Cea mai mare selecție din Europa!
Livrare şi returnare gratuita  
Drept la retur 30 de zile  
arata toate rezultatele
0
0
Coșul tău
 
Coșul este gol.
0
0
filtru
Ochelari de soare
Ochelari sport

 
 
 

Ochelari de vedere

 
 
 
 

Lărgime Cap

 • Îngust
  Îngust5.024
 • Normal
  Normal27.874
 • Larg
  Larg719

dimensiuni

Nu-ți cunoști încă mărimea ochelarilor?
Găsește mărimea potrivită

Caracteristici

marca

Preţ

 • jos 250 (6)
 • 249 – 500 (4.244)
 • 500 – 800 (7.428)
 • 800 – 1.000 (6.957)
 • 999 – 1.200 (5.641)
 • 1.200 – 2.500 (9.063)
 • sus 2.500 (1.643)
 •  
filtru
filtru
 
34.982
 
 
 

Sortare

 • preţ ascendent
 • preţ descendent
 • order by salesrank
 • Noutăți
filtru
Rame Ochelari Tom Ford FT5294 001
2.318,64 RON
 
Rame Ochelari Tom Ford FT5401 052
2.318,64 RON
 
Rame Ochelari Tom Ford FT5401 020
2.318,64 RON
 
Rame Ochelari Tom Ford FT5294 052
2.318,64 RON
 
Rame Ochelari Ray-Ban RX7140 2001
1.089,72 RON
 
Rame Ochelari Ray-Ban RX7017 5196
1.024,57 RON
 
Rame Ochelari Ray-Ban RX7140 5687
1.089,72 RON
 
Rame Ochelari Polo PH2083 5007
900,20 RON
 
Rame Ochelari Polo PH2083 5003
900,20 RON
 
Rame Ochelari Tom Ford FT5294 056
2.318,64 RON
 
Rame Ochelari Ray-Ban RX7140 2000
1.089,72 RON
 
Rame Ochelari Ray-Ban RX8901 5244
1.273,31 RON
 
Rame Ochelari Tom Ford FT5401 045
2.318,64 RON
 
Rame Ochelari Tom Ford FT5401 001
2.275,69 RON
 
Rame Ochelari Ray-Ban RX8901 5263
1.273,31 RON
 
 
 
1/729
1/729
2 3 4

Ochelari Gucci

Ochelarii Gucci – Eleganță Atemporală pentru Entuziaștii de Ochelari


Lumea modei combină rar o marcă cu atributele de luciu, glamour și lux, așa cum este cazul la Gucci ... și asta de peste 100 de ani. La acestea se mai adaugă calitatea, tradiția și durabilitatea, care au avut o importanță crucială pentru fondatorul Guccio Gucci la înființarea magazinului său de articole din piele, în 1921, în orașul natal din Florența. Astăzi, marca Gucci este, fără îndoială, una dintre puținele branduri care pot pretinde în mod justificat că au un loc permanent în ”Olimpul modei”. Până la urmă, eticheta creează echilibrul între cele mai înalte standarde vestimentare și funcționalitatea contemporană în toate situațiile. Un concept care a dus la un succes aproape fără precedent întregul Portofoliu Gucci de la modă, la parfum, la Ochelari Gucci.


Istoria Gucci


Viziunea de a-și începe propria marcă nu s-a datorat numai prostiei lui Guccio Gucci. În timpul șederii sale la Londra, unde a lucrat ca angajat la Savoy, i-a venit ideea, pe care a adus-o în bagajele sale atunci când s-a întors în Italia. Impulsul: a vrut să reproducă estetica și eleganța nobilimii la care a fost martor în capitala engleză.

