Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
Eyeshaker gratuit la toate comenzile Boutique  
arata toate rezultatele
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere

Ochelari de soare Versace

 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal222
 • Larg
  Larg126

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Formă rame

Tipul ramei

Culoarea cadrului

 • dark (1)

Culoarea lentilei

           

Preţ

 • 1.000 – 1.200 (5)
 • 1.200 – 2.500 (356)
 • sus 2.499 (4)
 •  
filtru
filtru
 
365
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
Ochelari de soare Versace VE2199 100281

1.668,81 RON
P
 

Ochelari de soare Versace VE2174 1002Z3

1.544,53 RON
P
 
Ochelari de soare Versace VE2236 1002Z3

1.668,81 RON
P
 

Ochelari de soare Versace VE2198 1002T3

1.668,81 RON
P
 

 
 
1/8
1/8
2 3 4
6 7 8

Cumpără Ochelari de Soare Versace Online


Mână-n mână în drum spre soare


„If I ruled the world, imagine that
I'd free all my sons, I love 'em love 'em baby
Black diamonds and pearls
Could it be, if you could be mine we'd both shine
If I ruled the world
Still livin' for today, in these last days and times

And then we'll walk right up to the sun
Hand in hand
We'll walk right up to the sun
We won't land
We'll walk right up to the sun
Hand in hand
We'll walk right up to the sun
We won't land“,

cântă talentata Lauryn Hill în hit-ul lui Nas „If I ruled the World“.

Același lucru era valabil și pe vremea lui Gianni Versace, cu excepția faptului că nu ar trebui în niciun caz să se vorbească la conjunctiv atunci, când vine vorba de imensul succes al Versace. Deoarece în cazul lui Versace, s-ar putea spune în mod justificat că puștanul din provincia săracă din sudul Italiei a spart cu barosul industria modei și acest fapt nu doar ca fiind ”băiatul de aur” al modei, ci și ca fiind un zeu al unei întregi industrii. Imperiul de modă născut în Reggio, Calabria, și construit în anii `90 de fiul unei simple croitorese, Giovanni Maria Versace, nu numai că a vrut să deschidă drumuri noi în lumea modei internaționale, ci a reușit chiar să o cutremure din temelie.

Viva La Revolucion! La urma urmei, exact așa cum afirma chiar Gianni, ”sarcina unui designer este aceea de a darâma regulile și delimitările”.

Această adevărată mantra a creat un nou nume, o nouă etichetă de modă la Milano, care persistă și astăzi pe un rang superior, și totodată caracterizat printr-o mare doză de lipsă de respect, de nesubordonare și aroganță față de tendințele de modă deja existente. Cel mai faimos designer din istoria fashion nu a făcut niciodată un secret din asta: "Îi îmbrac pe cei proaspăt îmbogățiți? Și ce dacă, ei sunt bogații de mâine."

Printre celebrele sale creatii, se numără și neuitatele rochițe baby-doll Versace, care au apărut brusc pline de senzualitate, sexualitate și o priză de extravaganță aproape excesivă. Versace se dovedește a fi un antagonist radical, care s-a hotărât de la bun început să se ia la trântă cu haute couture-ul și „alta moda”, luptă în care se angajase și dușmanul său de moarte Giorgio Armani.

Așa s-a întâmplat întotdeauna în istoricul inovațiilor de genii: mai întâi au fost luați în derâdere, apoi au fost respinși și, în cele din urmă, au sfârșit în a fi imitați de toți ceilalți. Succesul fără limite s-a datorat schimbării pe care Versace a adus-o într-un moment în care lumea era înfometată de ceva nou. Aceste dorințe ale celor care aveau de mult timp fantezii despre o reinterpretare a țesăturilor, a culorilor și a croielilor, au fost folosite de marca Versace pentru a produce ingredientele din care sunt realizate visele.

Versace/Versace-Ochelari-de-Soare-Femei_1271x793.jpg


O poveste despre un crez: distracție! distracție! distracție!


Cariera brandului de modă Versace este legată în mod inseparabil de fondatorul ei și se dovedește a fi o poveste care a culminat ca într-o tragedie grecească scrisă de Aeschylus sau Sofocles. Căci atunci când Gianni Versace a părăsit provincia calabrină pentru strălucitorul Milano, la începutul anilor '70, era de neimaginat ca tânărul și curajosul croitoraș, care privea încă de la cea mai fragedă vârstă peste umărul mamei sale atunci când aceasta lucra, va pune bazele unei întregi industrii de modă.

