Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
Eyeshaker gratuit la toate comenzile Boutique  
arata toate rezultatele
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere

Ochelari de soare Saint Laurent

 
 
 

Grupa de produse

 • Ochelari de soare (7)

Genul

 • Femei
  Femei6
 • Bărbaţi
  Bărbaţi4

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal5
 • Larg
  Larg1

dimensiuni

 • M 130–135 mm (3)
 • L 136–140 mm (3)
 • XL peste 140 mm (1)
Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Formă rame

 • rotund
  rotund (2)
 • Square
  Square (2)
 • Cat-Eye
  Cat-Eye (1)
 • Rectangle
  Rectangle (1)

Tipul ramei

 • Ramă completă
  Ramă completă (6)
 • fără rame
  fără rame (1)

Forma feței

 • Inimă
  Inimă (2)
 • Rotundă
  Rotundă (1)
 • Pătrată
  Pătrată (3)
 • Trapezoidală
  Trapezoidală (2)

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

  

Material rame

 • Plastic (6)
 • Metal (1)

Preţ

 • 800 – 1.000 (1)
 • 1.200 – 2.500 (6)
 •  
filtru
filtru
 
7
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/1
1/1

Ochelari de soare Saint Laurent

"Ce este eleganța, dacă nu altceva decât uitarea a ceea ce se poartă", a declarat cândva Yves Saint Laurent.

O frază căreia acest gigant al modei i-a rămas credincios pe tot parcursul vieții sale prin intermediul creațiilor sale memorabile, astfel încât vedete precum actrița Cathérine Deneuve i-au jurat fidelitate pe tot parcursul vieții și totodată, în mod repetat laudele nu au încetat: "El modelează moda pentru femeile cu o viață dublă", a spus ea. "În timpul zilei ne ajută să supraviețuim într-o lume plină de oameni necunoscuți, iar seara ne dă acel farmec seducător.”

Chiar și după moartea designerului (în 2008), filosofia firmei nu a suferit schimbări prea mari. Deoarece compania de moda Yves Saint Laurent Couture a optat întotdeauna pentru neagru culoarea a eleganței, pentru luxul rebel si stilul couture parizian extrem de cool pe care fondatorul și le-a impus mereu înainte de toate , ceea ce se poate deduce și din propria lui declarație: "Culori? Negrul este refugiul meu."

Istoric

Născut la 1 august 1936 și crescut în localitatea algeriană Oran, fragedul copil Saint Laurent, a fost tachinat asemenea unui outsider în timpul frecventării școlilor sale, iar faptul că ”a scăpat în lumea modei” i se datorează mamei sale. Primul impuls, însă, a fost dat de piesa de teatru a lui Molière "Critique de l'École des femmes" ("Școala femeilor"), care l-au determinat pe băiatul de numai 11 ani să facă primele desene și schițe de costume pe hârtie.

Drept urmare, o carieră aproape fără precedent și-a urmat cursul său natural. Primul debut în modă a fost în binecunoscuta metropolă Paris, când designerul Saint Laurent a participat îcă de la frageda vârstă de 17 ani la concursul anual al Secretariatului Internațional de Lână în 1953, ocupând chiar locul al treilea la categoria "Rochia de seară".

Datorită contactelor pe care Saint Laurent le-a făcut la ceremonia de decernare a premiilor, în 1954 a început să se perfecționeze tot mai mult ca designer de modă și a participat la prestigioasa școală de modă "Chambre Syndicale de la Haute Couture", la care a trebuit să renunțe în același an pentru a concura la competiția IWS, pe care a câștigat-o de această dată la categoria "Rochia cocktail", ale cărui desene au fost publicate în revista Vogue, fapt urmat imediat de punerea în producțiade serie a acestora la Givenchy. Chiar și Karl Lagerfeld a apărut, de asemenea, pe scena de modă pentru prima dată la acest concurs și a reușit să câștige competiția la categoria "Mantou”. Ceremonia de decernare a premiilor nu a fost doar primul prilej de contact, ci prilejul cu care cei doi designeri au avut ocazia să se cunoască reciproc și să devină imediat prieteni, prietenie care, pe lângă animozitățile dintre Armani și Versace, a devenit una dintre cele mai cunoscute rivalități din lumea modei.

În loc să-și reia formarea ca designer, francezul a fost angajat să-l ajute pe Christian Dior, în umbra căruia acesta a învățat toate instrumentele necesare managementului de modă, până când a fost promovat cu trei ani mai târziu după moartea lui Dior, în funcția de director de artă...

... și toate acestea înainte de a-și sărbători cea de-a 22-a aniversare!

