Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare
Ochelari sport

OCHELARI PROGRESIVI

Lentile la prețuri avantajoase

 
 
 

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust2.412
 • Normal
  Normal14.926
 • Larg
  Larg385

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

marca

Preţ

 • jos 250 (1)
 • 250 – 500 (1.443)
 • 500 – 800 (4.807)
 • 799 – 1.000 (4.563)
 • 999 – 1.200 (2.824)
 • 1.199 – 2.500 (4.332)
 • sus 2.499 (336)
 •  
filtru
filtru
 
18.306
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru

Vedere ascuțită continuă

Strâmbi din ochi prin ochelari în mod regulat, pentru a vedea lucrurile din apropiere? Brațele tale nu mai sunt suficient de lungi pentru a citi tot? Ochelarii noștri progresivi la prețuri accesibile te ajută să vezi bine la toate distanțele:

Așa funcționează:

 • Selectează rama, fă clic pe "Comandă cu dioptrie" și după aceea pe "Lentile progresive"
 • Introdu-ți valorile prescripției și selectează câmpul vizual dorit
 • Selectează lentilele dorite și adaugă alte elemente suplimentare
 • După comandă, noii tăi ochelari vor fi realizate exclusiv pentru tine și vor ajunge la tine, de obicei, în termen de 10-14 zile lucrătoare

Mai multe informații și sfaturi respectiv tippuri practice pentru durata de acomodare găsești la sfătuitorul nostru.

VOOX H
Rame Ochelari Tom Ford FT5294 001
2.318,41 RON
 
Rame Ochelari Tom Ford FT5401 052
2.318,41 RON
 
Rame Ochelari Tom Ford FT5401 020
2.318,41 RON
 
Rame Ochelari Tom Ford FT5294 052
2.318,41 RON
 
Rame Ochelari Ray-Ban RX7140 2001
1.089,61 RON
 
Rame Ochelari Ray-Ban RX7017 5196
1.024,47 RON
 
Rame Ochelari Ray-Ban RX7140 5687
1.089,61 RON
 
Rame Ochelari Polo PH2083 5007
900,11 RON
 
Rame Ochelari Polo PH2083 5003
900,11 RON
 
Rame Ochelari Tom Ford FT5294 056
2.318,41 RON
 
Rame Ochelari Ray-Ban RX8901 5244
1.273,19 RON
 
Rame Ochelari Ray-Ban RX7140 2000
1.089,61 RON
 
Rame Ochelari Tom Ford FT5401 045
2.318,41 RON
 
Rame Ochelari Tom Ford FT5401 001
2.275,46 RON
 
Rame Ochelari Ray-Ban RX8901 5263
1.273,19 RON
 
 
 
1/382
1/382
2 3 4

Tot ce trebuie să știi despre ochelarii progresivi


Cum funcționează ochelarii progresivi?


Cum funcționează ochelarii progresivi?


Ochelarii progresivi oferă cea mai bună vedere la toate distanțele. În loc de ochelari de citit și ochelari de distanță, ai nevoie doar de o singură pereche de ochelari. Ochelarii progresivi se mai numesc și multifocale, deoarece cu o singură lentilă se corectează în mod continuu mai multe acuități vizuale. Acest lucru face ca ochelarii progresivi să fie cea mai modernă și confortabilă formă de corectare a presbiopiei. Dar cum funcționează, de fapt, lentilele multifocale? Așa-numitele lentile progresive conțin diferite câmpuri de vedere: Dacă privești prin zona superioară a lentilei, vederea la distanță este clară, iar în partea de jos se află zona de apropiere, necesară pentru citire. Spațiul dintre ele este responsabil pentru distanțele medii, de exemplu, tabloul de bord al unei mașini sau stâlpul de delimitare în timpul parcării. Tranziția între aceste valori de refracție diferite este lină, de unde și denumirea de ochelari progresivi.

Wie funktionieren Gleitsichtbrillen Grafik 2

Zona de distanță, zona intermediară și zona apropiată pot fi extinse în mod diferit, în funcție de calitatea lentilelor și de preferințele individuale. Un câmp vizual mai larg costă puțin mai mult, dar oferă avantaje semnificative pentru confortul purtării. Acest lucru ridică următoarele întrebări: Ce tipuri de ochelari progresivi există? Și ce ochelari de vedere progresivi sunt potriviți pentru mine?


