HOTLINE +40 31 2295096
Livrare şi returnare gratuita
Drept de reziliere 30 zile
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Livrare şi returnare gratuita
Drept de reziliere 30 zile
 

 
 
 

Ochelari de vedere gri

 
 
 
 

marca

dimensiuni

 • XXS
   (247)
 • XS
   (674)
 • S
   (1.589)
 • M
   (1.274)
 • L
   (416)
 • XL
   (68)
 • XXL
   (23)
 • XXXL
   (4)

Material rame

Preţ

 • jos 250 (673)
 • 250 – 450 (153)
 • 450 – 800 (1.363)
 • 800 – 1.000 (876)
 • 999 – 1.200 (389)
 • 1.200 – 2.500 (823)
 • sus 2.500 (31)
 •  

familie

 • ACTIVE LIFESTYLE (2)
 • CLASSICS (2)
 • HIGHSTREET (2)
 • TECH | CARBON FIBRE (2)
 • CASUAL | STRIPES (1)
 • CARBON FIBRE (1)
 • TECH | LITEFORCE (1)
 
filtru
 
Sortierung
 
4.308
 
 
Products/Page
 
Sortare după
 
 

Sortare după

 • sortare dupa preţ (cel mai mic preţ)
 • mai mare preţ
 • order by salesrank
 • Sortare după data lansării
filtru
 
 
Ochelari de design Levis LS125 01
95,07 RON
 
   Ochelari de design Tom Ford FT5401 020
1.137,00 RON
 
 
Ochelari de design Detroit UN594 02
95,07 RON
 
 
Ochelari de design Levis LS134 03
95,07 RON
 
 
Ochelari de design Oakley AIRDROP (OX8046 804603)
812,95 RON
 
 
Ochelari de design Strellson ST3280 300
95,07 RON
 
 
Ochelari de design Ray-Ban Erika (RX7046 5602)
693,57 RON
 
 
Ochelari de design Strellson ST3281 100
95,07 RON
 
 
Ochelari de design Strellson ST1279 400
95,07 RON
 
 
Ochelari de design Detroit UN562 01
95,07 RON
 
 
Ochelari de design Puma PU0184O 010
404,21 RON
 
 
Ochelari de design Strellson ST1277 200
95,07 RON
 
 
Ochelari de design Ray-Ban RX7047 5482
693,57 RON
 
 
 
1/90
1/90
2 3 4
88 89 90

Ochelari

Eyewear de la Edel-Optics - Motto nostru: SEE AND BE SEEN

Marele comediant german Heinz Erhardt a spus cândva: „Unii oameni doresc să străluciească, cu toate că nu au sclipici!“

În acest caz, de la noi aţi putea primi, fără probleme, o mână de ajutor. Deoarece lumea văzută prin ochii celor de la Edel-Optics nu ar avea niciun farmec fără cele mai fierbinţi şi mai moderne modele de ochelari. Ochelari de bărbaţi, ochelari de femei, ochelari de copii, ochelari pentru muncă, ochelari pentru gameri, ochelari de citit, ochelari nerd pentru şoricei de bilbiotecă, ochelari cu dioptii, ochelari fără dioptrii sau pur şi simplu ochelari pentru purtătorii de ochelari – în afară de ochelari de protecţie pentru sudori avem, pornind de la cele mai tari mărci şi designeri precum Ray-Ban, Tom Ford, Oakley, Detroit, Porsche Design, Prada sau Boss cam tot tot ce se poate pune pe nas. Iar, conform motto-ului nostru „SEE AND BE SEEN“ ştim mai bine ca oricine altcineva, că orice lucru depinde de optica sa.

Chiar şi în cazul starurilor ochelarii şi ramele trendy nu mai sunt de mult timp o necesitate, ci au devenit un mijloc de stil şi chiar un simbol de recunoaştere. Nu trebuie decât să ne gândim la Steve Jobs, Johnny Depp, Queen Elizabeth II, Steven Spielberg, Meryl Streep, Woody Allen, Elton John sau Anne Hathaway. Chiar şi alte personalităţi din lumea sportului, filmului sau a televiziunii, precum LeBron James, Russel Westbrook, Tom Brady, Russel Crowe, Jeff Goldblum, Richards Gere, Cate Blanchett, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker, Jean Reno, Martin Scorsese, Samuel L. Jackson, Julia Roberts, Chris Pine, Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Bono de la U2, Moby, Kanye West, Pharrell Williams sau Vitali Klitschko, Kendall Jenner, Susan Sarandon, Bella Hadid şi Gigi Hadid au descoperit aceste mici minuni ale tehnicii pentru nasurile lor. Iar lista nu se termină aici, ea este atât de lungă, încât nici nu am avea loc să o continuăm în acest text.

