Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

VOOY

 
 
 
 

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust12
 • Normal
  Normal165
 • Larg
  Larg

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

marca

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

    

Preţ

 • 250 – 500 (177)
 •  
filtru
filtru
 
177
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/4
1/4
2 3 4

Ochelari de soare și de vedere VOOY


VISION OF THE OTHER YOU


Cine ești tu? Asta depinde numai de tine! Plin de entuziasm, Edel-Optics, cu noua sa marcă proprie, VOOY, urmărește viziunea diversității și bogăției de aspecte. Fiecare persoană este mai mult decât rezultatul propriei percepții de sine, dar are cel puțin la fel de multe fațete ca ceilalți oameni din jurul lor. Totuși, nu este vorba despre a te preface artificial pentru toată lumea, ci de a fi mereu tu însuți, în timp ce te reinventezi.

În fiecare zi alunecăm în diferite roluri, în funcție de situație. Când bunica te invită la o cina de familie sau ne ducem la bancher pentru că avem nevoie de împrumut, modus operandi este diferit de cel al adaptării la comportamentul din cercul nostru de prieteni. Noi comunicăm asta prin look-ul nostru vestimentar. În acest fel, puloverele cu glugă și tenișii Chucks nu sunt numai opusul codurilor vestimentare cu cămașă și cravată, ci arată și diferite fațete ale personalității noastre care apar în ținuta respectivă.

Ochelarii de vedere și ochelarii de soare intensifică acest efect. Chiar și purtarea de ochelari de soare este uneori o declarație în sine, în funcție de mediu și cadru. Acest lucru poate fi consolidat cu exemplare extravagante sau slăbit cu modele clasice. În funcție de starea de spirit, modul în care te simți și nivelul de seriozitate necesar, acest accesoriu ne permite să ne influențăm puternic percepția despre ceilalți. Ochelarii de soare cu greu pot fi trecuți cu vederea în mijlocul feței, dar, de asemenea, pot fi folosiți ca bandă sau atârnați în mod obișnuit în jurul gâtului în decolteul cămășii. Ochelarii de soare subliniază aspectul nostru și adaugă elemente de interes la aspectul nostru general.


De ce VOOY?


Cele patru litere care îți vor schimba viața de zi cu zi sunt „Vision of (the) other you” și se referă la diversitatea intrapersonală. Credem în imaginația ta, cu care te redefinești mereu. Fii pregătit când ieși din mașina din fața clădirii de birouri, iar noul tău client te privește deja de la distanță sau creezi o impresie mișto când întâlnești oameni din toată lumea la următorul festival.

Cu pachetul dublu VOOY vei obține două perechi de ochelari de soare diferite, cu care ai astfel accesoriul potrivit pentru a-ți sublinia starea de spirit actuală, chiar și în cazul schimbărilor spontane de rol. Când combini setul de 2, poți alege din întreaga gamă VOOY. Și combinația de ochelari de vedere și [rame ochelari de soare](Ochelari-de-soare-VOOY-Deluxe.html l) este posibilă. Pleci de pe plajă și te urci în mașină? Apoi pui ochelarii de soare VOOY în compartimentul de mănuși și pui ochelarii de vedere VOOY. Cu pachetul dublu ești pregătit pentru fiecare situație.

VOOY Deluxe SHOWTIME


VOOY Deluxe

Edel-Optics a venit cu ceva foarte special pentru intrarea pe piață a mărcii VOOY. Lansarea noului brand este făcută de nimeni altul decât veteranul rapper Samy Deluxe. Mai mult: Creativul „Baus”, care este unul dintre cei mai de succes raperi germani cu peste un milion de înregistrări vândute, nu doar că are rolul de mărturie purtând ochelari de la noi, ci a fost implicat pe deplin în întregul proces de proiectare a primei colecții de ochelari VOOY. Colaborarea VOOY x Deluxe a fost creată împreună cu artistul care a prezentat patru modele unisex, care sunt disponibile sub formă de ochelari de soare și ochelari de vedere. Stilurile proaspete poartă denumirile DAY OFF, FREESTYLE, SHOWTIME și STUDIO SESSION și reflectă viața plină de culoare al celebrității din Hamburg, în patru culori diferite.

DAY OFF

Have a break, have a DAY OFF! Acest model trebuie să fie pe nasul tău când te deconectezi, și tot ce dorești e să scapi de toate grijile. Ia-ți un VOOY Deluxe DAY OFF și bucură-te de puterea de intra în modul de relaxare. Ochelarii mari îți permit să te plimbi incognito de-a lungul promenadei, fără a fi nevoie să răspunzi privirilor altora. Acești ochelari de soare browline impresionează prin forma lor clasică, care se remarcă printr-o notă de modernitate între toate modelele standard.

