Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
Eyeshaker gratuit la toate comenzile Boutique  
arata toate rezultatele
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere

Ochelari de soare Bvlgari

 
 
 

Grupa de produse

Genul

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust2
 • Normal
  Normal22
 • Larg
  Larg3

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

Formă rame

 • Cat-Eye
  Cat-Eye (9)
 • Oval
  Oval (5)
 • Pilot
  Pilot (5)
 • Browline
  Browline (4)
 • Rectangle
  Rectangle (3)
 • Square
  Square (3)
 • rotund
  rotund (1)

Tipul ramei

Forma feței

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

         

Material rame

Preţ

 • 1.200 – 2.500 (21)
 • sus 2.500 (11)
 •  
filtru
filtru
 
32
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/1
1/1

Cumpără Ochelari de Soare Bvlgari Online


Dolce Vita à la Bvlgari


Extravaganță.
Șarm.
Stil.

Aceastea sunt cuvintele care caracterizează din plin orice creație ce poartă semnătura Bvlgari și care totodată satisface perfect pretențiile cerute de modă, la ora actuală, lăsându-ne cu senzația de a nu mai avea cuvinte. Tot ceea ce este atins de al treilea mare producător de bijuterii din lume, se transformă în aur, mai devreme sau mai târziu, la fel ca în legenda regelui Midas.

Înzestrat cu un talent incontestabil în prelucrarea metalelor prețioase și cu mai puțin de o liră italiană în buzunar, imigrantul și atestatul argintar grec, Sotirios Voulgaris a pus în 1884 bazele propriei afaceri, reinterpretând metaforic, după propria-i viziune, Imperiului Roman.

Astăzi, marca de modă face parte din conglomeratul de lux MHLV, care este reprezentat de Moët Hennessy - “Louis Vuitton SE” , și produce în principal bijuterii, accesorii, articole din piele și parfumuri. Numele mărcii este scris în esență cu litera "v" în loc de "u", fapt ce se datorează alfabetului latin și, în același timp, conferă logo-ului mărcii o recunoaştere inonfundabilă, reamintind totodată de figura legendară a regelui Midas.

Printre cele mai bine vândute produse din gama Bvlgari, se bucură mai ales colecțiile de ochelari de soare Bvlgari dame (Bvlgari BV8151BM, Bvlgari BV8172B, Bvlgari BV6077B) și ochelari de soare Bvlgari bărbați (Bvlgari BV7021, Bvlgari BV7027, Bvlgari BV5033), care totodată sunt şi extrem de populare. Legendarul actor Leonardo DiCaprio nu iese din casă fără a purta o pereche de ochelari de soare ai casei. De asemenea, şi renumita Kirsten Dunst se afișeză adesea cu aceste accesorii la modă preţioase, încercând să confere ţinutelor sale o alură italienească plină de viaţă.

Cu toate acestea, atunci când vă decideți să achiziţionaţi un model de ochelari Bvlgari (Bvlgari BV8156B), ar trebui să acordați atenție câtorva lucruri esenţiale. Confortul și dimensiunea ramelor joacă un rol care nu trebuie subestimat niciodată, atâta timp cât brațele ochelarilor nu presează tâmplele, iar tampoanele nazale nu alunecă şi nu dau, la rândul lor, o senzația supărătoare de apăsare. Modelele de ochelari de soare Bvlgari se caracterizează întotdeauan printr-o calitate impecabilă (Bvlgari BV6095, Bvlgari BV6091B, Bvlgari BV6084), dar și o manoperă de primă clasă (Bvlgari BV6093, Bvlgari BV8162B, Bvlgari BV7029). În plus, gama noastră vă pune la dispoziţie și ediții limitate, cum ar fi modelul Bvlgari 8167B ornat cu pietre Swarovski - un extraordinar ”eye-catcher”, care va atrage cu siguranţă atenţia în orice moment şi la orice ţinută l-aţi purta.

Razele solare puternice nu doar că vă pot restricționa vizibilitatea, dar pot cauza și o senzație usturătoare de ”împunsătură” la nivelul ochilor, care pe de altă parte poate cauza și alte probleme medicale. Datorită filtrelor de protecție UV, care nu lipsesc niciodată dintr-o pereche de ochelari de soare Bvlgari, veţi avea automat şi garanția că ochii dumneavoastră vor rămâne sănătoși.

Datorită numeroaselor imitații de pe piață, este important să știm cum să recunoaștem ochelarii de soare originali ai producătorului italian, astfel încât nicio pereche de ochelari contrafăcuți să nu-și facă drum spre nasul nostru. Manopera și materialele servesc ca prim criteriu. Ar trebui să vă alarmați imediat în cazul în care numărul de serie gravat pe rame direct de producător nu poate fi găsit sau dacă numele mărcii este inscripționat greșit în loc de variantele corecte Bulgari sau Bvglari.

Bvlgari/Bvlgari-Ochelari-de-Soare-Femei_1271x793.jpg

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când cumpărați acest tip de ochelari de soare?