Pentru a te bucura de o picătură din sclipiciul şi glamourul starurilor, ar trebui lasi deoparte lentilele de contact şi să-ţi aşezi pe nas o pereche de ochelari de corecţie de la noi, care să-ţi caracterizeze cel mai bine caracterul şi să-ţi optimeze forma feţei şi evident defectul de vedere.


fotos2/Ochelari-de-vedere_1271x793.jpg


Istoria ochelarilor de vedere

Ceea ce este văzut azi ca un lucru atât de banal şi natural totodată, are o istorie de mai bine de 700 de ani: atunci când vederea începea să-şi pierdă puterea şi ochiul să slăbească, se ştia că este doar vina procesului de îmbătrânire, fapt cu care oamenii trebuiau să se împace şi să se obişnuiască, lucru care evident nu a fost atât de bine primit în orice casă. Ca de pildă renumitul orator antic Cicero, care se plângea mereu cât este de greu să asculte slavii citindu-i textele. Şi notoriul rege Nero folosea smaralde pentru a putea urmări mai bine luptele cu gradiatori din Coloseum şi cursele cu cai de la Circul Maximus.

Niciuna dintre marile culturi antice precum poporul Maya, egiptenii sau chinezii nu au reuşit în tumultul cunoaşterii lor să găsească o rezolvare la această problemă. Un impuls de reflecţie a fost oferit de matematicianul şi fizicianul grec Arhimede (287-212 î.Hr.) prin descoperirea unui sistem cu oglinzii, cu ajutorul căruia, conform legendei, a reuşit să ardă o mare parte din flota romană staţionată timp de trei ani în jurul Siracuzei.

Pe de altă parte Gaius Plinius (23-79 d.Hr.) a lăsat printre numeroasele sale scrieri şi o informaţie despre efectul de mărire a unui glob de sticlă umplut cu apă, idee care a fost lăsată nestudiată şi nefolosită. Un nou pas într-o direcţie corectă a fost făcut de filosoful grec Ptolemeu (pe la 150 d.Hr.) prin stabilirea legilor de refracţie a luminii. Cu toate acestea, de atunci au mai durat încă 1000 de ani, până când aceste legi au fost prelulate de matermaticianul şi astrologul arab Alhazen, cunoscut şi sub numele de Ibn al-Haitam, în lucrarea sa „Tezaurul opticii”, iar refracţia cu legile sale au putut fi folosite ca piatră de temelie pentru o putere mai bună de vedere.

Prin lucrarea sa următoare, în care comunică şi alte idei despre teoria văzului şi refracţie, el reuşeşte să sugereze ideea generală că ochiul poate fi ajutat şi susţinut cu ajutorul unor lentile optice şlefuite, asta înainte ca Snellius (1581-1626) cu aproximativ 500 de ani mai târziu să reuşească să prezinte şi să publice legea reflacţiei în lucrarea sa despre optică, care cuprindea nu mai puţin de cinci volume.

Primul successemnificativ din domeniu a fost atins de călugării italieni în sec. al XIII-lea, chiar pentru ei însăşi. Eu au reuşit să producă prima lentilă semirotundă şleufuită care avea în primul rând funcţia practică de lupă. În acest scop eu au folosit cristalul montan de beril, îainte ca călugărul franciscan Roger Bacon din Oxford, să ofere în anul 1267 dovada academică că sticla prelucrată printr-o şlefuite specială poate mări literele mici sau greu lezibile.

Prin urmare, locul unde s-au născut primii ochelari, a fost tot în Italia. Mai precis spus în arhicunoscutele ateliere de sticlărie veneţiene de Murano. Iar acest lucru s-a petrecut mai mult dintr-un motiv mai mult logic decât ştiinţific, deoarece în sec. al XIII-lea doar în aceste ateliere se cunoştea modul în care se putea produce sticla albă necesară. Rezultatul acestui succes a fost că, la scurt timp după aceea, au fost stabilite şi primele reguli pentru asigurarea calitaţii în procesul de fabricaţie.