Astfel s-a născut chiar prințul Haute Couture francez, iar iubitorii de modă au trebuit să aștepte ceva timp până când francezul pur și simplu a transformat lumea modei cu schițele și modelele sale, prin unica-i ingeniozitate.

Motivul acestei așteptări a fost războiul algerian, care a izbucnit din 1955. Saint Laurent a fost trimis în serviciul militar dar a suferit o depresie nervoasă înainte de plecarea sa, astfel fiind nevoit să fie internat la un spital de boli nervoase unde a fost supus la tratamente cu șocuri electrice și cu sedative, având ca rezultat dependență de droguri care l-au determinat pe designer să conștientizeze lupta cu viața, maturizându-l.

Casa de modă, care nu mai era mulțumită de creațiile designerului său, a folosit una dintre cele mai întunecate ore din viața lui Saint Laurent pentru a-l elibera de îndatoririle sale. În timp ce Dior și-a pierdut încrederea, Pierre Bergé, prietenul său de viață, prieten dar și soț, se încredea în faptul că Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent era departe de a ajunge la zenitul efortului său creativ și a făcut tot ce se putea, pentru a-l elibera de presiunea psihică. Dupa ce au reușit, l-au dat în judecată pe Dior și au primit despăgubiri, ce au servit drept capital de plecare pentru propria companie.

Deja ca angajat al casei Dior, Saint Laurent a reușit să colecteze un număr vast de puncte cu modelele sale concretizate de "Ligne Trapéze" (linie de trapez), linii noi care au eliberat femeile de accentul pus pe „talia de viespe”. Și totuși adevărata ascensiune în Olimpul modei s-a facut prin colecțiile sale din anii 1960, care se evidențiau deja logo-ul companiei YSL.

Inițial a fost considerat ca fiind prea scandalos datorită modului în care Saint Laurent combina negru și maro cu modele foarte colorate, cum ar fi portocaliu și roz, dar acest lucru nu l-a determinat să cedeze , formând o nouă linie în modă, tendințe care au durat mai mult de patru decenii. Aici remarcăm cum s-au creat bluze transparente, negre de șifon care au creat "Nud Look", costumul de pantaloni pentru femei ("Le Smoking") și look-ul Safari, precum și includerea țesăturii jerse (Jersey) în creațiile designerului, așa cum relata și "New York Times" cu completă uimire pe prima sa pagină.

În același timp, Saint Laurent a făcut o campanie activă pentru emanciparea femeilor și a fost un deschizător de drumuri pentru mersul de pisică pe podium, nu doar că a fost primul designer doritor de modele de culoare, ci acesta chiar le-a plasat în prim-plan în lumina reflectoarelor. A mers atât de mult încât amenința revista Vogue în 1988, cu anularea anunțurilor, deoarece ediția franceză a refuzat să o pună pe pagina de titlu pe frumoasa Naomi Campbell. "Coco Chanel le-a dat femeilor libertatea, iar Yves Saint Laurent, puterea", afirma Bergé nestingherit.

Și acesta este doar un exemplu al modului în care Saint Laurent, în timpul marii sale cariere creative, a ochit în mod repetat cele mai precise ținte, nu s-a lăsat niciodată intimidat și a avut întotdeauna dreptate în cele din urmă, așa că a continuat să lucreze sub egida conceptului că "o doamnă nu poartă haine. Ea permite hainelor să fie purtate de ea. " O viziune care l-a făcut pe designerul de modă vizionar și revoluționar, să fie întotdeauna cu un pas înaintea timpului său, fără a pierde din vedere frumusețea trupului feminin, departe de influențele pictorilor precum Delacroix, Matisse, Goya, Mondrian, Picasso sau van Gogh, a fost marea sa sursă de inspirație. „Nimic nu este mai frumos decât un trup gol. Cea mai frumoasă îmbrăcăminte pe care o poate purta o femeie este îmbrățișarea unui bărbat pe care-l iubește. Și pentru cele care nu găsesc această fericire, sunt aici!"

O circumstanță care nu poate fi eliminată nici astăzi din cadrul modelelor de ochelari de soare Saint Laurent. Deoarece ochelarii de soare de la Yves Saint Laurent se simt la purtare cu adevărat precum o îmbrățișare caldă pentru nas și urechi, atunci când vine vorba de confortul celui care îi poartă. Acest lucru nu s-a schimbat nici când Saint Laurent s-a retras în 1999 și a vândut divizia de modă și cosmetice lui Gucci. Designerul-șef Tom Ford a preluat colecțiile Rive Gauche, în timp ce Saint Laurent a continuat să conducă linia de modă Haute Couture înainte de a se retrage complet din afaceri în 2002.

