Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

Ochelari de soare Burberry

 
 
 
 

Grupa de produse

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust23
 • Normal
  Normal252
 • Larg
  Larg101

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Tipul ramei

Culoarea cadrului

 • dark (1)

Culoarea lentilei

         

Preţ

 • 499 – 800 (31)
 • 1.000 – 1.200 (42)
 • 1.200 – 2.500 (306)
 • sus 2.499 (6)
 •  
filtru
filtru
 
385
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
Ochelari de soare Burberry DAISY (BE4344 3316T5)
1.666,99 RON
P
 
Ochelari de soare Burberry ELSA (BE4346 39428G)
1.306,40 RON
 
Ochelari de soare Burberry JONI (BE4389 300187)
1.554,68 RON
 
Ochelari de soare Burberry JONI (BE4389 406113)
1.554,68 RON
 
Ochelari de soare Burberry JONI (BE4389 300213)
1.554,68 RON
 
 
 
1/9
1/9
2 3 4
7 8 9

Cumpără Ochelari de Soare Burberry Online


Luxul tradus pe vechiul și bunul stil englezesc

Josephine Baker a spus cândva: „Cu bani pot fi cumpărați mulți prieteni, dar rar există unul care se ridică la valoare prețului plătit.”

În cazul mărcii Burberry, se pare că dansatoarea, actrița și cântăreața de origină americano-franceză nu s-a înșelat deloc, ba mai mult, afirmația sa este valabilă și în ziua de azi. Deoarece calitatea modelelor de ochelari soare Burberry se definește prin rezistență (ochelari de soare Burberry BE3080), design clasic (Burberry BE4216) și funcționalitate (Burberry BE4199). Toate aceste caracteristici bazându-se pe experiența vastă adunată pe parcursul întregii istorii de succes, ele dovendindu-se a fi însoțitoarele de nădejde pentru orice situații de viață.

Colecțiile Burberry Eyewear, care au început să fie lansate pe piață încă din 2006, își găsesc inspirația în inovativele colecții „Ready-to-Wear“ ale mărcii, precum și în accesoriile acestora. Tocmai faptul că firma introduce elemente iconice valabile pentru toată linia de producție, atât pentru bărbați cât și pentru femei, îi transformă pe designerii englezi în una dintre cele mai vizibile și mai renumite mărci de lux de pe segmentul pieții cu prețuri superioare, alături de nume sonore precum Prada, Gucci, Michael Kors, Persol sau Tom Ford.

Burberry/Burberry-Ochelari-de-Soare-Bărbați_1271x793.jpg


Istorie


Pe vremea când Thomas Burberry - ucenicul unui comerciant de țesături, în anul 1856 își împlinea visul deschizându-și propria afacere, tânărul cutezător de numai 21 de ani nici măcar nu îndrăznea să viseze unde se va afla în lumea modei creația sa după 150 de ani mai târziu. Una dintre cele mai strălucitoare stele de pe firmamentul industriei fashionului este acum o firmă de bursă, membră la London Stock Exchange și FTSE 100 Index, cunoscută sub numele ei de Burberry Group PLC.

Cunoscuți inițial până în anul 1999 sub numele de Burberrys, englezii și-au făcut la început un nume prin îmbrăcămintea foarte scumpă din sectorul modei pentru femei, bărbați și copii, reușind ulterior să-și întregească oferta cu produse din piele, pantofi, accesorii, ceasuri, bijuterii, parfumuri și produse cosmetice.

Iar toate acestea, întotdeauna sub deviza: Atât de englezesc, precum ceaiul de la ora 5!

Și totuși, de la înființare au mai durat încă 20 de ani până ce Burberry a reușit să-și facă un nume de încredere în lumea modei, cu ajutorul modelelor de trenciuri impermeabile de ploaie - renumitele Burberry Trenchcoats. Paltoanele Burberry au reușit să-i convingă chiar și pe militarii britanici prin lucrul de calitate, materialul ușor și totodată prin robustețe, astfel încât ele au început să facă parte automat din echipamentul standard al tuturor ofițerilor, în timpul primului război mondial.