Wie funktionieren Gleitsichtbrillen Grafik 3

Classic Comfort

(câmp de vizibilitate normal) Aceste lentile sunt alegerea potrivită pentru începători. Cu toate acestea, atunci când privești în jur, trebuie să întorci capul mai mult, deoarece zonele periferice defocalizate sunt relativ mari.
Wie funktionieren Gleitsichtbrillen Grafik 3

Comfort

(câmp de vizibilitate extins) Cu aceste lentile, capul nu trebuie să fie mișcat la fel de mult atunci când privești în jur, ca în cazul lentilelor cu un câmp vizual normal. Acest lucru se datorează faptului că, în comparație, câmpul lor vizual este extins cu 20 la sută.
Wie funktionieren Gleitsichtbrillen Grafik 3

Premium

(câmp de vizibilitate lărgit) În acest caz, câmpul vizual este cu 35% mai mare decât cel normal. Aceste lentile reprezintă mijlocul de aur.
Wie funktionieren Gleitsichtbrillen Grafik 3

Individual

(câmp de vizibilitate larg)
Lentilele din această categorie oferă un câmp de vizibilitate, care este cu 50% mai mare decât cea a versiunii de începător.
Wie funktionieren Gleitsichtbrillen Grafik 3

Individual Super+

(câmp de vizibilitate maxim) Dacă vrei confort maxim, trebuie să alegi aceste lentile. Câmpul lor vizual este cu 65 la sută mai mare, decât în mod normal. În plus, perioada de aclimatizare este semnificativ mai scurtă, iar privirea îndelungată la distanțe apropiate și intermediare este mai confortabilă.


Când am nevoie de ochelari progresivi?

 Pentru cine sunt potriviți ochelarii progresivi? Pe scurt: Pentru toate persoanele cu miopie și hipermetropie, care au nevoie de ochelari de distanță și care au și prezbiopie.
MAI DEPARTE

Prezbiopia este un proces complet natural, care începe de obicei în jurul vârstei de 40 de ani. Cristalinul ochiului își pierde din elasticitate odată cu vârsta și nu se mai poate adapta la fel de bine la diferite distanțe. Ca urmare, ochiul nu mai este capabil să se concentreze la fel de bine asupra obiectelor din apropiere, iar literele devin vizibil încețoșate. Dacă, la un moment dat, brațele tale nu mai sunt suficient de lungi pentru a citi clar, nu mai există nicio soluție pentru a evita ochelarii de citit - sau chiar ochelarii progresivi. Apropo, persoanele cu vedere de departe au, de obicei, probleme vizibile de prezbiopie mai devreme, deoarece nu își pot scoate ochelarii pentru a se uita la ceva de aproape, așa cum fac persoanele cu vedere scurtă.

Test: Când încep să aibă sens ochelarii progresivi?

 • Ai probleme în a vedea lucrurile focalizate de aproape?
 • Ți cartea din ce în ce mai departe de tine atunci când citești?
 • Îți obosesc ochii mai repede când citești? Ai dureri de cap mai des decât de obicei?
 • Îți pui jos ochelarii atunci când citești, pentru că vezi mai bine fără ei?

Dacă ai răspuns afirmativ la una sau mai multe dintre aceste întrebări, ar fi timpul să-ți faci o programare (Link zu /stores.html) la un oftalmolog sau optometrist.


Wann brauche ich eine Gleitsichtbrille Grafik

Ce avantaje au ochelarii progresivi? Și ce dezavantaje?

 Poate te întrebi: ar trebui să folosesc o pereche de ochelari de vedere progresivi sau două perechi de ochelari normali? Răspunsul depinde de nevoile tale și, desigur, de acuitatea ta vizuală individuală.
MAI DEPARTE

În principiu, ochelarii de vedere progresivi au câteva avantaje:

 • Nu trebuie să schimbi în mod constant între ochelarii de citit și ochelarii de distanță și nu trebuie să ai tot timpul două perechi de ochelari cu tine. Ca să nu mai vorbim de deranjul de a căuta, dacă nu găsești una dintre cele două perechi....
 • Ochelarii de vedere progresivi nu au doar o putere de citire și una de distanță, ci și un număr infinit de zone de vedere, ceea ce face posibilă o vedere clară chiar și la distanțe intermediare.
 • Ochelarii progresivi arată ca ochelarii normali - o soluție discretă care nu dezvăluie vârsta.

