Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

Ochelari de soare Giorgio Armani

 
 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust22
 • Normal
  Normal257
 • Larg
  Larg24

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Formă rame

Tipul ramei

Culoarea lentilei

           

Material rame

Preţ

 • 1.000 – 1.200 (3)
 • 1.199 – 2.500 (255)
 • sus 2.500 (59)
 •  
filtru
filtru
 
317
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/7
1/7
2 3 4
5 6 7

Ochelari de soare Armani

Un stil clasic instant născut din Casa Giorgio Armani

"Câștigătorii nu renunță niciodată și nu renunță niciodată la premiu" - acesta este un citat celebru ce îi aparține lui Vince Lombardi. La acea vreme însă, renumitul antrenor nu auzise de povestea de succes a lui Giorgio Armani care a aflat foarte devreme că uneori trebuie să renunțăm la ceva pentru a ne concentra asupra unui nou proces creativ. De aceea, inițiatorul mărcii de modă născut în Piacenza a întrerupt studiile de medicină și s-a orientat spre o lume potrivită “visului” său.

Spre fericirea tuturor, Armani și-a asumat riscul de a-și transforma pasiunea într-o profesie. Designerul a intrat pentru prima data în contact cu lumea modei ca decorator de vitrine și mai târziu ca organizator de expoziţii. Ascensiunea lui finală în industria modei a reușit prin poziţia sa de distribuitor de modă și de director al buticului cu îmbrăcăminte pentru bărbați milanez “La Rinascente”.

Puțin mai târziu, Armani a lucrat sub ochii instruiți ai faimosului designer de modă Nino Cerutti, în timp ce acesta își arunca “pălăria creatoare” în mijlocului ringului de la Zegna și Ungaro ca liber profesionist. În 1975 i-a sosit și lui Armani în sfârșit timpul. Italianul a depășit perioada încălțămintei de copii la modă și și-a fondat propria marcă de modă împreună cu partenerul său, Sergio Galeotti.

Sub sigla vulturului, care simbolizează de fapt puterea, Armani a zburat propriu-zis singur și a cucerit inițial lumea rapid doar prin creaţiile sale elegante. După moartea lui Galeotti, el a preluat acțiunile și obligațiunile companiei devenind titular unic. Chiar și astăzi, monitorizează și controlează toate procesele relevante ale companiei ca un rege Soare.

Rezultatele vorbesc de la sine. De mai bine de 40 de ani sigla Armani este în industria modei încă sinonimă sintagmei ”Strălucire și glorie”. Obsesia lui pentru detalii și lipsa de compromis au fost probabil factorii de decizie care i-au asigurat ascensiunea spre culmile cele mai înalte.

Dar, pentru a se menține în vârf, compania italiană s-a dezvoltat în mod continuu, și-a extins gama de produse și a reușit să transforme cu succes moda într-un stil de viață, devenind propriu-zis un brand care și-a făcut un nume într-o varietate de industrii. Acestea includ liniile de modă Giorgio Armani, Emporio Armani și Armani Collezioni, precum și produse de interior marca Armani Casa, flori de la Armani Fiori sau praline de la Armani Dolci. De asemenea, în afacerile cu apă minerală, compania cu sediul în Milano își merită respectul pentru Aqua Armani. Lumea sportului nu a fost cruțată nici ea de influența creatorului de modă. În 2008, Armani a achiziționat renumitul clubul de baschet din Milano, care deţine totodată şi recordul italian la Olimpiadă, care de atunci a fost denumit “EA7-Emporio Armani Milano”. Și lista nu se încheie aici, deoarece reputatul om de afaceri italian are, de asemenea, afaceri bine înrădăcinate și în domenii precum catering (cafenele, sushi bar, cofetărie, restaurante), spa sau industria hotelieră, precum și în presă.

Armani a lăsat, de asemenea, o amprentă inconfundabilă și în industria ochelarilor, deoarece creațiile sale sunt subliniate fiecare aspect, reuşind să accentueze stilul într-un mod cât se poate de personal, lăsând întotdeauna o impresie de durabilitate … indiferent unde şi când sunt purtaţi. Caracteristicile de bază ale creaţiilor sale sunt minimalismul şi culorile mate. Eleganța sobră a reușit să străbată într-un mod inedit toate colecțiile și produsele sale, fără a se baza însă pe elemente excentrice pentru a ieși din comun. Tocmai acest lucru face ca modelele create de Armani să devină victima numărul unu a dorinței de contrafacere de pe această planetă. Milioane de imitații ale mărcii de modă sunt în circulație. Și totuși originalele Armani continuă să rămână intacte, în special datorită calitaţii care tinde spre perfecţiune și a atenției deosebite acordată detaliilor. În afară de preț, care este un prim indiciu, trebuie să acordați o atenție absolută numărului de serie și să primiți un certificat de autenticitate ștampilat. În plus, sigla ar trebui să fie uniformă, literele de aceeași dimensiune și la distanțe adecvate.

Chiar și modelele puriste din colecția Armani pot servi ca indiciu, ele nu numai că subliniază stilul personal, ci sunt și ușor de recunoscut.

