Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

Ochelari de soare Swarovski

 
 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal135
 • Larg
  Larg84

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Formă rame

Tipul ramei

Forma feței

 • Rotundă
  Rotundă (1)
 • Trapezoidală
  Trapezoidală (1)

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

 

Material rame

 • Plastic (1)

Preţ

 • 800 – 1.000 (25)
 • 999 – 1.200 (34)
 • 1.199 – 2.500 (154)
 • sus 2.499 (6)
 •  
filtru
filtru
 
219
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
Ochelari de soare Swarovski SK0345 72U
2.397,94 RON
 
 
 
1/5
1/5
2
3 4 5

Ochelari de Soare Swarovski

Creații de artă fin șlefuite

Nu se știu prea multe despre compania austriacă Swarovski. Acest lucru se datorează faptului că familia tiroliană trăiește foarte închis și reține cu vehemență informații despre afacerea familiei sau persoane individuale care aparțin acesteia. În principiu, solicitările de interviu sunt respinse, iar angajații din imperiul de cristal sunt foarte sensibili la faptul că se ocupă de intern într-o manieră extrem de discretă. Acesta poate fi un truc de marketing de management pentru a păstra misterul care înconjoară marca cu blocurile de sticlă. Un motiv mai probabil pentru secretul meticulos este protecția împotriva spionajului industrial. Pentru că succesul lui Swarovski se bazează pe un dispozitiv de măcinare brevetat în 1892, care nu este încă cunoscut în prezent.

Desigur, ceva s-a întâmplat în ultimii 125 de ani la trei ani de la brevetarea fondării companiei A. Kosmann, Daniel Swarovski & Co. În zilele noastre, procesul în care sunt create căutate cristale Swarovski este complet automatizat. Mașinile pentru producție sunt fabricate de Swarovski în Wattens, Austria. Această producție internă este o garanție suplimentară pentru succesul unic al șlefuitorului de sticlă.

Alți factori de succes sunt calitatea și dragostea pentru detalii. Când designerii Swarovski ridică un stilou, începe un proces care implică multe faze diferite. De la prima inspirație până la lansarea colecției, fiecare colecție trece prin aceste etape. Analizele de trenduri, designul la modă și brandul puternic se îmbină în adevărate capodopere cu o poveste care reflectă mai mult de 125 de ani de manoperă măiestră. Dezvoltarea continuă a funcțiilor și materialelor face ca accesoriile din sticlă ale lui Swarovski să fie unul dintre furnizorii de top pentru creații spumante de cristal.

Ochelari de soare de la Swarovski

Scânteia de obiecte de cult și clasici rafinate, care i-au lui Swarovski faimă internațională în anii 80, a fost transferată și la ochelarii de soare Swarovski. În culorile, formele și fațetele lor strălucitoare, ochelarii de soare cu cristalele lor fac ca inima oricărei femei să bată mai repede. Avantajul ochelarilor de vedere și ochelarilor de soare cu sticlă tăiată este că efectul optic, care este similar cu cel al diamantelor. Prin tehnologia sa secretă, Swarovski reușește să proceseze materiale ieftine, astfel încât să rupă lumina incidentă în forma sa cristalină cât mai des posibil. Deci toată lumea - sau orice doamnă - are șansa de a scânteia cu ochelari de soare Swarovski originali, care este cea mai bună alternativă la diamante false. Deoarece prețul regulat al accesoriilor este de fapt accesibil. Bijuteriile Swarovski încep de la 70 de euro, ochelarii de soare Swarovski sunt disponibili de la 115 euro.

Poți fi sigur, că fiecare model Swarovski din magazinul nostru conține pietrele râvnite. Acestea sunt fie integrate în rama ochelari Swarovski, fie în temple și asigură astfel întotdeauna anumite lucruri fără a fi prea intruzive. Mai ales în contrast cu ramele negre, strălucesc ca niște nebuni. Dar ochelarii de soare Swarovski în alte culori sunt, de asemenea, foarte populari. Printre inovații se numără ochelarii vintage în albastru, maro sau roz. Swarovski SK0149-H este un exemplu deosebit de frumos, care se prezintă în nuanță albastră cu pietre turcoaz și gri, dar oferă și ochelari de soare cochetați, cu o culoare maronie și cristale aurii. Dacă nu vrei să alegi culoarea cristalului, Swarovski SK0280-H sunt ochelarii de soare potriviți pentru tine. Acești ochelari de soare Swarovski rotunzi cu jumătate de ramă au 21 de cristale în șapte culori diferite pe fiecare parte.

Serviciul nostru individual

Ne poți contacta în orice moment, cu orice întrebare care apare în timpul cumpărării de ochelari de soare Swarovski. Îți stăm la dispoziție cu expertiza noastră concentrată pentru ochelari de vedere și ochelari de soare, fie în lumea digitală sau analogică. Nu ezita nici să treci pe la unul dintre cele trei magazine din Hamburg (dacă te afli în zonă) de la centrul comercial AEZ, Mundsburg Center sau pe Ottenser Hauptstraße, sau în orașul Buxtehude din landul Niedersachsen, pentru a primi sfaturi profesionale și individuale. O varietate de modalități de plată îți vor ușura achiziția la noi.

Despre Noi

Dacă dorești să cumperi ochelari de soare Swarovski ieftin online, suntem contactul potrivit, pentru a te apropia de experiența unică de ochelari de soare Swarovski damă. În magazinul nostru online de ochelari de marcă, vei găsi o varietate largă de ochelari de soare damă Swarovski și ochelari de vedere Swarovski, toate cu lavetă și toc incluse în preț. Se înțelege de la sine, că fiecare pereche de ochelari este un original nou. Produsele folosite și falsificațiile Swarovski, cu nume precum „Svarovski”, „Svarowski” sau „Swarowski”, nu au ce căuta în depozitul nostru! În calitate de specialiști de ochelari pentru clienții iubitori de modă, oferim chiar și rame ochelari de soare cu dioptrii, de cea mai înaltă calitate, la prețuri de chilipir sub mottoul „SEE AND BE SEEN”. De asemenea, reducere ochelari și ochelari de vedere din propria noastră colecție, ochelari de soare ieftin sunt disponibile la noi la un preț unic. Deci, ce mai aștepți? Vizitează-ne în lumea noastră extraordinară de ochelari de vedere și ochelari de soare, la Edel-Optics și ia-ți un model Swarovski, ca să strălucești ca stelele!