Ochelarii progresivi au, desigur, și dezavantaje:

 • Câmpurile de vedere multiple înseamnă, de asemenea, că fiecare câmp vizual individual este mai mic decât în cazul ochelarilor de vedere simplii. De exemplu, dacă îți petreci cea mai mare parte a timpului lucrând la un ecran de calculator sau citind cărți în timp ce stai întins, ar fi mai bine să folosești ochelari de lucru sau ochelari de lectură.
 • Este nevoie de o perioadă de timp pentru a ne obișnui cu ochelarii de vedere progresivi: creierul nostru are nevoie de la câteva ore până la câteva săptămâni pentru a învăța noul mod de a vedea. Sfat: Cu cât începi mai repede să porți ochelari de vedere progresivi, cu atât mai ușor va fi să te obișnuiești cu ei!
 • Ochelarii progresivi sunt complecși de fabricat și, prin urmare, mai scumpi decât ochelarii normali.

Concluzie: Ochelarii cu lentile progresiv sunt un lucru minunat - dar nu toată lumea se înțelege cu ei imediat. A te stresa cu poveștile cu probleme ale cunoscuților nu este foarte eficient. Este mai bine să începi cu o minte deschisă, deoarece astfel creierul tău se va obișnui mai ușor cu noii câmpuri de vedere.


Care este diferența dintre ochelari progresivi și ochelari bifocali?

 În principiu, există mai multe opțiuni pentru ochelari cu diferite puteri: Lentile progresive, bifocale și trifocale.
MAI DEPARTE

Lentilele progresive permit o vedere continuă la toate distanțele. În plus, există lentile bifocale și lentile trifocale. Sunt acestea poate la fel de bune? Nu. Ochelarii bifocali constau dintr-o lentilă obișnuită pentru distanță cu o mică "fereastră" pentru vederea de aproape. Acest tip de ochelari a fost inventat de inventatorul american Benjamin Franklin, care, în 1770, a înjumătățit pur și simplu lentilele ochelarilor săi de apropiere și de îndepărtare și a montat jumătățile împreună într-o singură ramă. Poate nu la fel de cutremurător ca invenția sa a paratrăsnetului, dar totuși o mare ușurare pentru omul de stat. Dezavantajul: Spre deosebire de ochelarii progresivi, în cazul cărora ochiul poate aluneca de la aproape la departe, în cazul ochelarilor bifocali ochiul sare de la aproape la departe fără nicio tranziție. Acest lucru nu este doar obositor pentru ochii noștri, ci poate fi și periculos atunci când urcăm scările, de exemplu. Ochelarii trifocali au o altă fereastră încorporată pentru intervalul intermediar. Adevărul este că, în ambele variante, "ferestrele mici" sunt vizibile în mod clar, ceea ce este neatractiv și nu foarte contemporan.


Cât costă a pereche de ochelari progresivi buni?

 Pentru o pereche de ochelari progresivi, poți cheltui rapid 1.000 de euro la un optician staționar. Cu toate acestea, unele magazine online anunță lentile progresive la un preț de doar 50 de euro.
MAI DEPARTE

Cum apar aceste diferențe mari de preț? Și oricum: De ce sunt atât de scumpi ochelarii progresivi? În primul rând: pentru 50 de euro nu te poți aștepta la minuni, nici în ceea ce privește câmpul vizual, nici în ceea ce privește grosimea lentilelor, la urma urmei, combinarea a zeci de puncte forte optice într-o singură lentilă este un proces de fabricație foarte complex. Prețul ochelarilor de vedere progresivi este format, în principiu, din două componente: lentilele și rama. În ceea ce privește rama, există o marjă de manevră semnificativă în funcție de furnizor și există, de asemenea, diferențe semnificative în ceea ce privește prețul lentilelor progresive. Lentilele standard pornesc de la aproximativ 100 de euro, iar lentilele progresive individuale cu rază vizuală extinsă sau similare costă de la 400 de euro în sus. Dacă mai vrei un strat anti-reflexie suplimentar, întărire sau colorare, totul se adaugă rapid. O alternativă sunt lentilele progresive standard prefabricate, fără fițe, cu un confort vizual corespunzător mai scăzut. Cât de scumpă este o pereche bună de ochelari de vedere progresivi? Dacă apreciezi o ramă de marcă frumoasă, un serviciu bun și lentile de calitate făcute la comandă, care punctează cu un câmp de vedere mai larg și cu rafinamente la lentile, te poți aștepta să plătești în jur de 650 de euro.


