HOTLINE +40 31 2295096
Livrare şi returnare gratuita
Drept la retur 30 de zile
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Livrare şi returnare gratuita
Drept la retur 30 de zile
 

 
 
 

Ochelari de soare Michael Kors

 
 
 
 
 • Anulare filtre

Genul

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal
  (224)
 • Larg
  Larg
  (40)

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
 

Grupa de produse

Formă rame

Culoarea lentilei

               

Preţ

 • 250 – 500 (1)
 • 500 – 800 (91)
 • 800 – 1.000 (192)
 • 999 – 1.200 (107)
 • 1.199 – 2.500 (43)
 •  
 
filtru
 
Sortierung
 
434
 
 
Produse/Pagină
 
Sortare
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
Ochelari oftalmologici Michael Kors JAN (MK2045 3006T5)
883,18 RON
P
 
 
Ochelari oftalmologici Michael Kors LAI (MK1024 1174N0)
1.118,69 RON
P
 
 
 
1/10
1/10
2 3 4
8 9 10

Ochelari de soare Michael Kors

O călătorie de vis în concediu

În melodia „A fi liber“ a rapperului Estikay se pot auzi următoare:

„Eu îmi întind aripile şi zbor de aici,
Cine ştie dacă mă voi mai întoarce,
Iată că tot ce mai rămâne e doar acest cântec
Digga, vreau să ies în lume, sunt atâtea de văzut
Şi atâtea de înţeles şi de simţit, dar
m-am săturat, pornesc la drum – nu mai există cale de întoarcere
Frate, ţelul este îndepărtat, chiar dacă e doar o cale scurtă!“

Iar pentru această cale scurtă aveţi acum un companion perfect în modelele de ochelari de soare Michael Kors, pentru că aceste bijuterii sunt adevărate accesorii, atunci când asemenea lui Ikarus încercaţi să vă apropiaţi mai mult de soare. Fie că sunteţi pe plajele din Tahiti, Sansibar sau chiar pe Venice Beach din Los Angeles; sau poate chiar într-o expediţie pe munţii din Gstaad, pe coasta din Algarve, în pieţele aromate din Marrakesch sau poate că savuraţi un coctail cu umbreluţă sub palmierii din Curaçao... sau vă bucuraţi de „acum“, legânându-vă într-un hamac pe insula Fiji: modelele din colecţia de ochelari de soare Michael Kors fac o impresie bună oriunde … şi aceasta nu doar în concediu.

Michael_Kors/Michael-Kors-Ochelari-de-Soare-Femei_1271x793.jpg

Istoric

Un anumit moment în care s-ar crede că Michael Kors s-a hotărât să-şi câştige existenţa ca designer de modă, nu poate fi numit cu precizie. Poate că s-a întâmplat atunci când Dawn Mello i-a arătat desenele fostei directoare fashion de la Bergdorf Goodman, care tocmai vizita buticul Lothar’s din Strada 57, din New Yorker, unde designerul de renume din ziua de azi tocmai era angajat ca decorator de vitrine, vânzător şi designer in-house. După doar o simplă privire, ea a recunoscut talentul ce mustea în fostul student al şcolii Fashion Institute of Technolgy (FIT), spunându-i că s-ar bucura să arunce o privire asupra colecţiei sale, în cazul în care şi-ar dori să facă o carieră în lumea modei.

Poate s-a întâmplat chiar în momentul în care designerul şi-a deschis firma Michael Kors Brand, cotată ca având în mometul de faţă o valoare de miliarde de dolari, sau poate chiar atunci când la doar 12 ani şi-a deschis primul butic la parterul casei părinteşti. În orice caz există şi posibilitatea ca dorinţa de a avea un renume în fabuloasa lume a modei să fi prins viaţă mult mai devreme, exact ca şi schiţele conturate în minte sa, pe care le desena imediat ce prindea un creion în mână.

