Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
Eyeshaker gratuit la toate comenzile Boutique  
arata toate rezultatele
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere

Ochelari de soare Givenchy

 
 
 

Grupa de produse

 • Ochelari de soare (1)

Genul

 • Femei
  Femei1
 • Bărbaţi
  Bărbaţi1

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal
 • Larg
  Larg1

dimensiuni

 • XL peste 140 mm (1)
Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Formă rame

 • Cat-Eye
  Cat-Eye (1)

Tipul ramei

 • Ramă completă
  Ramă completă (1)

Forma feței

 • Pătrată
  Pătrată (1)
 • Trapezoidală
  Trapezoidală (1)

Culoarea cadrului


Material rame

 • Metal (1)

Preţ

 • 1.199 – 2.500 (1)
 •  
filtru
filtru
 
1
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/1
1/1

Ochelari de soare Givenchy

O boare pariziană în fiecare creaţie

„I´m so reckless when I rock my Givenchy dress“,

cânta talentata americancă Beyoncé în cântecul său „Formation“ şi pe bună dreptate! Nonşalanţa stofelor lui Givenchy se reflectă în rochiile îndrăzneţe, cu croieli aparte, pe care le poartă la renumita Met Gala încă din anul 2012.

Très chic, très français – aşa sunt definite colecţiile Givenchy, deja de generaţii întregi. Siluetele delicate, croielile cu o linie clară şi expresia de eleganţă şi feminitate sunt incorporate în creaţiile de design Givenchy. Însă şi modelele de ochelari de soare Givenchy sunt caracterizate de stilul plin de eleganţă al mărcii, care se bucură peste tot în lume de o popularitate enormă. Elementele originale Givenchy, care conferă fiecărui purtător un look nobil, sunt culorile saturate, precum şi folosirea de diverse materiale şi nuanţe contrastante – prin care se obţine acea combinaţie urbană inconfundabilă dintre stilul street parizian şi eleganţa luxurioasă.

Istoric

În anul 1927 s-a născut Hubert James Taffin de Givenchy în oraşul francez Beauvais, dintr-o familie aristrocrată. Titlul nobil a fost moştenit pe linie paternă încă din secolul al XVIII-lea. Deoarece la vârsta de trei ani micul Givenchy şi-a pierdut tatăl în urma unei gripe acute, el a fost în continuare educat de mama şi bunica lui, împreună cu fratele său. Interesul micuţului Givenchy pentru croieli şi stofe i-a fost trezit chiar de propria mamă. Deci această afinitate pentru lux, precum şi înclinaţia pentru modă, trend şi ţesături nu au venit de oriunde. Încă de la vârsta de zece ani Givenchy a fost fermecat de metropola modei Paris, prin intermediul Expoziţiei Internaţională din anul 1937, în Paris. Astfel, alegerea sa profesională a fost ca şi încrustrată în piatră.

Înspirat fiind de lumea modei și de potențialul oferit de capitala Franței, tânărul Givenchy a părăsit la numai 17 ani orașul natal, pentru a începe să se pregătească practic la o scoală pariziană de couture și pe lângă aceasta pentru începe să studieze la institutul „École Nationale Supérieure des Beaux-Arts” din Paris. După ce a fost refuzat să lucreze în atelierul marelui său model Cristóbal Balenciaga, el a început să lucreze ca ucenic la Jacques Fath, considerat unul dintre cei mai renumiți și mai influenți designeri de Haute Couture din perioada postbelică, alături de Christian Dior și Pierre Balmain. În anii ce au urmat el a învățat arta „couturerilor” de la marii creatori ai vremii precum Robert Piguet și Lucien Lelong, dar și de la legendara designeră de origine italiană Elsa Schiaparelli, la care a fost angajat pe postul de director creativ, având astfel oportunitatea să-și facă un nume în orașul îndrăgostiților.

La împlinirea vârstei de 25 ani el a deschis primul său atelier de couture - Maison Givenchy. Deoarece i-au lipsit bani pentru ţesături preţioase, colecţia sa de debut a conţinut piese din materiale ieftine, precum din bumbac şi in. Rochii ușoare, lungi până-n pământ, pantaloni strâmţi, pulovere subţiri şi elegante, precum și bluze şic de culoare albă sunt creaţiile care reprezentau repertoriul lui. Una dintre bluzele sale purta numele de Bettina Blouse, denumită după Bettina Graziani - un model renumit al timpului.