Succesul brandului în toate domeniile este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care modelele de ochelari de soare Saint Laurent originali aparțin celor mai copiate modele de pe piață. Pe de altă parte, ochelarii de soare Saint Laurent contrafăcuți sunt relativ ușor de deconspirat. În primul rând, atât prețul ochelarilor de soare Saint Laurent, dar și manopera ar trebui să fie luate în considerare, precum și logo-ul companiei aplicat pe diversele modele ale ramelor. Imitațiile de ochelari de soare Saint Laurent se regăsesc în mod inevitabil în una dintre aceste situații: dispun de inscripții false sau lipsa logo-ului YSL pentru ochelari de soare Saint Laurent sau datorită unor defecte de manipulare. În plus, ei doresc să ademenească oamenii creduli printr-o achiziție de preț super, special, de chilipir. În plus, falsificatorii nu dispun de cutiuța de ochelari de soare Saint Laurent sau de laveta specială de curățare a ochelarilor de soare Saint Laurent.

Inspirație venită de la vedetele de pe scenă, podium sau ecran

Alături de Deneuve și Campbell, precum și de câțiva dintre cei mai mari pictori din istorie, Saint Laurent s-a lăsat fermecat și de o serie de supermodele, precum Laetitia Casta, Jerry Hall sau muze precum Loulou de la Falaise și Betty Catroux. El nu și-a abandonat niciodată pasiunea pentru costumele de scenă și a realizat diverse creații pentru Zizi Jeanmaire, Roland Petit sau Rudolf Nurejew.

Astăzi, printre marii fani ai ochelarilor de la Saint Laurent se numără Kim Kardashian, surorile sale, Khloe Kardashian și Kourtney Kardashian, precum și Kanye West și Kendall Jenner. De asemenea, Scott Disick, David Jones și Dakota Johnson se numără printre iubitorii de colecțiilor Yves Saint Laurent Eyewear.

Opiu pentru iubitorii modei și veneratorii soarelui totodată

Stilul modelelor de ochelari de soare Saint Laurent variază de la clasic, la cool și de la fantezie la rebel și răzvrătit, fiind mereu gata să treacă mult peste granițe și să se rupă convenționalul, fără a mai fi nevoie să fie prezentați special pentru a avea un impact major în capitalele modei, precum Paris, Milano, Tokyo sau New York.

Pe lângă un număr mare de modele unisex Saint Laurent, ochelarii de soare Saint Laurent oferă o selecție de exemplare special încadrate în colecții de ochelari de soare Saint Laurent pentru doamne sau domni.

În plus, eticheta conferă întotdeauna note extravagante și noi abordări de stil pentru femei și bărbați. Și toate acestea coboară direct de pe podium, fiind întotdeauna prevăzute cu exclusiva și legendara monogramă YSL.

Modele de ochelari de soare Yves Saint Laurent - o bucățică din eternitate

Gama de ochelari de soare Yves Saint Laurent convinge cu diferitele sale modele care au devenit un nume în lumea modei, iar pe piață se numără printre cei mai bine vândute piese.

Saint Laurent ochelari de soare SL 1 este unul dintre modelele care s-a dezvoltat într-un timp foarte scurt, la un clasic absolut. Ramele din plastic complet dreptunghiulare vin într-o varietate de stiluri, mulțumită colecției de ochelari de soare 2017 Saint Laurent și colecției de ochelari de soare 2018 Saint Laurent, astfel încât orice iubitor de ochelari poate fi sigur că va găsi ceva pe plac.

Atunci când căutați o pereche de ochelari de soare Saint Laurent unisex, nu puteți rata ochelarii de soare Saint Laurent Bold 1 sau exemplarul de ochelari de soare Saint Laurent Bold 1/K cu formă ceva mai mare, ale cărui rame și lentile mai extinse pemtru a avea întotdeauna un look cool, neatins de razele periculoase ale soarelui arzător. Asemănători sunt și ochelarii de soare Saint Laurent Bold 2 cu aspectul lor clasic Panto. Modelele de ochelari de soare Saint Laurent cu protecție UV 100% sunt aproape indispensabile pentru toate femeile și bărbații doritori nu doar de a fi la modă ci și de a-și proteja sănătatea ochilor.

Căutați ceva mai clasic? După cum sugerează și numele, seria de ochelari de soare Saint Laurent Classic este exact adresa potrivită. Veți găsi diverse stiluri de ochelari de soare Saint Laurent fără rame în magazinul nostru online. Un sfat: nu puteți rata modelele de ochelari de soare Saint Laurent Classic 6, Saint Laurent Classic 8, Saint Laurent Classic 11 și ochelari de soare Saint Laurent Classic 11 Rainbow, precum și modelele de ochelari de soare Saint Laurent tip Pilot.

