Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare
Ochelari sport

 
 
 

irregular Ochelari de vedere

 
 
 
 

Grupa de produse

Genul

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
  (3)
 • Normal
  Normal
  (18)
 • Larg
  Larg

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
 

Caracteristici

Formă rame

Tipul ramei

Culoarea cadrului


Material rame

Preţ

 • 500 – 800 (8)
 • 799 – 1.000 (7)
 • 1.199 – 2.500 (6)
 •  
filtru
filtru
 
21
 
 
Produse/Pagină
 
Sortare
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/1
1/1

Ochelari de vedere cu formă neregulată


Ochelari care nu respectă convențiile

Neregularitatea nu înseamnă că ochelarii sparg simetriile, dar auzi că sparg convențiile.

Faptul că este "diferit" este noul cuvânt al tinerilor, ce nu poate fi o coincidență. Deoarece toată lumea vrea să fie diferită, iar acest lucru este valabil și pentru modelele noastre de ochelari neregulați. Conformismul nu cunoaște pe nimeni. Fiecare ramă din această categorie iese imediat în evidență, sfidează formele convenționale și recalculează geometriile. Interpretările din arta expresionistă și din arhitectura abstractă fac ca desenele să fie atât de futuriste încât nici măcar creatorii Simpsons nu știu ce se întâmplă.

Un bun exemplu al creativității nesfârșite în materie de design de ochelari cu detalii neobișnuite poate fi găsit la Versace. Ochelarii pentru bărbați Versace VE1257 nu sunt pentru toată lumea. Dar cu siguranță pentru orice bărbat, căruia îi place mai extravagant. Acești ochelari aurii de lux ies din tipare și se remarcă prin faptul că au un fel de ramă suplimentară care se întinde pe linia sprâncenelor spre părțile laterale și este fixată pe tâmple.

L.G.R. Nomad servește drept contraexemplu geometric. Deși ne așteptăm la pod dublu aici, a doua linie lipsește. Fideli devizei "less is more", acești ochelari unisex se descurcă cu o ramă cu filigrană maximă. Atingerea de nimic arată ca niște fire subțiri conectate între ele. Dar tocmai asta face farmecul minimalist al ochelarilor L.G.R. neregulate.

Pentru doamne, poate fi un pic mai mult. Miu Miu Core Collection va da ținutei tale un adevărat impuls. Ca și cum partea frontală în Raspberry Red nu ar fi fost suficient de izbitoare, tâmplele sale curbate cu îndrăzneală constituie partea principală a aspectului său plăcut de neobișnuit. Deci, aici este mai degrabă un caz de "mai mult ajută mai mult".


Material - Ai de ales?


În timp ce culoarea ochelarilor ar putea deveni rapid copleșitoare, alegerea materialelor este relativ clară. Ochelarii neregulați sunt disponibili din plastic, acetat, lemn, titan și alte metale. Prețul depinde și de material, deoarece metalele prețioase sunt mai valoroase decât plasticul clasic, de exemplu. Cu toate acestea, ramele neregulate prezintă următoarele avantaje: Plasticul este mai maleabil. Prin urmare, este mai ușor de modelat în forme neobișnuite decât metalul. De asemenea, este mai ușor și face ca ramele mari și extravagante să fie mai confortabile de purtat.

Cu toate acestea, ochelarii din titan au cel mai mare avantaj în ceea ce privește greutatea, cu o stabilitate maximă. Aici merită să arunci o privire la ochelari Evil Eyes de la Jos. Eschenbach. Sub denumirea tipică germană JE 981019 se găsește unul dintre cei mai nobili ochelari din titan pe care i-a văzut industria ochelarilor. Poate că rama mată nu strălucește la fel de mult ca unii ochelari aurii, dar acești ochelari Eschenbach strălucesc cu atât mai mult cu predicativul ochelari Made in Germany.

Ochelari neregulați


Dacă ați primit ochelarii, dar pantoful (sau, în acest caz, rama) încă mai strânge, vei găsi cu siguranță sfaturi valoroase în blogul nostru, care acoperă subiecte precum: "Forma neregulată se potrivește cu fața mea?" sau "Ochelarii de vedere neregulați sunt potriviți pentru orice ocazie?". Repertoriul "Maestrului ochelarilor" are, de asemenea, o mulțime de sfaturi, cum ar fi "Repararea ramei de ochelari" sau "Ajustarea" lor.

Dacă, după ce ai răsfoit selecția noastră vastă, te-ai hotărât ce material și ce culoare trebuie să aibă ochelarii de vis, îi poți comanda, ochelari la preț rezonabil online. Dacă, contrar așteptărilor, nu-ți plac, îi poți returna gratuit în termen de 30 de zile lucrătoare. Numai ochelarii preparați individual cu prescripție medicală nu pot fi returnați, cu excepția cazului în care există defecte de fabricație. Dacă ai întrebări, sună pur și simplu la servicii clienți prin intermediul numărului nostru de telefon local, trimite un e-mail la suport sau folosește canalele noastre de social media sau contactează direct personalul nostru într-unul dintre cele trei magazinele noastre din Hamburg.


Serviciile noastre individuale


Dacă te întrebi cum să afli "mărimea potrivită" pentru ochelarii tăi de vedere sau pentru ochelarii de soare, sau dacă ai alte întrebări, nu ezita să ne contactezi în orice moment. Suntem mereu alături de tine cu expertiza noastră cumulativă în domeniul ochelarilor de soare și al ochelarilor de vedere, atât ca optician online prin intermediul browserului, cât și în lumea analogică. Vin-o într-unul dintre magazinele noastre, dacă te afli în Hamburg, pentru a primi sfaturi profesionale și individuale sau pentru a te informa despre piese de schimb pentru ochelari de soare. Phil, maestrul nostru de ochelari, oferă, de asemenea, mai multe informații în tutorialele sale. În plus, livrarea gratuită, returul gratuit, politica de restituire bani în 30 de zile și o varietate de metode de plată, fac cumpărăturile noi mult mai ușoare.


Despre Edel-Optics


Dacă vrei să cumperi ochelari de soare ieftin online, suntem contactul potrivit pentru a te aduce mai aproape de experiența unică a ochelarilor de soare. În magazinul nostru online de ochelari de soare de marcă, vei găsi ochelari de soare de dame, precum și ochelari de soare bărbătești și ochelari de soare copii, în multe culori și mărimi, toate cu o lavetă de șters ochelari și o husă, incluse în preț. Se întelege de la sine, că fiecare pereche din gama noastră este un original autentic și nou. Produsele folosite și falsurile nu au ce căuta în gama noastră.

În calitate de specialiști în ochelari pentru clienții cu un simț al modei, oferim ochelari de vedere, ochelari de citit, ochelari de vedere progresivi, ochelari de calculator, ochelari de soare și lentile de contact la prețuri absolut de top sub sloganul "SEE AND BE SEEN". De asemenea, ochelari la reducere, precum și produsele casei ochelari de soare la reducere sunt disponibile în magazinul nostru la prețuri unice. Așadar, începe să navighezi chiar acum și comandă de acasă produsele preferate din lumea ochelarilor.