Creatorul de modă, născut în anul 1959 în Merrick, Long Island sub numele său real Karl Anderson Jr., iubea deja din copilărie să meargă la cumpărături împreună cu mama sa. Însă nu în magazilele de jucării aşa cum ar fi fost normal, ci mai degrabă în buticuri. „Eu am fost un copil singur la părinţi, înconjurat de femei cu caractere foarte puternice. Care pe deasupra mai erau şi împătimite de modă şi aveau fiecare în parte un stil propriu. Gusturile mamei mele erau diferite de cele ale bunicii mele, însă şi mătuşile mele aveau o viziune cât de poate de personală în acest sens. Eu am fost influenţat chiar şi de bărbaţii familiei mele. Bunicul meu lucra în branşa textilă, iar unchiul meu în cea de modă. Doar tatăl meu nu avea nimic de a face cu această lume. El conducea o benzinărie, fiind cu alte cuvinte o excepţie. Eu am învăţat încă de mic datorită familiei mele, că moda nu este doar o mâncătoare frivolă de timp, ci prin ea se poate câştiga liniştit existenţa.“ a declarat el într-un interviu pentru ziarul „Welt“.

Setea sa de cunoaştere i-a definit pasiunea. Mai tot timpul a fost preocupat să observe oamenii şi mediul lor. Îi analiza în mod intens şi se gândea totodată cum ar putea fi îmbunătăţită imaginea lor … şi toate acestea cu gândul îndreptat şi spre domeniul economic şi monetar. „Eu făceam genţi din piele, bijuterii din cupru, coloram în tehnica batik diverse piese. Însă în acelaşi timp mă gândeam şi la afacere. Când îi ascultam pe cei din familia mea, era mai mereu aşa. Atunci când unchiul meu vorbea despre o nouă colecţie, apăreau inevital şi comentarii precum: mantoul asta sau ăla se va cumpăra fantastic de bine. Astfel eu am putut învăţa devreme, că este o chestie cât se poate de interesantă să proiectezi ceva, apoi să-l produci, ca mai apoi să vezi că există cineva care nu doar că va cumpăra acest ceva, ci îl şi va folosi în viaţa de zi cu zi. Iar despre asta a fost vorba încă de la început, să creez ceva cu ţinta precisă de a şi vinde.“

Şi de vândut chiar a vândut, mai ales ca Creative Director al brandului Céline, din 1999 până în 2003, când a îndrăznit să sară din puţ în lac, în anumite domenii având un succes cum nu a mai avut un al doilea în lumea asta. Talentatului Kors, care poartă sugestiv şi porecle precum Michael, Mr. Moneybag sau Omul-Cu-Geanta-De-Trei-Milioane-Dolari, de a cărui imperiu mondial nu mai poate lipsi in nicio metropolă fashion a lumii, este din anul 2014 conform Time Magazine nu doar unul dintre cei mai 100 influenţi oameni ai planetei, ci se află chiar şi pe lista miliardarilor lansată de Forbes Magazine.

Genţile semnate Kors, colecţia proprie de bijuterii sau creaţiile sale pentru bărbaţi şi dame, au democratizat pur şi simplu piaţa fashion. Kors, care este din copilărie mereu bronzat pentru că după propria părere acest lucru îi conferă un aspect „glamuros şi dinamic“, nu s-a ferit să scrie o istorie de succes chiar şi în industria ochelarilor de soare.

În ziua de azi produsele Michael Kors Eyewear cu al lor logo aurit MK, se numără alături de Ray-Ban, Oakley, Gucci sau Prada printre cele mai de succes branduri de design de pe piaţa de ochelari. Cu toate acestea, Kors și compania sa, ale căror rame sunt produse de Luxoticca, au rămas întotdeauna fideli propriei linii. Deoarece cunoscătorul de modă își cunoaște punctele forte, care îşi au rădăcinile mai puțin în moda intelectuală, ci mai degrabă într-o atracție familiară, plăcută şi intuitivă, fără a neglija anumite revendicări luxoase. Numele Kors este simbolul "eleganței sportive" în înțelegerea americană. În loc să se supună în permanență presiunile tendințelor actuale, designerul din New York și echipa sa se bazează pe un stil chic atemporal, care emite eleganță și simplitate în același timp.