După debutul său, la cunoscut pe designerul coutier spaniol Christóbal Balenciaga, care ulterior i-a devenit mentor, și i-a prezentat creațiile sale clasice, puriste. Acesta a fost începutul unei prietenii strânse şi lungi, care a fost și mai mult consolidată prin mutarea atelierului Givenchy pe aceași stradă în care se afla și sediul firmei Balenciaga.

Prin prezentarea în lumea modei a primei linii luxoasă de Prêt-à-Porter special dedicată femeilor Givenchy câștigă o popularitate excepțională. Creațiile sale elegante își vor găsi imediat locul în garderobele lui Jackie Kennedy, Gloria Guinness și Grace Kelly. Culorile luminoase, proaspete, și nota feminin-tinerescă caracterizau din plin stilului mărcii. De la prezentarea primei și ultra relaxante rochie-sac, o idee comună a lui Givenchy și Balenciaga, Hubert de Givenchy a devenit pentru eternitate unul dintre die mai influenți și mai inovativi designeri ai timpului său. La sfârșitul anilor ´60 el a scos pe piață prima colecție bărbătească - Gentleman Givenchy.

În anul 1988 brandul a fost vândul Grupului „Louis Vuitton Moët Hennessey” (LVMH), iar Hubert de Givenchy și-a luat rămas bun șapte ani mai târziu, întrând la pensie. Urmașii săi au fost de asemenea alți designeri inovatori și de rezonanță, precum John Galliano, Alexander McQueen și Julien MacDonald care nu au reușit totuși prin creațiile lor să se ridice la nivelul lui Givenchy. Dimpotrivă, Givenchy nu a văzut în schițe nici frumusețea și nici eleganța, care constituiau componentele principate ale muncii sale. Doar în momentul în care postul de designer la Givenchy a fost preluat de italianul Riccardo Tisci, casa de modă s-a ridicat din nou. Prin fantezistele sale imprimeuri cu câini Rottweiler sau motive în stil gotic-romantic imaginea firmei pariziene a fost complet schimbată. Cu toate că acest stil nu se potrivea cu cel al fondatorului, creațiile casei de modă se vindeau mai bine ca oricând. Sub egida de peste 12 ani a talentatului Riccardo Tisci, firma a reușit să mai deschidă încă 65 de magazine peste tot în lume.

După ce Riccardo Tisci a renunțat condurecea, iar în momentul de față se află la cârma firmei de trenduri Burberry, în primăvara anului 2017 postul de chef-designer al mărcii Givenchy a fost preluat de Clare Waight Keller. Waight conferă mărcii o nouă fațetă și este prima femeie care se află la condurerea brandului de lux, ea remarcându-se prin designuri grafice interesante și prin prezentări în alb-negru. Începând de la colecțiile de Haute-Couture până la cele Ready-to-Wear, Givenchy se remarcă în ziua de azi prin tonuri liniștitoare, linii necomplicate, simplitate debordantă și o eleganță inconfundabilă.

Designerul de couture pentru staruri și starlete

Hubert de Givenchy a fost considerat a fi designerul parizian de couture al celor mai frumoase femei al timpului său. Actrița Audrey Hepburn, care nu în ultimul rând a fost și o prietenă apropiată a lui Givenchy, i-a devenit muză. Prin „micuța neagră“, pe care Givenchy a schițat-o pentru renumitul film al lui Hepburn „Breakfast at Tiffany’s“, renumele său a fost complet. Cu toate că Hubert de Givenchy este considerat inventatorul „micuței negre“, el a preferat pentru colecțiile sale în primul rând culorile strălucitoare și combinațiile multicolore.

Alte nume sonore care se numără printre clienții mărcii sunt și cântăreți precum Madonna, Beyoncé și Jay-Z. Pentru turul „On the Run Tour II” din acest an, Clare Waight Keller a creat toate costumele de scenă Givenchy pentru celebra pereche Beyoncé și Jay-Z.

