Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
Livrare express gratuită  
Eyeshaker gratuit la toate comenzile Boutique  
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol
0
0
filtru
Ochelari de vedere

Ochelari de soare Elie Saab

 
 
 

Grupa de produse

 • Ochelari de soare (1)

Genul

 • Femei
  Femei
  (1)

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal
  (1)
 • Larg
  Larg

dimensiuni

 • L – 136–140 mm (1)
Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
 

Caracteristici

Tipul ramei

 • Ramă completă
  Ramă completă (1)

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei


Material rame

 • Plastic (1)

Preţ

 • 449 – 800 (1)
 •  
filtru
filtru
 
1
 
 
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/1
1/1

Cumpără Ochelari de Soare Elie Saab Online


Ochelari de soare de lux din orient


„Today the beauty of a design is its ability to impress all cultures.“

Această realizare a designerului Elie Saab este aproape o înțelepciune de viață. Pentru că omul de afaceri libanez a parcurs un drum lung pentru a avea această experiență. În timp ce moda de mireasă Elie Saab a fost stabilită de mult în țara sa natală și nu mai puțin de succes sunt și creațiile în domeniul parfumurilor, ochelari și alte accesorii, care au fost comercializate ca produse populare de calitate printre cei bogați și frumoși, și niciun european nu a băgat în seamă talentul arab. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat purtarea bijuteriilor sale în lume.

Dar a început foarte mic. La doar opt ani, Saab și-a transformat împrejurimile în locul său de joacă, fără a-și pune limite la imaginați. Așadar, fără alte întrebări, garderoba părinților săi a devenit depozitul de materiale, pe care Saab l-a folosit pentru a croi haine noi pentru surorile sale. Ceea ce a început drăguț și amuzant a devenit serios aproximativ zece ani mai târziu, când tânărul Saab a decis să emigreze la Paris, unde moda va deveni opera vieții sale.

Planul a funcționat fără dificultăți. Ambițiosul Saab nu a stat mult în metropola modei, dar asta nu s-a datorat lipsei de succes. Ci dimpotrivă: tânărul talent a avut senzația, că nu învață nimic nou în teorie și a preferat să fie direct implicat în munca practică. Pentru aceasta s-a întors în orașul său natal, în Beirut. Doar suficient de mare pentru a fi independent, Saab și-a deschis propriul atelier cu 15 angajați. La început, echipa lui Saab se ocupa doar de doamnele din cartier, dar în curând, magazinul pentru rochiile sale de mireasă a fost asaltat. Așa că nu a durat mult înainte ca înalta societate din Beirut, mai târziu tot Libanul și curând și de peste hotarele țării, să se alinieze lumea, pentru a pune mâna pe una dintre hainele râvnite. În 1997, la vârsta de 33 de ani, Saab și-a lansat din nou vechiul plan și, în cele din urmă, a decolat în Europa. El a fost primul designer non-italian care și-a prezentat colecția la Fashion Week în Roma.

Elie-Saab/Elie-Saab-Ochelari-de-soare-Dame_1271x793.jpgRețeta pentru succes al lui Elie Saab


Succesul lui Elie Saab se bazează pe înțelegerea de mai sus a frumuseții unui design. Deci, constă în capacitatea sa de a impresiona toate culturile în același timp. Așadar, Saab nu s-a concentrat niciodată asupra nevoilor și ideilor propriei sale culturi, ci a creat hibrizi de design care erau la fel de populari în întreaga lume. Rețeta: luăm opulența orientală și amestecăm cu subtilitatea occidentală. Această combinație excelentă a adus moda din toate emisferele și latitudinile laolaltă, ca nimic înainte.

Saab combină elemente luxurioase și inundații de țesătură din organza, tafta sau satin, cu elemente delicate realizate din plasă, broderii fine, realizate manual și cristale spumante. Rezultatul sunt rochii în care femeile se pot simți ca Prințesa Budur pentru o seară.