Primele ajutoare de văz sau ochelari, a căror origini derivă din cristalul de beril, erau de fapt o lentilă convexă din sticlă şlefuită, pe care italienii au înrămat-o frumos cu fier, os de corn sau lemn. Suportul conferă pentru început un stil simplu, având doar rol de susţinere, şi având în primul rând de ajuta oamenii cu vederea slabă să se bucure din nou de cuvântul scris.

Odată cu răspândirea învățăturilor lui Snellius, fabricarea ochelarilor a început să aibă o asemănare îndepărtată cu modelele noastre actuale. Ochelarii cu nituri au trebuit să facă din ce în ce mai mult la modelelor de ochelari cu braţe laterale. Mai ales în rândul cetățenilor bogați și al nobililor, versiunile unice au fost bine primite, deoarece acestea erau făcute din bronz sau fier şi îi diferențiau clar de straturile inferioare ale populației.

În Spania, modele mari au început să se impună în viața publică încă de devreme și au început să fie văzute chiar ca un fel de simbol al statutului. Pentru prima dată au început să fie luate în seamă anumite ideei privind confortul la purtare, astfel încât o punte nazală din piele nu era la vremea respectivă nicio raritate. Cu toate acestea, fixarea ramelor a rămas una dintre cele mai mari probleme ale timpului, care a găsit oarecum o rezolvare odată cu apariţia așa-numiţilor ochelari Nürnberger din sârmă în secolul al XVIII-lea. Până în acest moment, rama ochelarilor fie aluneca de pe nas, fie era mult prea strâns fixată, aşa purtătorii nu-i simțeau deosebit de confortabil.

Către sfârșitul secolului al XVIII-lea, ochelarii cu lentilă unică, cunoscuţi mai bine cunoscut şi sub numele de monoclu, au devenit din ce în ce mai populari. Mai presus de toate, mai ales înalta societatea din Germania și Anglia a apelat întotdeauna la acestia, în timp ce francezii preferau „ochelarii tip foarfece ". Acest fel de ochelari nu era purtat de nas în sine, ci era susținut de mușchii din jurul ochiului. El avea avantajul că putea fi ușor ascuns pentru a nu lăsa vreo urmă de slăbiciune în cercurile aristocratice din și în jurul Parisului.

Ochelarii noștri îşi datorează aspectul actual evoluțiilor petrecute din anii 20 ai secolului trecut, astfel încât varietatea de forme, culori și materiale de astăzi nu mai are limite. Mai ales în noul mileniu, ochelarii au evoluat de la statutul de răul necesar la unul dintre cele mai importante accesorii de modă din întreaga lume.

Ochelarii cu dioptrii

Bineînțeles, opticienii noștri nu-şi cunosc meseria doar din punct de vedere tehnic, ci sunt de asemenea conștienți de aspectul de modă pe care trebuie să dea dovadă produsele lor, precum și de importanța de aţi conferi şansa de a putea vedea cu o acurateţe maximă şi cel mai mic detaliu, chiar și în ultimul rând. La urma urmei, în ziua de azi o mare parte a populației are nevoie de ochelari.

Atunci când vine vorba de ochelarii cu prescripţie medicală, la noi poţi găsi repede şi simplu un răspuns profesional la orice întrebare care-ţi crează riduri adânci pe frunte, deoarece nu ne dorim ca acestea să devină semnul tău distinctiv. Şi totuşi nu orice ametropie e doar ametropie. Aici ar trebui să fie trasată o graniţă în sortimentului de ochelari monofocali, între cei pentru miopie şi cei pentru hipermetropie. În rest nu prea mai există şi alte piedici în alegerea ochelarilor. Doar în cazul valorilor înalte de dioptri în intervalul minus alegerea ar trebui să cadă pe ochelari cu lentile groase.

În momentul de faţă mai există şi o altă subdiviziune ce ar trebui să-și găsească locul, mai ales că majoritatea purtătorii de ochelari sunt satisfăcuți doar cu o pereche de ochelari de lectură. Deoarece de la vârsta de 40 de ani, începe presbiopia, adică acel fenomen natural prin care ochiul începe să-şi piardă din funcţia de vedere, lăsând să apară primele semne. Această afecţiune nu se încadrează în categoria miopiei sau a hipermetropiei, motiv pentru care are nevoie de un instrument de corecție suplimentară. Acesta este specializat pe intervalul de apropiere de circa 30 până la 45 centimetri.

