Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
Eyeshaker gratuit la toate comenzile Boutique  
arata toate rezultatele
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere

Ochelari de soare Prada Sport

 
 
 

Grupa de produse

Genul

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal44
 • Larg
  Larg96

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

          

Preţ

 • 1.000 – 1.200 (1)
 • 1.200 – 2.500 (146)
 • sus 2.500 (6)
 •  
filtru
filtru
 
153
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/4
1/4
2 3 4

Ochelari de soare Prada Sport

O încredere modernă de sine în ambalaj sportiv

Bertolt Brecht a spus cândva:

„Sportul la superlativ începe acolo unde a încetat deja de mult timp să mai fie sănătos.“

O afirmație, pe care imperiul de modă Prada nu doar că și-a băgat-o în inimă, ci o și reafirmă zi de zi prin linia sa Prada Sport, încă de la înființarea sa în anul 1997.

Pentru o apariție modernă (modelele de Prada Sport PS 04RS, Prada Sport PS 05RS) combinată cu o eleganță dinamică (modelele de Prada Sport Netex Collection PS 51OS, Prada Sport Intrepid PS 01LS), linii clar definite (modelele de ochelari de soare Prada Sport Benbow PS 53PS, Prada Sport PS 06SS sau Prada Sport PS 01TS) și o simplitate oarecum ieșită din comun modelele de (Prada Sport PS 54SS), marele brand de modă și-a primit pe drept predicatul de „Sport la superativ” prin colecțiile sale de ochelari de soare. Brandul de Eyewear nu numai că deservește topul 10000 cu eticheta sa, ci fascinează continuu masele cu design-urile lor, care nu sunt create doar de nebuni după sport, ci și pentru acea clasă aparte, pentru care sportul este exact așa cum l-a văzut Karl Marx – "Opiu pentru popor!".

Nu există nicio îndoială, că pe lângă adidas und Oakley, italienii sunt o alegere de primă mână în rândul sportivilor veneratori de soare, care sunt în căutarea unor creații cu forme clasice și combinații de linii originale, care nu sar imediat în ochi, însă nici nu par chiar să fie ca prima roată inventată.

Prada_Sport/Prada-Sport-Ochelari-de-Soare-Femei_1271x793.jpg

Istorie

Impulsul pentru Prada Linea Rossa, așa cum Prada Sport este cunoscută de asemenea din 2003, nu a pornit așa cum s-ar crede de la Miuccia Prada, ci mai degrabă de la Patrizio Bertelli soțul acesteia și CEO-ul companiei Prada, atunci când designerul de yahturi German Frers i-a propus să-și formeze propria echipă de navigație pentru a participa la prestigiosul eveniment „America’s Cup”.

Punerea în practică a fost însă dată totuși tot pe mână talentată a renumitei creatoare Miuccia, care a prăvălit pur și simplu un bulgăre de zăpadă prin colecțiile sale de ochelari de soare Prada Sport de damă și ochelari de soare Prada Sport de bărbați. Nu este de neglijat nici aportul adus prin dezvoltarea fulgerătoare a mărcii Miu Miu, menită să relanseze proiectul Prada Sport.

Evident că pe lângă calitatea impecabilă a produselor, numele mărcii nu are un rol chiar nesemnificativ, deoarece Prada pledează simplu și cuprinzător pentru tradiție, eleganță și excelență și nu se află nicidecum la periferia lumii fashion, fapt binecunoscut de Prada Group și folosit cu înțelepciune pentru a-și lansa produsele pe platforme mari, pentru a le ancora adânc pe piața de desfacere.

Acest fapt a fost aplicat și în cadrul colecțiilor de ochelari de soare Prada Sport, care de bucură nu doar de binecunoscuta calitate Prada ci și de un grad ridicat de recunoaștere al concernului-mamă, printr-o serie de semne devenite ultra cunoscute, precum ar fi: relevantele linii de culoare roșie cu logo-ul Prada scris pe alb la nivelul brațelor. Consecvența logică a acestor calități este faptul că nenumărați falsificatori au încercat, până în ziua azi, să pună pe nasul femeilor sau bărbațiilor imitate de ochelari de soare Prada Sport. Succesul a rămas și va rămâne întotdeauna clar, deoarece o pereche de ochelari de soare Prada Sport originali se diferă foarte mult, începând cu manopera, de o pereche de ochelari de soare Prada Sport replicați. Pe deasupra, un avantaj în plus îl constituie și parteneriatul brand-ului Prada cu producătorul italian de ochelari Luxoticca, recunoscut oriunde pe piață, încă din anul 2003.

Ochelarii de soare Prada Sport – cei mai buni prieteni ai celebritățiilor

Prelucrarea, marca și materiale de calitate, care sunt folosite încă din procesul de producție, sunt doar câteva semne clare de calitate care nu le-au scăpat nici vedetelor mai mici sau mai mari, ele fiind total convinse de valoarea modelelor Prada Sport Eyewear. Exită o serie de staruri precum Rihanna, Christian Bale, Bruno Mars, Tom Hardy sau Jeremy Renner care sunt din ce în ce mai atrași de nota sport a imperiului de modă.