În inima metropolei de modă, Milano, acesta a lucrat de timpuriu ca designer pentru Genny, Complice și Callaghan, până în 1978, când, împreună cu fratele său Santo Versace au fondat Gianni Versace S.p.A. În același an, au scos pe piață prima colecție destinată doamnelor, colecție care a lovit ca o bomba în lumea modei de pe atunci. Au urmat bineînțeles alte multe colecții și diverse premii, cum ar fi Golden Eye Award (L'Occhio d'Oro), care i-au asigurat lui Versace un loc distins la Summitul „Jocurilor Olimpice de Modă”.

Culori stridente, materiale strălucitoare, tipare provocatoare, rochii geometrice, fuste scurte, pantaloni strâmți, ornamente și decoruri opulente, decolteuri adânci, cămăși colorate vesel, mătase ștanțată, robe de seară sexy și elegante - toate acestea descriu moda casei Versace, precum și înfricoșătorul și pomposul logo al mărcii: meduza - care nu doar că era pe buzele tuturor, ci scânteia instantaneu în mințile oamenilor - fie că erau sau nu clienți.

Sexul vinde!

Nimeni altcineva nu a internalizat această formulă mai profund ca și compania italiană Versace. Iar aici facem referire la cei care nu reușesc să privească din perspectiva Versace, și anume la idee de a scoate atât bărbați cât și femeile din hainele lor, în loc să-i facă să fie admirați ca opere de artă din cauza veșmintelor. Nici o altă companie de modă nu a știut să folosească această emoție umană mai bine și să o prezinte la fel de artistic ca italienii Versace.

"Știi ceva, eu le îmbrac pe prostituate iar tu pe călugărițe", ar fi fost replica notorie dată de Gianni Versace pentru al pune la punct pe rivalul său Armani.

Și în această privință Gianni Versace chiar nu poate fi contrazis, deoarece pietrele de temelie ale stilului său pot fi descompuse în câteva elemente simple: uneori multă piele goală și mai puțină țesătură, iar uneori chiar și mai multă piele goală și tot mai puțin material textil amestecate cu un fast codorât din era gladiatorilor, precum și anumite amănunte ce provin din diverse subculturi din scena sado-maso sau punk.

La toate acestea se mai adaugă și fixația lui Versace pentru detaliile de înfrumusețarea, ce își au rădăcinile în obsesia lui reală pentru catarame, nituri aurii, lanțuri și curele decorative, care au efectul de a transforma o plimbare simplă într-o adevărată ofensivă: "Dragă mai bine vulgar și fericit, decât stilat și plictisitor", ar fi spus o dată designerul, ce s-a inspirat atât din mitologia Romei antice și din mitologia greacă, precum și din lucrările unor artiști precum Andy Warhol, Roy Lichtenstein sau fenomenul artistic Op-Art.

Un act de echilibrare pe care nimeni altcineva nu a reușit să îl facă atât de elegant și de luxos precum casa de modă din Milano. Chia și Donatella Versace, care a preluat conducerea companiei în 1997, după ce fratele ei a fost ucis în Miami, a continuat rețeta succesului, aducând doar mici modificări subtile menite să conducă compania în secolul 21.

Aceste influențe se reflectă și în cadrul modelelor de ochelari de soare ce poartă semnătura Versace. Nu există aproape nici o altă marcă care să împingă atât de mult peste granițele bunului simț, purtătorii de ochelari ca designerii italienii de la Versace. Stridenți (Versace VE2190), pompoși (Versace VE2186) și luxoși (Versace VE4346) sunt probabil adjectivele la care Versace Eyewear se rezumă cel mai bine și nu lasă nici o urmă de îndoială cu privire la marca ce stă pe nasul purtătorului. Exemple cum ar fi modelul de ochelari de soare Versace VE4337 sau tipul de ochelari de soare Versace VE2161 cu neobișnuitele lentile unite deasupra podului nazal sau prelungite (monoclu) au atras imediat atenția, lăsând urme adânci pe scena ochelarilor de soare.