Cu toate acestea, această soluție nu are de pe departe doar avantaje. La urma urmei, ochelarii de lectură trebuie să fie adesea scoşi şi puşi din nou pe ochi, iar şi iar, deoarece ei nu sunt proiectaţi pentru vederea la distanţă. Prin urmare, ramele acestora au adesea un design foarte îngust, pentru a facilita privirea peste marginea superioară. În acest sens, lentilele progresive s-au dovedit a fi o alternativă excelentă, deoarece cu ajutorul lor se evită obosirea ochilor prin această frecventă scoatere şi punere ochelarilor.

Cum se pot cumpăra ochelari progresivi

Tipul de ochelari progresivi nu are rolul doar de a corecta miopia sau hipermetropia, ci totodată el poate ajuta şi în cazul presbiopiei. Responsabile de aceste calitaţi sunt cele trei zone diferite, care sunt integrate la nivelul fiecărei lentile. Pentru a putea privi bine la distanţă are grijă partea de sus a lentilei, în timp ce pentru o vizualizare bună a lucrurilor de la o distanţă mică este responsabilă zona din partea de jos. Partea de mijloc preia privitul pe distanţe medii, care are rolul de a crea o imagine fluidă între privitul de la apropiere câtre îndepărtare. Însă atenţie! Lentilele progresive pot fi cu mare greutate fixate într-un tip de rame înguste, deoarece toate cele trei zone specifice au nevoie de spaţiu suficient pentru a-şi face efectul, asfel încât pentru aceste lentile sunt recomandate doar ramele mari.

Dacă te afli în căutarea unei perechi de ochelari progresivi, ar trebui să porneşti către Mekka ochelarilor din Germania, în shop-ul nostru din Hamburg. Aici poţi descoperi un sortiment mare de ochelari de marcă, iar opticieni noştri profesionişti, precum şi experienţa noastră vastă şi posibilităţiile tehice oferite, te vom ajuta să ai parte de noua ta pereche de ochelari progresivi la cel mai ieftin preţ. Încă nu poţi să vi în Hamburg atunci poţi măcar să economişti deja ceva prin cumpărarea unei rame online. În momentul de faţă încă nu te putem servi online cu lentile progresive, tocmai din cauza standardurilor înalte de calitate de care ţinem cont.


fotos2/Ochelari-de-vedere-de-bărbaţi-și-damă_1271x793.jpg


Filtrul nostru de căutare face din căutarea ochelarilor o joacă de copil

Pentru a face ca procesul de găsire a noilor tăi ochelari să fie cât mai simplu, ar trebui să-ţi faci un moment timp şi să faci cunoştinţă cu filtrul nostru de căutare, plasat în partea stângă a barei de navigare. Aici, căutarea de ochelari poate fi atât de mult limitată, încât drumul până la modelul visurilor tale este atât de scurt, precum un salt de pisică.

Forma feţei: aici pot fi văzute tipurile de ochelari, potrivite chipului tău, care pot să-ţi ofere accente nebănuite. Feţele rotunde, pătrate, în formă de inimă sau ovale pot găsi aici absolut totul, ceea ce-şi doreşte inima şi asta doar printr-un singur clic. Ce fel de rame reuşesc să accentueze cel mai bine şi mai frumos tipul tău de faţă poţi afla din acest tutorial.

Mărimea: aici trebuie să ţi cont de regulă principala că ochelarii nu au voie să vină pe faţa ta nici prea laţi, dar nici prea înguşti. În afară de modelele cu formele extravagante, care au doar un rol pur fashion, această regulă este valabilă pentru orice alt tip de ochelari. Deţi deja o pereche de ochelari? Atunci poţi măsura dimensiunea lentilelor şi să o dai direct în milimetrii. Dacă încă mai ai dubii, ce mărime ţi se potriveşte, specialistul nostru „Master of Glasses“ îţi poate veni în ajutor cu câteva sfaturi practice, de-a dreptul sclipitoare.

Forma ochelarilor: ştii deja ce formă de ochelari te prinde cel mai bine sau ai chef de ceva nou pentru look-ul tău? Poate un model rectangle, square, panto, cat-eye sau mai bine un design rotund, dreptunghiular sau cu rame ovale? Atunci hotărăşte-te pentru unul dintre aceste modele, în caz contrar nu-ţi putem decât recomanda să limitezi căutarea ta cu filtrul pentru forma feţei.