Marca se bucură de o apreciere deosebită și din partea renumitelor doamne Kim Kardashian, Lara Stone, Christina Ricci și chiar proaspăta ducesă Meghan Markle care și-a lăsat creată rochia de mireasă de Givenchy. Prezența în public nu a putut fi evitată, iar conversațiile despre haine au fost la ordinea zilei.

Pe lângă diversele colecții de piese vestimentare, a atracție deosebită este exercitată asupra vedetelor din diverse branșe și de modelele de ochelarii de soare Givenchy. Astfel printre fanii prețioșilor ochelari de soare Givenchy se numără și Kate Middleton, soția Prințului William și Ducesă de Cambridge.

Ochelari de soare Givenchy – stilul chic parizian interferează cu eleganța

În catalogul de ochelari de soare Givenchy se găsesc o mulțime de modele de ochelari de soare Givenchy pentru femei și de ochelari de soare Givenchy pentru bărbați, care se remarcă prin șarm franțuzesc, eleganță, dar și extravaganță. Marcantul stil Givenchy se reflectă în toate colecțiile, începând cu Colecția de ochelari de soare Givenchy 2014, Colecția de ochelari de soare Givenchy 2015 până la Colecția de ochelari de soare Givenchy 2016, precum și în Colecția de ochelari de soare Givenchy 2017 și în cele mai noi creații din Colecția de ochelari de soare Givenchy 2018.

Prin alegerea unui model de ochelari de soare rotunzi de la Givenchy (Givenchy GV 7079/S, Givenchy GV 7088/S, Givenchy GV 7054/S) cu rame metalice te alegi cu un accesoriu actual cu caracter multivalent, ideal pentru orice outfit din garderoba ta. Însă și cu o pereche de ochelari de soare Givenchy rotunzi (Givenchy GV 7084/S, Givenchy GV 7095/S, Givenchy GV 7091/S) din plastic poți să te lași admirat/ă în orice clipă.

Într-un stil colțuros original te poți prezenta de pildă cu modelul de ochelari de soare Givenchy rectangulari (Givenchy GV 7031/S, Givenchy GV 7002/S, Givenchy GV 7015/S), ochelari de soare Givenchy pătrați (Givenchy GV 7081/S, Givenchy GV 7092/S, Givenchy GV 7055/S, Givenchy GV 7049/S) sau cu ochelarii de soare trapez de la Givenchy (Givenchy GV 7049/S).

Niște Givenchy Cat Eye ultra feminini cu gene ispititor arcuite în spatele ochelarilor sau după dorință chiar și în afara acestora, vă sunt oferiți de modelul de ochelari de soare Givenchy cat eye (Givenchy GV 7078/S, Givenchy GV 7008/S).

Ochelarii de soare de tip Aviator sunt în continuare un model extrem de iubit și un reper de modă etern. Cu ochelari de soare pilot de la Givenchy (Givenchy GV 7075/S, Givenchy GV 7014/S, Givenchy GV 7076/S, Givenchy GV 7057/S NUDE) te poți bucura automat de renumele unui aviator. Ramele subțiri din metal sau material plastic și forma clasică tip pilot a modelului de ochelari de soare Givenchy aviator îți vor conferi aceași nonșalanță molipsitoare, pe care a afișat-o și Tom Cruise în renumitul film „Top Gun“ din anii `80.

Odată cu lansarea Colecției de ochelari de soare Givenchy 2018 în paradisul ochelarilor s-a născut o nouă stea. Modelul de ochelari de soare Givenchy GV 7057/Stars încântă prin aplicații 3D cu steluțe sus pe lentile, fiind disponibil în culorile negru cu gri (Givenchy GV STARS) sau chiar cu lentile albe (Givenchy GV 7057/S STARS).

Printre cele mai bine vândute modele de ochelari de soare Givenchy bărbați se numără și ochelarii de soare monoclu de la Givenchy (Givenchy GV 7040/S). Ei se remarcă prin ramele întregi din material plastic, design necomplicat cu linii drepte și combinații cromatice care se potrivesc oricătui tip de ten sau outfit.

