Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare
Ochelari sport

 
 
 

Ochelari de vedere Gant

 
 
 
 

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal
 • Larg
  Larg
filtru
filtru
 
 
 
Produse/Pagină
 
Sortare
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/0
1/0

Cumpără ochelari GANT online

Povestea fantastică a lui Gantmacher

Să navighezi singur pe marea cea mare la vârsta de 17 ani și, câțiva ani mai târziu, să devii unul dintre cei mai mari producători de îmbrăcăminte din lume: Probabil că Bernard Gantmacher nu s-ar fi așteptat niciodată la acest lucru, atunci când a fugit din Ucraina în America în timpul Primului Război Mondial și s-a stabilit acolo ca croitor. Dar dedicarea sa unică pentru calitate și abilitățile de afaceri ale fiilor săi au făcut ca visul să devină realitate.

Gantmacher a revoluționat industria modei în anii '50 cu haine colorate, de bun gust și modele elegante și dezinvolte. Bărbații, care înainte de război umblau dominant în cămașa albă, au purtat exclusiv haine militare timp de câțiva ani după aceea. De aceea, suflul de modă proaspătă al familiei Gantmacher a venit la momentul potrivit pentru ei. Cei doi fii, împreună cu tatăl lor, au profitat de această oportunitate și au convins o întreagă generație de bărbați cu cămășile sport-chic. Pentru a părea mai cosmopoliți și mai moderni, cei doi frați și-au scurtat numele de familie în numele de marcă GANT.

"Dacă gândești pentru tine însuți, poți să fi diferit cu gust." Elliot Gantmacher

Stilul unic GANT

GANT se referă la combinarea diferitelor stiluri și la îmbinarea stilului casual și a eleganței. Designul este absolut autentic în execuția sa, fără a-și pierde flerul casual. Cu rama GANT, ai întotdeauna în buzunar un clasic atemporal, care poate ține pasul cu toate trendurile. Fie că optezi pentru o ramă dreptunghiulară sau ovală, la GANT vei găsi întotdeauna perechea perfectă de ochelari de vedere la preț excelent. Mai mult, un brand ca GANT nu are doar ochelari în gama sa, ci ține pasul fantastic cu accesoriile de vară și are o selecție uriașă de ochelari de soare ovali de ultimă generație.

Marca GANT și ochelarii săi

La fel ca și în cazul hainelor, ochelarii de vedere GANT se referă la ruperea modelelor rigide, dar păstrează eleganța ramei optice. Ceea ce fanii apreciază cel mai mult la aceste rame este atenția la detalii. GANT a continuat acest rafinament, l-a aplicat la marea sa colecție de ochelari de soare și ochelari de vedere și l-a dezvoltat până la perfecțiune.

Ce ochelari m-i se potrivesc de la GANT?

Dacă ai deja o idee clară despre cum vrei să arate noii tăi ochelari GANT, filtrele noastre din magazinul online te vor ajuta să ajungi rapid și ușor acolo, prin setări pentru material, mm punte, mm lungime șamd. Fie că este vorba de ținutele de zi cu zi sau de ocazii speciale - cu GANT ești întotdeauna în siguranță. Dacă nu te poți decide încă între ochelari: poți să încerci virtual mulți ochelari din gama noastră direct prin intermediul camerei web.

Avantajele tale la Edel-Optics:


Cea mai largă gamă de ochelari de soare de marcă din Europa

Probează acasă fără stres

Livrare și retur gratuit

Politică de retur în 30 de zile cu garanție de restituire a banilor

Serviciile noastre

Dacă ai întrebări despre ochelari sau despre ochelari de soare GANT, ai ajuns la locul potrivit! Vin-o la unul dintre magazinele noastre din Hamburg, dacă ești în zonă, pentru a primi sfaturi individuale despre produse sau contactează serviciul nostru de asistență prin e-mail sau telefon. Poți găsi, de asemenea, multe subiecte relevante despre ochelari în Blog, în Centrul de asistență sau în Tutorialele lui Phil, Maestrul nostru de ochelari.

Despre Edel-Optics

La Edel-Optics, obții întotdeauna cele mai recente trenduri online și offline la prețuri absolut de top - inclusiv, bineînțeles, noile modele de ochelari de soare și ochelari GANT. Sub sloganul SEE AND BE SEEN, avem ochelari pentru femei și bărbați în multe culori și mărimi, toți fiind însoțiți, bineînțeles, de o lavetă de curățare și toc. Pe lângă o selecție cuprinzătoare în stoc de mărci și ochelari de firmă, de la Ray-Ban la Oakley, avem și ochelari progresivi, ochelari calculator, ochelari de sport și alte produse similare în gama noastră. Aici vei găsi cu siguranță ceea ce cauți și poate vei descoperi noii tăi ochelari de la GANT?