Prin urmare, nu numai gențile de umăr și rochiile Versace sunt printre cele mai copiate articole de modă de pe glob, dar și un număr din ce în ce mai mare de imitații de ochelari de soare Versace au apărut în ultimii ani cu o frecvență tot mai mare în întreaga lume. Pentru a evita o pereche de ochelari de soare Versace falsificați sau fake, îți putem da câteva sfaturi, ce trebuie luate în considerare. În primul rând, o primă indicație ar fi, prețul ochelarilor de soare Versace, care trebuie avut în vedere și în al doilea rând emblema omniprezentă meduza Versace. Bineînteles, ochelarii de soare cu protecție UV sunt marcați întotdeauna cu standardul CE (certificat de conformitate cu normele europene), care marchează cele mai stricte cerințe ale Uniunii Europene. În plus, atunci când cumperi o pereche de ochelari de soare Versace, aceștia vin întotdeauna în ambalaj original cu toc de ochelari Versace și o lavetă pentru curățarea lentilelor, urmând ca toate acestea să te convingă că ochelarii de soare Versace sunt fără nicio îndoială o versiune originală și nu una contrafăcută.


Muzele și nimfele zeului Versace


Referitor la o imitație de ochelari de soare Versace, starurile și starletele rareori trebuie să își facă griji. În decursul vieții designerului, care a făcut conceptul de supermodel posibil, s-au numărat o serie de staruri din întreaga lume, în special din rândul celor mai apropiați prieteni, care au rămas credincioși mărcii chiar și după moartea lui. Elton John, Madonna, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer sau Christy Turlington sunt doar o parte din numărul mare de celebrități care nu au putut rezista glamourului și eleganței ochelarilor semnați Versace.

Stilul inconfundabil a influențat nu numai design-urile unor branduri consacrate, precum Dior, Fendi sau Emilio Pucci, acesta este chiar și astazi încă foarte popular în societatea „crème de la crème”. Demi Moore, Elizabeth Hurley, Emma Roberts, Scarlett Johansson, Bruno Mars, Kendall Jenner, Amal Clooney și soțul său George Clooney, Johnny Depp sau clanul Kardashian, pornind de la odrazlele Khloe și Kim până la Kourtney, sunt doar câteva exemple care nu sărbătoresc nicio zi însorită fără lentilele ochelarilor Versace. O lovitură monumentală a fost făcută și cu legendarul rapper Notorious BIG; ochelarii de soare Versace de la Biggie aflându-se în centrul uneia dintre cele mai iconice imagini din istoria muzicii.


Modelele Versace


Versace VE2150Q este unul dintre modelele de top și cele mai bine vândute modele din gama de ochelari de soare Versace. Aceste rame de ochelari de soare Versace unice au făcut întotdeauna senzație pe chipul femeilor și bărbaților încă de la lansarea lor în colecția de ochelari de soare Versace 2017. Privirile invidioase nu numai că sunt garantate, ci și binevenite!

Din colecția de ochelari de soare Versace 2017 se mai distinge un model care este și acum pe buzele tuturor: ochelari de soare Versace VE2140 convinge prin designul cu curbe inovatoare, fără a pierde armonia ordinii. Colecția de ochelari de soare Versace pentru bărbați reprezintă, în esență, un caracter multitasking care îmbină nou stil cool cu detaliile tradiționale.

În sortimentul de ochelari de soare Versace damă, modelul de ochelari de soare Versace VE4260 nu mai este deloc un secret. Rama acestor ochelari este atât de populară, încât, designerii au adăugat imediat o pereche de rame similare pentru a oferi un mic bonus memorial prin modelul Versace ochelari de soare VE2168.

ochelari de soare Versace VE2177 cu formă de ochi de pisică le asigură doamnelor accesorizarea perfectă, când se plimbă prin metropolele lumii ca pe un podium personal. Designul grațios și expresivitatea detaliilor se combină ideal pentru a da naștere unui stil clasic-șic. Ochelarii fără rame nu stau în prim-plan, ci se dovedesc a fi chiar decenți prin latura lor clasică, care le conferă un aspect exclusivist întregii ținute.

Versace VE4353 nu cunoaste oțiunea de compromis. Cu o ev super elegantă, trimit alte mărci de ochelari la coadă. Lux pur - este motto-ul acestei versiuni de rame full, pe care acești ochelari de soare Versace transparenți și l-a însușit ca niciun alt model de pe piață.