Atenția este întotdeauna mai bună decât indulgența – astfel: aspectul determină întodeauna decizia de achiziție. Cu toate acestea, ochelarii de soare nu ar trebui să fie selectați doar în funcție de aspect și de tendințele actuale, ci ei ar trebui să fie adecvați formei chipului și în același timp să îndeplinească anumite funcții.

Și cu ochelarii este la fel ca și cu toate celelalte lucruri din viață: nu toate drumurile duc la Roma. Indiferent dacă sunt ochelari oglindă, cu antireflex, cu efect cameleon sau ochelari de soare polarizați, propriile dumneavoastră preferințe au greutate incontestabile oricând, dar nu uitaţi să luaţi în calcul și circumstanțele în care aceștia urmează să fie folosiți. Pentru a vă face o idee, puteți alege între lentile progresive și lentile tradiționale, asta în cazul în care aveți nevoie de dioptrii potrivite, după o prescripție medicală. Dacă vederea slabă nu este o problemă pentru dumneavoastră, gama noastră vă pune desigur la dispoziţie şi lentile fără dioptrii, sau aşa numiţii ochelari estetici, folosiți ca accesorii la modă. Mai aveți alte întrebări? Cu doar un click puteţi obţine de la specialistul nostru “Master of Glasses” răspunsuri la cele mai interesante teme, cum ar fi: repararea, curățarea sau cele mai avantajoase metode de selecție a ochelarilor potriviţi - subiecte tratate inteligibil şi concis.


Ce ochelari m-i se potrivesc?


Nu este atât de ușor să găsiți o pereche de ochelari potriviți. Deoarece modelul ales nu doar că trebuie să aibă un impact vizual plăcut, ci să se și potrivească genului caracteristic al fiecăruia. Forma recomandată a ochelarilor se face în funcție de forma chipului al celui care îi poartă. Atunci când alegeți rame ochelari Bvlgari și culoarea acestora, noi ”scoatem artileria grea” oferindu-vă efectiv o gamă infinită, fie direct în shop-ul online, pe site-ul nostru, sau în cele două magazine proprii din Hamburg. Pentru că uneori decizia finală poate pica foarte greu atunci când crezi că gama de ochelari Bvlgari oferă doar modele pe alb (Bvlgari BV6094B) sau negru (Bvlgari BV8089K), e bine de amintit că există şi rame pe maro (ochelari de soare Bvlgari BV8184B) și auriu (ochelari de soare Bvlgari BV6053BM), precum și variante ornate preţios, de pildă cu pietrecele Swarovski, fapt care face totodată ca accesoriile producătorului italian să fie nu doar speciale, ci chiar unice (Bvlgari BV6089, Bvlgari BV6088, Bvlgari BV5041) în lumea modei.

Bvlgari/Bvlgari-Ochelari-de-Soare-Bărbați_1271x793.jpg


Serviciile noastre


Dorim să facem ca alegerea ochelarilor perfecţi să fie cât mai ușoară pentru voi. Prin urmare, vă oferim posibilitatea de a încărca o fotografie portret pe pagina noastră de pornire, apoi vă sugerăm să utilizați programul nostru pentru a configura orice pereche ochelari online. Astfel, puteţi vedea concret, dacă ați făcut alegerea potrivită: culoarea, forma și dimensiunea pot fi alese individual.

Un alt serviciu oferit de este de Maistrul Optician Digital, care vă însoțește online pe parcursul procesului de achiziționare al ochelari și vă sfătuiește să alegeți dioptriile potrivite. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor, puteți contacta telefonic serviciul nostru cu clienţii.

Odată ce v-ați decis pentru o pereche de ochelari, puteți să optați fie pentru livrarea standard, fie pentru v. Datorită diferitelor modalități de plată, dăm dovadă și aici de flexibilitate. De pildă, aveţi posibilitatea de a vă cumpăra modelul favorit de ochelari de soare Bvlgari prin ramburs.

În cazul în care, nu vă plac ochelarii primiţi, puteți pur și simplu să ne anunţaţi şi să-trimiteți retur în mod gratuit. Returnarea ochelarilor nu este din păcate posibilă atunci când vine vorba de ochelari personalizați, confecționați în urma unei comenzi specifice propriilor preferințe și dioptrii, cu excepția cazurilor în care se dovedește existența unor defecte tehnice sau de prelucrare.

Mai există neclarităţi sau alte doleanţe? Ne puteţi contacta oricând în mediul online sau într-unul dintre magazinele noastre din centrul comercial Alstertal sau din cartierul Altona, dacă vă aflaţi prin Hamburg.


Despre noi


SEE AND BE SEEN este motto-ul nostru, la edel-optics.ro. Ne place moda și dorim să împărtășim cu voi bucuria acestor accesorii mereu la modă denumite - ochelari. O pereche de ochelari de soare nu sunt doar un rău necesar, ci vor fi mereu pentru noi un accesoriu la modă, indispensabil indiferent de sezon. Prin urmare, vă oferim o gamă gigantică de ochelari, puse mereu la dispoziţie garantat la cele mai rezonabile prețuri, într-o veşnică „reducere de vară” pe parcursul întregului an. La o asemenea ofertă, nu mai rămâne doar un singur lucru de făcut: deschideţi chiar acum calculatorul sau tableta și savuraţi confortabil.