Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare
Ochelari sport

 
 
 

Ochelari de vedere TITANFLEX

 
 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust75
 • Normal
  Normal488
 • Larg
  Larg63

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?

Caracteristici

Culoarea cadrului


Preţ

 • 250 – 500 (1)
 • 499 – 800 (143)
 • 800 – 1.000 (293)
 • 999 – 1.200 (424)
 • 1.199 – 2.500 (127)
 •  
filtru
filtru
 
988
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/21
1/21
2 3 4
19 20 21

Cumpără Ochelari TITANFLEX Online


Ușor, flexibil, robust: Ochelari din titan cu memorie, made in Germany


Ochelari îndoiți? Brațe rupte? Cu Titanflex niciodată! Marca de la Eschenbach Eyewear este adesea folosită astăzi ca sinonim pentru ochelarii indestructibili din oțel cu balamale cu arc. Dar, de fapt, aliajul utilizat de Titanflex este de multe ori mai flexibil decât oțelul pentru arcuri convențional și este cu până la o treime mai ușor. Cu toate acestea, modelele conving nu numai prin funcționalitatea ridicată și confortul la purtare, ci și prin designul izbitor**.


Tehnologia Titanflex


Producătorul Eschenbach din Nürnberg este cunoscut pentru calitatea optică remarcabilă fabricată în Germania încă din 1913. În 1988, inventatorii companiei au avut viziunea unei rame de ochelari practic indestructibile. Titanul, material cu memorie, fusese folosit până acum doar în domeniul călătoriilor spațiale, al construcțiilor navale sau al tehnologiei medicale. Acum și pentru ochelari - o adevărată revoluție pe piața ochelarilor. Aliajul de titan patentat de Titanflex - Eschenbach are o memorie de formă, așa-numitul memory effect. Acest lucru înseamnă, că rama revine întotdeauna la forma inițială după ce a fost îndoită. Desigur, nu poți să faci nod din ochelari, dar ramele Titanflex de înaltă calitate supraviețuiesc fără efort unor situații în care alte rame nu ar face-o. Calitatea și puterea inovatoare a Titanflex nu s-au schimbat până în prezent. Cu tehnologia lor Performance Design Technology, ochelarii Titanflex sunt în continuare la cel mai înalt nivel în ceea ce privește titanul cu memorie.


Punctele forte ale ochelarilor Titanflex:


 • Extrem de robust datorită tehnologiei de vârf
 • Greutate redusă și confort ridicat la purtare
 • Calitatea de prelucrare: made in Germany
 • Design atemporal, multiplu premiat

 • Titanflex: Material inovativ și design modern


  Bijuteriile flexibile ale mărcii Titanflex sunt create prin inginerie germană și un simț distinct al stilului. Titanul este tratat termomecanic și rafinat manual, singura modalitate de a garanta calitatea înaltă a metalului cu memorie. Dar toate acestea nu ar fi nimic fără designul revoluționar și funcțional care convinge din nou și din nou juriul Red Dot Award, unul dintre cele mai importante premii de design din Germania. Un premiu Red Dot nou-nouț a fost acordat 2021 modelului pentru bărbați EB 820875 în gri-argintiu, a cărui formă izbitoare cu podul nasului decalat stabilește noi standarde. 2020, ochelarii de aviator gri-antracit EBT 820826 au fost premiați pentru designul lor modern.


  Tehnologia întâlnește designul: stilul atemporal Titanflex


  În colecțiile sale, Eschenbach Titanflex se concentrează în primul rând pe rame ochelari bărbați. Cu toate acestea, multe dintre rame pot fi purtate și ca rame ochelari unisex fără probleme. În plus, materialul ușor și robust este, de asemenea, perfect pentru ochelari pentru copii Titanflex, care au fost, de asemenea, foarte populare de ani de zile datorită durabilității lor. Fie că este vorba de bărbat, femeie sau copil: stilurile puriste nu se pun în evidență pe ei înșiși, ci chipul purtătorului. Fie că sunt izbitor de masculine, într-o formă metalică angulară, vezi EBT 820693, fie într-un amestec măgulitor de material de plastic și titan, vezi EBT 829709 - toate ramele de la Titanflex oferă aceeași rezistență, deoarece plasticul este folosit doar în locuri decorative, nu pe brațe sau pe puntea critică, podul nazal. Gama Titanflex include culori clasice de ochelari, cum ar fi negru, argintiu, auriu sau havana, dar și modele moderne în albastru, gri sau roșu ruginiu. Ar trebui să încerci niște ochelari Titanflex în magazinul nostru online, prin proba online, pentru a afla care este culoarea ta preferată. Sau fă clic pe mărcile următoare, vezi ochelari Jos. Eschenbach, ochelari Brendel sau ochelari Freigeist.