Și cu acest motto, acest gigant al modei s-a infiltrat în toate sectoarele, care trebuie, astfel încât chiar şi potopul de copii ce a inundat piața timp de ani de zile să fie blocat. Cu toate acestea este în continuare valabil faptul: „de cele mai multe ori copiat, şi mult mai des eșuat“, astfel încât nici o imitaţie a ochelarilor de soare Michael Kors nu a reuşit până acum să fie o replică perfectă a stilul unic și standardelor extraordinare ale brandului.

Faptul că în jurul mitului acestei mărcii s-a format o adevărată industrie a falsurilor nu mai este niciun secret mai ales că există milioane de încercări de imitaţii. Pentru a te aigura că ai o piesă originală Michael Kors în mâini sau pe nas, trebuie să ai în vedere următoarele: în primul rând preţul ochelarilor de soare Michael Kors, care reprezintă întotdeauna un prim indicator. Apoi frumoasa piesă este întotdeauna cumpărată împreună cu un etui de ochelari de soare Michael Kors precum şi o lavetă Michael Kors. În plus numărul seriei gravat pe exteriorul braţului stâng trebuie să fie la fel de discret şi practic de neşters ca şi numele mărcii „Michael Kors“ sau iniţialele CE, care reprezintă standardele cele mai riguroase de producţie după normele europene, plasate pe interiorul braţului drept. Şi elegantul logo auriu Michael Kors, care se regăseşte la unele modele, nu trebuie să poată fi răzuit sau să aibe un aspect neuniform (ce poate fi observat de pildă la distanţa dintre litere). Un alt semn îl reprezintă numele firmei (Michael Kors) în partea superioară a ramelor, pe partea stângă. Ar trebui să iei imediat mâna de pe orice accesorii de ochelari de soare Michael Kors sau ochelari în sine dacă numele mărcii apare scris ca Micael Kors sau Michael Kohrs, pentru că siguranţă te poţi alege cu un model de ochelari de soare Michael Kors Fake.

Ochelari de soare Michael Kors – o bucăţică de cotidian pentru staruri şi vedete

Chiar şi feţe cunoscute precum actriţele Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Kate Beckinsale, Jennifer Aniston sau Emma Stone se fac utile şi fac reclamă în timpul lor liber modelelor de ochelari de soare Michael Kors. Apoi şi colegii lor Jamie Foxx, Brad Pitt, Michael Douglas sau Robert Downey Jr. au fost văzuţi în vacanţe cu diverse modele Michael Kors - colecţia ochelari de soare 2015, Michael Kors - colecţia ochelari de soare 2016 sau Michael Kors - colecţia ochelari de soare 2017. Însă şi colecţia de ochelari de soare Michael Kors 2018 a fermecat o serie de cântăreţe, precum Nicole Scherzinger, Lana Del Rey, Demi Lovato, Rita Ora, Taylor Swift sau Miley Cyrus. Şi top-modelele Nina Agdal, Kate Upton, Lais Ribeiro, Karlie Kloss sau Bella Hadid se numără printre fanii liniei sport de ochelari de soare a designerului american.

Modele de ochelari de soare Michael Kors – un lux zilnic

Modelul Michael Kors Chelsea (MK5004) reprezintă o pereche de ochelari pilot care nu cunoaşte nicio graniţă, ba din contră chiar le depăşeşte pe toate. Acest style sport-şic cu lentile proaspăt colorate, aduce o notă de eleganţă aparte fiecărui outfit.