Cât costă a pereche de ochelari progresivi buni


Ce ramă de ochelari pentru lentile progresive?

 Nu orice ramă este potrivită pentru a fi folosită ca ochelari progresivi, deoarece lentilele trebuie să aibă o anumită dimensiune pentru a permite o vizibilitate optimă.
MAI DEPARTE

Trebuie să iei în considerare următoarele aspecte, atunci când alegi rama:

Înălțimea ramei
Rama trebuie să aibă o înălțime de cel puțin 25 de milimetri, astfel încât toate zonele de vizibilitate ale lentilelor progresive să aibă suficient spațiu în ele. Dacă rama este prea joasă, raza de apropiere sau de distanță trebuie să fie redusă, ceea ce ar îngreuna în mod inutil vederea corectă.

Forma ramei
Ochelarii progresivi fără rame sunt foarte discreți pe față și se potrivesc bine cu orice ținută. Cu toate acestea, modelele de ochelari fără rame sunt recomandate doar până la o anumită miopie. La puteri mai mari, marginile lentilelor devin mai groase cu câțiva milimetri.

Lățimea ramei
Lățimea ochelarilor pe care îi alegi trebuie să corespundă cât mai bine cu lățimea capului, astfel încât brațele să se potrivească perfect pe urechi și rama să nu alunece. Numai o potrivire perfectă garantează o vedere perfectă. Ochelarii care sunt prea mari, au efect de micșorare asupra capului, și astfel capul va părea mai mic, ceea ce este pur și simplu neatractiv.

Tutorial 4:

Determină dimensiunea ochelarilor - ce lățime de lentile se potrivește?
Pentru a afla ce mărime trebuie să aibă noii tăi ochelari pentru a se potrivi perfect, aflii aici.
Welche Brillenfassung fuer Gleitsicht Grafik

Ce caracteristici trebuie să aibă o pereche de ochelari progresivi?

 Câmp vizual suficient de mare este un lucru. Dar o pereche bună de ochelari de vedere progresivi ar trebui să aibă câteva caracteristici în plus, pentru o vedere perfectă.
MAI DEPARTE
 • Lentile subțiri și ușoare
  În special în cazul ametropiilor severe, este important să alegi lentile mai subțiri și, prin urmare, mai ușoare. Se recomandă un indice de refracție de cel puțin 1,6. Cu acest indice, lentilele sunt deja cu 20% mai subțiri și mai robuste decât cele cu indicele de refracție standard de 1,5.
 • Clean Coat
  Un strat, care asigură faptul că praful și murdăria care obstrucționează vederea nu aderă la lentile, ci pot fi îndepărtate cu ușurință.
 • Strat super anti-reflexie
  Fără un strat antireflex, persoana cu care vorbești nu-ți poate vedea ochii prin ochelari, ci doar pe ei înșiși în lentile. Stratul anti-reflexie garantează o vizibilitate perfectă - și reduce, de asemenea, pericolele legate de reflexiile de lumină și de strălucire, de exemplu în traficul rutier.
 • Efect Lotus
  Acoperirea lotus permite picăturilor de apă să nu stea pur și simplu pe lentilă, astfel încât, chiar și după o ploaie, este garantată cea mai bună priveliște.
 • 100 % protecție UV
  Lentilele de ochelari ar trebui să aibă întotdeauna protecție UV de 100% - deoarece razele ultraviolete dăunătoare ale soarelui atacă retina și pot provoca boli precum cataracta.
 • Călire suplimentară
  Zgârieturile de pe lentilele ochelarilor de vedere nu numai că arată urât, dar înrăutățesc imediat vederea. Un strat extra dur aplicat pe lentile le face mai rezistente și mai durabile.
 • Filtru de lumină albastră
  Dacă lucrezi mult la calculator, ar trebui să iei în considerare un filtru împotriva luminii albastre cu unde scurte din monitoare, care ne obosește rapid ochii.
Ce caracteristici trebuie să aibă o pereche de ochelari progresivi


Cum trebuie să stea ochelarii progresivi?