Stilul ochelarilor de soare de la Prada Linea Rossa

Modelele de ochelari de soare de la Prada Linea Rossa se orientează către forme și culori clasice. O declarație fashion discretă și clară care are o apariție de zile mari pe covorul roșu și totodată nu diminuează scopul practic atât de necesar la diverse tipuri de sport, precum golf, navigație, joggen, raliu sau alte sporturi cu motor.

Designeri imperiului de modă italiană știu cum să implementeze în creațiile lor caracteristica notă sport-dinamică (modelul de Prada Sport PS 52QS), fără a bruia nicidecum stilul specific, așa cum o fac din când în când cei de la Versace sau Dolce & Gabbana, pentru a aduce ceva nou în propriile colecții.

Rame originale pentru purtătorii pretențioși

Însă cine crede totuși, că colecțiile de ochelari de soare Prada Sport Eyewear, sunt depășite de modă și „prăfuite”, ar trebui să se uite și a două oară. Chiar dacă piesele din vechiile colecții de ochelari de soare Prada Sport se prezintă în culori clasice și decente, precum modelele de ochelari de soare Prada Sport negru (ochelari de soare Prada Sport PS 03TS) și ochelari de soare Prada Sport maro (ochelari de soare Prada Sport PS 03SS), colecțiile de chelari de soare Prada Sport din 2013 până în 2018 se remarcă prin itemuri clasice, contemporate și chiar cu rame retro remodernizate. Creativele și ultra modernele modele de ochelari de soare Prada Sport create după regulile esteticii lifestyl-ului și a sportului, sînt completate cu o priză de forță și nonșalanță, ele putându-se liniștit lua la întrecere cu modelele concurente de la Tom Ford, Ray-Ban sau Michael Kors, care din motive nu tocmai întemeiate sunt considerate a fi mai potrivite pentru viața cotidiană.

Într-adevăr, încă de la bun început, ramele ochelarilor de soare Prada Linea Rossa s-au prezentat a fi mereu ca fiind o combinație perfectă între creativitatea mărcii reinterpretată și un design contemporan cu notă ușor avangardistă. Liniile clare și formele moderne reprezintă întocmai modelele de rame caracteristice, acestea fiind obținute prin tehnici de producție artistice și tehnologii avansate care reușesc să confere acel look inconfundabil fiecărui model de ochelari de soare Prada Sport, făcând din orice pereche de ochelari de soare în parte o adevărată operă de artă.

Capodopere tehnologice

Pe lângă ramele din material plastic de tip acetat, ochelarii de soare au și lentile din plastic cu protecție UV 100% garantată și diverse tipuri de nuanțare, oglinzire sau culoare. Evident din sortimentul de ochelari de soare Prada Sport nu puteau lipsi nici ochelari de soare Prada Sport polarizați, precum și variantele fotocromatice. Modelați cu inserții din cauciuc cu formă de biluțe sub formă de pernițe nazale și pe interiorul brațelor, renumiții italieni s-au asigurat că ochelarii lor nu vor cădea de pe nasul alergătorilor sau al altor iubitori de sport. Această proprietate este de asemenea susținută și de construcția robustă și versatilă a întregii rame.

Pentru ca modelele lor să nu pară niciodată prea obișnuite, designerii pun un accent deosebit pe atracția emanată de logo-ul stylish al mărcii și pe appeal-ul exercitat de miciile bijuterii, care fără doar și poate au reușit să devină ceva normal pentru fiecare zii, fără a-și pierde nimic din caracterul sportiv. O pereche de ochelari de soare ce poartă semnătura Prada Sport dovedește simplu și cuprinzător flexibilitatea unui brici elvețian, astfel încât să reprezinte atât stilul de viață activ, cât și pe cel de agrement.

Prada_Sport/Prada-Sport-Ochelari-de-Soare-Bărbați_1271x793.jpg

Ce tip de ochelari mi se potrivesc?

Dacă ești în căutarea unor ochelari de soare, nu ezita să se uiți prin magazinul nostru online. Noi avem în sortimentul nostru ochelari de soare Prada Sport ieftini. Pe lângă culorile clasice de negru și maro, se remarcă în mod deosebit și modelele de ochelari de soare Prada Sport albastru (Prada Sport PS 54TS), ochelari de soare Prada Sport gri (Prada Sport PS 54IS), ochelari de soare Prada Sport argintiu (Prada Sport PS 56SS) sau ochelari de soare Prada Sport auriu (Prada Sport PS 54RS). Însă există și alte culori precum ochelari de soare Prada Sport alb sau ochelari de soare Prada Sport oranj (Prada Sport PS 56QS) care au lărgească segmentul variantele clasice colorate.

Ochelarii de soare în look pilot (Prada Sport PS 50RS, Prada Sport PS 56MS) sau cei cu rame rectangulare (Prada Sport PS 53NS) fac parte fără îndoială dintre cele mai bine vândute piese din oferta de ochelari de soare Prada Sport.