Până în prezent, niciun designer Gucci nu s-a mulțumit cu replici, motiv pentru care Gucci astăzi nu se referă doar la stilul cosmopolit, ci este influențat în mod semnificativ de influența meșteșugului toscan. Chiar și așa, la Gucci nu a fost întotdeauna totul aur și strălucire. După o perioadă de slăbiciune, a fost nevoie de un geniu, pentru a scoate marca de la fundul mării. Designerul de modă, pe atunci încă necunoscut, Tom Ford, și-a pus repede ștampila pe marcă și a reușit să readucă Gucci pe vârful lumii modei în anii ’90.

De la începutul anului 2015, imperiul italian al modei continuă să scrie capitole de succes sub egida directorului creativ Alessandro Michele, a cărui viziune a redefinit compania tradițională pentru secolul XXI. Produsele Gucci, inclusiv Ochelarii Gucci, sunt reprezentate de un design senzual, plin de farmec și, în același timp, urban, fără a uita de inconfundabila atingere Gucci și de spiritul inovator al designerului vedetă. De aceea, ochelarii de prescripție Gucci, precum și [falsificările Gucci](Ochelari-de-soare-GucciOchelarii de soare Gucci, ignorând cea mai înaltă calitate de meșteșug italian, nu se lasă uitați într-un oarecare sertar X.


Ochelarii Gucci – cu stil prin jungla urbană


Chiar dacă ochelarii de soare Gucci ar putea fi puțin mai clari în ceea ce privește factorul de sclipire, nimeni nu ar trebui să subestimeze clasa de Ochelari de vedere Gucci, pentru că aspectele vestimentare pot fi puțin mai restrânse când vine vorba de factorul glamour. Cu toate cele, acestea se concentrează pe un stil de înaltă calitate, elegant și plin de farmec. Piesa centrală a ochelarilor cu prescripție ale lui Gucci este cel mai probabil aspectul lejer de birou, în timp ce ochelarii de soare Gucci au un stil mai spectaculos. Chiar dacă ținta poate diferii din când în când, direcția este întotdeauna aceeași: designul combinat cu cele mai înalte cerințe de modă și funcționalitate nelimitată, care creează o operă de artă totală, care transferă ochelarii Gucci de la un simplu ajutor optic, la o etapă elegantă a accesoriilor de modă.

Exact această eleganță încearcă să surprindă o întreagă hoardă de contrafăcători deja de o eternitate. Până acum, însă, a rămas doar o încercare, deoarece . Cu toate acestea, ar trebui totuși să fii atent la câteva aspecte atunci când cumperi Gucci Eyewear, astfel încât să nu fii tras pe sfoară de comercianți obscuri.

Trebuie să acorzi atenție specială părțiilor interioare a cadrelor. Toți ochelarii Gucci sunt fabricați de Kering. După „Made in Italy”, trebuie să scrie „CE” care înseamnă „Conformité Européenne”, ceea ce înseamnă Conformitate Europeană. De asemenea, codul culorii și numărul modelului pot fi găsite tot acolo.

Pe de altă parte, în afară de ochelari, trebuie să fie întotdeauna inclusă o cutie Gucci, un toc Gucci, o lavetă de șters Gucci, o punguță de plastic pentru protejarea ochelarilor și un certificat de garanție. De asemenea, verifică întotdeauna ortografia și greutatea ramelor. Dacă ochelarii tăi sunt prea ușori, este posibil, că o falsificare Gucci a cumva ajuns în colecția ta de ochelari.


Care ochelari Gucci de vedere îmi stau cel mai bine?


Dacă ești în căutare după ochelari de vedere Gucci, avem la Edel-Optics exclusiv pentru tine, întreaga gamă. Cele mai apreciate designuri, cum ar fi forma Dreptunghiulară, Pătrată sau forma rotundă, care pot fi găsite la fel de des ca și combinațiile de materiale binecunoscute, cum ar fi Metalul sau Plasticul.

Uimitor, elegant și interesant: atribute care nu numai că alternează printre ochelarii de vedere Gucci, ci se combină pur și simplu pentru a oferi o imagine rotundă. Deoarece, alături de modele precum Gucci GG0027O sau Gucci GG0111O, pentru senzația cărora sunt în principal responsabili ochelarii Gucci Aviator (Gucci GG0398O). Vulpile modei apreciază, în afară de formă și material, în special particularitățile caracteristice, care sunt accentuate și mai clar de versiunea din plastic.