 La orice ramă de ochelari, este important ca aceasta să se potrivească bine și să nu alunece constant înainte și înapoi. În cazul ochelarilor de vedere progresivi, acest lucru este dublu și triplu adevărat.
MAI DEPARTE

Dacă o pereche de ochelari progresivi nu este centrată corect, se pot produce dureri de cap și oboseală rapidă, deoarece ochii și creierul trebuie să facă un efort constant pentru a compensa potrivirea incorectă. Prin urmare, este foarte important să se determine corect distanța pupilară pentru a se asigura că privirea purtătorului poate viza toate zonele vizuale fără efort.

Cum trebuie să stea ochelarii progresivi poză?

Cât durează, până mă obișnuiesc cu ochelari progresivi?

 Fiecare purtător de ochelari știe una sau două povești despre cunoștințe care s-au obișnuit cu greu cu noii lor ochelari de vedere progresivi. Dar există o serie de sfaturi pentru prima perioadă.
MAI DEPARTE

Amețeli, dureri de cap, zone defocalizate: În mod clar, obișnuirea cu un nou mod de a vedea este muncă grea pentru creierul nostru. Este logic, ca această fază de aclimatizare să dureze câteva zile și poate chiar două sau trei săptămâni. Prin urmare, se recomandă să începem să purtăm ochelari de vedere progresivi cât mai devreme, pentru a ușura cât mai mult munca creierului nostru. Cei mai mulți purtători noi de ochelari progresivi se obișnuiesc foarte greu cu faptul, că acum trebuie să întoarcă mult mai mult capul cu privirea, pentru a folosi zonele vizuale individuale ale ochelarilor. Iată câteva sfaturi pentru a face tranziția mai ușoară:

Cât durează, până mă obișnuiesc cu ochelari progresivi
 • Poartă noii ochelari progresivi în fiecare zi și, de preferință, tot timpul, doar așa se va obișnui creierul cu ei.
 • Încearcă să întorci întotdeauna capul, atunci când privești în jur, astfel încât să nu fii nevoit să privești prin zonele periferice defocalizate.
 • Poartă ochelarii pentru diferite activități. Atunci când citești, te plimbați sau te uiți la televizor, ai nevoie de diferite zone vizuale și astfel îți antrenezi privirea.
 • Urcatul scărilor este adesea o problemă la început: încearcă să privești în mod constant prin partea centrală a lentilelor, care acoperă o zonă de până la 2 metri distanță.
 • Atunci când citești, nu înclina prea mult capul în jos, altfel nu vei mai putea vedea prin zona de apropiere a lentilelor. Consecință: Textul pare neclar.
 • Partea superioară a lentilelor este destinată vederii la distanță. Atunci când conduci, ține-ți capul drept și privește în jos doar spre bord. Când te uiți peste umăr, trebuie să întorci capul puțin mai mult decât înainte.

Dacă, în ciuda acestor sfaturi, tot ai probleme după câteva zile, este posibil ca acest lucru să se datoreze tipului de lentilă. În cazul tipurilor mai ieftine, Classic sau Comfort, câmpul vizual nu este la fel de larg, ceea ce înseamnă că părțile laterale sunt neclare. Acest lucru este perfect normal și trebuie să fie compensat prin mișcări ale capului. Cu toate acestea, dacă vederea este încețoșată atunci când privești drept înainte sau dacă trebuie să-ți orientezi capul pentru a vedea bine, este logic să contactezi serviciul de asistență.


