Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

Ochelari de vedere Polaroid

 
 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust102
 • Normal
  Normal348
 • Larg
  Larg6

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?

Caracteristici

marca

Tipul ramei

Culoarea lentilei

  

Preţ

 • 250 – 500 (391)
 • 499 – 800 (65)
 •  
filtru
filtru
 
456
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/10
1/10
2 3 4
8 9 10

Priveliște deosebită prin ochelari de vedere Polaroid

Ochelari Polaroid de vedere? Desigur, cuvântul Polaroid a fost cunoscut pentru dumneavoastră într-un context diferit. Fără îndoială, Polaroid este o marcă tradițională în domeniul fotografiei. Compania a reușit să-și facă un nume în întreaga lume, în special prin aparatele sale de fotografiat instantanee. Dar Polaroid nu s-a odihnit pe lauri, dar a extins munca de înaltă calitate și în alte domenii. Deci, de exemplu, au devenit producător de ochelari Polaroid. Ochelarii Polaroid reprezintă standarde excelente de calitate. Fondatorul mărcii Edwin Land este deosebit de recunoscut. El a fost iniţial un medic și, prin urmare, s-a ocupat, în afara design-ului, în mare măsură de protecția ochilor cu ajutorul ochelarilor Polaroid. Pe parcurs, Polaroid a dezvoltat o suprafață specială a ochelarilor pentru protecția ochilor și a ochelarilor însăşi. Aici, experiența cu ochelarii Polaroid povesteşte propria sa istorie, atunci când persoanele care îi poartă, laudă materialul de înaltă calitate, manopera deosebită și design-ul proeminent al ochelarilor Polaroid. Fie că sunteți în căutarea de ochelari Polaroid dame sau ochelari Polaroid bărbați - lăsaţi-vă inspirați de aceste modele unice.


Ochelarii Polaroid şi celebritățile


Vedetele celebre sunt obsedate de ochelarii Polaroid şi preferă să fie fotografiate cu aceste modele speciale. Fani celebri din diferite părți ale lumii bogate și de frumusețe: DJ Dou The Tripletz îi place să se distreze cu ochelarii Polaroid în timpul concertelor sale. Bloggeriţa ultra populară Tosha Eason, de asemenea, s-a îndrăgostit de aceşti ochelari unici și îi place să îi folosească pentru apariția sa on-line și pentru a-și completa ţinutele speciale. Acelaşi lucru se referă şi la Cara Delevingne. Modelul popular poartă deseori ochelari Polaroid în public.


Tehnologia din spatele ochelarilor Polaroid


**Ochelari de vedere Polaroid **nu doar fascinează prin design-ul lor la modă și remarcabil, dar mai ales prin echipamentul lor de înaltă calitate. De la fondare, aceste modele au fost considerate ca un sfat din interior pentru ochelarii polarizați. Ochelarii de soare Polaroid sunt disponibili ca ochelari de soare obișnuiţi sau ca ochelari Polaroid cu putere dioptrică. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, fie că sunt ochelari de sport Polaroid sau ochelari de atașare Polaroid - veți beneficia întotdeauna de excelenta manoperă. Toţi ochelarii Polaroid sunt echipaţi cu un filtru de polarizare. Pentru a face acest lucru și mai clar: aceştia sunt ochelarii Polaroid UltraSight. Aceştia se caracterizează prin oferirea unei vederi perfecte și a unei bune protecții. Interiorul ochelarilor este realizat dintr-un filtru polarizat de lumină. Este înconjurat pe ambele fețe de un absorbant UV, care filtrează razele UVA, UVB și UVC și, prin urmare, asigură o protecție perfectă pentru ochii dvs. Dar aceasta nu este totul: Pentru a asigura o protecție perfectă pentru ochelari, aceştia sunt acoperiţi cu un strat de absorbție a șocurilor. Aceasta oferă o suprafață rezistentă la zgârieturi pentru ochelarii Polaroid.


Ce fel de ochelari mi se potrivesc?


Evident, nu este ușor să găsiți ochelarii perfecți, deoarece există numeroase posibilități și există atât de multe modele frumoase. Dar vă puteți facilita căutarea utilizând filtre. Prin urmare, vedeți doar ochelarii, care se potrivesc cu căutarea și nevoile dvs. Dacă sunteți în căutare de ochelari Polaroid cu suprafaţă de oglindă, setați filtrul în funcție de nevoile dvs. și, astfel, vedeți doar modele care se încadrează în caracteristici. Acum, trebuie doar să încărcați o fotografie a dvs., astfel încât să puteți proba ochelarii în camera de probare online. În plus, puteți alege aici puterea dioptrică adecvată pentru ochelarii dvs. Polaroid. După ce ați găsit ochelarii perfecți, trebuie doar să alegeți expedierea standard sau expresă și plata. Mulțumită garanției pentru ochelarii Polaroid, îi puteți returna în cazul în care nu vă plac. Cu toate acestea, această ofertă este valabilă numai pentru ochelarii, care nu vă sunt făcuți special pentru dvs.


Serviciile noastre


În cazul în care aveți întrebări referitoare la modelele noastre sau la comanda dvs., puteți contacta asistența noastră pentru clienți. Vor fi bucuroși să vă ajute cu problemele dvs. legate de ochelarii Polaroid.


Despre noi


În compania noastră, experții în ochelari se întâlnesc cu clienții entuziaști de modă. Pentru că nu vindem doar modele de înaltă calitate, ci și atribuim valoare aspectului la modă - de aceea motoul nostru este: SEE AND BE SEEN. În magazinul nostru de ochelari Polaroid, veți găsi o mare selecție de modele. Obțineți o imagine de ansamblu asupra ochelarilor Polaroid şi prețurile corespunzătoare pentru ochelarii Polaroid. În plus, veți găsi în magazinul nostru online multe alte mărci de înaltă calitate și modele atractive. Deci, aruncaţi o privire în magazinul nostru și convingeţi-vă de selecția uriașă, prețurile mici și modelele atractive și la modă.