobs auto-tinting, depinde în întregime de gustul tău. În cele din urmă, atunci când cumpărați o pereche de ochelari, este de asemenea important să ştiţi ce exact ce vreţi.

Dacă ați descoperit modelul dumneavoastră preferat, puteți comanda direct ochelarii de soare Marc Jacobs convenabil online. În plus, modelul poate fi returnat foarte simplu și gratuit, dacă trebuie să vă răzgândiți din nou. Doar ochelarii de soare Marc Jacobs cu dioptrii, realizați pe comnada expresă, nu pot fi rambursați decât dacă există defecte tehnice. Dacă aveți întrebări, sunați la serviciul nostru cu clienții la numărul de telefon local sau direct la personalul nostru din unul dintre cele două magazine din Hamburg.

Serviciul nostru

Pentru orice întrebări care apar în timpul achiziționării ochelarilor, aveți posibilitatea să ne contactați în orice moment. Întotdeauna suntem alături de dumneavoastră împărtășindu-vă din experiența noastră, atât în spațiul virtual, cât și în cel real. Doar veniți rapid și ușor într-unul din cele două magazine din AEZ sau din Ottenser Hauptstraße pentru a vă oferi sfaturi profesionale și individuale. În plus, serviciul de livrare rapidă sau de livrare standard, posibilitatea de retur gratuit, precum și posibilitatea de a alege între metode diferite de plată facilitează mult cumpărăturile. Aceste aspecte aduc navigarea virtuală în stadiul unei trăiri vizuale reale.

Despre noi

Dacă doriți să cumpărați ochelari de soare Marc Jacobs online la prețuri convenabile, suntem persoana de contact potrivită. Noi nu suntem un distribuitor exclusiv al mărcii de ochelari de soare Marc Jacobs, ci un magazin online de ochelari de soare, care oferă toate mărcile celebre de ochelari, începând cu Porsche Design, Persol și Céline și până la Polaroid la prețuri sugerate de vânzare cu amănuntul.

Întotdeauna avem grijă ca prețurile în magazinul nostru online și nu numai, să fie deja inferioare altor magazine de ochelari, astfel dispunem de prețuri reduse și sale nu doar pentru modele de ochelari de soare Marc Jacobs ci și pentru celelalte mărci de ochelari oferim rabat, în special la noi modele care se execută în întreaga gamă de produse.

Celor entuziasmați de a fi în trend cu moda, cât și pretențioșilor și specialiștilor într-ale ochelarilor le oferim sub motto-ul "SEE AND BE SEEN" cele mai bune modele de ochelari de soare la prețuri de chilipir. Și ochelarii de soare Marc Jacobs se regăsesc în oferta noastră la prețuri reduse. Uitați-vă chiar acum și comandați online sau lăsați-vă întroduşi în această lume minunată și nesfârșită a ochelarilor de pe Edel-Optics. Datorită iPad-urilor noastre și a sistemului nostru unic de prezentare a magazinului online, veți avea parte de o experientă.

Aveţi nevoie de ajutor?
FAQ
+40 31 2295096
Luni-Vineri orele 10-19
 
Etichetă de retur
 
Magazinul nostru
 
Tutoriale Video