Cu toate acestea, nici modelele cu rame mai puțin convenționale de la Prada nu trebuie uitate. Mai ales modelele cu rame tip panto (Prada Sport PS 51SS), dar și cele cu aspect de monoclu (Prada Sport PS 57TS) sau cu formă iregulată (Prada Sport 50TS) sunt din ce în ce mai în căutați. În luarea deciziei pentru modelul corect de la Prada Sport, un ajutor incontestabil este oferit de proba online, cu ajutorul căruia poți să-ți așezi modelul preferat direct pe nas, mai precis pe poza tip portrat pe care o vei descărca online. Fie că este vorba de un model cu ramă semi, întreagă sau chiar fără, acest tool nu face nicio diferență.

Așa se pot cumpăra ochelari de soare Prada Sport online

O zicală cunoscută spunea: condimentul vieții este chiar diversitatea. Pentru ca diversitatea sortimentului nostru să nu te izbească prea din plin, noi îți punem la dispoziție un filtru de căutare avansat care te ajuta să găsești simplu și rapid perechea ta potrivită de ochelari de soare Prada Sport online. Trebuie doar să setezi parametrii de căutare în funcție de ceea ce îți dorești, în materie de formă, culoare, material sau alte opțiuni personalizate de filtrare. Dacă încă nu eșți sigur/ă, profesionistul nostru "Master of Glasses“ sau diverşi noştri blogeri vor avea întotdeauana câteva sfaturi nimerite pentru a nu lăsa înalta măiestrie de a cumpăra ochelari să degenereze în fizică atomică. Cine însă nu se poate convinge decât văzând cu proprii ochii la fața locului - este așteptat într-una din cele două magazine proprii din Hamburg AEZ și Ottenser Hauptstraße, unde poate fi direct consiliat.

Din momentul în care te-ai decis să-ți cumperi, vei primi sprijin în selecția proprie de la ”Maistrul Optician Digital” pentru alegerea lentilelor cu dioptriile potrivite sau chiar cu nuanțarea dorită, cum ar fi de exemplu: modelul de ochelari de soare Prada Sport cu lentile albastre (Prada Sport PS 54SS), cu lentile oranj (Prada Sport PS 51RS, pe argintiu (Prada Sport PS 03QS), auriu (Prada Sport PS 51TS), violet (Prada Sport PS 50SS) sau chiar alb (Prada Sport PS 04TS, Prada Sport PS 05TS). Dacă ai descoperit modelul tău favorit, puteți comanda online direct orice pereche de ochelari de soare Prada Sport ieftini și nu îți va mai rămâne decât să mai alegi o metodă de plată potrivită din cele puse la dispoziție de noi.

Service-ul nostru

Cu tipurile de livrare standard sau expres, vă garantăm că obiectul dorințelor voastre va ajunge în siguranță și rapid la destinație. Desigur, puteți returna pur și simplu ochelarii de soare Prada Sport dacă aceștia nu vă plac sau nu sunt conform așteptărilor voastre. Numai ochelarii realizați individual, cu lentile de vedere, cu dioptrii nu pot fi rambursați decât în cazul în care există defecte tehnice. Dacă aveți întrebări suplimentare, sunați la serviciul nostru de asistență a clienților la un numărul de telefon local sau apelați direct personalul nostru din unul dintre cele două magazine din Hamburg. Cu alte cuvinte, mai simplu spus: "Aici vei fi ajutat!" pentru a ajunge rapid la un numitor comun.

Întrucât Prada Sport este una dintre mărcile noastre Boutique, care conține mărci de ochelari de lux și ochelari premium, îți garantăm ochelarii de soare Prada și ochelarii de vedere Prada până mâine, dacă primim comanda ta până la ora 17:00. Pe lângă livrarea gratuită prin UPS Express, mai punem și un Eyeshaker în cutie, astfel, încât ochelari de firmă să strălucească întotdeauna.

Despre noi

Prada Sport reprezintă întotdeauna alegerea perfectă ... în orice circumstanță. Nu ne dorim să facem niciun fel de publicitate aparte pentru ochelari de soare Prada Sport sau să oferim vreo evaluare de calității, specifică pentru ochelarii de soare Prada Sport, noi vă oferim pur și simplu un magazin online de ochelari de soare Prada Sport, deoarece acești ochelari nu au nevoie de o prezentare în prealabil, ei reușind să vorbească singuri prin calitatea lor.

Noi, cei de la Edel-Optics nu ne lăudăm cu reduceri pe termen scurt și nici nu ne-am propus neapărat să scoatem în evindenţă oferta de ochelari de soare Prada Sport, însă reușim pe tot parcursul anului să punem la dispoziție modele reduse în comparație cu prețul recomandat de vânzare. Motiv pentru care suntem cu ambii ochii pe clientela noastră împătimită de modă, care nu doar face o impresie bună, ci vrea să fie mereu la ultimul răcnet prin declarații fashion incontestabile. La urma urmei, sloganul nostru "SEE AND BE SEEN" nu a fost deloc ales la întâmplare. Astfel, la noi, fiecare client are parte de o calitate unică la un preț unic.