Bărbații creativi nu își găsesc locul doar în gigantul de modă italian, ci au stabilit și tendințe pe piața ochelarilor cu modele cum ar fi Versace VE4319 și Versace VE4327, care lasă mult mai mult decât o impresie trecătoare. În timp ce forma pătrată adaugă un iz de decadență, care este un ingredient indispensabil din creațiile milanezilor, ochelarilor de soare Versace aviator, mai ales în versiunea cu lentile colorate, care reușesc să ofere o imagine care nu are nicio șansă să fie copiată.

Ochelari de soare rotunzi plini de voioșie? Versace VE2176 au căutat ... și au găsit. Modelele fără ramă rumăresc pulsul timpului ca nicio altă pereche de ochelari. Eleganța și extravaganța sunt combinate într-un design modern cu flair hippie.

Pentru oricine care se dorește a fi modern, sunt o necesitate absolută, neexistând nici un motiv să vă mai agitați. Nimic nu poate merge rău cu Versace VE2161. Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, cu o pereche de ochelari de soare Versace unisex și separate pentru doanme și domnișoare (Versace VE2161B), te simți confortabil în orice mediu ... la o seară de gală, pe covorul roșu sau pe propria terasă.

Exclusivitatea și unicitatea se reunesc la Versace VE2180 destinați ambelor sexe. Acest accesoriu de primă clasă se regăsește în toate combinațiile de culori și te va face să te simți ca și cum ai fi mereu în centrul atenției, ca și cum ai parte de viața unui superstar din industria divertismentului.

Modelul de ochelari de soare Versace VE2181 se încadrează în categoria ochelarilor cu semi-rame și le permite atât bărbaților cât și femeilor să se prezinte într-o lumină cu totul nouă. Soarele nu mai este atât de necesar, căci acești ochelari emană lumina fulgerului și transmit acel sentiment de încredere, astfel încât să nu îngheți niciodată cu ei pe nas.

Ochelari de soare fluture sunt în fiecare an un hit. Această perspectivă a determinat trecerea printr-o revizuire a ochelarilor de soare Versace asemenea unei raze în infraroșu ce scanează întreaga ofertă de ochelari de soare Versace începând cu colecțiile de ochelari de soare Versace din 2015 și terminând cu la colecția de ochelari de soare Versace 2018. În aceaastă privință, mai prejos nu se lasă nici modelul de Versace VE4313. Oricum, din experiența acumulată, se poate deduce că modelul fluture pentru ochelari de soare Versace nu vor merge prost niciodată.

În plus nu dispunem doar de rame ochelari plastic, ci avem în stoc și rame ochelari metal de la Versace. Ce zici, de exemplu, de Versace VE2166 sau Versace VE2181? Sau poate preferi Versace VE2173? Avem modele potrivite pentru orice formă de feță.

Versace VE4312 oferă cel mai unic sentiment cu lookul oferit de ochelarii de soare Versace pilot. Foarte îndrăzneț și puternic în materie și manoperă: acest model de ochelari de soare bărbați se caracterizează printr-un design nobil care conferă instantaneu încredere în sine. Lentilele de dimensiuni mari și cu rame subțiri scot acest model din cabina de pilotaj, transportându-l oriunde în altă parte.

În căutarea unor stiluri unice care să lase mereu acea urmă de lux, nu vei putea ignora în niciun caz marca italiană Versace, vorbind din punctul de vedere al unui cumpărător conștient și interesat de modă. De exemplu Versace VE4342, Versace 4337 sau Versace VE2183, sunt doar câteva modele aflate în vârful eisbergului din gama de ochelari de soare Versace.

Versace/Versace-Ochelari-de-Soare-Bărbați_1271x793.jpg


Rame ochelari de înaltă calitate, parcă de pe o altă planetă


Ca fenomen, estetica sexualizată Versace, care întotdeauna trimite către sentimente de dorință și totuși se păstrează rece și picturală, face furori și astăzi, l fel ca și în anii optzeci și nouăzeci. După copiii flower-power și punk, a apărut o foame acerbă pentru modă, care nu era un purtător de sens, ci un joc. Versace nu numai că satisface această foame, ci o stimulează din nou și din nou, prin faptul că compania abordează cu desăvârșire această dorință din nou și din nou. Secretele bogăției și luxului nu sunt separate de numele Versace ca fiind asemenea flamingo rămas fără speranță în Antarctica.