Ochelarii de soare ovali de la Givenchy (Givenchy GV 7032/S) sunt adevărate piese prețioase din cadrul seriei de ochelari de soare Givenchy pentru femei. Accentele aurii pe interiorul și exteriorul brațelor ochelarilor, numele mărcii prezentat discret și forma ușor extravagantă conferă fiecărei purtătoare un veritabil moment de „Grande Dame“.

Pentru o declarație nu tocmai discretă are grijă tipul de ochelari de soare rotunzi de la Givenchy cu o prezentare marcantă a numelului mărcii „GIVENCHY“, pe combinațiile cromatice negru-argintiu (Givenchy GV 7017/N/S, Givenchy GV 7016/N/S), negru-auriu sau în feminina ecuație alb-rose.

În orice caz, e nevoie să ți ochii deschiși atunci când te vei hotărâ să cumperi o pereche de ochelari, deoarece există destule falsuri Givenchy pe piață. Fie că ești în căutarea unei perechi ochelari de soare Givenchy folosită sau vrei să comanzi un model de ochelari de soare Givenchy online, pentru a te feri de imitațiile de ochelari de soare Givenchy, există o serie de indicii, care te pot ajuta să observi dacă în cazul modelului ales de ochelari de soare de la Givenchy este vorba de o pereche de ochelari de soare Givenchy falsă sau de o pereche de ochelari de soare Givenchy originali.

Prețul ochelarilor de soare Givenchy, manopera și greutatea produsului, precum și cutiuța etui a ochelarilor de soare Givenchy, dar și laveta de curățare Givenchy sunt semne importante care te vor ajuta să demaschezi ușor o pereche de ochelari de soare Givenchy replicat.

Ce ochelari mi se potrivesc cel mai bine?

Shop-ul nostru online este exact locul potrivit, dacă te afli în căutarea unei perechi de ochelari de soare de la Givenchy. Dacă dorești să cumperi ochelari de soare de la Givenchy, în vastul nostru sortiment de ochelari de soare Givenchy poți găsi un număr impresionant de modele moderne din colecțiile mai vechi de ochelari de soare Givenchy 2017 sau ochelari de oare Givenchy 2016, care cu toate că nu sunt cele mai actuale exemplare, se bucură în orice caz de un potențial trendy puternic și de o apreciere inepuizabilă. Binențeles că în magazinul nostru online ai parte și de colecțiile actuale precum ochelarii de soare Givenchy 2018.

Pe lângă varietatea de cromatică a acestor bijuterii pornind de la modelul de ochelari de soare Givenchy verde (Givenchy GV 7076/S, Givenchy GV 7090/S, Givenchy GV 7061/S), tipul de ochelari de soare Givenchy galben (Givenchy GV 7068/S, Givenchy GV 7071/S, Givenchy GV 7077/S), ochelarii de soare Givenchy pe roșu (Givenchy GV 7060/S, Givenchy GV 7073/S, Givenchy GV 7095/S) sau ochelarii de soare oranj (Givenchy GV 7074/S, Givenchy GV 7078/S), până la modelul de ochelari de soare Givenchy albastru (Givenchy GV 7069/S, Givenchy GV 7051/S) sau ochelarii de soare Givenchy violet (Givenchy GV 7077/S); în paleta de ochelarii de soare Givenchy există și nuanțe clasice precum ochelarii de soare Givenchy gri (Givenchy GV 7051/S, Givenchy GV 7083/F/S), modelul de ochelari de soare Givenchy maro (Givenchy GV 7054/S, Givenchy GV 7040/S) precum și ochelarii de soare Givenchy pe negru (Givenchy GV 7061/S, Givenchy GV 7069/S, Givenchy GV 7058/S).

Din categoria design-urilor clasic-eterne fac parte modelul de ochelari de soare Givenchy havana (Givenchy GV 7061/S, Givenchy GV 7070/S) precum și modelele de ochelari de soare Givenchy metalici ca de pildă ochelarii de soare Givenchy pe argintiu (Givenchy GV 7079/S, Givenchy GV 7093/S, Givenchy GV 7075/S) sau modelul de ochelari de soare Givenchy auriu (Givenchy GV 7052/S, Givenchy GV 7033/S, Givenchy GV 7048/S).