Gleitsichtbrille Anprobe

Ochelari de soare progresivi

 Chiar și la soare, este enervant să trebuiască să schimbi constant între mai multe perechi de ochelari. Ochelarii de soare progresivi sunt soluția confortabilă.
MAI DEPARTE

Există două opțiuni pentru ochelari de soare cu lentile progresive: Adaugă pur și simplu o nuanță la alegere, atunci când comanzi ochelari de vedere progresivi, online. Sau, dacă vrei o ramă mai neobișnuită, comandă pur și simplu lentile progresive pentru modelul de ochelari de soare preferați. Din nou, nu uita să adaugi nuanța pe care o dorești, atunci când plasezi comanda! Poți alege între lentile de diferite culori, cu sau fără polarizare și lentile heliomate.


Ochelari de soare progresivi

Pot să folosesc ochelari progresivi și pentru sport?

 Mulți oameni își pun pur și simplu ochelarii în geanta de sport atunci când fac exerciții fizice. Mai confortabili și mai favorabili pentru o experiență sportivă bună, sunt ochelari sport cu lentile progresive.
MAI DEPARTE

Ochelarii de zi cu zi pot reprezenta un risc de rănire în timpul activităților sportive, deoarece se pot sparge cu ușurință, dar nici mersul pe jos fără o vedere clară nu este lipsit de probleme. În principiu, lentilele progresive pot fi montate fără probleme în mulți ochelari de sport, doar că rama nu trebuie să fie prea îndoită. Cu toate acestea, ar trebui să știi în prealabil exact pentru ce sport ai nevoie de ele și care sunt distanțele cele mai importante pentru acesta. Pentru tirul la porumbei de lut ai nevoie de o rază vizuală diferită, față de cea pentru golf. Iar dacă preferi tenisul sau down-hill mountain-biking, probabil că vei avea dificultăți cu lentilele progresive, deoarece trebuie să comuți constant între distanțele apropiate și îndepărtate.


Progresiv și lentile de contact? Merge așa?

 Cei care nu pot sau nu doresc să poarte ochelari progresivi, au opțiunea de a folosi lentile de contact multifocale, înafară de operație.
MAI DEPARTE

În cadrul unei operații, cristalinul propriu al organismului este înlocuit cu un cristalin multifocal artificial. Pentru cei care preferă să folosească lentile de contact multifocale, este important să rețineți, că acestea funcționează puțin diferit față de ochelarii progresivi. Cu lentilele de contact multifocale, vederea de departe și cea de aproape sunt integrate în mod egal. Creierul decide în fiecare caz pentru o imagine clară în apropiere sau la distanță, în funcție de locul în care privești. Și aici, nimic nu funcționează fără o perioadă de aclimatizare. Important: Lentilele de contact progresive trebuie să fie adaptate de către un oftalmolog sau un optician pentru o potrivire perfectă.


Ochelari progresivi sau ochelari de muncă?

 Ochelari progresivi pentru calculator, este posibil așa ceva? În principiu, da, în special pentru persoanele care au doar o diferență mică între vederea de aproape și cea de departe sau care au, în general, valori de prescripție foarte mici.
MAI DEPARTE

Dacă nu este cazul, lucrul la PC cu ochelari de vedere progresivi este adesea destul de obositor, deoarece câmpul vizual al ochelarilor progresivi devine neclar în părțile laterale și, astfel, vei fi obligat să-ți miști în mod constant capul înainte și înapoi, pentru a vedea tot monitorul. În acest caz, se recomandă ochelari speciali pentru locul de muncă, numiți și ochelari pentru calculator sau ochelari de birou. Aceștia se caracterizează printr-un câmp extins pentru apropiere și distanțe medii, astfel încât să poți sta și lucra fără contorsionări. Sunt acoperite toate zonele de la aproximativ 45 cm până la aproximativ 3 metri, ceea ce acoperă totul, de la telefonul mobil, la ecran și până la colegul de la ușa biroului. Singurul lucru de care trebuie să ții cont atunci când alegi zona de vizionare, este dacă lucrezi în principal pe un laptop sau dacă ai un ecran care este mai departe și, eventual, într-o poziție ridicată. Și, bineînțeles, nu trebuie să-ți uiți ochelarii de muncă acasă, așa că cel mai bine este să îi ți întotdeauna într-o husă în geanta de lucru, altfel cei mai buni ochelari nu vor mai fi de folos.