FREESTYLE

Creativitate fără reguli și expresie spontană fără limite - acesta este stilul liber. Acești ochelari de soare VOOY nu numai că îți permit să simți pe pielea ta acest spirit liber, ci te influențează în mod direct, ca purtător. Astfel, VOOY Deluxe FREESTYLE este însoțitorul perfect, dacă nu îți pasă de codul vestimentar și tot ce vrei este doar să lași lucrurile să curgă în voia lor.

SHOWTIME

Gata, totul e pregătit! Nu tuturor le place să fie în centrul atenției, dar dacă te simți în vogă acum, acești ochelari de soare VOOY Deluxe sunt rampa ta de lansare. Designul dinamic cu gravura elaborată, asigură, că ieși în evidență oriunde te-ai afla. Mai ales în combinația de culori îndrăznețe de camuflaj și albastru deschis, VOOY Deluxe SHOWTIME este cel mai potrivit pentru personalități reale, ale căror apariție strigă „Toate privirile pe mine!”.

STUDIO SESSION

Pentru Samy Deluxe, sesiunile de studio sunt doar unul dintre multe moduri de a petrece timpul. Rapperului îi place să fie pe scenă și conceptul nostru îi place cel puțin la fel de mult ca a fi în buricul târgului. Și vibrațiile sunt întotdeauna la fel. Pentru a intra în starea de spirit potrivită, în hip-hop-ul dur se poartă adesea VOOY Deluxe STUDIO SESSION. Acești ochelari de soare rotunzi sunt, așadar, un model complet, care desigur poate fi purtat, indiferent de gustul muzical și de scenă. Session este întotdeauna acolo unde se fac Sesiuni.

VOOY NOT?


Întrucât prima colecție a mărcii a fost acceptată minunat, a doua colecție oferă o gamă și mai extinsă, la fel de diversă ca oamenii înșiși. Ochelarii de vedere și ochelarii de soare într-o mare varietate de modele, permit o multitudine de forme și culori diferite. Un total de 60 de variante pe categorie au ca rezultat o selecție uriașă de rame disponibile ca ochelari de vedere și ochelari de soare, permițând chiar și celor mai mari individualiști să-și schimbe aspectele.

AFTERWORK

Jos cu cravata și sus cu ochelarii! Când se apropie sfârșitul zilei și poți în cele din urmă să pui aspectul de birou, în care te forțezi în fiecare dimineață, deoparte, lucrurile pot fi și mai relaxate pe nas. VOOY Afterwork, cu forma sa modernă panto, este tovarășul perfect după muncă, dacă vrei să arăți că nu doar munca te definește.

PRESENTATION

O prezentare se referă la modul în care te vinzi. Nu contează dacă știi conținutul pe de rost sau nici nu știi despre ce vorbești, atâta timp cât aspectul este corect. Cu aspectul potrivit, toată lumea cumpără de la tine competența dorită. Cu VOOY Presentation într-un design clasic, rotund, nu poți greși și o să faci și o impresie serioasă.

DINNER

(Prima) impresie la o cină importantă nu este mai puțin relevantă. Fie în scopuri comerciale, fie cu potențiali socri - nu trebuie aplicat niciodată modă prea groasă. VOOY Dinner, cu rama sa discretă și subțire din metal, este garanția pentru un aspect adecvat.

CLUB ONE

„I wear my sunglasses at night!” - Poți face acest lucru, dar să-l lași să fie. Deoarece VOOY Club one, la fel ca toate modelele VOOY, este disponibil și ca ochelari de vedere. Cu rama groasă, domină aspectul tău fără a fi invadant. Așa că poți atrage deja privirile oaspeților petrecerii în coada din fața clubului și nu trebuie să te temi de „Doar cu invitație!” din partea portarului.

MEETING

Adesea credem că „Asta ar fi putut să fie și e-mail!” la ședințe, dar mulți dintre noi trebuie să participăm ocazional la ele. Și atunci când te întâlnești colegii, modelarea reciprocă este la fel de sigură, ca „Aminul” din biserică. Deci, fă din ținuta ta un subiect de conversație în bucătărie sau la cafea și strălucește cu VOOY Meeting. Nicio pereche de ochelari nu întruchipează aspectul business mai bine, decât acest model browline.

INSTAMOMENT

Dacă nu ți-e frică de priviri, ci vrei să le simți pe pielea ta sau să primești aprecieri grandioase pe social media, ai nevoie de ochelari, care să iasă din mulțime. VOOY Instamoment îți oferă calea perfectă, pentru a face să plouă cu likeuri și inimi. Pune-i și fă un #picoftheday cu #OOTD și ochelarii potriviți.

HOMEWORK

Cine nu o știe? „Mai întâi munca, apoi distracția!” - Inversăm acest motto. Deoarece înainte de a ne așeza la laptop pentru a ne rezolva problemele plictisitoare, putem să ne ocupăm de factorul de distracție cu VOOY Homework. Acești ochelari dreptunghiulari din acetat sunt incredibil de confortabili de purtat pentru perioade lungi de timp și, ca să fie și mai bine, arată bine.