Cu ochelarii de soare Givenchy cu lentile albastre (Givenchy GV 7090/S) poți vedea mereu marea în fața ochiilor. Fie că te vei afla la o plimbare pe plajă sau prin oraș, acești ochelari de soare Givenchy sunt un adevărat punct de atracție. Tu adopți totuși un stil mai discret? Atunci acest model de ochelari de soare Givenchy cu lentile maro (Givenchy GV 7031/S) te va însoți cu stil, într-un mod plin de lejeritate, în orice moment al zilei.

Pentru a găsi perechea perfectă de ochelari de soare Givenchy, îți oferim proba online, unde poți încerca direct modelul preferat. Încă nu ai găsit nimic? Atunci blogul nostru te poate ajuta cu siguranță. Cu privire la repararea ochelarilor de soare Givenchy, specialistul nostru Master of Glasses te poate ajuta întotdeauna cu sfaturi utile.

Odată ce alegerea a fost făcută, Maestrul optician digital te va ajuta în ceea ce privesc ochelarii Givenchy de prescripție și bineînțeles vei găsi lentilele potrivite. Pentru orice design și culoare a lentilelor, ochelari de soare Givanchy oglinziți, ochelari de soare Givanchy polarizați, ochelari de soare Givenchy fotocromatici sau ochelari de soare Givenchy cu auto-nuanțare, totul depinde în întregime doar de gustul tău.

Dacă ai descoperit modelul preferat, poți comanda direct ochelarii de soare Givanchy convenabil online. În plus, modelul poate fi foarte simplu returnat gratuity, în cazul în care te-ai răzgândit în ultimul moment. Doar ochelarii de soare Givenchy cu dioptrii, realizați pe baya unei comenzi personalizate, nu pot fi rambursați decât dacă există defecte tehnice. Dacă mai ai întrebări, poți suna la serviciul nostru cu clienții la numărul de telefon local sau să te adresezi direct personalului nostru din unul dintre cele două magazine din Hamburg.

Serviciul nostru

Pentru orice întrebări care apar în procesul de cumpărare a ochelarilor, ai posibilitatea să ne contactezi în orice moment. Întotdeauna suntem alături de tine împărtășindu-ți experiența noastră, atât în spațiul virtual, cât și în cel real. Mai ai și ocazia să vi direct într-unul din cele două magazine din AEZ sau din Ottenser Hauptstraße pentru a primi direct sfaturi profesionale și individuale. În plus, serviciul de livrare rapidă sau de livrare standard, posibilitatea de retur gratuity, precum și libertatea de a alege între metode diferite de plată facilitează mult cumpărăturile. Astfel shoppingul online poate fi chiar distractiv.

Despre noi

Dacă dorești să cumperi ochelari de soare Givanchy online la prețuri convenabile, noi suntem cu siguranță alegerea potrivită. Pentru că noi îți garantăm în orice moment calitatea ochelarilor de soare Givenchy. Noi nu suntem un distribuitor exclusiv al mărcii de ochelari de soare Givernchy, ci un magazin online de ochelari de soare, care oferă toate mărcile celebre de ochelari, începând cu Ray-Ban, Tom Ford și Gucci și până la Prada la prețuri sugerate de vânzare cu amănuntul.

Întotdeauna avem grijă ca prețurile în magazinul nostru online și nu numai, să fie deja inferioare altor magazine de ochelari, astfel la noi ai parte de prețuri reduce și sale nu doar pentru modele de ochelari de soare Givenchy ci și pentru celelalte mărci de ochelari oferim rabat, în special la noi modele, fapt care se exercită în întreaga gamă de produse.

Celor entuziasmați de a fi în trend cu moda, cât și pretențioșilor și specialiștilor într-ale ochelarilor le oferim sub motto-ul "SEE AND BE SEEN" cele mai bune modele de ochelari de soare la prețuri de chilipir. Și modelele de ochelari de soare Givenchy reduși se regăsesc în oferta noastră. Uitați-vă chiar acum și lăsați-vă fermecați de această lume minunată și infinită a ochelarilor de pe Edel-Optics. Datorită iPad-urilor noastre și a sistemului nostru unic de prezentare în magazinul online, nu trebuie să ai teama că îți vei pierde privirea de ansamblu.