Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare
Ochelari de vedere
Ochelari sport
 
 
 

Grupa de produse

Genul

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal20
 • Larg
  Larg

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Formă rame

Tipul ramei

Forma feței

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

       

Preţ

 • 250 – 500 (51)
 •  
filtru
filtru
 
51
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
 
1/2
1/2
2

Ochelari de soare Sylvie Meis

Sylvie Optics

There is no him in hero“ - aceasta este expresia după care s-a orientat campania făcută pentru colecţia de ochelari de soare Sylvie Meis şi pe care această puternica doamnă olandeză o dovedeşte zi de zi, într-un mod impresionant. Sylvie Meis ne demonstrează că înălţimea ei nu are nimic de a face cu mărimea corporală, exact în spiritul aforismul „Însuşi este femeia!“. Astfel atributele care o caracterizează ca fiind o mamă iubitoare, o afacerisră de succes, o prezentatoare isteaţă şi un model elegant - sunt doar câte dintre faţetele acestei personalităţi fascinante, care fac din ea o femeie atât de adaptabilă şi talentată.

Aceste faţete sunt reprezentate prin formele şi culorile creaţiilor proprii de ochelari de soare pentre femei din linia „her_O“ semnată marca Sylvie Optics. După „Sylvie Designs“ în materie de lenjerie de corp sau piese de plajă, creativul top-model olandez a reuşit să facă un nou pas în lumea modei prin colecţia de ochelari de soare Sylvie Meis. Am putea crede că ea se află pe un drum pe care nu există cale de întoarcere. Până la urmă toată lumea ştie că orice pereche de ochelari de soare sunt cel mai bun prieten al lui Sylvie Meis şi totodată un partener fidel. Ea se mândreşte cu o colecţie personală care cuprinde aproape 500 de modele. Multe dintre aceste bijuterii pot fi pe admirate pe contul de Instagram Sylvie Meis (1misssmeis).

Astfel propriul Brand Sylvie Meis Eyewear era doar o chestiune de timp, care urma să vină exact la timpul potrivit, adică acum! Faptul că pasionata de ochelari nu face nimic pe jumătate, nu este nicio surpiză, deoarece una dintre calităţiile ei principale este chiar ambiţia. În cadrul colaborării exclusive cu multichannel-ul de produse optice Edel-Optics reuşeşte să-şi materializeze visul prin colecţia Ochelari de soare Sylvie Meis şi demonstrează că ştie deja dinainte de ce avem nevoie în 2018 pentru a reuşi să fim total în tendinţe. „În cadrul ţinutelor mele, ochelarii de soare sunt pentru mine un fel de „cireaşa de pe vârful tortului“, ne explică această eroină modernă, născută în Breda. “Un aşa zis ultim finisaj... din acest motiv sunt şi mai fericită că am ocazie acum să-mi exprim pasiunea pentru ochelarii de soare prin colecţia Sylvie“.

Chiar şi în afara obligaţiilor profesionale, această frumuseţe ce a ales să trăiască în Hamburg reuşeste să se pună mereu perfect în scenă. Fie că vine vorba de o rochie cocktail la un dineu de gală sau o ţinută în stil casual-street Look, atunci când iese cu fiul său la plimbare prin oraş. Fosta prezentatoare a emisiunii de divertisment „Let‘s Dance“ poate mai bine decât oricine să puncteze cu outfit-urile ei interesante, fără să pară teatrală sau artificială. Pe deasupra, ea a făcut din ochelarii de soare un element central al look-urilor sale inconfundabile. „Iubesc moda şi am o deosebită plăcere să combin diverse piese pentru a obţine noi ţinute. Acord mare importanţă detaliilor, iar o pereche potrivită de ochelari de soare este absolut esenţială” spune această icoană de stil, care este arareori întâlnită fără această piesă IT, pe drum sau în diversele canale de social-media, precum Sylvie Meis Facebook sau Sylvie Designs Pinterest.

Prin brandul de retail Edel-Optics din Hamburg ea a găsit partenerul perfect care nu numai că îi împărtăşeşte opinia că ochelarii sunt un accesoriu de modă şi de lifestyle, ci şi este şi o firmă serioasă care adăugând la portofoliul său de produse modelele de ochelari Sylvie Meis, reuşeşte reînnoit să se afirme prin crezul „SEE AND BE SEEN“. În plus frumoasa olandeză nu s-a mulţumit doar să stea pe tuşă în timpul procesului de punere în aplicare, ci ea a venit cu ideei şi propuneri clare de design care au transformat-o într-o rotiţă importantă în tot procesul de creaţie şi producţie.