Pentru o perioadă lungă de timp englezii și-au câștigat renumele ca producători de vestimentație outdoor, înainte de a se transforma în totalitate într-o marcă de lux. Deoarece pe lângă militarii britanici care au dăruit încrederea lor acestei mărci, în timpul războaielor mondiale, au existat și o mulțime de aventurieri, cercetători și piloți care au mizat pe piesele vestimentare ale brandului. Astfel, firma a echipat parțial echipa, care a cutezat să facă prima expediție antactică la Polul Sud. Această realizare și succes, a contribuit și la decizia Reginei Elisabeta II de a onora firma cu titlul de furnizor regal de veșminte și de a permite ca echipa britanicăde sportivi, participantă la Olimpiada din anul 1960, să fie echipată de Burberry.

Gradul de renume a mărcii Burberry nu se rezumă însă doar la câteva produse, ci este asociat mai degrabă de un anumit model, care se află într-o legătură inseparabilă de această marcă de modă. Eșarfele Burberry și gențile Burberry sunt de asemenea extrem de cunoscute aruncând umbre lungi, însă soarele în jurul căruia se învârte universul Burberry rămâne cu siguranță, categoric, renumitule carouri Burberry, înregistrate ca brevet.

Pe brațele multor ochelari de soare Burberry din plastic, apar una lângă alta mici zone colorate în nunațele spectrului cromatic specific mărcii. Acestea sunt întretăiate cu ajutorul unor dungi verticale. Chiar și pe modelele de ochelari de soare Burberry cu rame metalice se găsește adesea loc pentru astfel de aplicații colorate. Aici și acolo, aceste linii intersectate reușesc să stabilească o conexiune dinamică cu stilul "Brit-Chic" al colecției de bază.

Acest print inconfundabil și totodată unic al mărcii, este și unul dintre motivele pentru care un model de ochelari de soare Burberry original poate fi ușor diferențiat de un model de ochelari de soare Burberry contrafăcuți. Desigur greutatea, manopera și prețul sunt proprietăți care au de asemenea un rol foarte important în stabilirea faptului dacă este vorbă de o pereche de ochelari de soare Burberry originali sau o pereche de ochelari de soare Burberry replică. Un Burberry fake poate fi ușor recunoscut și prin faptul că va fi vândut de regulă fără accesoriile specifice ochelarilor de soare Burberry, precum un toc Burberry sau speciala lavetă de curățare Burberry. În afară de aceasta inscripția „BURBERRY“, care la majoritatea modelelor se află pe interiorul brațelor, va apărea fals ștanțată, de regulă ca: Burrbery, Burbbery, Berberry sau Burbry.


Ochelarii de soare de la Burberry – celebritățile știu să savureze trăirile vizuale


„Averea reală nu constă în posesie, ci în calitatea de a savura.”, a scris Ralph Waldo Emerson și multe staruri îi dau dreptate chiar și în ziua de azi. Deoarece multe celebrități precum Jessica Alba, Jourdan Dunn, Naomi Campbell, Tyra Banks, Emily Blunt, Penelope Cruz sau Eva Mendes, nu se pot bucură pe deplin de o zi însorită fără o pereche de ochelari de soare Burberry pe nas. Și vedetele masculine nu se lasă mai prejos decât cele feminine: Taylor Lautner, Michael Fassbender sau rapperi Stormzy și Dizzy Rascal sunt doar câțiva dintre fanii acestui brand de lux.

Și binecunoscutul Jay-Z s-a lăsat deja inspirat de numele mărcii în cântecele sale. De exemplu, în melodia „'03 Bonnie & Clyde” apărută în 2002 super rapperul dedică chiar o declarație dragei lui Beyoncé: „The only time you wear Burberry to swim“. Chiar și pe piața europeană modelele acestei mărci de lux sunt extrem iubite. De pildă, pentru talentatul Kay One renumiții ochelari de soare Burberry au devenit aproape o marcă de recunoaștere personală.

Nu în ultimul rând trebuie amintită și legătura perfectă dintre Burberry și Kate Moss. Supermodelul și brandul de modă au o relație strânsă și călduroasă încă de la sfârșitul anilor `90, așa încât numele lor sunt foarte greu de separat unul de altul, precum și relația dintre brand și renumitul designer Christopher Bailey, care ține frâiele firmei englezești în mână, din 2009 până acum, având un rol deloc de neglijat în poziția înaltă pe care firma o are în ziua de azi.


