Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
Ochelari de soare
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

Îți arătăm ce și cum să faci

 
Sfaturi și Servicii: Tutoriale Video
Tutorial 4:
Alegerea mărimii potrivite de ochelari - ce lățime de lentile mi se potrivește ?

 
Aşa bine cum explică profesionistul nostru, „Maestrul Ochelarilor“ nu mai poate nimeni! Din acest motiv am realizat special pentru voi şi un tutorial video cu această temă aparte. Noi suntem de părere că acesta nu este doar informativ, ci şi foarte distractiv.

 
 Master  of Glasses
 
Alegerea mărimii potrivite de ochelari

Cum să comand ochelari noi în mărimea potrivită? Care este de fapt mărimea de ochelari potrivită pentru mine? Iată, în sfârşit, ai răspunsurile care se dovedesc a fi foarte utile la orice comandă făcută online. Pentru început, cu ochelarii pe nas, aşează-te în faţa unei oglinzi şi controlează care este poziţia braţelor ochelarilor în raport cu faţa ta. Dacă braţele ochelarilor au poziţie dreaptă sau uşor îndepărtată, atunci ochelarii au mărimea potrivită pentru faţa ta, iar următorul model poate fi comandat liniștit după acesta. În cazul în care braţele stau foarte îndepărtate, cu siguranţă ochelari pentru copii, mult prea mici pentru tine. De asemenea, în cazul în care braţele ochelarilor converg în mod evident către faţa ta, ochelarii sunt definitiv prea mari pentru faţa ta. Dacă eşti deja în posesia unor perechi de ochelari potriviţi pentru tine, atunci mărimea poate fi uşor determinată, în timp ce ţi ochelarii orizontal, în poziţie dreaptă, şi măsori lentila pornind din mijlocul ramei din dreapta până la mijlocul ramei din partea stângă. Foarte important este faptul ca măsurătoarea să fie făcută în poziţie dreaptă, nu oblică sau pe diagonală! Această măsurătoare poate fi folosită ca valoare orientativă pentru toate mărcile de ochelari din shop-ul nostru online, fie că este vorba de Ray-Ban sau Oakley. Dacă se întâmplă să nu ai încă o pereche de ochelari şi nici prietenii sau rudele apropiate nu sunt purtători de ochelari, pentru a te putea ajuta, atunci nu ezita să te adresezi nouă, celor de la Edel-Optics! Sau o altă idee: comandă pur şi simplu, prin internet la noi, patru sau cinci modele diverse de ochelari sau acelaşi model în diverse mărimi şi profită de serviciul nostru de returnare gratuită în decurs de 30 de zile. Alternativ, poţi să probezi virtual ochelarii, direct pe pagina noastră. Cu ajutorul instrumentului nostru „Virtual Mirror“ ţi se deschid o multitudine de posibilităţi. Poţi să încarci o fotografie cu tine şi apoi ochelarii în format bidimensional vor fi aşezaţi pe nasul tău sau te poţi privi în camera web în timp ce proba se va face cu modele tridimesionale de ochelari. Astfel, ai posibilitatea să descoperi noua ta pereche de ochelari perfecţi, în marele nostru sortiment de ochelari de marcă, cu sau fără proba virtuală. Garantat!
Aşa bine cum explică profesionistul nostru, „Maestrul Ochelarilor“ nu mai poate nimeni! Din acest motiv am realizat special pentru voi şi un tutorial video cu această temă aparte. Noi suntem de părere că acesta nu este doar informativ, ci şi foarte distractiv.

 
Ai nevoie de ajutor?
Magazinul nostru
 
Tutoriale Video