Rezultatul acestei colaborări nu se lasă doar văzut pe nasuri, deoarece fiecare dintre modelele de ochelari Sylvie Meis poate concura cu creaţiile firmelor de renume, precum Ray-Ban, Gucci, Tom Ford sau Prada în ceea ce priveşte stilul, materialului sau prelucrarea. Colecţia „her_O“ cuprinde în total cinci linii de modele fermecătoare, fiecare disponibilă în patru variante diferite de culoare.

Astfel expresia metaforică Sylvie Meis – regina ochelarilor de soare primeşte o nouă conotaţie, iar ochelarii de soare se bucură de un loc de cinste în CV-ul semnat Sylvie Meis!

Liniile Sylvie Optics

ACTIVE

brand-de/f1SylviBilder1_1000x500.jpg

Viaţa de zi cu zi a unei femei puternice este pur şi simplu incitantă, iar sportul ca compesaţie este aproape inevitabil. Astfel, ochelarii de soare nu au voie să lipsească nici înainte, nici după sau chiar în timpul workout-ul lui Sylvie Meis. Exact aici sunt bine-venite modelele ACTIVE în femininul stil pilot-panto. Design-ul filigranat conferă modelelor de ochelari din metal un accent modern în look retro şi te vor ajuta să arăţi super bine oricând. Efectul interesant de oglinzire conferă un accent sport-cool, în timp ce elementele tip Logo-Pin şi cele decente de la nivelul capetelor din acetat de la braţe, precum logo-ul deco Sylvie, au rolul de ajuta rapid la identificarea unui model original Sylvie Optics.

CLASSY

brand-de/f2SylvieBilder2_1000x500.jpg

Preţios, nobil, stilat, elegant – există foarte multe sinonime pentru „classy“, pentru că se ştie deja faptul că nu doar haina îl face pe om. Cu modelul de ochelari potrivit se poate lasă o impresie bună în orice mediu social. Iar cu elegantele modele CLASSY nu are cum să mergă ceva anapoda. Rama din acetat preţioasă cu look oversize nu pare niciodată deplasată şi aduce aminte de icoane de stil legendare precum Audrey Hepburn sau Madonna. Pe deasupra aceste rame trendy cu lentile mari îţi pot oferi uneori un moment de linişte, în care te poţi retrage din lumea zgomotoasă şi poţi respira relaxată. Chiar şi eroinele moderne au nevoie din când în când de o mică pauză. Ca de pildă atunci când paparazzi nu scapă din ochi apartamentul lui Sylvie Meis, pentru a nu rata vreo imagine inedită. Există încă un punct pozitiv al acestor ochelari de soare speciali, despre care doamna Meis spune însuşi, că ei nu conferă doar o protecţie contra razelor UV şi a luminii solare puternice, ci şi contra unui ochi iscoditor care caută să arunce o privire în suflet, exact atunci când zona de confort personală a fost părăsită.

PASSIONATE

brand-de/f4SylvieBilder_1000x500.jpg

Linia cu modele PASSIONATE reuşeşte să perfecţioneze orice look casual relaxant. Aceşti ochelari estetici din metal cu punte dublă se orientează după un trend super actual din lumea design-ului de ochelari. Alte elemente top-actuale care caracterizează aceste modele sunt şi lentilele tip Flatlens şi funcţia de oglinzire. O notă aparte este obţinută şi prin elementul decorativ tip buton Sylvie de pe braţ care are şi rolul de element identificator al oricărui model exclusiv din colecţia Sylvie Optics. Inspiraţia pentru ramele de ochelari şi proprieţiile ce caracterizează întreaga colecţie Sylvie Meis de ochelari de soare, a găsit în dragostea şi preţuirea vieţii mai ales prin copilul şi familia ei.

SELFMADE

brand-de/f99SylviBilder6_1200x600.jpg

Modelele din linia SELFMADE cu ramele lor în stil Cat-Eye combinate cu lentile rotunde denotă o încredere de sine nezdruncinată cu flair original în spirit italienesc. Linia Selfmade se adresează în special femeilor care încearcă să-şi facă norocul cu mâna proprie. Finisajul mat al acestor ochelari metalici dau o impresie impasibilă şi elegantă, însă totodată şi extravagantă. Detaliile preţioase şi moderne precum logo-ul Sylvie de pe braţe precum şi un profil 3D de efect fac din fiecare model SELFMADE al colecţiei de ochelari de soare Sylvie Meis un accesoriu actual şi atemporal în acelaşi timp. Simplitatea şi simţirea sunt highlight-uri absolute şi definitoare pentru Sylvie Optics.