Tipul de rame: prin acest filtru vor fi prezentate modele din următoarele categorii fără rame, rame întregi sau semirame. Ochelarii fără rame reprezintă de regulă foarte bine un look decent şi minimalist. Ochelarii cu rame întregi sunt consideraţi a fi variante clasice, care însă datorită diferitelor variante de culori şi forme pot deveni uşor şi rapid un accesoriu trendy, ieşit din tipar. Tipurile de ochelari cu semi-rame pot fi împărţiţi în alte două subcategorii. În timp ce modelele de ochelari cu semi-rame în partea de jos sunt potrivite mai ales pentru lectură, cele de ochelari cu semi-rame în partea de sus au găsit o cale nouă de a fi în tact cu timpul şi să confere purtătorilor o punere în scenă mai puţin evidentă, precum o fac modelele de ochelari cu rama întreagă.

Culoarea: Culoarea de ochelari aleasă trebuie întotdeauna să fie potrivită cu nuanţa părului şi a ochilor tăi. Pentru persoanele mai blonde este bine de ştiut că tonurile de: auriu, maro sau culorile pastelate merg întotdeauna, în tip ce tipurile mai întunecat pot să-şi aleagă din variata paletă cromatică tonuri cele mai puternice şi intensive.

Material: Atunci când eşti în căutarea unor rame realizate dintr-un material anume, poţi să ai un parte de un mare ajutor cu acest filtru. Modelele de ochelari cu rame din plastic oferă un sentiment foarte plăcut la purtare şi au o varietate uimitoare de culori şi forme. Materiale precum metal, titan sau carbon sunt potrivite mai ales stilului clasic, ele fiind robuste şi pot fi prelucrate în modele de rame cu un design super delicat şi filigranat.

Mărci: La noi poţi găsi absolut tot ceea de ce au nevoie ochii tăi. Cunoscute mărci de designer precum Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Gucci, Emporio Armani, Burberry, Persol und Esprit sunt mereu de găsit în catalogul de ochelari de la noi, dar şi mărci mai puţin cunoscute, dar de calitate înaltă precum JB by Jerome Boateng sau Ochelari de vedere Strellson.


fotos2/Ochelari-de-vedere-de-bărbaţi_1271x793.jpg


Ce ochelari mi se potrivesc? - Vizionați videoclipul și probați online

Ai strâns deja o serie de outfit-uri cool pentru întregul anul, dar eşti totuşi încă în căutarea acelui „ceva” aparte care să întregească într-un mod armonios look-ul tău, ca un fel de soare în universul tău fashion? Atunci la noi eşti chiar la locul potrivit, deoarece personalul nostru experimentat ştie cu siguranţă ce tip de ochelari sunt foarte la modă şi ce modele se potrivesc perfect chipului tău. Evident, la alegere, te poţi lăsa ajutat şi de profesionistul nostru Master of Glasses, ori de câte ori vine vorba de ochelari, el va avea mereu cele mai bune sfaturi pentru tine.

Deoarece pe lângă design-ul diferit de ochelari, modelele de ochelari de damă şi cele de ochelari de bărbaţi sunt disponibile în diverse forme; diferenţierea nu este făcută doar la nivelul aspectului, ci şi în procedeul de prelucrare, design şi modul de împodobire.

Modelele de ochelari clasici precum Ray-Ban Round Metal, Tom Ford FT5294 sau Porsche Design P8801 nu ies nicicând din modă şi pot fi achiziţionate în diverse variante cromatice, mai ales style-urile de ochelari maro sau ochelari pe auriu sunt mai mereu o opţiune preferată, atunci când vinde vorba de sortimentul cromatic.

Un criteriu important îl reprezintă în orice caz mărimea corectă, precum şi lăţimea lentilelor de ochelari, iar ca regulă genereală este valabilă următoare afirmaţie: „perechea ta potrivită de ochelari, este acea pereche care nu este nici prea mare, dar nici prea mică.” Phil „Master of Glasses“ are de asemenea pentru tine, spre orientare, şi un mic ghid ajutător. Mai multe informaţii folositoare în legătură cu cele peste 40000 de produse din sortimentul nostru, găseşti pe fiecare pagină cu descrierea fiecărui produs, în cazul fiecărui model în parte. Aici ai ocazia să afli de pildă şi ce culori sunt trendy în anii 2017/2018 la ochelari pentru bărbaţi şi ochelari pentru femei, sau dacă o pereche de ochelari cu lentile rotunde poate fi considerată mai potrivită tipului tău de faţă decât o pereche de ochelari cu lentile pătrate. Mai ai şi alte întrebări? Nicio problemă! Sectorul nostru blog nu te va ruga şi a două oară să renunţi pur şi simlu şi la ultima ta nelămurire.