Michael Kors Vivianna (MK1012), după dorinţă cu lentile colorate sau oglinzite, nu este un model ulterior iubiţilor ochelari de soare Michael Kors Vivian, ci o nouă alternativă a modelului tipic de ochelari de soare Michael Kors Pilot care se remarcă mai ales prin combinaţia cromatică interesantă (roz pal şi auriu), cu linii filigranate şi preţioase rame din metal.

Ochelarii de soare unisex Michael Kors Kendall (MK5016) în preaiubitul model de ochelari de soare Michael Kors Aviator au pus fundamentul pentru modelul rotund Michael Kors Kendall II (MK5017), care fără doar şi poate este un top-seller absolut în gama de ochelari de soare Michael Kors.

Prin modelul Michael Kors Evy (MK1023) cu rame întregi, care nu trebuie confundat cu modelul de ochelari de soare Michael Kors Eve, designerul a lansat în lumea modei o adevărată operă de măiestrie. Fie pe negru, argintiu sau cu moderna nuanţare de rosé auriu, aceşti ochelari în format pătrat vine bine oricărei purtătoare şi se pretează oricărei situaţii, fără a da ţinutei o notă deplasată.

În timp de iubitorii de ochelari nu se mai pot bucura de modelele de ochelari de soare Michael Kors Rachel şi ochelari de soare Michael Kors Emma, alţi ochelari se bucură de o popularitate tot mai mare, precum modelele: ochelari de soare Michael Kors Adrianna I (MK1010), Michael Kors Adrianna II (MK2024) şi Michael Kors Adrianna III (MK2023).

Aşa cum prin accesorizarea ţinutelor cu modele de ochelari de soare Michael Kors Tilda sau ochelari de soare Michael Kors Tessa nu poţi face în principiu nimic fals, acelaşi lucru se aplică şi în cazul tipurilor: ochelari de soare Michael Kors Ila (MK2056).

O briză prospătă de vără aduc o serie mare de modele ale acestui designer valoros de ochelari din America. Modelele: ochelari de soare Michael Kors Fiji (MK1003) sau Michael Kors Playa Norte (MK5006) sunt doar câteva exemple, care conferă în adevăratul sens al cuvântului acel Michael Kors Sweet Escape (MK1017).

Şi modelul de ochelari de soare Michael Kors dame Gstaad (MK2009) induce o stare de bucurie pură doamnelor cu dor de colindat, doar ducându-le cu gândul la frumoasele regiuni montane din Elveţia. Ramele elegante în stil Cat-Eye scot în evidenţă foarte bine mai ales chipurile cu forme unghiulare.

În tema trendy „Cat's Eye” designerul Kors are o mare experienţă. El a creat o întreagă gamă de modele care sunt închinate acestui design clasic de rame. Modelul de ochelari de soare Michael Kors Audrina I (MK1013), Michael Kors Abela II (MK6039) şi Michael Kors Divya (MK2040) sunt doar câteva piese de vârf ale acestui stil.

Michael_Kors/Michael-Kors-Ochelari-de-Soare-Bărbați_1271x793.jpg

Ochelarii de soare Michael Kors – niciodată pe drum fără stil

Firma Michael Kors Holdings Limited ea reuşit să creeze mici opere de artă precum Michael Kors Cornelia (MK2039), care nu se încadrează în trendurile actuale (Michael Kors Spring Blossoms (MK2038)), ci mai degrabă în formele origine, de la bun început (Michael Kors Jan MK2045). Astfel, talentatul Michael Kors nu se lasă îngrădit de absolut nimic. Ramele clasice sunt combinate cu detalii cromatice şi de print-uri inedite şi neconvenţionale (Michael Kors Lon MK1021), în timp ce anumite modele atipice se remarcă printr-o linie spartană (Michael Kors Suz MK2055). Kors este şi rămâne mereu fidel propriei sale linii, el fiind un sinomim nimerit pentru „eleganţa sport” (Michael Kors Paphos MK5005), cu care se poate identifica orişicine. În sprijinul acestui fapt vine şi bine-cunoscuta şi aproape instinctiva carismă, pe care ramele acestor ochelari de soare o conferă purtătorilor, într-o combinaţie perfectă cu stilul „chic” atemporal (Michael Kors Mitzi I MK6035) care respiră extravaganţă (Michael Kors Mitzi III MK6036) şi simplitate (Michael Kors Hvar MK5007) totodată.