Același lucru se aplică pentru ochelari Gucci pătrați (Gucci GG0006O) și ochelari Gucci Rotunzi (Gucci GG0121O) îmbrăcați în plastic Havana, vopsea sau alt tip de colorare.

În plus, marca prezintă ochelari Gucci damă, ochelari Gucci bărbați și de asemenea, ochelari Gucci unisex cu rame metalice fine. Ochelarii Gucci GG0027O în mat negru captivează cu liniile clare, care conferă ramei un aspect purist și în același timp, oferă o notă cu iz modernistic. Chiar și cu Rame ochelari Gucci cu jumătate de ramă și ochelari Gucci fără ramă, designerii nu se lasă rugați de două ori... la fel în culori. Deoarece de la ochelari Gucci negrii și ochelari Gucci albaștrii până laochelari Gucci verzi și ** Gucci roșii**, ** Gucci Gri** sau ** Gucci Roz**, avem fiecare culoare concepută în Catalogul nostru de ochelari Gucci.

Nesigur despre alegerea potrivită? – Întreabă-ne pe noi

Pentru a găsi ochelari de vedere Gucci potriviți, încearcă aplicația Probă Online de sub poză, unde poți pune modelul pe nas. Dacă ochelarii tot nu se potrivesc, blogul nostru te poate ajuta. De asemenea, Maestrul de ochelari are o mulțime de sfaturi despre subiecte precum reparațiile sau Ajustările, în repertoriu.

Dacă ai descoperit modelul favorit din Colecția Gucci Eyewear, poți să Comanzi ochelari Gucci ieftin online. În plus, dacă nu-ți plac ochelarii, poți să-i returnezi gratuit într-un termen de 30 de zile. Dacă ai întrebări cu privire la Piese de schimb Gucci Eyewear sau ceva similar, trebuie doar să contactezi Relații Clienți pe numărul de Telefon local sau prin intermediul canalelor noastre de socializare.

Serviciul nostru individual

Pentru orice întrebări pe care le ai în timp ce achiziționezi o ochelari Gucci, cum ar fi dimensiunea, ai posibilitatea de a ne contacta în orice moment. Suntem mereu alături de tine cu expertiza noastră concentrată, indiferent dacă e vorba de lumea digitală sau lumea analog. Eventual, dacă ești prin zonă, vizitează-ne într-unul din cele 4 magazine din Hamburg, la AEZ sau pe strada Ottenser Hauptstraße sau Buxtehude sau Mundsburg, pentru a primi sfaturi profesionale și individuale. În plus, livrarea (standard sau express), retur gratuit și diferitele modalități de plată îți vor ușura achiziția.


Despre noi


Dacă vrei să cumperi ochelari Gucci online, să simțiți extraordinarul ochelarilor Gucci la câțiva milimetrii de ochi, noi suntem firma potrivită cu care să stai de vorbă. Suntem Dealerul tău de încredere Gucci. În magazinul nostru online, poți găsii diverse modele la prețuri imbatabile. În același timp, ai întotdeauna opțiunea de a compara modele care arată similar cu ochelarii Gucci.

În calitate de specialiști în ochelari pentru clientela noastră entuziasmată de modă, oferim modele de cea mai înaltă calitate bazat pe motoul nostru „SEE AND BE SEEN”, printre care și ochelari Gucci cu lentile fără dioptrii pentru ochii tăi de vultur, la prețuri de chilipir. De asemenea, Gucci la preț redus și produse de la oferta de ochelari sunt disponibile aici. Avem - în afară de ochelari Gucci second hand - tot ceea ce îți dorește inima. Deci, bagă jar! Fă o călătorie în lumea extraordinară Edel-Optics și bucură-te de experiența unică din Lumea Gucci.