Însă ultimul şi cel mai important test este acela când ochelarii vor fi aşezaţi pe propriul nas şi felul cum vor sta acolo. În cazul multor modele de la noi poţi folosi tool-ul Virtual Mirror prin Proba online, care îţi oferă ocazia să probezi virtual ochelarii având astfel posibilitatea să-ţi faci o primă impresie, cu ar arăta pe modelul preferat pe chipul tău. Pentru aceasta trebuie să foloseşti webcam-ul sau să încarci pe site o fotografie personală. Icon-ul Virtual Mirror Icon îl poţi găsi pe fiecare pagină cu descrierea produsului la ochelarii la care este pusă la dispoziţie proba online, sau alternativ poţi să beneficiezi de serviciul nostru de retur gratuit care îţi va orferi posibilitatea să te bucuri de acel „look and feel” direct la tine acasă.

Însă ce tip de rama ar fi cea mai potrivită? În acest sens e foarte bine să ne orientăm după forma proprie a chipului, pentru a avea o idee ce fel de ramă se potriveşte cel mai bine chipului:

Faţa cu formă inimă: Ochelarii cat-eye cunoscuţi şi sub denumirea de ochelari ochi de pisică precum exemplarele Dolce & Gabbana DG5025 sau Prada Cinema (PR55SV) sau ochelari Butterfly precum şi Ralph Lauren RL6145 sau modelul Bvlgari BV4108B aparţin clasei „bestseller” datorită design-ului cu forma lentilei frumos arcuite în sus. Alte exemple sunt prezentate în ochelari rotunzi precum modelele Oakley Pitchman R (OX8105) sau JB by Jérôme Boateng Musickid (JBF104), dar şi ochelari ovali precum Titanflex EBT 820567 sau modelul Versace VE1248B, unde culoarea nu are un rol prea mare, ci mai mult trebuie ţinut cont de formă. O mică reţinere ar trebuie băgată totuşi avută în vedere: ar trebui să te fereşti de ochelarii de soare cu braţe laterale late sau foarte evidente.

Faţa cu forma rotundă: în cazul feţei rotunde se recomandă modele de ochelari cu formă dreptunghiulară (Esprit ET17444, Michael Kors Vivianna II (MK4030)) şi ramele cu formă discretă precum Ray-Ban RX6375 sau Emporio Armani EA3026, deoarece ele pot lăsa chipul să pară optic mai îngust.

Faţa cu formă dreptunghiulară: în cazul acestul tip de faţă se potrivesc formele exact opuse. Astfel un accent aparte se obţine cu ajutorul ochelarilor cu formă rotundă (Tommy Hilfiger TH 1467, Detroit UN562) şi a celor cu rame ovale (Vogue VO5037, Tiffany TF2142B) care reuşesc să confere feţei o notă ceva mai îndulcită. Tot în acest caz vă recomandăm să alegeţi modele pe nuanţe decente, pentru a întregi look-ul cu acel accent de eleganţă mult de dorit.

Faţa cu formă ovală: în cazul chipurilor ovale nu esistă nicio regulă de bază. În acest caz este valabil orice tip de ochelari, ca de pildă: Marc Jacobs MARC 51, Strellson ST1028, Fendi FF 0308 sau Fossil FOS 6014, care îşi pot găsi locul oricum şi pe nasul tău. Şi totuşi: nu uita nicicând să ai în vedere ca modelul de ochelari ales să fie întotdeauna potrivit şi personalităţii tale.

Evident, la noi veţi găsi orice model în sortimentul de ochelari, indiferent de ceea ce îşi doreşte inima sau ochiul vostru. Cum ar fi de pildă - o pereche de ochelari negri (Boss Orange BO 0084, Givenchy GV 0084), care în mod sigur sunt o alegere absolut în tact cu moda actuală. Începând cu modelele de ochelari gri (Giorgio Armani AR7151, Miu Miu MU 53OV) sau ochelari pe albastru (Diesel DL5181, Calvin Klein CK5864) până cele de ochelari roşi (Guess GU2587, Kate Spade Jelissa/F sau de modelele de ochelari roz (Ray-Ban Ja-jo RX6392, Max Mara MM 1289) precum şi exemplarele de ochelari pe argintiu (Saint Laurent SL 179, Polaroid PLD D401), la noi poţi găsi orice tip de ochelari pentru orice moment al zilei.