Un „fauxpas“ de modă – imposibil, cu ochelarii de soare de la Michael Kors

Doriți să fiți evaluat la nivel înalt când purtați o pereche de ochelari (Michael Kors Rania II MK2022) sau doriți să fiți ceva mai ieşit din comun dar totodată și ”nimerit” în mulțime cu modelul Michael Kors Ina MK1020? Atunci, sunteți exact la adresa potrivită. Deoarece Michael Kors vă oferă ambele calități. Cu modele precum Michael Kors Lai (MK1024) sau Michael Kors Cartagena (MK2059), compania este întotdeauna pe val, fără a-și uita originile, marca nu poate fi niciodată clasată într-un anumit „sertar“. Versatilitatea reprezintă itemurile de design ale acestei case de modă, fără a părea vreodată timidă (Michael Kors Lon MK1021) sau exagerată (Michael Kors Sandestin MK6016).

Ce tip de ochelari mi-ar veni cel mai bine?

Dacă căutați ochelari de soare, ar trebui să aruncați o privire în magazinul nostru online. Avem la ofertă variată de ochelari de soare Michael Kors ieftini. Modelele deja consacrate sunt: ochelari de soare Michael Kors albaștri (Michael Kors Barbados MK2072), ochelari de soare Michael Kors maro (Michael Kors Sydney MK1037), ochelari de soare Michael Kors roz (Michael Kors Bia MK2053">Michael Kors Kauai MK6004), ochelari de soare Michael Kors portocaliu (Michael Kors Savannah MK1033), ochelari de soare Michael Kors verzui (Michael Kors Destin MK2067) sau versiunea clasică ochelari de soare Michael Kors pe negru (Michael Kors Destin MK2067), precum și ochelarii de soare Michael Kors gri (Michael Kors Sue MK2051).

Ochelarii de soare cu rame în formă de fluture (Michael Kors Sanibel MK2068) sau cu rame pătrate în design de rame complete (Michael Kors Sabina Ii MK6029, Michael Kors Polynesia MK2013) și modelele mai moderne, colorate, cum ar fi modelul de ochelari de soare multicolor (Michael Kors Island Tropics MK2034), care subliniază lookul oricărei femei încrezătoare. Pentru a găsi modelul de ochelari Michael Kors care să vă aranjeze perfect, încercați proba online, unde puteți încerca orice model de ochelari direct pe chipul dumneavoastră, după încărcarea în prealabil a unei fotografii tip portret.

Achiziţionarea ochelarilor de soare Michael Kors online

Viața nu poate fi comparată cu o fermă de ponei, așa că ne-am gandit să vă ușurăm cât mai mult căutarea unei noi perechi de ochelari - deci, prin funcția de căutare în magazinul nostru online veți găsi cele mai potrivite perechi de ochelari de soare Michael Kors online. Trebuie doar să setați parametrii de căutare în funcție de ceea ce vă doriți, în materie de formă, culoare, material sau alte opțiuni personalizate de filtrare. Dacă încă nu sunteți siguri, profesionistul nostru "Master of Glasses“ sau diverşi noştri blogeri vor avea întotdeauana câteva sfaturi nimerite pentru a nu lăsa înalta măiestrie de a cumpăra ochelari să degenereze în fizică atomică. Și totuși referitor la cei care nu se pot convinge decât la fața locului, ca un fel de Toma Necredinciosul ca să spunem așa, dar în niciun caz în sensul biblic – sau cei care doresc să fie consiliaţi ”face to face”, sunt bine veniți într-unul din cele două magazine disponibile în Hamburg AEZ și Ottenser Hauptstraße.