Dar nu doar prințesele de basm, ci și adevărații monarhi visează la rochii ca în „O mie și una de nopți”. Printre acestea se numără prințesa Victoria a Suediei, regina Rania a Iordaniei sau ducesa Kate. Alți fani proeminenți al Saab Couture includ Nicky Minaj, Beyoncé, Angelina Jolie și Sandra Bullock.


Ce face ochelarii de soare Elie Saab atât de speciali?


Nu întâmplător, ochelarii de soare și ochelarii de vedere Elie Saab sunt atât de populari în rândul femeilor care poartă ochelari în întreaga lume. Deoarece Elie Saab nu numai că are un talent pentru moda feminină, dar aparent chiar și o inspirație feminină, care îi permite să știe exact ce își doresc femeile. Ramele ochelarilor Elie Saab impresionează cu detalii frumoase, cum ar fi liniile curbe, detaliile filigranate și culorile moi. Ochelarii de soare cat-eye Elie Saab măgulesc în special fața fiecărei femei, accentuând trăsăturile faciale ale femeilor. Elie Saab ES 033/S este un exemplar, care aduce un contrast izbitor cu o frunte întunecată și tâmple aurii, ca cireașa pe glazură.

Cu toate acestea, ramele rotunde domină printre ochelarii de soare Elie Saab cu ramă plină. Ramele luxurioase cu temple largi oferă mult spațiu pentru decorațiuni frumoase, așa cum se poate vedea uneori pe pereții interiori ai moscheilor sau pe alte suprafețe de mare valoare. Elie Saab ES 066/G/S este un vis atât de turcoaz, care te îndeplinește deja fără a fi nevoie să aștepți până când vine nunta (cum fi cazul cu îmbrăcămintea de mireasă Elie Saab).

Elie-Saab/Elie-Saab-Ochelari-soare-Dame_1271x793.jpgServiciile noastre individuale


Ne poți contacta în orice moment, cu orice întrebare care apare în timpul cumpărăturilor de ochelari, cum ar fi „dimensiunea corectă la ochelari de soare Elie Saab”. Îți stăm la dispoziție cu expertiza noastră concentrată pentru ochelari de vedere și ochelari de soare, fie în lumea digitală sau analogică. Nu ezita nici să treci pe la unul dintre cele trei magazine din Hamburg (dacă te afli în zonă), pentru a primi sfaturi profesionale și individuale. O varietate de modalități de plată și retur gratuit îți vor ușura achiziția la noi.


Despre Noi


Dacă vrei să cumperi ochelari de soare Elie Saab ieftin online, suntem contactul potrivit, pentru a te apropia de experiența unică de ochelari Elie Saab. În magazinul nostru online de ochelari de marcă, vei găsi o varietate largă de ochelari de soare Elie Saab dame. Chiar și bărbații găsesc tot ce-și doresc la noi, dacă nu vor neapărat Elie Saab. Toate cu lavetă și toc incluse în preț. Se înțelege de la sine, că fiecare pereche de ochelari este un original nou. Produsele folosite și fake Elie Saab, cu nume precum „Ellie Saab” sau „Elie Sabb”, nu au ce căuta în depozitul nostru!

În calitate de specialiști de ochelari pentru clienții iubitori de modă, oferim rame ochelari de soare de cea mai înaltă calitate la prețuri mici, sub mottoul „SEE AND BE SEEN”. De asemenea, reducere ochelari și ochelari de soare din propria noastră colecție, ochelari de soare ieftin sunt disponibile la noi la un preț unic. Desigur, acest lucru nu se aplică doar mărcii Elie Saab, ci și la alte mărci, precum Gucci, Prada, Dolce & Gabbana și Burberry. Deci ce mai sati? Vizitează-ne în lumea noastră minunată de ochelari de vedere și ochelari de soare la EdelOptics și răsfață-te cu ochelari de soare Elie Saab, o bucată de lux oriental pentru fața ta! Mashallah!