Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

Ochelari de soare

 
 
 
 

Grupa de produse

 • Ochelari de soare (5)

Genul

 • Femei
  Femei5

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust
 • Normal
  Normal2
 • Larg
  Larg2

dimensiuni

 • S – până la 130 mm  (2)
 • XL – peste 140 mm  (3)
Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?

Caracteristici

Formă rame

 • rotund
  rotund (2)
 • Cat-Eye
  Cat-Eye (1)

Tipul ramei

 • Ramă completă
  Ramă completă (3)
 • fără rame
  fără rame (2)

Forma feței

 • Inimă
  Inimă (2)
 • Pătrată
  Pătrată (3)
 • Trapezoidală
  Trapezoidală (1)

Culoarea cadrului


Culoarea lentilei

  

Material rame

 • Plastic (3)
 • Metal (1)
 • Titan (1)

Preţ

 • 999 – 1.200 (1)
 • 1.199 – 2.500 (4)
 •  
filtru
filtru
 
5
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
 
 
1/1
1/1

Cumpără Ochelari de soare Online


Ochelari de soare de marcă online


Edel-Optics este locul potrivit, dacă ești în căutare după ochelarii de soare potriviți. În calitate de optician omnichannel, nu suntem familiarizați doar cu ochelari de vedere, ci cu tot ceea ce ține de ochi. De aceea, oferim și o gamă colorată de ochelari de soare, cu o selecție mare de modele diferite, în toate culorile și cu tipurile imaginabile de lentile.

Printre acestea se numără nu numai mărci populare, vezi Ray-Ban sau Oakley, Emporio Armani, Polaroid, Guess și Tommy Hilfiger ci și ochelari de soare designer de la branduri deosebit de nobile, vezi Tom Ford, Michael-Kors, Porsche Design, Marc Jacobs. De asemenea, în magazinul nostru online poți să descoperi toate formele și culorile și le poți combina între ele. Ochelari de soare rotunzi albi, rame aurii Gucci sau roz, ochelari de soare Wayfarer de la Ray-Ban? Toți cei, care caută o ramă ochelari de soare, vor găsi ceea ce caută aici. Veni vidi vici.


Cum să caut ochelari de soare?


Trebuie să recunoaștem, că un magazin bine aprovizionat, cu atât de mulți ochelari de soare eleganți, poate fi copleșitor. Iar faptul că este ușor de privit, atunci când cumperi un accesoriu, nu ușurează deloc situația. În plus, nu porți acest accesoriu la încheietură sau pe jumătate ascuns sub cămașă, ci în mijlocul feței. Așadar, atunci când alegi o ramă ochelari în general, asigură-te, că aceștia se potrivesc întotdeauna cu forma feței, în special dimensiunea ramei și punte nazală. Chiar dacă stilul tău tinde spre oversize, nu ar trebui să exagerezi cu ochelarii de soare. Ochelarii de soare cu lentile negre, în special, pot deveni rapid și neplăcut de dominanți, dacă acoperă o mare parte a feței. În schimb, ochelarii de soare prea mici, pot părea rapid ca niște ochelari de soare pentru copii. Pentru a face o selecție preliminară, poți să utilizezi filtrele din partea stângă a ecranului, din prezentarea generală a produselor, pentru a sorta în funcție de criteriile, care sunt importante pentru tine.


Dame Ochelari de SoareLa ce să fi atent(ă), când cumperi ochelari de soare?


Pe lângă aspectele legate de trend, care sunt la fel de importante pentru bărbați și femei, ochelarii de soare au și o serie de caracteristici funcționale. Deoarece, în comparație cu avantajul principal al ochelarilor de soare, rotunjirea aspectului este doar un efect secundar plăcut. Avantajul ochelarilor de soare este, că îl protejează pe purtător de razele UV. Această funcție nu trebuie confundată cu protecția împotriva strălucirii. În timp ce aceasta din urmă depinde de nuanța lentilelor ochelarilor, protecția UV are rolul de a reflecta razele UV periculoase, care nu sunt neapărat neplăcut de orbitoare în zilele însorite, dar care pot afecta grav ochii pe termen lung dacă ating retina.


Care lentile de ochelari de soare sunt cele mai bune?