Există mai multe opțiuni pentru modelele de ochelari de soare Saint Laurent cu rame rotunde: din noua colecție dorim să vă oferim ochelari de soare Saint Laurent Rope (Saint Laurent SL M26 Rope ), care propun idei izvorâte din gândirea progresivă a designerilor YSL de la Saint Laurent Sunglasses Trends. De asemenea, puteți să alegeți dintre modelele de Saint Laurent SL 210, Saint Laurent SL M19/F sau modele mai vechi, cum ar fi Saint Laurent SL 136 Zero și Saint Laurent SL 102 sau Saint Laurent SL 161 Slim, ca alternative de succes.

Compania franceză impresionează nu doar cu stilul incomparabil, ci și cu gama sa de ochelari de soare Saint Laurent Heart, care, în cazul ochelarilor de soare Saint Laurent SL 181 Loulou, în stilul cool de ochelari de soare Saint Laurent Cat Eye-Optik, Saint Laurent SL 196 Loulou și Saint Laurent SL 197 Loulou trebuie înțeles literal. De asemenea seriei de ochelari de soare Saint Laurent Heart îi aparțin, încă de la lansarea pe piață până la titlul de hit absolut în box-office, modelele de Saint Laurent SL 51 Heart și Saint Laurent Heart SL 51 PERF.

Puteți alege și ochelari de soare Saint Laurent Vintage din sortimentul de ochelari de soare Saint Laurent: de exemplu, Saint Laurent SL 28.

În calitate de produs cu vânzări de top, Saint Laurent SL 137 Devon au reușit să ademenească nu doar pe fanii mărcii. Modelele full-rime (rame complete) au captivat cu liniile sale clare și cu designul fără înflorituri. Ochelarii de soare de la Saint Laurent negri sau ochelarii de soare Saint Laurent havana/maro pun chipul oricui într-o lumină de scenă, melăsându-l să treacă neobservat prin marile orașe precum Istanbul, Dubai, Los Angeles sau Londra.

Cu Saint Laurent SL 214 Kate, forma tradiționalăde ochii de pisică a ochelarilor de la Saint Laurent capătă o tentă foarte individuală, fără a se abate de la stilul pe care compania franceză și producătorul italian (Kering Eyewear) l-au cultivat într-o cooperare extrem de fructuoasă.

De asemenea, în sectorul Saint Laurent Sunglasses Square, designerii au venit cu noi idei. Saint Laurent SL 51 au un aspect fantezist, în timp ce Saint Laurent SL 87 cu rame metalice se bazează mai mult pe aprecierea stilului clasicului.

Rame de înaltă calitate și design cu fler francez

Unicii ochelari de soare Yves Saint Laurent surprind prin neobișnuit (Saint Laurent SL 28/F), uneori funky (Saint Laurent ochelari de soare SL M16) și alteori oferă combinații de culori și idei neașteptate (Saint LaurentSL M8/F). Pe de altă parte, țin pasul cu simplitatea și sobrietatea (Saint Laurent SL 51 Combi), cu un stil detașat sau ușor indiferent (Saint Laurent SL 193 T), sau cu modelele tradiționale cum ar fi ochelari de soare Saint Laurent Wayfarer (Saint Laurent 201/K Slim), însă toate aceste modele au doar scopul de a satisface orice look imaginabil.

Cu toate acestea, interpretarea fără compromis a formelor de bază se abate rar de la ideea primară a stilului Saint Laurent (Saint Laurent SL 185 Slim). Extravaganța anumitor modele este cel mai probabil cauzată de manopera precisă, concentrarea pe propriul stil și atenția acordată detaliilor. Chiar și integrarea siglei de marcă și a literelor "SAINT LAURENT" se face subtil, fără să apară stridentă ca la Dolce & Gabbana sau la Versace.

Ce ochelari mi se potrivesc?

Dacă sunteți în căutarea unei perechi de ochelari de soare Saint Laurent, nu trebuie să mai căutați. Cu noi sunteți răsfățați în ceea ce privește toate preferințele dumneavoastră de selecție. Ce spuneți de stilul pilot al ochelarilor de soare Saint Laurent (Saint Laurent SL 211) cu lentile colorate în verde sau de ochelarii de soare Saint Laurent rotunzi (Saint Laurent SL 250), care întotdeauna au un iz monden aparte.