Ochelari de soare Burberry- rafinament englezesc


Interminabilele și întotdeauna modernele forme de ochelari pentru copii, doamne și domni caracterizați și de cea mai înaltă calitate stârnesc impulsul dorinței de a cumpăra. Stilul și eleganța se îmbină mereu cu insignele tipice ale tradiționalei etichete de modă. În plus, o combinație armonioasă a culorilor împreună cu persistența calității, au grijă încă din momentul procesării articolelor Burberry să satisfacă cele mai ridicate cerințe ale celor mai pretențioși clienți. Clienții Burberry se pot baza pe faimosul print cadrilat al mărcii tradiționale, fără a se strofoca prea mult să iasă în evidență.

Printul cadrilat sofisticat ca și semn de recunoaștere al stilului inconfundabil poate fi regăsit și în cadrul colecțiilor de ochelari de soare de la Burberry. Astfel ramele multor modele de ochelari se bucură de o intensificare plăcută a cromaticii. Rafinat și niciodată inoportun, compania integrează acest semn distinctiv în cadrul modelelor sale. Aici, bine-cunoscuta inscripție a mărcii este poziționată mai mult și uneori mai puțin spre centru, predominant logo-ul mărcii se regăsește pe brațele laterale ale ramelor ochelarilor Burberry. Atât la ramele din plastic ale ochelarilor de soare Burberry cât și la ramele metalice ale ochelarilor de soare Burberry, pot fi găsite în cea mai mare parte versiuni limitate ale printului cadrilat sofisticat, care în ciuda armoniei culorilor, nu delimitează cu nimic recunoașterea faimosului simbol al mărcii.

Cu toate acestea, nu toate colecțiile de ochelari de soare Burberry merg pe aceeași schemă. În fruntea clasamentului optic Burberry amintim câteva piese cu greutate din gama modelelor oferite: Burberry BE4193 cu aspect elegant de havana, pentru clienții extravaganți ai mărcii Burberry, fac parte din gama de ochelari de soare Burberry și modelele gen dreptunghiular (Burberry BE4227, Burberry BE4241, Burberry BE4146), ca modele de bază a stilului Burberry. Stilul Burberry nu bate niciodată pasul pe loc, ci sare peste umbrele trecutului de la colecția de ochelari de soare Burberry 2013 până la colecția de ochelari de soare Burberry 2018, și parcă dansează fericit oferind anumite modele unice de ochelari de soare Burberry pentru bărbați (Burberry BE4273) și ochelari de soare Burberry damă (Burberry BE4235Q), modele care bineînțeles ies din rândul modelelor de ochelari obișnuiți.


Ce ochelari mi se potrivesc?


Magazinul nostru online este locul perfect dacă dorești să achiziționezi o pereche de ochelari de soare Burberry bărbați sau ochelari de soare Burberry dame. Avem o ofertă vastă de ochelari de soare Burberry la prețuri avantajoase. Începând cu ochelarii de soare Burberry albastru (Burberry BE4283, Burberry BE4183), ochelari de soare Burberry maro (Burberry BE4251Q, Burberry BE3084), roz (Burberry BE4321, Burberry BE3105) sau ochelari de soare Burberry Gold trandafirii (Burberry BE4251Q), ochelari de soare Burberry verzi (Burberry BE4241Q) sau pe variante monocromatice clasice, cum ar fi Burberry ochelari de soare negrii (Burberry BE4181, Burberry BE4250Q), ochelari de soare Burberry aur (Burberry BE3092Q, BE3113 Ferry) și burberry ochelari de soare gri (ochelari de soare Burberry BE3095), ochelari de soare Burberry argintii (Burberry BE3080) și chiar ochelari de soare Burberry alb, toate aceste modele au trecut cu brio la toate probele de stil.

Ca șlagăre în box office se remarcă formele clasice ale ochelarilor de soare Burberry Cat Eye (Burberry BE4267), ochelari de soare Burberry cu rame pătrate (Burberry BE4160, Burberry BE4233) sau ochelari de soare Burberry Full Rim / cu ramă completă (Burberry BE4173). Totodată în topul vânzărilor stau modele de ochelari de soare Burberry rotunzi (Burberry BE4239Q), ochelari de soare Burberry aviator (Burberry BE3078J). Colorați și ultra la modă, cum ar fi perechile de ochelari de soare Burberry turcoaz sau ochelari de soare Havana (Burberry BE4255, Burberry BE4261), ei își vor găsi întotdeauna doritorii ca pe bandă rulantă. Pentru a descoperi modelul potrivit de ochelari de soare Burberry, în selecția online poți încerca virtual diverse modele direct pe față, prin webcam sau cu o fotografie tip portret.