Celebrități care adoră ochelarii de soare Armani

Multe staruri și sportivi sunt fani înflăcăraţi ai stilului inconfundabil conferit de modelele de ochelari de soare care poartă eleganta semnătură Armani. În plus, alături de Victoria Beckham, Katie Holmes, chiar și Prințul Charles se dovedeşte a fi unul dintre cei mai admiratorii consacrați ai brandului. Nu e de mirare că și campionul mondial de Formula 1 Lewis Hamilton, cântărețul Bono de la U2 sau actorul Ryan Gosling se numără printre cei mai pasionali purtători ai creațiilor semnate de Armani. Fie că sunt purtaţi pe plajele din Caraibe, la cursele de cai din Ascot sau pe cele mai necunoscute pârtiile de schi ale acestei lumi, ochelarii de soare de la Armani fac întotdeauna o impresie nemaipomenită.

Rame și design de înaltă calitate

Modernii ochelari de soare de la Armani conving cu designul lor neobișnuit (AR8072, AR6050 de simplist (AR6058J), cu rame colorate (AR8096, AR8075, AR6054. Liniile rafinate și clare (AR6049, AR8087), precum și lentilele rezistente la zgârieturi (AR6051), combină stilul modern cu materiale exclusiviste (AR8090). Aspectul perfect este dat de combinația grațioasă dintre materialului acetat (AR8091, AR8076) de lux cu aliajele de oțel (AR8093). Este de la sine înțeles că protecția UV nu vă va lăsa niciodată pradă luminii puternice a soarelui, făcând din ochelarii de soare Armani un partener ideal în toate situațiile. Atât cu modelul Giorgio Armani AR8088, cât și cu modelul Giorgio Armani AR8047, se poate face o vizită la orice vernisaj sau eveniment important, cât și la un grătar în familie. În orice caz, nu există limite atunci când vă alegeți ochelarii preferaţi, de sorginte italiană. Chiar şi în cazul în care sunteţi în căutare de piese de schimb sau de lentile de schimb, ne puteți contacta oricând pentru a vă ajuta cu sfaturi profesionale sau chiar cu faptele.

Ce fel de ochelari de soare mi se potrivesc?

Dacă căutați o pereche de ochelari de soare Armani, atunci sunteți la locul potrivit, chiar răsfățați de oportunitatea unei game extrem de variată. Tipul de ochelari de soare aviator sau pilot (AR6024, AR6037) cu lentile colorate, emană masculinitate și sunt în mod deliberat cunoscuți deja ca fiind extrem de moderni. La polul opus, modelele Armani în formă de trapez sau ochi de pisică în tonalităţi la modă, de la gri (AR6051) la auriu (AR6055), subliniază aspectul fiecărei femei plină de încredere de sine. Pentru a găsi perechea Armani potrivită, încercați proba online, unde puteți încerca direct online modelul preferat. Încă nu ați găsit nimic? Atunci blogul nostru vă poate ajuta cu siguranță. Cu privire la reparații, specialistul nostru opticean “Master of Glasses” vă poate oferi întotdeauna diverse sfaturi sau sugesti interesante.

Odată ce alegerea a fost făcută, Maistrul digital optician al site-ul nostru vă va ajuta cu o rețetă adecvată și, bineînțeles, la căutarea lentilelor potrivite. Indiferent dacă vă decideți să achiziţionaţi un model de ochelari transparent (AR8085) sau mat (AR6043) de la Armani, depinde în întregime de gustul dumneavoastră. În ultimă instanţă, atunci când cumpărăm ochelari putem concluziona cu vorba: fiecare cu stilul lui!

Dacă ați descoperit modelul dumneavoastră preferat, puteți să îl comandați direct și ieftin online. În plus, puteți să returnați perechea de ochelari de soare Armani dacă nu vă place. Numai ochelarii individual realizați în urma comenzilor cu prescripții ale dioptriilor, nu pot fi rambursați decât în cazul în care există defecte tehnice. Dacă aveți întrebări sau doleanţe, puteţi să sunaţi echipa noastră de la serviciul cu clienții, la numărul de telefon local, sau să apelați direct personalul nostru din cele două magazine proprii din Hamburg.

Serviciile noastre individuale

Pentru orice întrebări pe care le aveți în timp ce doriți să cumpărați ochelari, ne contacta la serviciul cu clienții în orice moment. Suntem mereu la curent și prin experiența noastră cumulată, fie cu lumea digitală sau reală, nu există niciun motiv de incertitudine pentru noi. De asemenea, ne puteși găsi simplu şi rapid chiar și în unul dintre cele două magazine proprii din Hamburg, pentru a vă împărtăși atât din experiența noastră profesională cât și din cea individuală. În plus cumpărăturile la noi mai sunt înlesnite şi avantajate de transportul simplu, returnarea gratuită și numeroasele metode de plată puse la dispoziţie. Acest lucru face ca cumpărăturile la noi în mediul virtual să vă aducă o îmbunătățire a vederii chiar şi în realitate.

Despre noi

Dacă doriți să cumpărați online ochelari de soare Armani ieftini, suntem persoana de contact potrivită. În magazinul nostru online veți găsi diverse modele la prețuri imbatabile. Ca specialiști pentru ochelari ce se adresează unei clientele entuziaste de modă, oferim numai modele la cea mai înaltă calitate, sub motto-ul "SEE AND BE SEEN la prețuri chilipir. De asemenea, modelele de ochelari de soare de la Armani sunt acum la prețuri reduse, iar articolele din secțiunea Sale sunt disponibile aici. Vizitați-ne acum online sau în unul dintre magazinele noastre pentru a vă convingeţi şi a experimenta extraordinara lume Edel-Optics.