Există o serie de aspecte de luat în considerare aici, dintre care unele sunt clare, în timp ce altele sunt o chestiune de gust personal. În ceea ce privește protecția împotriva strălucirii, tehnologia de ochelari de soare polarizați este considerată de ultimă oră. Stratul polarizat al acestor lentile este capabil să absoarbă radiația verticală, care este reflectată, de exemplu, de capotele mașinilor sau de suprafețele de apă. De altfel, acest avantaj este adesea presupus pentru ochelarii cu oglindă, care reflectă lumina, dar care, fără cristalele absorbante ale filtrelor polarizante, au doar un avantaj estetic.


Bărbați Ochelari de SoareDe ce nuanță de ochelari de soare am nevoie?


Este într-adevăr o chestiune de gust. Dacă alegi ochelarii de soare ca să se asorteze cu ținuta, este perfect legitim. Toate modelele din gama noastră oferă protecție UV400 și UV380. Cu toate acestea, dacă ieși pentru mult timp în zilele foarte însorite, ochii tăi vor obosi mai repede, dacă ai optat pentru lentile cu o nuanță mai deschisă. Dacă nu vrei să-ți folosești ochelarii de soare în primul rând ca accesoriu, dar vrei să te bucuri din plin de beneficiile lor funcționale, în special vizibilitatea, atunci recomandăm o nuanță de 85%. Aici poți alege dintre culorile verde, gri și maro. Dar, bineînțeles, această recomandare nu exclude lentilele în alte culori; fiecare are rațiunea sa de a fi. Lentilele galbene, de exemplu, sunt mai potrivite pentru condiții de lumină slabă, deoarece nu schimbă culorile. Cu toate acestea, nuanța este adesea mai mică de 25%. Dacă ești mai puțin raver și mai mult un iubitor de natură, ar trebui să alegi lentile roșii. Acestea sunt tovarășul perfect în pădure, deoarece sporesc percepția contrastului în mediul verde. Îți poți asigura o protecție optimă, literală și completă, dacă te uiți după brațe late, atunci când parcurgi gama noastră. Aceștia îți protejează ochii de lumina soarelui din laterală și oferă astfel o alternativă la ochelari sport cu lentile curbate.


Serviciile noastre individuale


Dacă te întrebi, cum să afli "mărimea potrivită ochelari ochelari" sau dacă ai orice alte întrebări în timpul cumpărăturilor, ochelari de vedere sau ochelari de soare, te rugăm să nu eziți să ne contactezi. Suntem mereu alături de tine cu experiența noastră cumulativă în domeniul ochelarilor de soare și al ochelarilor de vedere, atât ca optician online, cât și în lumea analogică. Nu ezita să treci pe la unul dintre magazinele noastre din Hamburg, pentru a primi sfaturi profesionale și individuale sau pentru a te informa despre piese de schimb pentru ochelari de soare. Phil, Maestrul ochelarilor, oferă, de asemenea, mai multe informații în tutorialele sale. În plus, livrarea gratuită, returul gratuit, politica de retur în 30 de zile cu garanție de restituire a banilor și diferitele metode de plată, îți fac cumpărăturile mai ușoare la noi.


Despre Edel-Optics


Dacă vrei să cumperi ochelari de soare cu renume ieftin online, suntem contactul potrivit pentru a te aduce mai aproape de experiența unică a cumpărăturilor online ochelari. În magazinul nostru online de ochelari de soare de marcă, vei găsi atât ochelari de soare femei, cât și ochelari de soare bărbați și ochelari de soare pentru copii în multe culori, mărimi, materiale și forme (oval, aviator ș.a.m.d.) toate cu lavetă de curățare și husă incluse în preț. Se înțelege de la sine, că fiecare pereche din gama noastră este un original autentic și nou. Produsele folosite și falsurile nu au loc în gama noastră.

În calitate de specialiști în ochelari pentru clienții cu simțul modei, oferim rame ochelari de soare, ochelari de vedere, ochelari de citit, ochelari de vedere progresivi, ochelari pentru calculator și lentile de contact, teoretic toate categoriile, la prețuri absolut de top sub, sloganul "SEE AND BE SEEN". Ochelari de soare la reducere și produsele casei, sunt, de asemenea, disponibile în magazinul nostru la prețuri unice. Așadar, începe să navighezi chiar acum, adaugă în coș și comandă de la domiciliu produsele preferate din lumea ochelarilor.