Din momentul în care v-ați decis să vă cumpărați ochelari de la Michael Kors, veți primi sprijin în selecția dumneavoastră de la ”Maistrul Optician Digital” pentru alegerea lentilelor potivite, cum ar fi de exemplu, ochelari de soare cu lentile din sticlă albastră Michael Kors (Michael Kors Lex MK2046). Alternativ, filtrul de căutare vă poate returna diverse modele de ochelari cum ar fi: ochelari de soare Michael Kors polarizați (Michael Kors Banff MK2066, Michael Kors Lisbon MK2062), sau ochelari de soare Michael Kors cu antireflex (Michael Kors La Jolla MK1026, Michael Kors Cabo MK1027, Michael Kors Austin MK1031) sau Michael Kors ochelari de soare cu lentile detașabile (Michael Kors Abi MK2052).

Ține numai de preferințele dumneavoastră dacă vă decideți pentru o pereche de ochelari de soare Michael Kors transparenți (Michael Kors Melbourne MK1038), o pereche de ochelari Michael Kors cu rame aurii (Michael Kors August MK1018, Michael Kors Havana MK1025), sau ochelari de soare Michael Kors rose gold (Michael Kors Grayton MK1030) sau poate chiar Michael Kors - ochelari de soare argintii (Michael Kors Charleston MK1029). Dacă ați descoperit modelul dumneavoastră favorit, puteți comanda online direct orice pereche de ochelari de soare Michael Kors ieftini și nu vă rămâne decât să mai alegeți o metodă de plată potrivită.

Service-ul nostru

Cu tipurile de livrare standard sau expres, vă garantăm că obiectul dorințelor dumneavoastră va ajunge în siguranță și rapid la destinație. Desigur, puteți returna pur și simplu ochelarii de soare Michael Kors dacă aceștia nu vă plac sau nu sunt conform așteptărilor dumneavoastră. Numai ochelarii realizați individual, cu lentile cu dioptrii nu pot fi rambursați decât în cazul în care există defecte tehnice. Dacă aveți întrebări suplimentare, sunați la serviciul nostru de asistență a clienților la un numărul de telefon local sau apelați direct la personalul nostru din unul dintre cele două magazine din Hamburg. Cu alte cuvinte, mai simplu spus: "Aici veți fi ajutați!" pentru a ajunge rapid la un numitor comun.

Despre noi

Michael Kors reprezintă întotdeauna o alegere bună ... în orice circumstanță. Nu publicăm niciun fel de reclame distincte pentru ochelari de soare Michael Kors, nu dăm nicio evaluare a calității, specifică pentru ochelarii de soare Michael Kors, ci vă oferim doar un magazin online de ochelari de soare Michael Kors, deoarece acești ochelari strălucesc oricum pe cerul vedetelor în materie de ochelari, fără a mai fi nevoie de o introducere prealabilă.

Noi, cei de la Edel-Optics nu ne lăudăm cu reduceri pe termen scurt și nici nu ne-am propus neapărat să scoatem în evindenţă oferta de ochelari de soare Michael Kors, dar, pe tot parcursul anului ne-am bucurat de noi modele la prețuri de vânzare cu amănuntul imbatabile. Motiv pentru care suntem cu ochii pe clientela noastră doritoare de a fi la modă, care nu doar face o figură bună, ci vrea chiar să fie pe valul trendului, la ultimul răcnet. La urma urmei, sloganul nostru "SEE AND BE SEEN" nu este ales la întâmplare. Fiecare client al nostru are parte de o calitate.

Aveţi nevoie de ajutor?
FAQ
+40 31 2295096
Luni-Vineri orele 10-19
 
Etichetă de retur
 
Magazinul nostru
 
Tutoriale Video