Binenţeles că nu lipsesc nici modelele clasice de ochelari pe alb (Burberry BE2255Q, Just Cavalli JC0818) şi de ochelari transparenţi (Persol PO3109V, Lacoste L3612, Timberland TB1600).

Nu le-am uitat însă nici pe „pasările paradis” din lume iubitorilor de ochelari, pentru care avem în lagărul nostru modele precum Roberto Cavalli RC5028. Însă şi multe alte exemplare precum ochelari galbeni (Boss BOSS 0917, Céline CL 41419, ochelari oranj (Arnette Input, Emilio Pucci EP5089), ochelari verzi (Nike 6053, Cazal CZ 4198) sau ochelari lila (DKNY DY4676, Liu Jo LJ3602). Avem de asemenea şi modele de ochelari cu print Animal (Jimmy Choo JC147), ochelari din lemn (Wood Fellas Maximilian) sau chiar ochelari în stil Vintage care au grijă să aducă o adiere de vânt proaspătă şi să facă mereu o impresie bună în lumea modei ochelarilor.

La sfârşitul zilei putem trage concluzia că: noi chiar avem de toate! Zegna, Escada, Ralph, Puma , Polo, G-Star Raw sau Ochelari de vedere Prada Sport - toate aceste mărci de renume se găsesc în portfoliul nostru de ochelari. Pentru ce tip de marcă te vei decide tu până la urmă, este doar alegerea ta. Chiar şi în cazul achiziţionării de ochelari este valabil faptul că: totul depinde doar de preferinţele individuale!

În afară de forma chipului există totuşi şi alte criterii importante care te pot ajuta în alegerea corectă a unei perechi de ochelari de soare potrivită. De pildă, pentru a fi fericit/ă pe o perioadă îndelungată de timp cu modelul ales, alege unul care să se potrivescă bine stilului tău vestimentar şi al ocaziilor unde vrei să-l porţi. Dacă eşti o persoană extrovertită, căruia îi place să iasă în evidenţă, atunci încearcă să alegi dintre exemplarele cu rame şi lentile colorate interesant. În cazul în care pui preţ mai mult pe o ţinută clasică, decentă, atunci ţi se potriveşte un model de ochelari cu design simplu şi discret. Evident că ai posibilitate ca tocmai prin noii tăi ochelari de soare să creezi contraste pline de suspans în cadrul apariţiilor tale, însă de regulă, este bine ca ochelarii să se potrivească personalităţii tale şi să nu pară o piesă artificială – mai ales că tu şi doar tu trebuie să te simţi în primul rănd bine cu ei.

Tocmai ai descoperit modelul tău preferat, de pildă o pereche de ochelari din metal sau acetat, sau din titan? Atunci poţi să comanzi direct această pereche de ochelari de soare ieftin online. În afară de acest fapt, poţi pur şi simplu să-i returnezi gratuit, dacă cumva te-ai răzgândit între timp. Doar în cazul comenzilor de ochelari cu lentile individual prelucrate sau a ochelarilor cu dioptrii nu este valabil acest lucru, exepţie făcând doar în cazul în care aceştia prezintă vreo defecţiune tehnică. Cu orice altă întrebare te poţi adresa telefonic serviciului nostru cu clienţii printr-un număr de telefon local sau direct la personalul nostru din unul dintre cele două magazine din Hamburg.

Ce tip de ochelari se potrivesc: proba online

Cu peste 40000 produse pe pagina noastră, se poate spune că avem mereu ceva în lagăr, iar oricine are la noi ocazia să găsescă exact acel model care să-i confere expresia perfectă pentru look-ul său individual. Iar prin preţul nostru cel mi bun potrivit zi de zi avem mereu în outletul nostru online pentru ochelari de marcă cele mai trendy modele de ochelari, practic întotdeauna, on sale.

Fie că ai deja o viziune exactă asupra accesoriul tău favorit pentru anul 2018 sau poate încă mai trebuie să-l decoperi, fie că te simţi bine şi îţi vine minunat Ray-Ban sau Gucci, Prada sau Tom Ford, la Edel-Optics avem cea mai mare ofertă de mărci renumite şi designeri de primă mână. În plus, îţi oferim pentru foarte multe modele posibilitatea de a le încerca direct prin proba oline. Uită-te pe pagina de descriere a produsului după icoana Virtual Mirror şi aşează-ţi virtual pe nas modelul preferat de ochelari de vedere via webcam sau prin încărcare pe site a unei poze personale. Datorită faptului că la noi ai parte de retur gratuit, ai posibilitatea să faci alegerea definitivă dintre modelele tale favorite direct acasă, în faţa oglinzii personale.