Pe de altă parte, modelele de ochelari de soare Yves Saint Laurent, precum și alte câteva branduri de ochelari, se disting prin culorile lor extrem de ”la modă” cum ar modelele de ochelari de soare Saint Laurent gri (Saint Laurent SL 57, Saint Laurent 198/K Slim) sau începând cu ochelari de soare Saint Laurent pe roșu (Saint Laurent SL M25/K) și până la ochelari de soare Saint Laurent aurii (Saint Laurent SL MASK) sau ochelari de soare Saint Laurent pe albastru.

Bineînțeles că avem în ofertă și ochelari de soare Saint Laurent pe verde (Saint Laurent SL 158), ochelari de soare Saint Laurent albi (Saint Laurent SL 215 Grace) sau alternativ ochelari de soare Saint Laurent pe negru (ochelari de soare Saint Laurent SL 87), toate aceste și nu numai se găsesc în oferta noastră imensă de ochelari de soare Saint Laurent.

Pentru a găsi perechea potrivită de ochelari de soare Yves Saint Laurent, încercați proba online, unde puteți încerca direct online pe chipul dumneavoastră modelul/modelele de ochelari care ”v-au făcut cu ochiul”. Încă nu ați găsit nimic? Atunci blogul nostru vă poate ajuta cu siguranță. Pe tema reparațiilor pentru ochelari de soare Saint Laurent, specialistul nostru Master of Glasses vă poate poate da întotdeauna sfaturi utile.

Odată ce alegerea a fost făcută, maestrul optic digital vă va ajuta cu lentilele de prescripție medicală Saint Laurent și, bineînțeles, în căutarea lentilelor potrivite. În ceea ce privesc designul și culoarea lentilelor, fie oglindită, polarizată sau fotocromatică, depinde în întregime de gustul dumneavoastră. Până la urmă, atunci când cumpărați o pereche de ochelari, este tot așa cum un copil își alege un animăluț din pluș în funcție de preferințe sale!

Dacă ați descoperit modelul dumneavoastră preferat, puteți comanda direct ochelari de soare Saint Laurent online. În plus, modelul poate fi foarte simplu rambursat gratuit, în cazul în care vă răzgândiți din nou. Numai ochelarii de soare Saint Laurent cu dioptrii realizați la comandă, nu pot fi rambursați decât dacă este vorba de defecte tehnice. Dacă aveți întrebări, puteși suna la serviciul nostru cu clienți prin numărul de telefon local sau direct la personalul nostru din unul dintre cele două magazine din Hamburg.

Serviciul nostru

Pentru orice întrebări pe care le aveți în timpul achiziționării de ochelari, aveți posibilitatea să ne contactați în orice moment. Întotdeauna suntem alături de dumneavoastră dorind să vă împărtășim din experiența noastră concentrată, fie în lumea digitală sau cea reală. Doar veniți rapid și ușor într-unul din cele două magazine din AEZ sau din Ottenser Hauptstraße pentru a vă oferi sfaturi profesionale și individualizate. În plus, livrarea standard sau rapidă, returnarea gratuită și diferitele metode de plată facilitează cumpărăturile. Acest lucru transformă navigarea online într-o trăire vizuală reală.

Despre noi

Dacă doriți să cumpărați o pereche de ochelari de soare Saint Laurent ieftini online, suntem cel mai potrivit vânzător. Noi nu suntem un reprezentant exclusiv al mărcii de ochelari Saint Laurent, ci un magazin online, care caută mereu să ofere noutățile în materie ale celor mai cunoscute branduri de ochelari începând cu Ray-Ban, Michael Kors și până la Prada, în repertoriul nostru prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate sunt întotdeauna excepționale.

Prețurile noastre de vânzare sunt deja mai reduse, adică la secțiunea sale pe tot timpul anului, și le obțineți în magazinele noastre online nu numai la ochelarii de soare Saint Laurent, deoarece avem discounturi și la alte modele noi de ochelari din întreaga noastră gamă de produse.

Tuturor specialiștilor și entuziaștilor în moda pentru ochelari le oferim sub motto-ul „ SEE AND BE SEEN “ doar cele mai bune modele de ochelari la un preț de chilipir. Ochelarii de soare Saint Laurent reduși sunt și ei incluși, după cum se subînțelege. Uitați-vă acum online și lăsați-vă purtați în acest univers nesfârșit al ochelarilor de pe Edel-Optics, unde, datorită iPad-urilor noastre și sistemului nostru unic de înmagazinare nu trebuie să vă temeți nicio clipă de vreo obstrucționare sau vreo șansă pierdută din cauza „troienilor”.