În plus, inovațiile de ochelari de soare Versace pot convinge și prin modele clasice (Versace VE4345B, Versace VE4343 sau Versace VE4296). Chiar și modele aproape puriste (Versace VE4307 sau Versace VE2189) - cel puțin pentru standardele companiei - au intrat în colecția 2018. Rame colorate (Versace VE2185), creații urbane (Versace VE4307) și curajul, care uneori, trece mult dincolo de limitele convenționalului (Versace VE2163), conferă mărcii Versace plus valoare pentru că oferă clienților acest anumit aspect de celebritate. Prin urmare Versace decolează alături de celelalte mărci de ochelari de frunte, cum ar fi Ray-Ban, Tom Ford, Porsche Design sau Emporio Armani.


Ce ochelari mi se potrivesc?


Dacă ești în căutare după ochelari de soare Versace, bucură-te, deoarece nu trebuie să continui căutarea. Oferim întreaga gamă de la această marcă de lux. Ce spui de modelul negru de ochelari de soare Versace cu lentile fumurii (Versace VE4335), pe care trebuie să-i ai neapărat mai mult decât oricare alt model, atunci când vine vorba de oportunitatea de a fi la modă. Sunt foarte puține mărci de ochelari, care sunt în măsură să evidențieze marca lor prin culori la modă, așa cum poate să o facă casa de modă italiană. Începând de la modelul de ochelari de soare Versace gri (Versace VE2174), ochelari de soare Versace roșu (Versace VE2184) sau modelul de ochelari de soare Versace culoare ramă roz (Versace VE2175) până la ochelarii de soare Versace aur ( ochelari de soare Versace VE2179) sau ochelarii de soare Versace gray (Versace VE2174) avem chiar tot ce vă dorește inima. Desigur, există, de asemenea, și piese clasice, cum ar fi modele de ochelari de soare Versace alb si Versace negru (Versace VE4333). Pentru a găsi modelul Versace potrivit, încearcă proba online, unde poți încerca direct online modelele care-ți plac. Încă nu ai găsit nimic? Atunci blogul nostru îți poate oferi cu siguranță o perspectivă asupra problemei. Pe anumite teme, ar trebui să consulți și Maestrul Ochelarilor, care va găsi mereu sfaturi utile pentru tine.

Odată ce alegerea a fost făcută, Opticianul Digital te ajută să găsești lentilele potrivite pentru ochelari de vedere sau cu dioptrii Versace. Deoarece designul și culoarea lentilelor, fie caracterele de oglindă, polarizare sau proprietatea heliomată, depinde în întregime numai de gustul tău personal. În cele din urmă, atunci când cumperi ochelari, totul depinde de preferințele tale!

Dacă ai descoperit modelul tău preferat, îl poți comanda ieftin online și ai ochelarii de soare Versace acasă în câteva zile. În plus, la noi beneficiezi livrare gratuită, retur gratuit foarte simplu, dacă te răzgândești. Doar ochelarii personalizați cu dioptrii la comandă, nu se pot returna, decât dacă este vorba de vreun defect de fabricație. Dacă ai întrebări, contactează servicii clienți prin intermediul numărului de telefon local sau direct la personalul nostru din unul dintre magazinele noastre din Hamburg.


Serviciile noastre


Pentru orice întrebări, care apar în timpul achiziționării de ochelari, ai posibilitatea să ne contactezi în orice moment. Întotdeauna suntem alături de tine cu expertiza noastră, atât în lumea digitală cât și în cea analogă.

Dacă vrei să cumperi ochelari de soare Versace ieftin online, suntem partenerul cel mai potrivit. Nu suntem un magazin online exclusiv de ochelari de soare Versace, dar avem în sortimentul nostru toate produsele bine cunoscute, pornind de la Carrera și Gucci până la Prada, la preț complet avantajos. Trebuie numai să adaugi în coșul de cumpărături.

Ca specialiști în ochelari pentru clientela pasionată de modă, oferim numai modele de cea mai înaltă calitate la prețuri exclusive, sub motto-ul "SEE AND BE SEEN". Chiar și ochelari de soare Versace la reducere. Verifică sortimentul nostru acum și lasă-te fermecat de universul Edel-Optics.