DESIGNCHALLENGE

Designchallenge accepted! Cu această ramă frumoasă Butterfly, nici o doamnă nu trebuie să se mai ferească de comparații, ci dimpotrivă! Designul extravagant cu ramă dublă fină, câștigă cu ușurință fiecare concurs și este la fel de popular cu fiecare tip de femeie. De la modelul de pe podium, până la șoarecele gri, VOOY Design Challenge găsește mulți prieteni cu bun gust.

ARTMUSEUM

Gusturile sunt discutabile. Unii oameni au bun gust, alții doar se prefac că au. La fel ca în muzeul de artă, în care cunoscătorii întotdeauna se bucură de impostori, doar o mică parte a societății de modă are un sentiment de estetică. VOOY Artmuseum este personalizat pentru acești entuziaști de modă. Cu toate acestea, trebuie să poți purta acești ochelari cu un „statement”.

CABRIOLET

Cine vrea să facă o tură cu decapotabila, de obicei nu lasă numai motorul să urle, ci își pune și ochelari de soare tari când coboară acoperișul mașinii, pentru a se proteja de razele orbitoare ale soarelui. Dacă te imaginezi deja cu VOOY Cabriolet la această descriere de situație, ești în locul potrivit. Ca ochelari de soare, ei fac parte din excursia cu decapotabila, ca părul lung în vânt.Comandă ochelari de soare și de vedere VOOY online


Pentru a găsi ochelarii de soare potriviți de la VOOY, oferim opțiunea de probă online pentru ochelari, unde îți poți așeza practic modelul pe nas. Odată ce alegerea în ceea ce privește forma și culoarea este făcută, opticianul digital te va ghida în procesul de comandă pentru ochelari (de soare) cu dioptrii VOOY și, desigur, și atunci când cauți lentilele potrivite. Pentru ce design și ce lentile, te decizi, depinde în totalitate de gustul tău.

După ce ai găsit modelul preferat, poți comanda ochelari de soare sau de vedere ieftin online de la VOOY. În plus, fiecare model poate fi trimis înapoi gratuit, dacă te răzgândești. Nu se pot returna însă ochelarii cu dioptrii, confecționați individual ca ochelari VOOY cu dioptrii, decât dacă ele prezintă defecte de fabricație. Dacă ai întrebări, apelează pur și simplu la serviciul nostru de clienți la numărul de telefon local sau direct la personalul nostru la magazinele din Hamburg.

Când alegi ochelarii pentru setul de 2, poți alege la liber din întreaga gamă VOOY, astfel plătești doar pentru prima pereche, a doua o primești gratuit.


Serviciile noastre


La noi poți cumpăra pachet dublu VOOY ieftin și exclusiv online. Experiența de cumpărături cu cipuri RFID și iPaduri și serviciul pe care vi-l oferim în magazinele noastre este cea mai ieftină variantă de achiziție. Ne poți contacta prin E-mail sau prin numărul de telefon local la 0800 29 9 29 29** și vom răspunde la toate întrebările tale în conformitate cu cunoștințele noastre. Te ajutăm cu procesul de comandă, cu procesarea retururilor sau cu orice alte întrebări pe care le poți avea. Dacă ai „nevoie urgentă” de ochelari de soare, și ai absolut nevoie de accesoriul potrivit pentru petrecerea la plajă la sfârșitul săptămânii, poți să cumperi cu livrare express și îți vei putea ține ochelarii în mână chiar în ziua care urmează. Varietatea de metode de plată îți ușurează experiența de achiziție.


Ochelari de soare și de vedere pentru pasionații de modă sunt specialitatea noastră


Stilul este important pentru noi, iar sloganul nostru SEE AND BE SEEN nu este doar o frază goală, ci mai degrabă o chestiune de sensibilitate. Scopul nostru este de a oferi celui mai mare grup posibil de clienți acces ușor la ochelari de soare și de vedere, de înaltă calitate. În plus, toate subiectele legate de look-ul actual de vară, sunt dezbătute interesant în Blog, în timp ce Maestrul ochelarilor te sprijină activ în toate situațiile cu o mână de ajutor. Printre altele, noi oferim informații despre cum să cureți ochelarii în mod corespunzător sau ce să faci dacă, de ex. ți-ai stricat din greșeală ochelarii de soare și trebuie să trimiți ochelarii la reparat. Pe Facebook (www.facebook.com/edeloptics/) sau pe Instagram (www.instagram.com/edel_optics/), pe lângă discuția zilei – „Ce ochelari de soare poartă celebritățile acum?“ – găsești mereu și câte-un voucher cadou pentru oferta ochelari de soare sau posibilitatea de a participa în competiții cu mărturiile noastre, care includ și pe cele ale lui Samy Deluxe, Jérôme Boateng, Guido Maria Kretschmer, Sylvie Meis și Dieter Bohlen. Nu uita să afli ce au de oferit aceste celebrități și celelalte mărci!