Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare
Ochelari de vedere
Ochelari sport

 
 
 

Merchandise

 
 
 
 

Grupa de produse

  • Merchandise (1)

Caracteristici

Preţ

  • jos 250 (1)
  •  
filtru
filtru
 
1
 
 
 

Sortare

  • preţ ascendent
  • preţ descendent
  • order by salesrank
  • Noutăți
filtru
 
 
1/1
1/1

Uită-te mai bine, Edel-Optics pentru tine!

Edel-Optics pune accent pe produse sustenabile de optică

Ain't nobody dope as me I'm dressed so fresh so clean
(So fresh and so clean clean)
Don't you think I'm so sexy I'm dressed so fresh so clean
(So fresh and so clean clean)
Ain't nobody dope as me I'm dressed so fresh so clean
(So fresh and so clean clean)
I love when you stare at me I'm dressed so fresh so clean
(So fresh and so clean clean),

Clasicul din 2006 al trupei legendare de rap OutKast nu ar putea fi nicicând mai actual chiar și după un deceniu de la apariția pe scenă ... în special în ceea ce privește optica prețioasă de la Edel-Optics.

Deoarece EO Merchandise nu este doar nouă și proaspătă sub formă de Urban Streetfashion pe străzile orașului, dar mai ales curată și, mai bine spus, ecologică.

În timp cePolos de la Edel-Optics dispun de certificare din partea Fair Wear Foundation (FWF) și Öko Text Standard, EO T-Shirts pentru bărbați și femei, Edel-Optics Vnecks și Sweatshirts de la EO îndeplinesc în completitudine cerințele standardului Global Organic Textile Standard (GOTS).

EO Merch

Edel-Optics Sweatshirt SEE AND BE SEEN #MAN și Edel-Optics Sweatshirt SEE AND BE SEEN #WOMAN sunt produse 100% din bumbac BIO. EO Sweatshirts sunt disponibile în culoarea gri și în fiecare din dimensiunile S, M, L, XL și XXL.

Unisex Polo Shirt ce SEE AND BE SEEN ICON în tonurile clasice, de negru în magazinul nostru Online.

Creațiile T-Shirts de la Edel-Optics sunt, de asemenea, disponibile în toate dimensiunile mari de la S la XL sau XXL pentru bărbați și femei. SEE AND BE SEEN #MAN (R-NECK) vine în culoarea albă și gri, în timp ce SEE AND BE SEEN #MAN (V-NECK) este disponibil în alb și negru, sub propria marcă de renume. Pe de altă parte, SEE AND BE SEEN #WOMAN (R-NECK) are o tonalitate simplă, albă sau neagră, ce oferă o impresie hippy perfectă în context.

Desigur, în linia noastră de îmbrăcăminte, nu uităm să oferim și capului o importanță vestimentară specială. Încercați și marca noastră apreciată Snapback Edel-Optics Cap renumită cu sloganul ei „SEE AND BE SEEN“. Șapca de baseball este fabricată din 70% acrilic și 30% lână.

Același lucru este valabil şi pentru Edel-Optics Sweatshirt SABS Unisex, care este prevăzut cu logoul nu doar simplu negru, ci şi deosebit "SEE AND BE SEEN" ca accent la modă pe piept.

Ecologic, până la ultima fibră.

Pur sau nu?

O întrebare care nu ni se mai adresează. Pentru că nu ne compromitem renumele de producători de mărfuri ecofriendly. În acest sens, acordăm atenție în mod explicit certificărilor corespunzătoare, care, desigur, nu trebuie să lipsească din toate produsele Merch. Îmbrăcămintea și accesoriile de la Edel-Optics sunt, pentru noi, ca o companie ce privește spre viitor, o chestiune de inimă, prin care afirmăm ferm, mulțumită ideii EarthPositive® și Produse EarthPositive® acțiunea noastră activă împotriva schimbărilor climatice.

EarthPositive® reprezintă o producție cu emisii reduse de carbon. Prin producția closed-loop, emisiile de Co2 sunt reduse substanțial pe tot parcursul ciclului, de la cultivare la procesare și de la ambalare la transport. Energia necesară provine din resurse regenerabile, mai ales din energia eoliană și din energia solară. Emisiile naturale de CO2 în timpul cultivării și transportului sunt compensate de o creștere a producției de energie verde sau curată.

Dar asta nu este de ajuns: Articolele noastre EO Fan dispun, în plus, și de sigiliul de calitate al Fair Wear Foundation, al Öko-Tex și al Global Organic Textile Standard, astfel încât să puteți purta hainele EO fără ezitare. În timp ce FWF acordă întâietate standardelor sociale ridicate și implementării lor în fabricile de producție, STANDARD 100 by OEKO-TEX® este un sistem de testare și certificare unanim utilizat la nivel mondial, independent pentru materiale textile brute, produse intermediare- și materiale textile de fabricație finală din toate etapele de procesare precum și materialele suplimentare utilizate . Certificatul GOTS/b> asigură, în același timp, că bumbacul BIO nu este expus la nicio substanță chimică periculoasă în timpul cultivării și prelucrării ulterioare.

Despre noi

Căutați articole de îmbrăcăminte potrivite în Urban Style pentru noile mărci de ochelari de la Ray-Ban, Tom Ford, Prada sau Gucci? Sau căutați un cadou potrivit pentru familie și prieteni? Atunci sunteți în locul potrivit pentru Street Fashion în Magazinul online Edel-Optics. Avem haine, mărfuri și accesorii pentru femei și bărbați pentru care moda nu stă numai pe nas, ci și pe un piept mândru.

Vino alături de noi în marea Familie EO și descoperă, alături de sortimentul generos de ochelari de vedere și de soare și unicul nostru EO Merch.