Burberry/Burberry-Ochelari-de-Soare-Femei_1271x793.jpg


Ochelari de soare Burberry - cumpără online


Nu-ți putem promite din păcate un curcubeu și niciun soare strălucitor, însă compensăm acest fapt cu descoperirea ochelarilor potriviți pentru orice tip de față în magazinul nostru online. Pentru a-ți ușura la maxim căutarea, noi îți punem la dispoziție un filtru de căutare avansat care te ajuta să găsești simplu și rapid perechea ta potrivită de ochelari de soare Burberry online. Trebuie doar să setezi parametrii de căutare în funcție de ceea ce îți dorești, în materie de formă, culoare, material sau alte opțiuni personalizate de filtrare. Dacă încă nu ești sigur/ă, profesionistul nostru, "Maestrul Ochelarilor“, sau blogul nostru vor avea întotdeauana câteva sfaturi nimerite, pentru a nu lăsa înalta măiestrie de a cumpăra ochelari să se degenereze în tehnica de construcție a rachetelor. Cine însă nu se poate convinge, decât văzând cu proprii ochi la fața locului - este așteptat într-unul din magazine noastre din Hamburg.

Nu ți se va pune nicio barieră la alegeara unor ochelari de soare Burberry cu dioptrii, precum și în căutarea nuanțării potrivite de lentile după bunul tău gust, ca de pildă modelul de ochelari de soare Burberry cu lentile albastre sau cu proprietate de oglinzire în alte culori iubite. Noi putem să-ți oferim, după propria ta alegere, ochelari de soare Burberry polarizați, ochelari de soare Burberry oglindă, ochelari Burberry heliomați sau ochelari Burberry nuanțați. Dacă te vei decide totuși chiar și pentru o pereche de rame ochelari Burberry transparenți, ține de preferința ta și ține efectiv doar de gustul tău personal. În cazul în care ți-ai găsit modelul preferat, nu doar că poți cumpăra online perechea ta de și îi poți avea repede în mână, datorită diverselor metode de plată și a posibilității de a alege între livrarea gratuită standard sau transport express.


Serviciile noastre


Desigur, poți returna pur și simplu ochelarii în 30 de zile, dacă aceștia nu corăspund așteptărilor tale. Numai ochelarii realizați individual, cu lentile cu dioptrii nu pot fi returnați, decât în cazul în care există defecte tehnice. Dacă ai întrebări suplimentare, sună la servicii clienți prin numărul de telefon local, scrie-ne un email sau un mesaj prin Facebook, sau apelează direct personalul nostru din magazinele din Hamburg, dacă te afli în trecere.


Despre noi


Burberry reprezintă întotdeauna alegerea perfectă ... în orice circumstanță. Nu ne dorim să facem niciun fel de publicitate aparte pentru ochelari de soare Burberry sau să oferim vreo evaluare de calității specifică, noi oferim pur și simplu un magazin online de ochelari de soare Burberry, deoarece acești ochelari nu au nevoie de o prezentare în prealabil, ei reușind să vorbească singuri prin calitatea lor.

Noi, la Edel-Optics, nu ne lăudăm cu reduceri pe termen scurt și nici nu ne-am propus neapărat să scoatem în evindenţă oferta de ochelari Burberry, însă reușim pe tot parcursul anului să punem la dispoziție ochelari la reducere în comparație cu prețul recomandat de vânzare. Motiv pentru care suntem cu toți ochii pe clientela noastră pasionată de modă, care nu doar face o impresie bună, ci vrea să fie mereu la ultimul răcnet prin declarații fashion incontestabile. La urma urmei, sloganul nostru "SEE AND BE SEEN" nu a fost deloc ales la întâmplare. Astfel, la noi, fiecare client are parte de o calitate unică la un preț unic… indiferent de anotimpul de afară!