Service

Noi nu dorim să depăşim celelalte magazine online de optică doar în sectorul preţurilor. Edel-Optics doreşte să confere clienţiilor săi un sentiment de shopping mai mult decât plăcut, deoarece cumpărarea unei perechi de ochelari potrivită la noi sneakeri sau noua geantă trebuie să fie pur şi simplu distractivă. Iar în acest sens, serviciul nostru cu clienţii îţi stă mereu la dispoziţie cu prietenie prin telefon sau mail, venindu-ţi în ajutor la orice întrebare legată de comandă sau apărută în timpul procesului de retur. Tot de pachetul nostru de servicii aparţine şi livrarea express, pentru care puteţi opta la alegere. Astfel bucuria aşteptării este pentru clienţii noştri atât de scurtă, încât se pot bucura garantat de comanda făcută chiar în următoarea zi. Şi plata ramburs face parte din cunoscutele noastre modalităţi de plată, care întregesc armonios întregul nostru pachet de servicii.

Precum şi în ale noastre magazine pilot, te poţi bucura şi în shop-ul nostru online de ochelari de lentile cu dioptrii alese de la mărci de top, precum Hoya sau Seiko. Renumitul nostru Maistru Digital Online te conduce confortabil prin tot procesul de cumpărare online şi are grija ca tu să afli tot ceea ce pot face noile tale lentile, astfel încât la sfârşit să te poţi minuna doar de preţ.

Întrebările voastre sunt tema noastră favorită

Marea noastră pasiune pentru ochelari nu se finalizează doar prin faptul că operele de designer comandate de voi vor fi trimise împreună cu un etui de ochelari şi o lavetă de ochelari de designer. În calitate de profeşionişti, pe noi ne preocupă de pildă şi alte teme, precum: cum pot fi ochelari curăţaţi cel mai bine sau cum pot fi fixate la loc lentilele căzute.

Unul dintre punctele cele mai grele generate de vânzarea ochelarilor pe internet îl constitue de pildă şi repetarea întrebării cum pot fi potriviţi ochelari, pentru o aşezare optimă pe chip. Nici în acest caz nu dorim să vă rămânem datori cu un răspuns, astfel: în primul rând toţi ochelarii trimişi de noi vor fi livraţi cu o fixare prestabilită după standardele generale, astfel încât să se plieze de la bun început cât mai bine. Dacă din nefericire apar totuşi probleme, specialistul nostru în materie de ochelari - Phil îţi oferă aici încă un ghid de potrivire a ochelarilor, cu ajutorul căruia vei fi în stare singur/ă să-ţi aranjezi ramele în mod sigur.

Şi pentru că, de fapt, nu avem nimic altceva în cap decât ochelari, am început să producem pentru rublica noastră de blog tot felul de content-uri interesante, care au rolul să te ţină mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în universul ochelarilor de la Edel-Optics. Deci, riscă să ne arunci o mică privire săptămână de săptămână, dacă doreşti să fi mereu şi oriunde informat/ă cu cele mai interesante subiecte din lumea modei, trendului şi al lifestyle-ului.

În calitate de specialişti în sectorul ochelarilor, pentru o clientelă împătimită de modă, noi îţi punem la dispoziţie, în conformitate cu motto-ulu nostru "SEE AND BE SEEN", doar modele de calitate înaltă la preţuri de chilipir. Evident la noi ai parte chiar şi de un sector pentru ochelari reduşi. Nu mai sta pe gânduri şi vizitează-ne chiar acum online, pentru a te minuna de cele mai noi colecţii de ochelari cu cele mai tari şi mai moderne modele de ochelari de marcă precum şi creaţiile proprii ale testimonial-urilor noastre Sylvie Meis sau Jérôme Boateng, dar şi pentru te lăsa fermecat/ă de fascinantul univers Edel-Optics.

Aveţi nevoie de ajutor?
Nu ezitaţi să ne contactaţi, noi vă vom ajuta:
+40 31 2295096
Luni-Vineri orele 11-20
Sâmbătă 11-16
 
 
modalitate de plată
cic
Card de credit
paypal
Paypal
wire
Transfer bancar
cod
Ramburs
 
Magazinul nostru
 
VIDEO TUTORIALS