HOTLINE +40 31 2295096
Livrare şi returnare gratuita
Drept la retur 30 de zile
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Livrare şi returnare gratuita
Drept la retur 30 de zile
 

 
 
 

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
  (553)
 • Normal
  Normal
  (60)
 • Larg
  Larg

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
 

Grupa de produse

Caracteristici

Culoarea cadrului

 • shiny (3)
 • matt (1)

Material rame

Preţ

 • jos 250 (305)
 • 250 – 500 (302)
 • 500 – 800 (257)
 •  
 
filtru
 
Sortierung
 
864
 
 
Produse/Pagină
 
Sortare
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
Ochelari de design Esprit ET17514 535
480,43 RON
 
 
Ochelari de design Esprit ET17535 538
508,73 RON
 
 
Ochelari de design Esprit ET17514 538
480,43 RON
 
 
Ochelari de design Esprit ET17567 538
508,73 RON
 
 
Ochelari de design Esprit ET17567 545
508,73 RON
 
 
Ochelari de design Puma PJ0009O 002
312,65 RON
 
 
Ochelari de design Esprit ET17567 543
508,73 RON
 
 
 
1/18
1/18
2 3 4
16 17 18

Ochelari pentru copii

Pentru copii numai cel mai bun

În calitate de părinți buni, avem grijă de copiii noștri, ca de ochii noștri. Dar, de asemenea, trebuie să avem grijă de ochii noștri, și de ochii copiilor noștri în general! Deoarece acestea se dezvoltă până la vârsta de 28 de ani și, nu în ultimul rând, din cauza numărului tot mai mare de ecrane din mediul nostru, se confruntă cu din ce în ce mai multe provocări. Viziunea slabă poate rezulta, de asemenea, din factori genetici. Este important, ca de la o vârstă fragedă, până la pubertate, până la vârstele de adult, să fie efectuate ** teste periodice de vedere ** la oftalmolog sau optician, pentru a nu identifica ametropia, sau alte probleme de vedere, dar și astigmatismul, care poate fi compensat cu ochelarii potriviți pentru copii.

Ochelari pentru copii mici?

Găsirea unei perechi potrivite de ochelari pentru copii, cu siguranță nu este o sarcină ușoară. Unul dintre obstacole este dezvoltarea feței, care include și creșterea punții nasului. La copiii mici, acest lucru nu este încă atât de pronunțat, ceea ce necesită o potrivire individuală. În plus, puntea nasului la copii este mai sensibilă decât osul nazal stabil la adulți, deoarece acest os al craniului facial necesită mulți ani pentru a se dezvolta. Pentru a nu se simți inconfortabil în acest moment, este recomandat o pernuță pentru nas, care se potrivește deosebit de bine și este căptușit ușor.

Un alt sfat important pentru bunăstarea copiilor noștri, este ochelarii pentru copii, cu brațe,care sunt adaptați la lățimea capului copilului și nu sunt prea strâmți. Atunci când achiziționezi o nouă pereche de ochelari pentru micuț, preferința pentru materiale flexibile la cadru și brațe, este una valoroasă. Acest lucru nu numai că face mai ușoară punerea ochelarilor, dar, de asemenea, împiedică apăsarea ajutorului vizual pe părțile laterale ale capului, atunci când capul a crescut puțin.

Cum să-mi conving copilul să poarte ochelari?

Mulți părinți își pun această întrebare, dar este relativ ușor de răspuns. În primul rând, trebuie respectate instrucțiunile din paragraful de mai sus. Deoarece dacă noul corp străin este inconfortabil pe fața copilului, există riscul ca acesta să ajungă repede într-un colț și să fie mereu „uitat” undeva. Prin urmare, potrivirea corectă a ochelarilor pentru copii este crucială. Nu în ultimul rând, deoarece copiilor le place în mod natural să se cațăre pe undeva, iar factorul distractiv ar fi pus în pericol de alunecarea constantă a ochelarilor atunci când se joacă și se distrează.

În plus, trebuie menționat, că nu te poți aștepta la o decizie rațională de la copiii mici. Purtarea ochelarilor este un lucru mult mai emoțional pentru copii, decât pentru adulți. Prin urmare, micile terori - fie că sunt băieți sau fete - sunt mai ușor de convins, dacă le plac foarte mult ochelarii. Răbdarea este deosebit de importantă atunci când cumperi ochelari pentru prima dată, cea mai bună decizie este luată de copil. Deoarece cu cât îi plac mai mult ochelarii, cu atât mai mult vor fi purtați.

Prin urmare, ca părinte, plănuiește-ți suficient timp pentru a cumpăra ochelari și, mai degrabă, oferă-i copiilor tăi câteva modele de ochelari la modă, decât mai puțin la modă, pentru că acest lucru crește șansa existenței unei rame ochelari, cu care un băiat încăpățânat sau o fetiță timidă să se poată bucura (sau vice versa). În orice caz, nu trebuie să încalci limita, numai să te asiguri, deoarece cu alegerea corectă a ochelarilor, există și o atitudine pozitivă față de noul accesoriu.

Pentru a economisi timp, este indicat să cauți online în avans, pentru a vedea ce oferă lumea colorată de ochelari junior. Edel-Optics are o selecție largă de ochelari copii la modă, în diverse forme și culori. Cu aproape 1.000 de modele și peste 20 de mărci, o pereche potrivită poate fi găsită pentru fiecare purtător de ochelari tânăr. Ochelarii Ray-Ban Junior sunt deosebit de populari, cu care micii eroi pot arăta ca eroii lor. Desigur, merită să aruncăm o privire și asupra mărcilor de ochelari precum Oakley sau mărcile noastre Boutique, cum ar fi Stella McCartney. Dacă găsești câteva favorite, le poți comanda cu ușurință acasă, încearcă-le cu fiul sau fiica ta și, dacă este necesar, le poți trimite înapoi gratuit.

La ce să mai fiu atent la ochelarii de copii?

Cel mai important lucru cu ochelarii pentru copii este reglarea regulată a vederii. Ochelarii amuzanți și colorați pot fi o condiție prealabilă pentru copii să își accepte ochelarii, dar factorul principal sunt ochii și vederea. Și acest lucru ar trebui să fie întotdeauna sută la sută, dacă există întotdeauna alergat în sus și jos și copaci în viața copiilor.

Riscul de rănire în aceste aventuri este corespunzător mare. Pentru a proteja ochii copiilor noștri, ar trebui să preferăm ochelarii pentru copii cu lentile din plastic sau policarbonat. Lentilele din plastic au avantajul, față de sticlă, că nu se sparg în cioburi în caz de impact sau alte efecte ale forțelor fizice în general.

Dacă te afli în căutare după ochelari de soare copii, Protecția UV este, de asemenea, absolut esențială, deoarece tocmai ochii sensibili ai copiilor și a adolescenților trebuie să fie protejați de razele UV. Este recomandat să nu folosești produse fără simbolul „CE”. Dacă vrei să fi în siguranță, în magazinul nostru online găsești ochelari de soare pentru copii cu conștiință curată. Deoarece toți ochelarii de soare din gama noastră nu numai că au certificarea CE, ci și cea mai bună protecție (UV400).

Aveţi nevoie de ajutor?
FAQ
+40 31 2295096
Luni-Vineri orele 10-19
 
Etichetă de retur
 
Magazinul nostru
 
Tutoriale Video