Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
Eyeshaker gratuit la toate comenzile Boutique  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare

Ochelari de vedere Porsche Design

 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
  (9)
 • Normal
  Normal
  (198)
 • Larg
  Larg
  (8)

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
 

Caracteristici

Formă rame

Culoarea cadrului


Preţ

 • 500 – 800 (1)
 • 1.200 – 2.500 (180)
 • sus 2.500 (40)
 •  
filtru
filtru
 
221
 
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/5
1/5
2
3 4 5

Cumpără Ochelari Porsche Design Online

Vrei să testezi pe viu design-ul Porsche prin intermediul ochelarilor? Acest lucru este posibil! Începând cu anul 1972, marca faimoasă și de lux s-a concentrat, de asemenea, pe domenii din afara industriei automobilelor și a produs, pe lângă îmbrăcăminte și accesorii, Colecția de ochelari Porsche Design. Piatra de temelie a Porsche a fost pusă de fondatorul Ferdinand Alexander Porsche în 1931. Design-ul, calitatea și sportivitatea reprezintă produsele mărcii - precum și ochelarii de design Porsche.

Indiferent dacă dorești să cumperi ochelari Porsche vechi sau ochelari Porsche noi - există posibilitatea de a cumpăra ochelarii Porsche 2017 sau ochelari Porsche 2016 - ai posibilitatea de a alege. Producătorul de ochelari de lux Porsche, Rodenstock, creează și produce piese de lux și acest lucru poate fi remarcat. Ochelarii Porsche Design au câștigat deja de 22 de ori premiul iF Product Design Award, care selectează cea mai bună performanță în design-ul de produse. Ochelarii Porsche Design sunt diverşi: ochelari Porsche femei, ochelari Porsche Design bărbați, ochelari de vedere Porsche Design, ochelari de citit Porsche Design- există ceva pentru fiecare. Întotdeauna asigură-te, că ochelarii Porsche au logo-ul original și literele de pe marginea braţelor, pentru a-i distinge de un fals. Cu ochelari Porsche Design, pui calitate, tradiție și tehnologie. Aruncă o privire la Catalogul de ochelari Porsche Design.


Luxul, de asemenea, pe nasul vedetelor


Fie pe covorul rosu, la plajă sau în timp ce fac cumpărături - vedetele, de asemenea, preferă modelele **ochelarilor Porsche. **Blake Lively, de exemplu, îşi protejează ochii cu Porsche P8478 împotriva iradierii solare, în timp ce Usher și David Beckham au împiedicat acţiunea bliţurilor. Vedetele germane sunt, de asemenea, entuziaste. Comedianul Hubertus Albert - cunoscut și sub numele de Atze Schröder - îşi completează cu ochelarii Porsche "imaginea Alter-Ego" pe care şi-a creat-o singur.


Tehnologia design-ului Porsche


Ramele de ochelari Porsche sunt diverse și strălucesc prin facilitățile lor. Un material folosit pentru multe modele este titanul. Datorită longevității sale imense și a calității superioare, este materialul perfect pentru producția de **ochelari Porsche. **Dar, de asemenea, utilizarea metalului oferă multe beneficii. Greutatea mică incomparabilă, precum și prelucrarea robustă fac ca modelele să fie un partener în fiecare situație de viață. Indiferent dacă sunt subțiri, laţi, mari sau delicaţi, **ochelarii de design Porsche **vă oferă o mare varietate.


Ce fel de ochelari mi se potrivesc?


Selectarea unei rame de ochelari potrivite pentru tine - acest lucru este mai ușor de zis, decât de făcut. Fie ochelari Porsche Design fără ramă, ochelari Porsche Design titan sau ochelari Porsche Design carbon - varietatea este imensă. Indiferent de modelul pentru care te decizi, ochelarii Porsche Design garantează întotdeauna cea mai bună calitate. De asemenea, standardul pernuțelor de nas ale ochelarilor Porsche promite un confort ridicat la purtare. Poți specifica anumite criterii, care sunt importante pentru noii tăi ochelari, cu filtrul de pe site-ul nostru și restrângi opţiunile de căutare. Ochelarii Porsche originali sunt livrate întotdeauna cu un toc, care ajută să protejezi noua piesă preferată. Dacă ceva se rupe, piesele de schimb Porsche sau lentilele înlocuibile de ochelari Porsche sunt întotdeauna disponibile pentru. Dacă nu este ușor să te decizi asupra acestei selecții, pur şi simplu încarcă o fotografie și verifică online, care ochelari se potrivesc bine cu fața ta. Ai, de asemenea, posibilitatea de a comanda ochelarii preferați acasă și să îi probezi în liniște în fața oglinzii.


Serviciile noastre


Odată ce ai găsit ochelarii potriviți, poți să îi comanzi în magazinul online. Opticianul Digital te va ajuta să găsești lentilele potrivite. Chiar dacă comanzi ochelari fără prescripție medicală și ai în continuare întrebări, contactează servicii clienți prin intermediul numărului de telefon local. De asemenea, poți să vizitezi magazinele noastre din Hamburg, dacă te afli în zonă, și suntem bucuroși să te ajutăm și să răspundem la întrebările tale. Ochelarii pot fi expediați la domiciliu fără a griji cu livrare standard sau expres. Ochelarii cu lentile corective, care au fost comanadați în mod individual pentru tine, nu pot fi înlocuiţi sau returnați, dacât dacă prezintă defecte de fabricație.


Despre noi


Aducem ochelari clienţilor conştienţi de modă. Dacă vrei să achiziționezi ochelari Porsche Design la prețuri scăzute, ai venit la locul potrivit - poți cumpăra confortabil ochelari Porsche Design online şi, în același timp, primești cel mai bun preț și cele mai bune sfaturi. Conform motto-ului nostru - SEE AND BE SEEN - dorim să oferim nu doar ochelari noi, ci mai presus de toate, un produs, care te va însoți întotdeauna ca un captivator absolut. Vin-o și aruncă o privire și găsești ochelarii perfecți la un preț convenabil. Sau doar aruncă o privire la noua colecție JB. Creată de "cel mai bine îmbrăcat bărbat al anului 2015" Jérôme Boateng, vei fi garantat la modă. Faimosul jucător de fotbal prezintă aici nu doar talentul său sportiv, dar şi talentul său pentru modă. Colecția este disponibilă la Edel-Optics și în magazine.