SENSUAL

brand-de/f0SylvieBilder7_1000x500.jpg

Linia SENSUAL oferă oricărei femei posibilitatea să-şi exprime perfect aura proprie, plină de încredere – fie că vine vorba de a călca pe lângă sau direct pe „covorul roşu“, de apatiţiile la o gală sau pe scena unui eveniment. Cu SENSUAL reuşeşti să-ţi evidenţiezi partea feminină şi senzuală, combinată cu priza inevitabilă de sexapil. Astfel aceste modele au lentile semi-transparente nu doar din cauza faptului că vor să fie total în tendinţe cu moda branşei, ci şi pentru simplul fapt că a arata ochii este absolut hip, in, cool sau cum vrei să o numeşti tu. Modelele în stil Vintage realizate din mixuri aparte de metal şi acetat nu sunt doar un must-have pentru împătimitele fashion din toată lumea, ci conferă şi o apatiţie uimitoare în orice moment al zilei, cu sau fără soare, prin calitatea tehnică deosebită care conferă o protecţie UV 100%.

Design şi rame de calitate

Modernii ochelari de soare de la Sylvie Optics se remarcă prin designul când extravagant, când purist, precum şi prin ramele frumos colorate. Liniile clare, dar rafinate, precum şi tipurile de lentile robuste tip Flatlens rezistente la zgârieturi şi cele de lentile normale reunesc cele mai actuale trenduri cu materialele exclusiviste. Punerea în scenă perfectă este asigurată de combinaţie dintre formele fabuloase de ochelari şi de acetatele luxoase. Se înţelege de la sine, cu protecţia UV nu te va lăsa la greu în zilele cu soare puternic, proprietate care face din modelele de ochelari de soare Sylvie Meis un companion ideal pentru orice situaţie de zi cu zi. Astfel, prin ei se poate face un „statament“ clar la orice venisaj, party sau chiar la următorul grătar din vecini. În orice caz, noi nu cunoaştem nicio limită atunci când vinde vorba să vă găseşti prin noi ochelarii preferaţi. Chiar şi atunci când sunteţi în căutare de piese de schimb sau lentile de schimb puteţi să te bazezi pe noi prin sortimentul nostru larg şi prin experianţa noastră profundă.

Ce ochelari mi se potrivesc?

Dacă te afli în [căutarea](Forma-ochelarilor-ce-model-se-potriveste-fiecarui-tip-de-fata.html) unul model de **ochelari de soare Sylvie Optics**, la noi găseşti în exclusivitate întreaga paletă. Design-uri clasice precum Cat-Eye sau tip [aviator](b/o-piesa-clasica-in-randul-ochelarilor-modelul-aviator/) pot fi descoperite cu uşurinţă, exact ca şi combinaţiile surprinzătoare de materiale şi culori. Pentru a găsi perechea ta potrivită de ochelari de soare de la Sylvie Optics, îţi punem la dispoziţie funcţiunea noastră Proba Online prin care poţi să-ţi aşezi virtual pe nas modelul tău preferat. Dacă însă „pantoful“ încă mai strânge, sau ochelarii în cazul nostru, puteţi fi cu siguranţă ajutaţi de [Master of Glasses](blog/>blog-ul nostru. Şi profesionistul nostru „modelul preferat, poţi să-l comanzi direct online. În plus, în cazul în care modelul ales de ochelari de soare Sylvie nu-ţi vor place, ai timp 30 de zile să-i returnezi gratuit. Doar ochelarii cu lentile prelucrate individual cu dioptrii nu pot fi din păcate returnaţi, excepţie făcând dor cazul că aceştie prezintă o greşeală tehnică. Dacă vei avea întrebări poţi să te adresezi telefonic la serviciul nostru cu clienţii, prin unul din numerele locale, sau la colegii noştrii de pe canalele de social-media sau poţi veni chiar personal într-unul din cele două magazine proprii din Hamburg.

Serviciul nostru individual

La orice întrebare care poate apărea la cumpărarea ochelarilor, precum „care este mărimea acestor ochelari de soare Sylvie Meis?“ ai oricând posibilitatea să ne contactezi. Noi îţi stăm la dispoziţie cu o experianţă vastă, fie că ne vei căuta în lumea reală sau în cea digitală. De asemenea, poţi veni oricând şi oricum în unul dintre magazinele noastre din Hamburg, din centrul comercial AEZ sau de pe strada Ottenser Hauptstraße, pentru a primi o consultanţă individuală şi profesională. Mai mult decât atât, cumpărăturile la noi sunt înlesnite de livrarea simplă (standard sau expres), posibilitatea de returnare gratuită precum şi de diversitatea de