Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
Ochelari de soare
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

Îți arătăm ce și cum să faci

 
Sfaturi și Servicii: Tutoriale Video
Tutorial 6:
Forma ochelarilor - care model se potriveşte

 
Ce model de ochelari se potriveşte fiecărui tip de faţă? Aici poţi afla direct de la profesionistul nostru „Master of Glasses“ cărui tip de faţă i se potriveşte mai bine ochelarii cu rame rotunde sau dreptunghiulare.

 
 Master  of Glasses
 
Forme de ochelari

Ce formă de ochelari se potriveşte fiecărui tip de faţă? Aici, poţi primi pe loc toate răspunsurile la întrebările tale! Dacă ar fi să ne luăm după teoria de specialitate, există cinci tipuri de feţe: ovală, pătrată, trapezoidă, rotundă sau cu formă de inimă. Pentru a afla forma feţei tale, nu ai nevoie decât de o oglindă. Nu trebuie decât să eliberezi faţa de şuviţele de păr rebele, dacă e cazul, şi să observi în linişte cu ce se aseamănă mai mult conturul feţei tale. În cele ce urmează o să ne concentrăm, spre exemplificare, pe două tipuri de feţe. Pentru faţa pătrată sunt recomandaţi ochelarii cu formă de fluture sau cei rotunzi, deoarece ei reuşesc să îmblânzească conturul dur al acestui tip de chip. Faţa rotundă poate fi frumos armonizată cu tipuri de ochelari cu lentile de formă ovală sau pătrată, care accentuează frumos faţa şi o fac să pară mai puţin rotundă. Un îndrumar complet pe această temă cu multe informaţii utile poţi găsi în blog-ul nostru. Tendenţional, s-a dovedit însă că în cazul ochelarilor perfect potriviţi nu este vorba doar de formă. Deoarece, ceea ce-ţi place cel mai mult este exact ceea ce te prinde cel mai bine! Aceasta este şi părerea marelui nostru „Master of Glasses“ - Phil. În cazul în care ai nevoie de o consultaţie competentă poţi să ne vizitezi în magazinul-pilot Edel-Optics din Alstertaler Einkaufszentrum (AEZ), în Hamburg. Pentru o primă impresie asupra consultanţei, ce vă aşteaptă la noi, vizionaţi aici tutorialele video pe această temă.

Download PDF
Ce model de ochelari se potriveşte fiecărui tip de faţă? Aici poţi afla direct de la profesionistul nostru „Master of Glasses“ cărui tip de faţă i se potriveşte mai bine ochelarii cu rame rotunde sau dreptunghiulare.

 
Ai nevoie de ajutor?
Magazinul nostru
 
Tutoriale Video